Διαφημίσεις

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Διοργανωτής της ανθελληνικής εκδήλωσης ήταν ο προκλητικός ρουμάνος ευρωβουλευτής Csaba Sogor που φαίνεται στα επίμαχα πλάνα. Ο τύπος που αντιδρά υβρίζοντας σε άπταιστα ελληνικά τους ευρωβουλευτές μας (ο καθιστός) για να δεχτεί τις ανάλογες απαντήσεις και να κάτσει… κότα στ’ αυγά του, είναι τούρκος πράκτορας του DEB.

Τι δουλειά έχουν στην ίδια εκδήλωση οι έμμισθοι του τουρκικού προξενείου, ο Δημητράς του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, το Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία και οι Φινλανδοί Νέο-φιλελεύθεροι, ομοϊδεάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Φαινομενικά καμία, αλλά όλοι μαζί ξεπερνούν τις διαφορές τους όταν πρόκειται να υποστηρίξουν ανθελληνικά σχέδια και επιδιώξεις.

Εκδήλωση που πραγματοποίησε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (Νέα Δημοκρατία) και συμμετείχαν όλοι οι παραπάνω, με θέμα την “καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα της τουρκικής και μακεδονικής Μειονότητας”.
Στην δε αίθουσα ήταν τοποθετημένη σε περίοπτη θέση αφίσα που απεικόνιζε τα σύμβολα της αυτοαποκαλούμενης “Τουρκικής Ένωσης Θράκης”, καθώς και χάρτης με την Θράκη ως ξεχωριστό κράτος από την Ελλάδα.

Δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση τούρκων πρακτόρων στην ευρωβουλή – Λάμπρος Φουντούλης: «Shame on you! Go to turkey!»ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Διοργανωτής της ανθελληνικής εκδήλωσης ήταν ο προκλητικός ρουμάνος ευρωβουλευτής Csaba Sogor που φαίνεται στα επίμαχα πλάνα. Ο τύπος που αντιδρά υβρίζοντας σε άπταιστα ελληνικά τους ευρωβουλευτές μας (ο καθιστός) για να δεχτεί τις ανάλογες απαντήσεις και να κάτσει… κότα στ' αυγά του, είναι τούρκος πράκτορας του DEB. Τι δουλειά έχουν στην ίδια εκδήλωση οι έμμισθοι του τουρκικού προξενείου, ο Δημητράς του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, το Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία και οι Φινλανδοί Νέο-φιλελεύθεροι, ομοϊδεάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη;Φαινομενικά καμία, αλλά όλοι μαζί ξεπερνούν τις διαφορές τους όταν πρόκειται να υποστηρίξουν ανθελληνικά σχέδια και επιδιώξεις.Εκδήλωση που πραγματοποίησε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (Νέα Δημοκρατία) και συμμετείχαν όλοι οι παραπάνω, με θέμα την "καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα της τουρκικής και μακεδονικής Μειονότητας".Στην δε αίθουσα ήταν τοποθετημένη σε περίοπτη θέση αφίσα που απεικόνιζε τα σύμβολα της αυτοαποκαλούμενης "Τουρκικής Ένωσης Θράκης", καθώς και χάρτης με την Θράκη ως ξεχωριστό κράτος από την Ελλάδα.

Posted by Παρατηρητήριο Ελληνοφώνων Γραικύλων_2 on Wednesday, March 2, 2016



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση τούρκων πρακτόρων στην ευρωβουλή”
  1. Που πας ρε μεγιστοτεραστιε με την γραβατουλα και τις υπογραφές των αφενταδες τους να τους πεις; ότι “εμείς” ήμαστε ότι η αρνητική μυωνοτητα θέλει να ημαστε; δηλαδή το απόλυτο χώριζε τους και βασίλευε τους; αυτή είναι η εντολή που έχεις ως πολιτικαντης και εσυ; Ρε τρισμεγεθοτεραστιε πες μας πρέπει να φέρεις κάποιον από εκτός Ελλάδος γι αυτό βγήκες εκτός να τα πεις; Ρε πελωριε πελέ, πελαλισκου σε ρε;

  2. Αν ειταν ολοι οι ευρωβουλευτες τοσο δυναμικοι οσο οι συγκεκριμενοι κυριοι η ελλαδα μας θα ηταν σε καλητερη μοιρα εδω και χρονια.

  3. TO 2009 O ANDREAS GROSS ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ‘Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ’. Ο ‘ΒΑΡΥΣ’ ΚΑΙ ΑΤΟΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ. RESOLUTION 1867(2009). DOC.11904,6 MAY 2009
    TΡIA XΡONIA META ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ
    ‘Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΩ’. AS/Jur Report DOC. 12526 AND Resolution 1867(2012)
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 8 ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ‘ΘΡΟΝΙΑΣΤΗΚΕ’ Ο ΟΡΟΣ ‘ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ’ ΩΣ ΕΞΗΣ.
    THE ASSEMBLY REITERATES ITS INVITATION TO THE GREEK AUTHORITIES TO RATIFY THE FRAMEWORK CONVENTION FOR THE PROTECTION OF NATIONAL MINORITIES.
    ΣΠΡΩΧΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΗΔΗ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

