Διαφημίσεις

Πέταξαν Έλληνα ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής έξω από την Ευρωβουλή λόγω ρατσισμού

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Ελευθέριος Συναδινός, αποβλήθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, λόγω της φασαρίας που δημιούργησε προσβάλλοντας τους Τούρκους. Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Martin Schulz ζήτησε από τους κλητήρες να συνοδεύσουν τον Έλληνα ευρωβουλευτή έξω.

Ο Ελευθέριος Συναδινός, του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής, είπε ότι “οι Τούρκοι είναι βάρβαροι και ότι περιφρονούν τον Θεό”.

Και λίγα τους είπε ο Έλληνας ευρωβουλευτής…και φυσικά οι Ευρωπαίοι δεν θα μπορούσαν να είναι φασίστες…βλέπετε έχουν αναπτύξει την δημοκρατία σε τέτοια ύψιστα επίπεδα που τύφλα να έχει η Χρυσή Αυγή. Κάθε φορά που η ΕΕ επαναλαμβάνει οτι είναι δημοκράτες και οι πολίτες στην Ευρώπη κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα…ο δυτικός πολιτισμός δεν έχει ούτε μια μικρή ελπίδα να μην καταστραφεί….ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΧΕΤΟΣ είναι φίλοι μου.

Σίγουρα οι αξιώτιμοι ευρωβουλευτές θεωρούν τους εαυτούς τους καλύτερους απο τον κύριο Συναδινό…ε λοιπόν είναι δυνατόν ένας τέτοιος πολιτισμός να επιβιώσει;;; Αρχίστε να αγοράζεται όπλα, οργανωθείτε στις γειτωνειές σας…όλοι πρέπει να είμαστε ΕΝΑ…όπως σας έχουμε εξηγήσει μας πολεμάνε οι φασίστες Ευρωπαίοι…ο εχθρός μας φοράει δημοκρατική μάσκα…είναι ο λύκος ντυμένος σαν την Κοκκινοσκουφίτσα.

Δεν σας λέω παραμύθια!!!

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

21 σχόλια στο “Πέταξαν Έλληνα ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής έξω από την Ευρωβουλή λόγω ρατσισμού”
  1. Αν και δεν υποτηριζω την Χ.Α λογω του ναζιστικου της πυρηνα του Μιχαλοβλακου του Παππα κλπ ο συγκεκρμενος κυριος μου ειναι αρκετα συμπαθης και σε σχεση και με το αλλο θεμα με τα τρολ που κυνηγανε τους “Ναζωραιους” απλα να παραθεσω αυτον τον συνδεσμο:

    elsynadinos.wordpress.com/2014/05/15/ορθοδοξια-και-ελληνισμοσ/

  2. Τσάμπα τον έβγαλαν έξω .. ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ …
    Η ατζέντα 21 θέλει να χαρακτηρίσει όλες τις άλλες φωνές που εναντιώνονται σε αυτήν ως ναζιστικές απόψεις .. Έτσι αντί να μπει στην ουσία του περιεχομένου της αντίθετης φωνής αφού δεν την παίρνει για κάτι τέτοιο , επιδιώκει με τους εγκάθετους δικούς της και επίσημα χαρακτηρισμένους ως ναζί πράκτορες της, να χαρακτηρίσει έμμεσα αυτές τις φωνές ως ακραίες ναζιστικές απόψεις , ταυτίζοντας αυθαίρετα όλες τις αντιπολιτευτικές φωνές με αυτούς και έτσι να αποφύγει να διαλεχτεί επί της ουσίας και να μείνει μόνο στην ανταλλαγή λεκτικών πυρών εκατέρωθεν ..
    Μια στημένη ανταλλαγή πυρών που τίποτα δεν έχει να προσφέρει επί της ουσίας και δίνει άλλοθι στην ατζέντα 21 να κάνει πράξη όλα τα σχέδιά της ως νέα τάξη πραγμάτων .. Και όπως στο Βροντάδο της Χίου όπου κάθε Πάσχα στην Ανάσταση στήνονται οι αντιμαχόμενες πλευρές απέναντι και βάλουν ο ένας τον άλλον με ρουκέτες που δεν θα προκαλέσουν καμία ζημία στον άλλον , αλλά απλά θα κάνουν μόνο κρότο και θέαμα , έτσι και εδώ .. Ανταλλάσσουν στημένα πυρά μεταξύ τους οι “δεξιοί” και οι “αριστεροί” ελπίζοντας πως όλοι εμείς οι άλλοι δεν θα καταλάβουμε πως έχουν στήσει το παιχνίδι για να μας δουλεύουν ψιλό γαζί και οι δύο ..

    Η όποια επιχειρηματολογία του χρυσαυγίτ δεν έχει να προσφέρει τίποτα στην πατρίδα μας , απεναντίας έχει να δώσει πολλά επιχειρήματα σε όσους θέλουν την καταστροφή της για να κάνουν πράξη τα βέβηλα σχέδιά τους που έχουν κάνει για εμάς εδώ και πολλά χρόνια πριν ..??
    Για να υπερασπιστείς κάτι πρέπει να έχεις το ηθικό πλεονέκτημα και αυτοί αυτό το ηθικό πλεονέκτημα ,το χάσανε το 1940 και έτσι δεν υπερασπίζονται , αλλά συκοφαντούν αυτό που επιχειρούν να “υπερασπιστούν” .. Για αυτό άλλωστε και η “ατζέντα 21” επέλεξε αυτούς για αυτόν τον ρόλο , λόγο του ναζιστικού καταδικασμένου παρελθόντος τους ..

    Είναι όπως όταν λέει ο τσίπρας ότι είναι “αριστερός¨, αυτόματα συκοφαντεί όλους όσους αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί .. ή σαν το ” είμαι και εγώ κομμουνιστής” του Κατρούγκαλου ή το παλιότερο του ” για τον σοσιαλισμό παλεύουμε όλοι σύντροφοι” που είχε πει ο Παπαντωνίου ..

    1. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ !!!
      ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΚΡΥΦΤΗΚΑΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΝΑΜΕ ”ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΟΙ”. ΕΙΣΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ. ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΠΗΡΕΣ ΤΙΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, Η ΑΚΟΥΣΕΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ. ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ, ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ.
      ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΤΣΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΧΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ.

      1. “. Ο άνθρωπος δε μπορει να αναζητά αυτό που δε γνωρίζει γιατί τότε δεν ξέρει τί να αναζητήσει αλλά ούτε αυτό που γνωρίζει μπορεί να αναζητά γιατί το ξέρει ήδη. Ο άνθρωπος τίποτε νέο δε μαθαίνει, παρά μόνο παίρνει συνείδηση των όσων ήδη γνωρίζει. Η γνώση (μάθηση) είναι ανάμνηση (ενθύμιση) , υπάρχει λοιπόν η ανάμνηση μέσα μας…” ( Σωκράτης)

  3. ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΡΟΚΛΗΤΕΣ ΒΙΑΙΕΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΣΑΚΩΜΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ +ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΚΗΝΥΓΩΝ Ή ΤΑ ΦΛΟΜΠΕΡ…ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ : ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΚΡΥΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ, ΡΟΥΚΕΤΕΣ , ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ, ΟΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ…ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ “ΝΑΤΟ” (ΒΑΣΗ “ΝΑΠΟΛΗΣ” ΙΤΑΛΙΑΣ)
    ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΛΙΚΙΑ” Η ΤΟΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ 1922 ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ….ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ “ΜΑΛ@ΚΙΕΣ” ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ “ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΜΗΛΙΑΣ” ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ (ΙΩΝΙΑΣ – ΓΙΟΥΝΑΝ) ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΟΤΙ…
    …ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ “ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ” , ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ” (ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΩΝ ΟΥΙΓΓΟΥΡΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!) ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΛΗΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ… ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΛΠ)

    1. Αντε αυτο ειναι προβοκατσια…τα αλλα των μαλακοσυριζαιων τι ειναι.?? Μας δουλευεις και συ ρε? Ο στρατηγος μια χαρα τα ειπε..τον ακουσα πολλες φορες..δομημενος στην σκεψη και στον λογο…μαλλον ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ εισαι εσυ εδω…..

    2. Απο στρατα λίγια πραγματα… μάλλον Ι5 στην πεντέλη την εβγαλες… ή κανω λάθος?

      Σου διαφευγει το «δόγμα του 1.5 πολέμου» του στρατηγού Φραγκου…

      Το οτι αναφερεσαι σε ουτσεκαδες (UCK) και όχι σε ουτσετσέδες (UCC), δείχνει την ασχετοσύνη σου με το αντικείμενο…

      Όσα λιγότερα γραφεις, τοσο λιγότερο γελοιοποιείσαι….

    3. αμα μπορουσαν οπως λες να τους φανε τους Ελληνες τοσα χρονια θα το ειχαν κανει….δυστηχως χιλιαδες χρονια αυτο δε γινετε και ουτε θα γινει για τον εναν η τον αλλον λογο…οποτε καλα εκανε…ποτε προσκυνημενοι…

    4. Εσένα που πιστεύεις ότι γιά την Μικρασιατική καταστροφή φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σού αφιερώνω παροιμίες τού ΘΥΜΟΣΟΦΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ:
      Ο Τούρκος δεν θέλει χαϊδέματα, είναι σαν το αντρικό μαραφέτι, που, όσο το χαϊδεύεις, τόσο δυναμώνει
      Ο Τούρκος και γεφύρι να γενεί, πάνω του μην περάσεις
      Ο Τούρκος τη φιλία την έχει στο γόνατο. μόλις σηκωθεί, πέφτει
      Τον Τούρκο κάνε σύντεκνο και το ραβδί σου βάστα
      Τον Τούρκο φίλευε και τη γυναίκα σου φύλαγε
      Τον Τούρκο φίλευε, τον κώλο σου φύλαγε

      Φίλε μου,αν εσύ είσαι ευχαριστημένος όταν είσαι στα τέσσερα καί με λουρί στον λαιμό τότε “μπράβο” σου που κατάφερες να μην νιώθεις Έλληνας.Αλλά επέτρεψε και σε εμάς τους Έλληνες να πολεμήσουμε γιά την πατρίδα μας που,εδώ και πολλές δεκαετίες,διαμελίζεται…

      1. ΜΟΝΟ 4 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ? XAXA, AΣ ΓΕΛΑΣΩ. ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
        ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟΣ ΚΑΟΥΜΠΟΫΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΤΖΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΠΟΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΒΓΑ…ΑΦΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ SALOON ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΟΥΪΣΚΙΑ ΤΟΥ ΩΣΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ..ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ!!! ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ SALOON ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ “ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΨΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΕΔΩ!!!”..ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΗΡΕΜΑ : “ΕΓΩ ΤΟ ΕΒΑΨΑ. ΗΘΕΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ?”…ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΟΥΜΠΟΫΣ ΜΕ ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΣΙΓΑΝΗ ΜΥΛΙΧΕΙΑ ΦΩΝΗ “..ΕΕΕ, ΝΑ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΠΟΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ”!!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΟΥΜΠΟΫΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ…
        ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ, ΗΤΑΝ Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ (ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΚΛΠ) ΤΟΥ 1920 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΩΝΑΖΑΝ “ΟΙΚΑΔΕ!!!” (ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ!!!) ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ …ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΑΥΤΟΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ) ΕΠΙΘΕΣΗ “ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ” (ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΟΓΜΑ : “DRANG NACH OSTEN”) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ TAXA ΤΗΝ “ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ” (ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΗΘΕΝ …ΓΙΑΧΒΕΧ ΘΕΟΥ ΘΕΛΗΜΑ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!) KAI ΑΝΤΙ NA ΦΑΜΕ ΜΗΛΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΑΧΛΑΔΙΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ 1922!!! ΝΑΙ Ή ΟΧΙ? ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΗΜΕΡΑ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!!!
        ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ – ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝΕΣ (LUNA-TICS) – ΓΡΑΦΙΚΟΙ – ΠΛΗΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ “ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΗΛΙΕΣ” (ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΔΥΣΕΩΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!) ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:
        youtube.com/watch?v=oFNWyxKra-Y
        ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ 666” ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ…ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ???
        ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ – ΑΜΥΝΑ – Η «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (ΜΑΪΜΟΥ) 666»;;;
        ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΣΟΚΟΥΣ (ΑΚΟΜΗ !!!) ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ Η «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝ/ΛΕΩΣ»;;;
        ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΜΙΑΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ»;;;
        ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ;;; ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ «ΕΨΙΛΟΝ»;;;
        ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΑΛΛΟΙΘΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟΥ, ΕΞΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ρ.Ι.Κ._
        ===================================
        ΣΗΜΕΡΙΝΗ (ΤΡΑΓΙΚΗ) ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
        ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο.Ε.Α.
        ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ Η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (GOLDEN DAWN – LONDON) ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666” ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ” ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ, ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ+ΓΕΙΤΟΝΩΝ
        ===================================
        Τέλος προς πληροφόρηση σας, σας επισυνάπτουμε συνοπτικώς τις έσχατες προδοσίες του Καμμένου ως υπουργού (καταστροφής) της Άμυνας της προδοτικής μνημονιακής κατοχικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ. και των προηγούμενων μνηομονιακων κατοχικών κυβερνήσεων περιόδου 2009 – 2015 μαζί με τα συμπαιγνιακά μασωνικά ΓΕΕΘΑ-αρχηγεία του στρατού:
        Είναι ένοχοι “ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ” διότι επι συνολικών σήμερα ετησίων δαπανών των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, ενός δις και τριακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (1.300.000.000) με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ-3, δέχτηκαν να μειώσουν την ως άνω ετήσια δαπάνη, με διαταγές των ξένων δανειστων, ως ακολούθως:
        Μείωση 100.000.000 Ευρώ το 2015.
        Μείωση 200.000.000 Ευρώ το 2016.
        Μείωση 400.000.000 Ευρώ το 2017.
        ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΙΩΣΕΩΝ: 700.000.000 ΕΥΡΩ δια την τριετία.
        Υπόλοιπο αμυντικών ετήσιων δαπανών Ελλάδος: 600.000.000 Ευρώ, ήτοι λιγώτερο απο το μισό των σημερινών ετήσιων δαπανών των 1.300.000.000 Ευρώ.
        Η ως ανω προδοτική μείωση δαπανών, μειώνει δολίως την αμυντική ικανότητα της Ελλάδος, με σκοπό των εβραιοσαξόνων δανειστών, του προδοτικού “ΝΑΤΟ” και της προδοτικής συμμορίας των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ, την διευκόλυνση της εισβολής των στρατών της Τουρκίας και των βορείων γειτόνων (αξονας ΒΑΣΤ/Ρ) στην Ελλάδα.
        Με τον ίδιο προδοτικό σκοπό οι προδότες της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝ.ΕΛ, και οι ως ανω μασώνοι, ήτοι τεχνητοί εβραίοι, επιτελείς των ελληνικών ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, συμφώνησαν και διέταξαν:
        1) Την πώληση Εικοσι (20) ελληνικών μαχητικών Α/φων F-16 εις την Βουλγαρία, ητοι σε εχθρική χώρα του άξονας ΒΑΣΤ/Ρ εναντιον Ελλάδος!
        2) την πώληση διακοσίων (200) Τ.Ο.Μ.Α. (Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης – συνοδών των βαρέων αρμάτων), εις την Αίγυπτο.
        3) την πώληση της Φρεγάτας “Μπουμπουλίνας”
        4) Την πώληση δυο πλοίων – κανονιοφόρων του Ελληνικού πολεμικού Ναυτικού
        5) τον παροπλισμό 2 τορπιλακάτων κλάσεως “Παναγόπουλος” του πολεμικού ναυτικού.
        6) Κλείσιμο της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας “ΕΛ.Β.Ο.” (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων), κατασκευάστρια των ερπυστριοφόρων Τ.Ο.Μ.Π. (Τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού) “ΛΕΩΝΙΔΑΣ-1” και “ΛΕΩΝΙΔΑΣ-2” και του ερπυστριοφόρου ελαφρού άρματος Τ.Ο.Μ.Α. “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” ως συνοδού βαρέων αρμάτων και ως απαραίτητου στοιχείου των ελληνικών μηχανοκίνητων ταξιαρχιών.
        7) Ένταξη των ταξιαρχιών του προδοτικώς διαλυθέντος Β’ Σώματος Στρατού Βέροιας, εις το στρατηγείο του “ΝΑΤΟ” του πρώην Γ’ Σώματος Στρατού Θεσ/νικης, ωστε αυτές οι ταξιαρχίες να μη δύνανται να δεχθούν διαταγές απο τα ελληνικά ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ , δια την άμυνα της Ελλάδας.
        8) Πλήρη Έλλειψη αντιαρματικών βλημάτων ΚΑΙ δια τις τέσσερις Ελληνικές Τεθωρακισμένες Ταξιαρχίες των Βαρέων αρμάτων μάχης LEOPARD-2.
        9) Έλλειψη των κοινών εκρητικών βλημάτων 120mm, με αποτέλεσμα, οι 2 απο τις 4 ταξιαρχίες των LEOPARD να είναι “μη επιχειρησιακές”, και τα μισά ελληνικά άρματα μαχης LEOPARD-2 των 120mm, να εχουν αντικατασταθεί απο τα παλαιά M-48/-5 MOLF των 100mm.
        10) Πλήρη Έλλειψη νέων τορπιλών υποβρυχίων.
        11) Αχρήστευση των 6 απο τα 7 ελληνικά υποβρύχια, με αποτέλεσμα την ανυπαρξία ελληνικού υποβρυχιακού στόλου
        12) Απόσυρση των κορυφαίων τυφεκίων “FN” από τον στρατό ξηράς, δήθεν δια “φωσφάτωση”, και χρήση μόνον των προβληματικών τυφεκίων “HK” (G-3).
        13) Διακοπή παραγωγής του αντιαεροπορικού “ΑΡΤΕΜΙΣ-30” απο την ελληνική “Ε.Β.Ο.” (Ελληνική Βιομηχανία Όπλων)
        14) Υπολειτουργία και κλείσιμο της “ΕΒΟ”
        15) Υπολειτουργία και κλείσιμο της “ΕΑΒ” (Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας)
        16) Μη συντήρηση και μη αναβάθμιση των ελαφρών αρμάτων μάχης Τ.Ο.Μ.Α., BMP-1
        17) Πλείστες άλλες προδοσίες με αποτέλεσμα την δραματική κατάσταση στο στράτευμα που περιγράφει συνοπτικά ο Αρχηγός του ΓΕΣ Τελλίδης:
        «…..«Δεν έχουμε ούτε φαγητό, ούτε στολές να τους δώσουμε».
        Ούτε λεφτά για στολές των νεοσύλλεκτων έχουν πλέον οι ελληνικές ΈνοπλεςΔυνάμεις αποκάλυψε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.
        Χαρακτηριστικά τόνισε ότι “Δεν μπορούμε να δεχθούμε ούτε καν τους νέους που θέλουν να διακόψουν την αναβολή τους και να καταταγούν αλλά είναι αδύνατον να τους δεχθούμε. Δεν έχουμε ούτε φαγητό, ούτε στολές να τους δώσουμε”.
        elldiktyo.blogspot.gr/2015/10/strateyma-ypo-katarreysh.html

        ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
        Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ EINAI ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ:
        youtube.com/watch?v=DGEI-vok6Ks

        Η κρυφή ατζέντα της πρότασης για μείωση των αμυντικών δαπανών. Ποιους εξυπηρετεί ο αφοπλισμός;
        greeknation.blogspot.gr/2015/07/blog-post_10.html

        ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ «ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ» ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – Έρχονται περικοπές στις αμυντικές δαπάνες και το προσωπικό
        hellas-now.com/2015/09/blog-post_959.html

        ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ”ΜΜΕ”, Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΚΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ 20 F-16, ΜΙΑΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ, ΔΥΟ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΩΝ , ΚΑΙ 200 ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ”Τ.Ο.Μ.Α/ΒΜΡ-1” ΠΡΟΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΕΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ”ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΤΗΣ 26/7/2015, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ , ΣΕΛΙΔΑ 19, ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ,ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ : dimokratianews.gr
        ========================
        ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ, Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 8,3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ!!!
        serresnews.blogy.gr/post/3163-me-83-dis-eyro-amyntiko-pro
        ========================
        ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ UCC ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ), ΧΑΧΑ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ, ΜΑ Ο ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ “ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ” (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ”!!!) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ…ΑΡΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ? ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ.
        ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΣΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ Η “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ – ΚΙΜΑ – ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΗ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ 666” (ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ) ΒΛ. ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ”: “ΕΙΝΑΙ …ΘΕΟΥ (ΓΙΑΧΒΕΧ) ΘΕΛΗΜΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ+ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΛΟΓΩ ΟΨΙΜΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ” (ΚΑΙ ΑΡΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!)
        ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΑ 400.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ, ΡΟΥΚΕΤΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ (ΔΩΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ “ΝΑΤΟ”) ΚΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ, ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ “ΓΕΣ” ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”..ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ “ΔΥΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ”…Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ…
        ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΛΙΚΙΑ (ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑΤΟΣ) ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ, ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΑΡΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.
        ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΩ ΘΕΩ ΓΙΑΧΒΕΧ ΔΟΞΑ, ΑΛΛΗΛΟΥΓΙΑΧ, ΜΗ ΧΕΣΩ.

        1. 1)Τα ανέκδοτα που χρησιμοποιούμε είναι ανάλογα τής γελοιότητάς μας.
          2)Οι “Γλύξμπουργκ” ήταν,σίγουρα,Έλληνες σε αντίθεση με σένα που είσαι ο αφρός τού δωδεκαιστικού βόθρου.
          3)Μάλλον εσύ δεν διαβάζεις ιστορία ή μάλλον σού διαβάζουν ιστορία αυτοί που σε ορίζουν πνευματικά,(κοπλιμέντο σού κάνω γιατί πιστεύω ότι πνεύμα δεν έχεις).
          Σύνοδος Ειρήνης του Παρισιού (1919).
          Παράλληλα, στη Συμμαχική Συνδιάσκεψη στο Παρίσι συζητιόταν η τύχη της καταρρέουσας Οθωμανικής αυτοκρατορίας και των εδαφών της. Τον Μάρτιο του 1920 το ελληνικό στρατηγείο μεταφέρθηκε από την Θεσσαλονίκη στη Σμύρνη υπό τον Λεωνίδα Παρασκευόπουλο. Ύστερα από πιέσεις του Ελευθέριου Βενιζέλου οι Μεγάλες δυνάμεις έδωσαν τη συγκατάθεση τους για προέλαση του Ελληνικού στρατού στην ενδοχώρα της Μικράς Ασίας.Ακροδεξιοί ήταν ο Βενιζέλος κι οι συμμετέχοντες στην διάσκεψη;
          4)Με το σκεπτικό σου,οι 300 τού Λεωνίδα ήταν ακροδεξιοί φασίστες ναζιστές εγκληματίες ηλίθιοι αλλά αυτούς έγραψε η ιστορία που εσύ επικαλείσαι.
          5)Γράφεις γιά εβραιοχριστιανικές προφητείες αλλά από νεκρό πνεύμα,σαν το δικό σου,δεν περιμένω κάτι σοβαρό γιατί σού λείπει η “ψυχή” τού πνεύματος: η σκέψη.
          Πάντως,σε λίγο καιρό θα Τον αναζητήσεις Τον Χριστό και δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης γιά να το καταλάβεις…
          6)Όσον αφορά τους τσιπροκαμμένους καί το υπόλοιπο κρατικοδίαιτο κι ανθελληνικό κλεπτοκρατικό τόξο τών άεργων τού περισσού,τών λεβεντορυακιών καί τών υπόλοιπων προδοτών είναι γνωστός ο ρόλος τους.
          Τέλος,όσα κόμματα καί να φτιάξουν δεν θα πετύχουν τίποτα γιατί τα φθαρμένα υλικά ποτέ δεν φτιάχνουν κάτι λειτουργικό με διάρκεια ζωής.
          Μπορεί να τους πιστέψουν κάποια λίγα ζωντανά αλλά κι αυτά σύντομα θα ανακαλύψουν ότι δεν υπάρχουν πατριώτες στο κλεπτοκρατικό τόξο.
          Στο κλεπτοκρατικό τόξο βασιλεύει ο ιδιότυπος οικονομικός “πατριωτισμός” δηλαδή στα τέσσερα κι ότι σού ζητάει ο επιβήτορας καί δανειστής σου γιά να σε συντηρεί καί να σε ντροπιάζει,(αν ακούτε τριξίματα σε πολλές περιοχές τής Ελλάδος είναι γιατί τρίζουν τα κόκκαλα τών προγόνων μας…).
          ΦΙΛΕ ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΣΗΚΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ
          ΑΔΕΛΦΙΑ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
          ΥΓ:Προσπάθησε να διώξεις τον φανατισμό σου γιά να αποκτήσεις πνευματική “αυτάρκεια”.
          Έχεις γράψει δεκάδες ανοησίες που ο φανατισμός σου τις έχει βαφτίσει αλήθειες…

  4. Στρατηγέ, οι Έλληνες πλην αριστερών σ’ ευχαριστούμε

    Βρέθηκε κι ένας Έλληνας παλαιάς κοπής, ένας άνδρας καμωμενος από μάρμαρο και Φως, να βγει και να πεταξει στα μουτρα ….Οι Τουρκοι είναι φυλή βαρβάρών… είπε στις εβρωλεχώνες, ο στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, μέσα στο εβρ[αι]οχανείο τους, που έχουν το θράσος να το αποκαλούν και ευρωκοινοβούλιο την αλήθεια.

  5. ΚΟΡΑΚΑ, ΜΗΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΡΕ ΦΙΛΕ…
    Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ…
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ…
    Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΜ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ…ΚΛΠ” ΑΛΛΑ
    ΟΤΙ “ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ…ΚΛΠ”
    Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΣΟΥ..
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΝΑΗΤΑΝ ΠΑΡΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚ ΛΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ
    ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ….

    1. τι εγινε χαωνα; ανεβαινουν τα ποσοστα των “κακων ναζι” και εξαπτεστε εκει στα αντρα της νεας πασοκρατιας του τσιριζα;; Ο στρατηγος μεσα στους οθομανολαγνους ουνους ειπε την αληθεια οτι οι σκατοτουρκοι ειναι βρομιαριδες και βαρβαροι για αυτο τον πεταξαν εξω απο το μπουρδελο. τι δεν καταλαβαινεις.

  6. ….’Oταν ΚΑΠΟΤΕ ανακαλύψουμε ότι ο ‘ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΜΑΣ” χρησιμοποιήθηκε για να μας επιβληθεί ο ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΌΣ ΤΟΥΣ,θα είναι πλέον αργά,γιατί πλέον θα μας χωνεύουν σαν ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *