Διαφημίσεις

Οι Γάλλοι μαζικά στους δρόμους κατά των εργατικών μεταρρυθμίσεων. Σας τα έδειξαν αυτά οι Συριζαίοι μεταρρυθμιστές σας;

Εκατοντάδες χιλιάδες Γάλλοι φοιτητές και συνδικαλιστές βγήκαν στους δρόμους όλης της χώρας για να διαδηλώσουν κατά της απελευθέρωσης της αγοράς εργασίας.
Η Υπουργός Εργασίας Myriam El Khomri, η οποία επιδιώκει να περάσει πολυάριθμες μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας ελπίζει να μειώσει την ανεργία στην χώρα.

Ο αριθμός των διαδηλωτών δεν ήταν τόσο υψηλός όπως σε προηγούμενες παρόμοιες διαδηλώσεις. Ωστόσο, τα συνδικάτα την ονόμασαν «μια προθέρμανση» για τις επόμενες νέες μεγάλες διαδηλώσεις που θα ακολουθήσουν.

Η Υπουργός El Khomri θέλει να διευκολύνει τους εργοδότες σε περιπτώσεις απολύσεως του προσωπικού τους. Τα σχέδιά της αναβλήθηκε για αρκετές εβδομάδες λόγω της αντίστασης των Γάλλων πολιτών. Αυτό δείχνει ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κατευνάσει τη δυσαρέσκεια των πολιτών.

Πριν από δέκα χρόνια σ’ ένα μαζικό κίνημα διαμαρτυρίας, με τους μαθητές στην πρώτη γραμμή, οι Γάλλοι ανάγκασαν τον τότε πρόεδρο Ζακ Σιράκ να σταματήσει τις μεταρρυθμίσεις για την απελευθέρωση της αγοράς εργασίας.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Οι Γάλλοι μαζικά στους δρόμους κατά των εργατικών μεταρρυθμίσεων. Σας τα έδειξαν αυτά οι Συριζαίοι μεταρρυθμιστές σας;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *