21:49 - 11/03/2016

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!! ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2016!!

Διαφημίσεις

ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, ΕΛ.ΑΣ., ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!! ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΜΕ… by Apostolis



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Γιώργος Κ. 03/11/2016 @ 10:58 ΜΜ

    Τώρα εγώ θα φανώ κακός αν πω ότι κάτι αντίστοιχο θυμάμαι και με περσινή ημερομηνία ;;

    • Ανώνυμος 03/11/2016 @ 11:22 ΜΜ

      καμια φορα η δημοσιευση οδηγει στην αποτροπη των γεγονοτων, αλλα το θεμα ειναι ως ποτε

      • Ανώνυμος 03/12/2016 @ 10:17 ΜΜ

        Το άρθρο είναι προβοκατόρικο μιλάει για υποτιθέμενη κριτική ξένων δυνάμεων για κακές συνθήκες παραμονής των προσφύγων. Νομίζω πως αυτό δεν ισχυεί, ακόμα και κακές να είναι λόγω του αριθμού τους και της κατάστασης της χώρας δεν δίνουν άλωθι για όσα λέει.

    • ΠΑΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ 03/11/2016 @ 11:54 ΜΜ

      ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΑΛΛΑΓΩΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΡΓΗΣ EINAI ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ + ΓΕΙΤΟΝΩΝ (ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ “ΝΑΤΟ”) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΣΤΗΧΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ….ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ…
      ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ “ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ” ΤΟΥΡΚΟΥΣ+”ΝΑΤΟ”+ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟ ’74 ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ….

    • ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ..

      Ας μας εξηγησει το λογο καποιος

  2. Ωραια! να παρουμε και πον κορ να το παρακολουθησουμε απο την τηλεοραση…

    • Ανώνυμος 03/12/2016 @ 2:05 ΜΜ

      ΠΛΕΟΝ ΑΠ’ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ DEGEA ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΓΚΛΟΒΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ.ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ ΙΟ ΜΗ ΧΕΡΕΣΑΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΕ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

  3. Τώρα εδώ θα πάθουν γενοκτονία μόνο εαν δώσουν όπλα στούς λαθρο, τι να πουμε για εισβολή των Τούρκων?? Και κάποιοι συνεχίζουν να μην περνούν στα σοβαρά τις προειδοποιήσεις της ΟΕΑ!! ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

  4. Ανώνυμος 03/12/2016 @ 1:48 ΜΜ

    αρε τρελα, καποιος πρεπει να κοιταξει αυτο τοπαλικαρι

  5. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 1974 03/12/2016 @ 5:27 ΜΜ

    ΤΟ ΝΑΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΟΙ ΤΟ 2016ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !!! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ»!!!
    ————————————
    OΓΔΟΩΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΚΠΤΩΤΟΣ «ΒΑΣΙΛΗΑΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β’ HOLSTEIN GLÜCKSBURG ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ «ΑΞΙΟΣ» ΑΝΕΨΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ «ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ» (PHILIP) , «ΔΟΥΚΑ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ» – ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ QUEEN ELIZABETH ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ – ΚΑΙ «ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ «, ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΟΙΚΟ «OLDENBURG – SÖNDERBURG – SCHLESWIG HOLSTEIN GLÜCKSBUR, ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΗΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α’ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» HOLSTEIN GLÜCKSBURG , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 1972 ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟ «BRITISH AIR-FORCE GENERAL STAFF» Η’ «ROYAL AIR-FORCE GENERAL STAFF» Η’ «R.A.F. – GENERAL STAFF» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1974 ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ «R.A.F. – G.S.» ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1974, ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΔΥ.Κ. , ΕΙΣ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΨΕΥΔΟΥΣ – ΜΠΛΟΦΑΣ «ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ» , ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ «ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ» ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ» , ΒΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ.-
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΕΡΙ «ΝΕΚΡΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΑΖΗΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΔΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ «ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ». ΑΖΗΤΗΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ «ΖΗΤΗΘΟΥΝ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΙΛΛΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ R.A.F. ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΕΤΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ «ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ»(!!!). Ο ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ «ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ «astra» ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.
    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ «ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ R.A.F., ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 ΕΩΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 1976, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΚΡΟΤΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΠΙ 35 ΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΑΤΙΜΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΩΝ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ»

    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ «Β ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.»

    • Γιώργος Κ. 03/12/2016 @ 8:54 ΜΜ

      Δεν το τσιγκουνεύεσαι το γράψιμο που δεν…Παραγραφοποίησε το τουλάχιστον να έχουμε μιά ελπίδα στο διάβασμα…
      Ο πονοκέφαλος λειτουργεί αποτρεπτικά….για να μην πω για τα κεφαλαία κιόλας…

      • ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!! 03/12/2016 @ 9:40 ΜΜ

        ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ…ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ…
        ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΜΕ..
        ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΪΚΟ ΡΕ.
        ΖΩΤΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
        ΖΗΤΩ ΤΟ ΦΑΪ ΔΙΧΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ
        ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…

  6. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΥΠΡΟΣ - 1974 - ΑΓΓΛΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ 03/12/2016 @ 5:30 ΜΜ

    Στους Τούρκους πιλότους διαπίστωσα το εξής από τις πρώτες ώρες του πολέμου. Όπως τους ρίχναμε με το αντιαεροπορικό πολυβόλο, η κάθε πέμπτη σφαίρα ήταν τροχιοδεικτική. Βλέποντας οι Τούρκοι τις τροχιοδεικτικές σφαίρες, δηλαδή πυρά μπροστά τους, φοβόντουσαν και έφευγαν, δεν κατέβαιναν στη μάχη. Το κατάλαβα αμέσως και όποτε έβλεπα ότι κατέβαινε αεροπλάνο και ετοιμαζόταν να επιτεθεί, τη στιγμή που θεωρούσα κατάλληλη έριχνα, έβλεπε ο πιλότος τις τροχιοδεικτικές και έφευγε. Τότε κι εγώ το καθιέρωσα. Αυτό όμως σταμάτησε όταν ανέλαβαν τα τούρκικα μαχητικά αεροσκάφη Άγγλοι πιλότοι, οι οποίοι έρχονταν σε πολύ χαμηλό ύψος από μακριά, για να μη μπορούμε ν’ ακούσουμε τον ήχο του αεροπλάνου και από την πλευρά του ήλιου για να μη μπορούμε να τους δούμε. Φάνηκε η διαφορά, γιατί οι Τούρκοι φοβόντουσαν πάρα πολύ, επιτίθεντο από πολύ ψηλά, έριχναν τις βόμβες και έφευγαν, δεν ρισκάρανε. Παρ’ όλα αυτά ρίξαμε τις τρεις πρώτες μέρες 25 αεροπλάνα, χώρια τα ελικόπτερα.

    kanaliena.gr/%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CF%86%CE%AC/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*