  4. Ρε παιδιά μάθετε λίγο αγγλικά. Αν μη τι άλλο ο Μπαρουφάκης τα έπαιζε στα δάχτυλα (δεν τον υπερασπίζομαι). Αλλά κακά τα ψέματα δεν απαιτείται μόνο η πρόθεση. Απαιτείται άριστη γνώση ξένων γλωσσών, διεθνούς νομοθεσίας, συνθηκών κλπ κλπ.Δυστυχώς ενώ υπάρχουν Έλληνες που τα κατέχουν όλα αυτά δεν αξιοποιούνται στις κατάλληλες θέσεις εξαιτίας των προδοτικών κυκλωμάτων και κομμάτων που δρουν στην Ελλάδα τα τελευταία … (βάλτε όσα θέλετε) χρόνια!!!!

    1. Αυτοί θέλουν να διαμελίσουν την χώρα μας κι εσύ μιλάς γιά το πόσο αγγλομαθείς είναι αυτοί που μάς υπερασπίζονται!!!
      Ελπίζω να μην έχεις δικαίωμα ψήφου γιατί δεν πρέπει να έχεις τα ίδια δικαιώματα με κάποιον που σκέφτεται…

      1. Φίλε Μιχάλη και Ανώνυμε. Γράφετε σχόλια για να ξεθυμάνετε και να ξεδώσετε, επίσης ξέρετε να διαβάζετε και να καταλαβαίνετε την Ελληνική;;;
        Ναι ρε αν θέλουμε να υπερασπιστούμε τη χώρα μας πρέπει να ξέρουμε άπταιστα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά ή ότι άλλο απαιτείται στο fora που μιλάμε και όχι μόνο. Με λέξεις ου ααα κραβγές και νταηλίκι δεν βρίσκεις το δίκιο σου αλλά φαίρνεις αντίθετο αποτέλεσμα. Πρέπει να έχεις δομημένο λόγο, με στοιχεία βασισμένα στο διεθνές δίκαιο και να είσαι ετοιμόλογος – ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ στο συγκεκριμένο βίντεο αλλά δυστυχώς και στις περισσότερες φορές που Έλληνες (κατα πόσο είναι Έλληνες είναι μια άλλη ιστορία) αξιωματούχοι παίρνουν το λόγο σε διεθνή fora. Και ναι ρε το γιατί είμαστε όπως είμαστε σήμερα σα Χώρα οφείλεται και σε αυτό το γεγονός. Τι να εξηγήσεις όμως σε άτομα εκ του καναπέως που πιθανόν να μην έχουν ξεμυτίσει πέραν από τη γειτονία τους και να ξέρουν τι γίνεται σε άλλες χώρες – ηπείρους κλπ, και που σχολιάζουν για να σχολιάζουν.

        1. Ποιό διεθνές δίκαιο κι αηδίες.Στις μέρες μας αν θέλεις να γίνεις καλός διπλωμάτης πέφτεις στα τέσσερα κι ούτε αγγλικά,ούτε γαλλικά ούτε κινέζικα χρειάζονται…
          Ξύπνα πρώτα,και μετά θα καταλάβεις ότι ζούμε την δικτατορία τού κοινοβουλευτισμού που έχει κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα τής Ελλάδος.Αν καταφέρεις και ξυπνήσεις δεν θα ενδιαφέρεσαι για την αγγλική προφορά τών ευρωβουλευτών αλλά θα βάλεις προτεραιότητα το να φύγει το ψευτορωμαίικο,δηλαδή οι ξενόδουλοι κλεπτοκράτες,καί μετά το να μάς διοικήσουν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ κι ας είναι καί ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ.
          ΞΥΠΝΑΑΑΑ…

    2. Καλά λες φίλε μου την άλλη φορά θα στείλουμε εσένα να πας με το γάντι… και μόνο που απαντούσαν οι δικοί μας φέρθηκαν με πολύ υπομονή τον σκας μια στη μάπα και θα το χει και ενθύμιο να το θυμαται

  5. ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΗΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ 1.500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
    ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑΧΤΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑΧΤΗ, Η ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΣΑΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.

  6. Ένα τελευταίο σχόλιο σχετικό (για ΑΝΩΝΥΜΟ , ΜΙΧΑΛΗ κλπ).
    Έχουν γίνει πολλές ομιλίες σε διάφορα fora και έχουν ακουστεί πιο καυστικά ακόμα λόγια αλλά ειπώθηκαν με τέτοιο τρόπο που δεν δόθηκε σε κανένα το δικαίωμα αμφισβήτησης. Παράδειγμα ο Ναιτζελ αυτός ο μυστήριος τέως ευρωβουλευτής που τα έχωσε πολλές φορές τεκμηριωμένα στους ευρωπαίους ηγέτες και ποτέ κανένας δεν διανοήθηκε να τοβ πετάξει έξω από την αίθουσα. Γιατί άραγε;;;;;;
    Τώρα αν αγαπητοί φίλοι θέλετε να συνεχίσετε το βιολί σας, είναι δικαίωμά σας αλλά πραγματικά λυπάμαι πόσο κοντόφθαλμα βλέπουν μερικοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *