Διαφημίσεις

Τα σύνορα έκλεισαν και τώρα η κυβέρνηση, που τα είχε ανοίξει διάπλατα στις «μεταναστευτικές» ορδές, σκέφτεται πως θα μοιράσει τους νεοεισελθείς μουσουλμάνους, οι οποίοι σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας.

Εκτός από τους χώρους φιλοξενίας και τα hot spots, ο Ο.Η.Ε. μας περνά στο επόμενο στάδιο.
Φιλοξενία τουλάχιστον 20.000 προσφύγων σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, μονοκατοικίες και ξενώνες προβλέπει πρόγραμμα της Ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ, που άρχισε ήδη να υλοποιείται!

Τα πρώτα 300 διαμερίσματα έχουν ήδη ενοικιασθεί για το σκοπό αυτό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μεταδίδει η ΕΡΤ.
Έτσι, κενά διαμερίσματα ή μονοκατοικίες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη θα στεγάζουν σύντομα χιλιάδες μουσουλμάνους, οι οποίοι θα ζουν ανάμεσά μας, επιθυμόντας να επιβάλλουν τον νόμο της σαρίας.

Το νοίκι θα προκαταβάλλεται φυσικά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία όταν… πρέπει βρίσκει λεφτά, με τα κοινόχρηστα και τους λογαριασμούς ρεύματος και νερού να πληρώνονται μέχρι και το τελευταίο ευρώ στην ώρα τους.

Όπως μεταδίδεται μάλιστα, η λίστα με τους ιδιοκτήτες που ενδιαφέρονται να νοικιάσουν έστω και προσωρινά το ακίνητό τους σε «πρόσφυγες» είναι ήδη πολύ μεγάλη. Μέσα σε 3 μέρες υπογράφηκαν 300 συμβόλαια!

Ο πρόεδρος ΠΟΜΙΔΑ, Στράτος Παραδιάς, αναφέρει, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι «οι κατοικίες που αναζητούνται πρέπει να είναι πάνω από 60 τετραγωνικά ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διαμονής τουλάχιστον 4 έως 6 ατόμων. Θα υπογράφονται συμβόλαια έως το τέλος του χρόνου με δυνατότητα παράτασης και με ανώτατο ποσό ενοικίου τα 400 ευρώ. Η μίσθωση δηλώνεται στην Εφορία ενώ καλύπτεται και η παραμικρή ζημιά».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον Τζανέτο Αντύπα, πρόεδρο της ΜΚΟ ΠΡΑΞΙΣ, οι «πρόσφυγες» θα έχουν και μηνιαία ενίσχυση για την αγορά τροφίμων από 90 έως 110 ευρώ το άτομο και τζάμπα εισιτήρια.

Όσο για εκείνους που θα φιλοξενήσουν στα σπίτια τους μουσουλμάνους θα λάβουν επιδότηση έως 800 ευρώ τον μήνα.
Ξεκίνησε λοιπόν η τοποθέτηση «προσφύγων και μεταναστών» σε σπίτια Ελλήνων! Τώρα είναι προαιρετική!

Ποιος μπορεί όμως να μας εγγυηθεί ότι από ένα σημείο και μετά, εφόσον ο αριθμός των μουσουλμάνων στην χώρα μας εκτοξευτεί, δεν θα υποχρεώνει το κράτος πολίτες να τους στεγάζουν;

prisonplanet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

35 σχόλια στο “Ξεκίνησε η στέγαση μουσουλμάνων σε σπίτια Ελλήνων με σφραγίδα Ο.Η.Ε.”
  1. Έτσι αλληλεγγύη. Ο Ελληνικός λαός φωτεινό παράδειγμα σε όλη την Οικουμένη. Ανθρωπιά και συμπόνοια που μόνο οι Έλληνες έχουν μάθει να δείχνουν. Πάτημα στους φασίστες.

    1. Μαλλον πιτσιρικα δεν εχεις γυναικα και παιδια…
      Εχεις την πολυτελεια να εισαι εσυ και το καβλι σου, να τρως τα λ7 τπυ μπαμπα και να εχεις μια πιο φιλελεφθερη ματια για τα γεγονοτα…
      Ευχομαι να βαλεις στο σπιτι σου μουσουλμανους και οταν θα βγει στα καναλια ο απλυτος που θα εχει βιασει τη μαμακα σου και την αδερφη σου και απο τη μυτη ακομα και θα δηλωνει οτι δεν εκανε κατι κακο συμφωνα με το κορανι, τοτε να δω ποσο ανετες και δημοκρατικες θα ειναι οι αποψεις σου..
      Εκτος κι αν μιλας ειρωνικα… Δεν μπορω να παρακολουθω τη πορεια του καθενα εδω μεσα… Ζητω προκαταβολικα συγνωμη.
      Στην αντιθετη περιπτωση ζητω τη θεια δικη να ξεκινησει απο το δικο σου σπιτι…

    2. ΦΙΛΕ ΑΣΤΟ, ΑΣΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΗ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ;

    3. Είσαι και πολύ μαλακας! Πάρε τους στο σπίτι σου μ….να πηδηξουν και σένα και την μάνα σου και την αδελφή αν έχεις. Αι στο διαολο πια που ολοι μου γίνατε φιλανθρωποι στους μουσουλμανους και τους ελληνες τους εχετε γραμμενους. Οταν θα κοβουν κεφαλια να δω τι θα πεις εσύ και οι όμοιοι σου τότε!

    4. Λιακο το ξερεις το δημοτικο ασμα που λεει…μανουλα μου ξυμερωσε κι ο Λιακος δεν εφανει.?

    5. Οταν θα σε υποχρεώσουν οι τΣΥΡΙΖΑίοι να τους βαλεις στο σπιτι σου με νομο, θα σου πω εγω αλληλεγγύη…

    6. παρτους σπιτι σου όλους και χωρίς επιδότηση,να σε δουμε αλληλεγγυε φιλελευθερε νεοελληνα

    7. εσυ θα πεθανεισ απο εσωτερικη αιμοραγια απο τ πουτσο θα σ ριξουν αγορι μ!!!!!!!!!!!!!!!

    8. αγαπητε φιλε λιακο η οπως αλλιως λεγεσαι…
      δηλαδη οποιος δεν φιλοξενει η δε δινει το διαμερισμα του ειναι φασιστας , η , σκεφτεται σα φασιστας?..ποιο πατημα στους φασιστες?
      …εγω αγαπητε λιακο δεν ειδα εδω και πολυ καιρο πριν αρχισουν να ερχονται οι λαθρομεταναστες,προσφυγες και μεταναστες, να λεει το κρατος κατι παρομοιο στο να φιλοξενουμε Ελληνικες οικογενειες που βρισκονται στα ορια της εξαθλιωσης και να εχομε αυτα τα 800 ευρω σαν βοηθεια.
      ..το ακουσε ποτε κανεις αυτο απο επισημη κυβερνητικη πηγη?..
      η συμπονια δηλαδη για σενα ειναι μονοπλευρη και γινεται επιλεκτικα μονο για λαθρομεταναστες,προσφυγες κλπ.
      Οποτε μην αναφερεσαι με τετοιες εκφρασεις διοτι εκτιθεσαι πανω απο ολα στον εαυτο σου.
      δεν υποστηριζω τους φασιστες ουτε κανενα κομμα αλλα μιλαω σαν Ελληνας το ιδιο πρεπει να κανεις κι εσυ.
      Δεν νομιζω να κανουν το ιδιο οι μουσουλμανοι στην μεκκα κλπ για εμας τους Χριστιανους.
      Δεν ειναι θεμα ανθρωπιας αλλα η επιβιωση ενος ολοκληρου Εθνους στο οpοιο ανηκεις εσυ η οικογενεια σου και τα παιδια σου αν εχεις.

    9. στη πατριδα σου την αλβανια γιατι κλεισατε τα συνορα?γιατι ελληνας δεν εισαι και ασε τα περι φωτεινα παραδειγματα αιντε ολοι νουμερα μας καταντησατε κενυα γιδια λοβοτομημενα,ειστε τα καλυτερα πιονια της νεας ταξης,αρκετα σας ανεχτηκαμε αχρηστοι, τεμπεληδες με την αριστερη τσεπαρα του μπαμπα κανεις και κυρηγμα για ανθρωπια βουρλο.
      πατημα στο φασισμο λενε και οι νεοταξιτες αντε τωρα μακακα γιατι ζεχνεις απο χιλιομετρο

    10. ο ελληνικος λαος δεν γουσταρει την βιαιη καταλυψη της χωρας μας απο παρανομους και παραβατικους λαθροεισβολεις οπως δεν γουσταρει φυσικα και τους ελληνοφωνους λαθρολαγνους δηθεν αντιφασιστες νεογενιτσαρους που εχουν μενος για την χωρα και τον λαο μας εκλωβισμενοι στις ξεπερασμενες εθνομηδενιστικες και αρρωστημενες αντιληψεις τους ο ελληνικος λαος συντομα θα πατησει ολους τους εχθρους του εσωτερικους και εξωτερικους θα ελευθερωσει και θα ξεβρωμισει τον τοπο μας γιατι η ελλαδα ανηκει στους ελληνες και οχι στους λαθροεπικους που μας επιβαλουν οι ξενοδουλοι επαγγελματιες ανθελληνες

    11. Οταν θα στον πατησουν τα μεμετια τον πεο θα με θυμηθεις.πριν στον καρφωσουν 3 φορες θα με θυμηθεις …….

    12. LIAKO ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΕΙΣΑΙ, ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΖΟ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.

      ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

  2. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΩ! ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΟΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ!

  3. ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ, ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΥΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ. ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΔΙΑΤΙ Η ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ.

  4. ετσι με το χρημα γινεσαι ευκολοτερα ρουφιανος …δωσανε τα πολλα στους εκλεγμενους και μας προδωσανε,του βριζουμε ασταματητα και τωρα δινουνε ψιχουλα σ εμας για να κανουμε αυτα που βριζαμε….ποιος φταιει ρεεεεεε καλα να παθουμε που θελουμε να δωσουμε συμπονια και παρηγορια στους ξενους οταν στον γειτονα και στον αδερφο δωσαμε τα @ρχιδι@ μας, μας πιασανε οι ευαισθησιες ξαφνικα..δεν σωζομαστε με τιποτα οποιος προλαβει να τρεξει, ετρεξε

  5. Ποσο καιρό το φωνάζω;;;; Σε λιγο θα κανουν επίταξη σε ολα τα κενά σπίτια, εξοχικα, πατρικά κλπ και οταν αυτο δεν ειναι αρκετό, θα τους βαζουν στα σπίτια μας. Αναλόγως των τετραγωνικών και των ατόμων που μένουν σε ενα σπιτι. Πχ.σε ενα σπιτι 100 τετραγωνικών, δεν θα μπορεί να μένουν δυο,άτομα. Ειναι πολυ λιγα ατομα για τόσα τετραγωνικά. Θα φέρουν λοιπον και μια οικογένεια λαθρο.
    Ο Κοσμας ο Αιτωλος είχε πει πως θα δείτε 2-3 οικογένειες σε ενα σπιτι μαζι.
    Δεν ξερω αν εννοούσε τους λαθρο η εμας τους Ελληνες, οι οποίοι θα μαζευόμαστε σε ενα σπιτι, ωςτε να μην ΒΑΛΟΥΝ μεσα τους λαθρο.

  6. Με έκπληξη διαβάζω για μεγάλη συμμετοχή αιτήσεων, των ιδιοκτητών ενοικίασης ακινήτων.
    Πριν αποφασίσουν οτιδήποτε, καλό είναι να προβληματιστούν και ενημερωθούν για τις μελλοντικές συνέπειες .
    Όλοι αυτοί οι καθώς πρέπει πατριώτες μας, οι οποίοι συμπονούν τους “αδελφούς” μουσουλμάνους νοικιάζοντας τα σπίτια τους, εξυπηρετούν, ίσως εν αγνοία τους, σχέδια των εβραιομασόνων .
    Όλοι αυτοί, με σκοπό το οικονομικό τους όφελος, αποδέχονται την μόνιμη εγκατάσταση των προσφύγων.
    Όλοι αυτοί ελαφρά την καρδία και χωρίς ίχνος προβληματισμού, για “5 τάλαντα”, γίνονται συνεργοί στο έγκλημα ισλαμοποίησης της χώρας, συμμετέχοντας σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις.

    Η χώρα είναι υπό κατοχή και αυτοί σαν νέοι εφιάλτες συμβάλλουν στην άλωση.

    Όμως, κύριοι η πατρίδα είναι πάνω από το ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, η θρησκεία είναι πάνω από το ενοίκιο, ο ελληνισμός πάνω από το όποιο συμφέρον, ο γείτονας πάνω από τον “αδελφό” μουσουλμάνο.

    Αναλογιστείτε την απάντηση, όταν μετά από 10 χρόνια κατηγορηθείτε από τα παιδιά ή τα εγγόνια σας
    για τις πράξεις σας.

    Κύριοι, κατανοώ το μέγεθος της οικονομικής σας στενότητας. Όμως, όλος ο λαός έχει προβλήματα .
    Προβλήματα που μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε.

    Μαρία

    1. Αλήθεια πιστεύεις ότι καταλαβαίνουν αυτά που γράφεις Μαρια?
      Το χρήμα όταν το εξουσιαζεις είναι ευλογία όταν σε εξουσιάζει είναι κατάρα.

  7. Ρε βλακα liakos αυτο σου λεει το αρθρο η οτι οι σιωνιστες σε γαμ…. Και θα σου παρουν την .μα ποσο μαλακες υπαρχουν .ξυπνα ρε μεγαλε

  8. Ντόπιοι και ξένοι ενωμένοι για ένα κόσμο χωρίς αφεντικά,
    ,χωρίς σύνορα,χωρίς εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο,χωρίς
    διακρίσεις φύλων,φυλών,θρησκείας και χρώματος,χωρίς καπιταλιστές
    και ιμπεριαλιστές εκμεταλλευτές,χωρίς μνημόνια και δανειακές συμβάσεις,χωρίς στρατούς,αστυνομίες και άλλους φασιστικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς,χωρίς εργοστάσια που μολύνουν
    το οικοσύστημα,χωρίς αναχρονιστικές αντιλήψεις που εμποδίζουν
    την πρόοδο,χωρίς σχολεία που αναπαράγουν το υφιστάμενο καθεστώς της κοινωνικής ανισότητας,χωρίς οικογένειες που
    συντηρούν το απαρχαιωμένο πατριαρχικό μοντέλο.
    Ντόπιοι και ξένοι ενωμένοι στέλνουμε ηχηρό μήνυμα
    στην Ευρώπη και απαιτούμε άμεση χρηματοδότηση
    της κυβερνητικής προσπάθειας ώστε να καταστεί ευκολώτερος
    ο απεγκλωβισμός των λαών της Ασίας που μαστίζονται από
    τους πολέμους του Κεφαλαίου και τις συνέπειες της κλιματικής
    αλλαγής.Ντόπιοι και ξένοι ενωμένοι απομονώνουμε τις αντιδραστικές
    φωνές της επάρατης δεξιάς οικοδομώντας το σοσιαλισμό
    του εικοστού πρώτου αιώνα ώστε η κοινοκτημοσύνη να καταστεί
    αγαθό και δικαίωμα για κάθε πολίτη του κόσμου.

  9. Πατροκοσμάς:
    “Σπίτια μεγάλα μη κάμνετε. Λιάσες να κάμνετε να μη σας έρχονται μέσα”.

  10. Εγω αυτο που ξερω θα το πω κι’ας μου φωναζουν ολοι…
    Οι Ελληνες βιωνουμε τον μεγαλητερο ρατσισμο εντος και εκτος των τοιχων αιωνες τωρα.Μα δεν εφτασε η ωρα που θα καταλαβουν το λαθος μα θα ειναι αργα..πολυ αργα για δακρυα ματια μου.Προσευχησου με ολη την δυναμη που σου χει απομεινει στο Θεο που πιστευεις,στο Χριστο και στην Παναγια μα μη ξεχνας τους παλαιους…μα οταν ερθει η ωρα μη κανεις πισω διοτι την ζωη την θελεις ελευθερη οπως στη εδωσε ο Θεος,πολεμα για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ και την συνεχεια της,μην αφησεις να την σβησουν .Με δυναμη και πιστη στην ψυχη σου θα εχεις τους Αγιους κοντα σου και ο Αρχοντας στο Θρονο του ας κανει την δουλεια του…

  11. ελληνες ξυπνιστε θελει θυσιες και αγωνες η ελευθερια ξεβρωμιστε τον τοπο μας απο τους εχθρους σας εσωτερικους και εξωτερικους αντισταθητε στον βιαιο και μαζικο επικισμο της πατριδος μας απο παρανομους και παραβατικους λαθροεισβολεις πολεμιστε τους ελληνοφωνους νεογενιτσαρους λαθρολαγνους εθνομηδενιστες μπορει να ειναι δυσκολος και επιπονος ο αγωνας αλλα ο ελληνικος λαος στο τελος θα νικησει γιατι η ελλαδα ανηκει μονο στον ελληνικο λαο της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek