Διαφημίσεις

Όλοι οι άνθρωποι έχετε αποδεχτεί να ζείτε μόνο μέσω των συναλλαγών με χρήματα και πολύτιμα μέταλλα, χωρίς ποτέ να καθίσετε να αναλύσετε και να επεξεργαστείτε το λόγο που πράττατε πάντα με γνώμονα τα χρήματα, που έτσι κι αλλιώς είναι δεν είναι δημιούργημα του ενός Θεού, όπως είναι οι σπόροι στη γη, που σας προσφέρουν τροφή.

Ο Ιησούς Χριστός είπε “θα είστε ή με τον Μαμμωνά ή με το Θεό”. Τι άλλη απόδειξη θέλει κανείς για να αφυπνιστεί και να συνειδητοποιήσει ότι το παιχνίδι εδώ στη γη είναι στημένο; Το παραπάνω σχεδιάγραμμα παρουσιάζει ακριβώς αυτό το κακόγουστο και καλοστημένο παιχνίδι: το σύστημα είναι έτσι στημένο που σας καθοδηγεί να προσπαθείτε συνέχεια να μαζέψετε χρήματα, για να οδηγηθείτε μέσα από τα χρήματα στην απόκτηση δύναμης, ώστε να ασκείτε εξουσία όπου μπορείτε, είτε σε οικογενειακό επίπεδο, είτε σε κοινωνικό σαν πολιτικοί, θρησκευτικοί ηγέτες, πλανητάρχες..

Μα δεν καταλαβαίνετε ότι ο χρόνος που έχετε γι αυτό το νοικιασμένο σώμα είναι αστείος; Δεν καταλαβαίνετε ότι η απόκτηση των χρημάτων είναι το τυρί στη φάκα; Γιατί μ αυτό τον τρόπο εγκλωβίζεστε κυριολεκτικά στο τίποτα. Ζείτε σ’ ένα άπειρο σύμπαν και ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να ενωθείτε μ’ αυτή την απειρότητα, εσείς τρώτε το τυράκι στη φάκα, δηλαδή το δόλωμα του Μαυροψύχη, και χάνετε τα πάντα.

Και είστε εσείς οι ίδιοι που χάνετε τα πάντα. Η σάρκωση είναι δική σας, και ο αγώνας για την αυτογνωσία είναι καθαρά προσωπική σας υπόθεση. Δεν είναι ούτε του συντρόφου σας, ούτε των παιδιών σας, ούτε του έθνους σας. Γιατί όταν ένας άνθρωπος πεθάνει, δεν έχει έθνος και πατρίδα. Οι σημαίες μπαίνουν από τον Μαυροψύχη, γιατί θέλει το ανθρώπινο βασίλειο διαιρεμένο και μέσα στην αμάθεια.

Στους στημένους από τον Μαυροψύχη πολέμους, σκοτώνεστε κατά χιλιάδες ή και εκατομμύρια. Όμως, για τον κάθε ένα από εσάς, ο θάνατος σας είναι προσωπικός. Δεν είναι ομαδικός. Δηλαδή, εσείς οι ίδιοι σε ατομικό επίπεδο πήρατε σάρκωση, εσείς οι ίδιοι πέσατε στην παγίδα των στημένων πολέμων και σεις οι ίδιοι θα πεθάνετε ατομικά.

Ο μοναδικός τρόπος είναι να γίνετε εσείς δάσκαλοι και γκουρού του εαυτού σας. Εάν δεν το πετύχετε αυτό, ο Μαυροψύχης είναι τόσο επιδέξιος που θα σας παρουσιάζει συνέχεια είτε στημένους ελευθερωτές από τη μία, για να περιμένετε άλλοι να ελευθερώσουν εσάς, είτε οποιασδήποτε μορφής στημένη κρίση από την άλλη.

Γι αυτό, δεν υπάρχει καμία άλλη περίπτωση να σωθείτε πάρα μόνο εάν εσείς οι ίδιοι φωτιστείτε. Αν γίνει αυτό, ο Μαυροψύχης δεν θα μπορεί να κρυφτεί πλέον πουθενά. Όταν το φως της αληθινής γνώσης διαχυθεί μέσα σας, ο Μαυροψύχης δεν θα μπορεί πλέον να πλανέψει εσάς η την ανθρωπότητα γιατί οι άνθρωποι θα γνωρίζουν πολύ καλά τις μεθόδους που χρησιμοποιεί (χρήματα, στημένες εξουσίες, κατευθυνόμενη εκπαίδευση, στημένοι πόλεμοι, στημένες οικονομικές κρίσεις, διαφορετικές θρησκείες, διαφορετικά πολιτικά κόμματα και διαιρετικότητα μεταξύ των ανθρώπων).

Δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί κανείς αυτές τις γνώσεις και να αποποιηθεί όλες αυτές τις έννοιες που είχαν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς του: χρήματα, πολύτιμα μέταλλα, κόστος εργασίας, οικονομία, ανάπτυξη, δημοσιονομικά ελλείμματα, χρηματιστήριο, μετοχές, πολυεθνικές, παράγωγα, αγορά εργασίας. Ερωτήματα όπως “ποιος θα πληρώσει”, ακούγονται συνέχεια και το πιο τρελό ερώτημα από όλα, που το δέχονται όλοι οι φυλακισμένοι κάτοικοι αυτού του πλανήτη, είναι “που θα βρεθούν τα χρήματα”.

Τα χρήματα είναι αυτά που βλέπετε και όχι τον Μαυροψύχη. Σίγουρα όμως δεν επινοήθηκαν μόνα τους, ούτε κατασκευάστηκαν από το πουθενά. Χρειάζεται μόνο λίγη απλή λογική για να καταλάβετε ότι το παιχνίδι είναι στημένο από κάποιον. Εκτός κι αν πιστεύετε ότι έβρεξε από το σύμπαν χρήματα.

Ακόμα και αυτές οι απαντήσεις που θα δίνατε, οι πλάνες σας, σάς βολεύουν πάρα πολύ. Γιατί έτσι νομίζετε ότι τα έχετε καλά με τον εαυτό σας, όπως όταν ανάβετε το κερί στην εκκλησία κάθε Πάσχα, κι έπειτα δεν αφήνετε αρνί για αρνί στο όνομα αυτού που ξεκάθαρα γράφεται στην Αποκάλυψη ότι είναι το “σφαγμένο αρνίο”.
Προσπαθείτε να μεγαλώσετε τα σπίτια σας, να τα κάνετε πιο σύγχρονα, πιο άνετα, να αποκτήσετε περισσότερο τεχνολογικό εξοπλισμό, κι όλα αυτά μέσα στις καθημερινές καταστάσεις, που όμως σας κάνουν να φωνάζετε από τα νεύρα, να μαλώνετε, να τσακώνεστε γιατί ακόμα κι όλους τους υλικούς στόχους να πετύχετε, ΠΟΤΕ θα ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ. Όλο και κάτι σας λείπει.

Αυτό που σας λείπει είναι το πιο σημαντικό: Είναι εκείνη η γνώση που θα σας ενώσει με το σύμπαν, με το Θειο, που θα σας Ελ-ελευθερώσει (ελ – αιθέρας). Είσαστε όλοι παιδιά του Αιθέρα. Και όλες οι διαδρομές σας στο κόσμο της μορφής είναι για να ξαναγυρίσετε πάλι στον Αιθέρα. Ο αιθέρας δεν είναι ούτε τα ανθρώπινα σώματα, ούτε χρήματα, αεροπλάνα, πύραυλοι, τηλεοράσεις, σπίτια. Είναι οι θεϊκοί σπινθήρες, οι οποίοι έχουν απορροφήσει την ψυχή (ψύχος), κι αυτοί οι θεϊκοί σπινθήρες πλέον γυρνούν στην μονάδα σαν θριαμβευτές. Για αυτό, όταν ο Μαυροψύχης σας βάζει το παραγάδι με τα άπειρα αγκίστρια, ο στόχος του είναι ένας: ποτέ να μην βρείτε το στόχος σας.

Όταν τσιμπάτε αυτό το δόλωμα σε οποιοδήποτε αγκίστρι, δημιουργούνται αρρώστιες στο φυσικό σας σώμα ως αντίδραση της ψυχής για το λάθος δρόμο που έχετε πάρει και ο θάνατος έρχεται όλο και πιο κοντά. Λίγο πριν το θάνατο σας, προσπαθείτε απεγνωσμένα, να καταλάβετε τη βαθύτερη ουσία της ύπαρξής σας. Όμως είναι ήδη αργά, και εσείς φεύγετε αδιάβαστοι.

Το σύμπαν δεν έχει ανάγκη από χρήματα και οικονομική ανάπτυξη. Γιατί από τη πρώτη μέρα του μπιγκ μπανγκ και για την ακρίβεια από το πρώτο γήινο δευτερόλεπτο, το σύμπαν είναι συνυφασμένο με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ. Το ίδιο σας το σώμα είναι τέλεια φτιαγμένο, όπως και όλα τα ουράνια σώματα, πλανήτες, ήλιοι, γαλαξίες που κινούνται σε τροχιές για δισεκατομμύρια χρόνια.

Οι άνθρωποι σαν πρόβατα δέχεστε τα διαφορετικά πολιτεύματα που κάθε φορά σας επιβάλλονται, είτε τα έχουν ονομάσει δημοκρατία, είτε μοναρχία, φασισμό, καπιταλισμό, κομμουνισμό, σοσιαλισμό, που όλα όμως ανεξαιρέτως είναι στημένα παιχνίδια εξουσιών κομμένα και ραμμένα στα μέτρα των μαυρόψυχων.

Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας στις πολιτικές θέσεις, ακόμα και της υποτιθέμενης “Δημοκρατίας που να ξεφύγει απ τον έλεγχο του Μαυροψύχη. Και όλοι αυτοί έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν τη ψήφο των ανθρώπων – προβάτων, λέγοντας τους όμορφα λόγια, γεμάτα υποσχέσεις και αγάπη, ενδεχομένως με συμπαθητικό πρόσωπο και με αναμφισβήτητα άριστη ευφράδεια λόγου. Οι απλοί άνθρωποι βέβαια τους πιστεύετε και τους εμπιστεύεστε, γιατί δεν ξέρετε πόσο στημένο είναι το όλο σύστημα και τι κρύβεται από πίσω.

Οι δικτατορίες είναι κι αυτές πλαισιωμένες με όμορφες λέξεις, όπως π.χ. “λαϊκή δημοκρατία της Κίνας”. Η λέξη “λαϊκή” από το “λαός”, σε συνδυασμό με την “δημοκρατία” σημαίνει ότι την εξουσία “κρατάει ο λαός”. Αντίθετα όμως στην πραγματικότητα, τουλάχιστον το 95% του λαού στην λαϊκή δημοκρατία της Κίνας, κρατάει στο ένα χέρι μια κούπα ρύζι και στο άλλο την αθεΐα. Έτσι, όλη η φυλακισμένη κίτρινη φυλή, που έχει υποφέρει τα πάνδεινα εδώ και εκατομμύρια χρόνια, αποδέχεται από τους μαυροψύχηδες ηγέτες της οτιδήποτε πάρει σαν εντολή.

Όλα τα πολιτεύματα, όλοι οι εξουσιαστές και όλα τα κόμματα είναι αγορασμένα από τον ίδιο, τον Μαυροψύχη και ακόμη κι αν δεν είναι, μετατρέπονται στη πορεία τους σε προδότες της ανθρώπινης εξέλιξης και δυνάστες του ανθρώπινου γένους.

Οι πολλοί και διάφοροι πράκτορες και προβοκάτορες δημιουργούν συνέχεια διαφορετικές παραστάσεις και γεγονότα, σχεδόν καθημερινά, με σκοπό να απασχολούν το νου των απλών ανθρώπων με ανούσια πράγματα και να τον εγκλωβίζουν. Οι απλοί άνθρωποι σχολιάζετε κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα, τι συμβαίνει στην πολιτική επικαιρότητα, γιατί υπάρχει ποικιλία γεγονότων και αλλαγή στα διάφορα νούμερα, όμως η ουσία παραμένει πάντα η ίδια. και αυτό να γίνεται μόνιμα, με μοναδικό σκοπό, οι απλοί άνθρωποι σε όποια χώρα κι αν βρίσκονται, να μην φτάσουν ποτέ στη πηγή του κακού, στο “σπίτι” του Μαυροψύχη.

Όποιο πρόβλημα κι αν έχετε, ό,τι κι αν πιστεύετε ότι σας φταίει, νομίζετε ότι είναι η ανεργία, ή η έλλειψη χρημάτων είναι αυτά που σας στερούν τις λύσεις. Για παράδειγμα, σε κάθε ενδεχόμενη αρρώστια ψάχνετε μάταια τη λύση στην εμπορεύσιμη ιατρική.

Όλοι οι ανάπηροι είναι πεταγμένοι από την κοινωνία, οι γέροι παραμυθιάζονται με τις συντάξεις, οι ανήμπορες μάνες παλεύουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. οι νέες τεχνολογικές εφευρέσεις είναι στη πλειοψηφία τους για καταστροφή και όχι για δημιουργικές λύσεις. Όλα τα διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων, υπολογιστών και διαφόρων άλλων μηχανημάτων είναι το δόλωμα για να ασχολείται ο άνθρωπος με ανούσια θέματα και όχι με την πνευματική του εξέλιξη.

Και όλα αυτά σε μία σάρκωση που αρχίζει και τελειώνει με ένα ανοιγοκλείσιμο των βλεφάρων σας. Ρωτήστε τους άλλους ή και τον εαυτό σας, ό,τι ηλικία και να έχετε, ακόμα και 100 χρονών, εάν έχετε καταλάβει πως πέρασε ο χρόνος της ζωής σας.

Όταν όμως ένας άνθρωπος φωτίζεται και γίνεται σαν το Βούδα ή το Χριστό, τα προβλήματα αυτά εξαφανίζονται με την έννοια του ότι δεν τον απασχολούν πια. Ούτε οι καλές σχέσεις με τα παιδιά, τους γονείς, τους φίλους, το σύντροφο, το προϊστάμενο, ούτε οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες, ούτε το ποιος είναι νόμιμος και ποιος όχι.

Για περισσότερα διαβάστε http://kataklusmosnoe.blogspot.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Η ΑΟΡΑΤΗ ΑΡΑΧΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ”
  1. φοβερο αρθρο φιλος.απλα καθε κοινωνια πρεπει καπως να λειτουργει κ τα χρηματα δεν ειναι τοσο ασχημος τροπος αλλα οταν καλυπτεισ τις αναγκες σου δεν χρειαζεται να πασ παραπερα.αλλα αυτο π λες μ εξουσια ειναι ενα συναισθημα,οπως ειναι κ ο φοβος,εαν τα πιθικια στην πλειοψηφια π μπηκαν ελλαδα μ κυνηγησουν να μ σκοτωσουν εχω καθε δικαιωμα να υπερασπιστω τον εαυτο μ ,αν δεν φοβηθω εξαρχης ωστε ν δημιουργηθει κινητηριος δυναμη μεσα μ να παω ν αγορασω κ γω ενα οπλονα υπερασπιστω τ παιδι μ η τ ζωη μ ,εαν πεθανω παλι εγω θα φταιω π πεθανα κ επεσα παλι στη παγιδα τ μαυροψυχη.σε μια κοινωνια πρπει να συμβαδιζεις εως ενα βαθμο μ τη κοινωνια αν θεσ τη ζωη σ(εκτοσ και ειναι ανωτερο ον κ εχεισ μαθει ν ελεγχεισ την υλη),το θεμα ειναι οτι δεν μας εχουν κανει ν σκεφτομαστε απο μικρη ηλικια και μετα ολα μας τα πιστευω ειναι στερεωμενα σαν μπετα μεσα μας.πρεπει να μαθουμε να σκεφτομαστε

  2. Πολύ ωραία όλα αυτά ρε συγγραφέα, αλλά!!!
    Τι αλλά;;;;;
    Ακόμα και για να πας στο Άγιο Όρος και να γίνεις σκήτης πρέπει να πληρώσεις το βαρκάκι και να πληρώσεις και διαμονητήριο. Άρα κάτι δεν πάει καλά στην όλη και σε όλες τις εξισώσεις.
    Το τι είπε πραγματικά ο Χριστός, το τι πραγματικά συμβαίνει σε τούτο τον όντως πλαστό κόσμο είναι ….πολύ μεγάλη ιστορία.
    Και πραγματικά ζητείται από παντού πλέον η αλήθεια που είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί.

  3. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΡΕΙΤΖΕΡ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 1000% ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ !!!

  4. σωστά όλα όσα γράφονται εγώ μόνο να προσθέσω γι αυτή τη πορεία:
    ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ..
    ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ γιατί η σκοτεινή πλευρά θα σε δοκιμάσει πολύ, δε θέλει να σε χάσει, αλλά εσύ πρέπει να αντέξεις…
    ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ-ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ
    ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΠΙΘΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΒΟΥΔΑ (θέλει πολλές ζωές, απλά τώρα κανεις την αρχή 🙂 )

  5. Καλως ή καλως οι κοινωνίες σε όλο τον κόσμο ειναι χρηματοκεντρικες….
    Τα παντα γίνονται με το χρήμα, διοτι απλα ετσι εχει δομηθεί ο κόσμος!
    Ακόμα και για να πεθάνεις, χρειάζεσαι 300€ τουλαχιστον για τα εξοδα της κηδείας…
    Για να νοσηλευθείς… ασ’το καλύτερα….
    Το χρήμα ειναι το τέλειο εργαλείο υποδούλωσης και προβατοποιησης των ανθρώπων…

  6. ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ Ο ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Α ΓΟ ΡΑ ΖΕΙ ΤΑ ΠΑ ΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΕΛΙΤ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΜΑΥΡΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ, ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

  7. Πω πω πολύ εντυπωσιακό! Και εμείς ούτε χαμπαρι έχουμε πάρει πω πω! Ε ναι αφού το είπε και ο περιτμημενος σοσιαλιστικός φασίστας Ιεχοσουα έτσι πρέπει να’ναι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *