Διαφημίσεις

Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ

Περιμένουν να περάσει η Τεσσαρακοστή και το Πάσχα για να μην εξαγριωθεί ο κόσμος ενάντιά τους, ώστε να ανακοινώσουν σε ενα πιό ομαλό κλίμα την οριστική απόφαση η οποία θα παρθεί και από τις δυο πλευρές (εκκλησία και κράτος) σχετικά με το νέο βιβλίο της θρησκειολογίας.

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) είναι φορέας που υποστηρίζει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε θέματα που αφορούν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς και τη μετάβαση από τη δευτεροβάθμια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ουσιαστικά, είναι ο κατ εξοχήν εντολοδόχος φορέας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης – από τον Πρόεδρο μέχρι τα μέλη που συντελούν την επιτροπή, τα οποία προσλαμβάνονται για να υλοποιούν τα διατάγματα του εκάστοτε Υπουργού.

Υπο την καθοδήγηση λοιπόν της συγκυβέρνησης Σύριζα και Ανέλ και την εποπτεία του Υπουργού Νίκου Φίλη, έχει δημιουργηθεί μια νεοσυσταθείσα αριστερίζουσα ειδική επιτροπή η οποία θα αποφασίσει και θα ανακοινώσει την προσθήκη και την διδαχή διαφορων θρησκειών στο υπάρχων μάθημα των θρησκευτικών.

Η επιτροπή αυτή είχε επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος για να συζητήσουν την αλλαγή στο μάθημα των θρησκευτικών όπως το γνωρίζαμε.

Εχουν ήδη συμφωνήσει όπως δημοσιεύσαμε πέρσι από την Αθέατη γνώση Ιερώνυμος και Τσίπρας να καταργηθεί το μάθημα των Θρησκευτικών όπως το γνωρίζαμε ως τώρα σύμφωνα με τα Χριστιανικά πρότυπα, και να γίνει μάθημα γνώσης όλων των θρησκειών το οποίο θα έχει ως σκοπό να καταργηθεί η Τριαδικότητα του Θεού και να προωθηθεί η έννοια ότι ο Θεός είναι ένας και είναι ο ίδιος για όλες τις θρησκείες.

Με την αναμόρφωση του μαθήματος των θρησκευτικών, αφενός δεν θα καταργηθεί η Χριστιανική διδαχή από τα σχολικά βιβλία, και αφετέρου θα διδάσκεται με τέτοιο τρόπο η γνώση των άλλων θρησκειών ώστε να μην διαφέρει σε τίποτα η αλήθεια του Χριστου με τον Ιουδαϊσμό, το Ισλάμ, τον Ζωροαστρισμό, τον Μανδαϊσμό κτλ.

Η πανθρησκεία προωθείται ανοιχτά από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, και η συμφωνία καλής θέλησης μεταξύ Φίλη και Ιερώνυμου για κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών ώστε, να γίνει μάθημα θρησκειολογίας, γνώσης των θρησκειών έχει ήδη συμφωνηθεί.

Την επόμενη εβδομάδα η Σύνοδος της Εκκλησίας θα ορίσει τα μέλη της αντιπροσωπείας που θα επισκεφθούν το ΙΕΠ , προκειμένου να συσκεφθούν με την Επιτροπή για το μάθημα των Θρησκευτικών.

Τα μέλη που αποτελείται η επιτροπή που θα συζητήσει με την εκκλησία και θα αποφασίσει για το νέο βιβλίο θρησκειολογίας είναι Γιαχβεδιστές θολολόγοι οικουμενιστές και γενικώς προωθητές της πανθρησκείας. Δείτα τα βιογραφικά τους και το ρόλο που θα παίξουν στο νέο μάθημα θρησκειολογίας και βγάλτε συμπεράσματα.

1. Γεράσιμος Κουζέλης, Καθηγητής Επιστημολογίας και Κοινωνιολογίας της Γνώσης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης ΕΚΠΑ, Πρόεδρος του ΙΕΠ. Νεονεοεκλεχθείς και διορισμένος απο την κυβέρνηση Συριζα στο ρόλο του Προέδρου που θα ανακοινώνει τις προσταγές του Υπουργείου που υπηρετεί.

2. Σταύρος Γιαγκάζογλου, Σύμβουλος ΥΠΠΕΘ, Προϊστάμενος Γραφείου Α του ΙΕΠ. Σταύρος Γιαγκάζογλου: Ο εγγράμματος άνθρωπος δεν θα είναι ανοχύρωτος στο μέλλον. Θα έχει ξεκλειδώσει, μ’ έναν κριτικό και ερμηνευτικό τρόπο, τον ρόλο των θρησκειών, τον ρόλο της δικής του ταυτότητας, θρησκευτικής ή μη, τι λένε και πώς συνδέονται οι άλλες θρησκείες. Έτσι θα γίνει πολίτης τόσο της χώρας του όσο του κόσμου.

3. Μάριος Μπέγζος, Καθηγητής Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας του Τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ. Την περίοδο 2009-2011 ορίστηκε Διευθυντής του Διορθοδόξου Κέντρου της Εκκλησίας της Ελλάδος από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Δείτε σε αυτό το ΒΙΝΤΕΟ τι αναφέρει για την Ιστορικότητα του Ιησού Χριστού.

https://youtu.be/Lb1mPd3Rf2g

4. Εμμανουήλ Περσελής, Καθηγητής της Θεωρίας και Πράξης της Xριστιανικής Aγωγής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ. Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-7 διδάσκει το μάθημα «Θρησκειολογία και Διδακτική των Θρησκευτικών μαθημάτων» στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

5. Αγγελική Ζιάκα, Επικ. Καθηγήτρια Θρησκειολογίας του Τμήματος Θεολογίας ΑΠΘ. Έχει εξειδικευτεί στο Ισλάμ, τη μουσουλμανική ιστορία, τον αραβοϊσλαμικό πολιτισμό και το διαθρησκειακό διάλογο.

6. Άγγελος Βαλλιανάτος, Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων και αδελφός του Γρηγόρη Βαλλιανάτου. Άγγελος Βαλλιανάτος: Είμαι υπέρ του μοντέλου που υποστηρίζει ότι το μάθημα των θρησκευτικών πρέπει να προσεγγίζει με σεβασμό και ουδετερότητα όλες τις θρησκείες ανεξαίρετα, ώστε να μην έχει λόγο το παιδί να προσβάλλεται επειδή κάνει θρησκευτικά.

7. Γεώργιος Στριλιγκάς, Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων Κρήτης. Είναι κι αυτός προωθητής του μαθήματος της θρησκειολογίας και έχει συγγράψει μαζί με το άλλο μέλος του Ι.Ε.Π το βιβλίο “Τα θρησκευτικά στο σύγχρονο σχολείο.”

Πρόκειται πέρι τετελεσμένου γεγονότος, και αυτά που γράφουμε θα τα δείτε να ανακοινώνονται σε λίγους μήνες από την κυβέρνηση και την Εκκλησία της Ελλάδος.

Η διδακτέα ύλη είνια ήδη έτοιμη εδω και πολύ καιρό – και όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές από την Αθέατη γνώση, δεν έχει σημασία το πώς θα ονομάζεται το μάθημα των θρησκευτικών αλλά το περιεχόμενο του – που πλέον θα περιέχει τις διδαχές και νουθεσίες άλλων θρησκειών.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του νέου σχολικού βιβλίου της θρησκειολογίας δεν θα διδάσκονται π.χ τις εντολές του Αλλάχ στον προφήτη του Μωάμεθ “να πολεμούν τους άπιστους η να κόβουν κεφάλια και χέρια σε όσους δεν υπακούν στις εντολές του Αλλάχ.”

Οχι. Τα συγκεκριμένα κείμενα και οι αναφορές που θα γίνονται στα βιβλία, θα βάζουν τους μαθητές σε σκέψη ότι τελικά η Ορθοδοξία δεν είναι τελικά η μοναδική αλήθεια και ότι υπάρχουν τόσοι λαοί που πιστεύουν στον ίδιο Θεό με εμάς απλά με διαφορετική ονομασία.

Προσέξτε! θα λένε στον κόσμο ότι το νέο μάθημα της θρησκειολογίας η όπως αλλιώς θα λέγεται, ότι δεν θα σταματήσει να υφίσταται, αλλά ….. θα έχει κέντρο και αφετηρία την παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας και θα εμπλουτιστεί με περισσότερα στοιχεία για τις χριστιανικές παραδόσεις της Ευρώπης και τις άλλες θρησκείες.

Θα περνάει στον μαθητή ότι όλες οι θρησκείες έχουν ένα Θεό και είναι ο ίδιος για όλους.

Αυτό αυτομάτως σημαίνει αποδοχή της επερχομενης πανθρησκείας του Αντιχρίστου που προωθείται η οποία θα βασίζεται στην λατρεία των αρχαίων θεών, των Νεφελίμ.

atheatignosi



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

32 σχόλια στο “Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ”
  1. Αυτό που θα πρέπει ΣΙΓΟΥΡΑ να διδάσκει το νέο μάθημα, είναι ότι ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ από όπου και αν προέρχεται, είναι επιζήμιος τόσο για την ψυχή του ανθρώπου όσο και για την ύπαρξη της ανθρωπότητας!
    Καταντήσαμε (γιατί περί κατάντιας πρόκειται) στο όνομα του ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, εμείς οι άνθρωποι να ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ οι οποίες αλληλοεξοντώνονται και καταστρέφουν ότι βρεθεί στο διάβα τους και όλους αυτούς τους -ισμούς τους ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ στον ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ!!!
    Όπως το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, έτσι και όλες οι καταστάσεις εν ζωή έχουν την καλή και την κακή πλευρά τους!
    Ο Θεός που ΟΛΟΙ μας θέλουμε να πιστεύουμε είναι ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και ο ΕΝΘΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ θα πρέπει α πιστεύει σε ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
    Το πως θέλει ο κάθε άνθρωπος να εκφράζει την επικοινωνία του με Αυτόν θα πρέπει να είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ του και επιλογή του και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να του επιβάλλεται ή να χειραγωγείται αυτός από την βρεφική ηλικία!
    Δεν θα πρέπει οι άνθρωποι, οι οποίοι είναι τα ανώτερα κύτταρα αυτού που λέγεται ΟΛΟΝ να είναι διαιρεμένοι, να μισούν ο ένας τον άλλον και όα αυτά να…. ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ!
    Η θρησκεία πρέπει να είναι μία και μόνο προς τον ΘΕΟ και όχι με βάση του ποιός τον εκπροσώπησε καλύτερα επί γης και είναι ο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Του!
    Από εκεί και πέρα μπορεί κανείς να ακολουθεί την θρησκευτική τάση που τον εκφράζει καλύτερα, αυτήν που του δίνει την αίσθηση ότι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ!!!
    Με δική του ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ και ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΜΟΥΣ!!!

    Υ.Γ.: Αν γίνουν αλλαγές στη διδακτέα ύλη των σχολείων, δεν μπορώ να γνωρίζω την ορθότητα τους, παρά μόνο θα νοιώσω ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ αν ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ το βιβλίο των θρησκευτικών της Α’ Γυμνασίου, το οποίο όχι μόνο ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΟΥ αλλά αντίθετα ΕΙΝΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΦΑΛΟΥ των παιδιών που βρίσκονται σε μία κρίσιμη ηλικία (αρχή εφηβείας και αλλαγή περιβάλλοντος από δημοτικό σε γυμνάσιο), προς την κατεύθυνση του ΖΗΛΩΤΙΚΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ και της ιστορίας του, κάτι το οποίο δεν αφορά τον Χριστιανισμό!
    Αν υπάρχει αυτό το βιβλιο, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να διδάσκεται και ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΌΣ και ο ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ και ο ΖΩΡΟΑΣΤΡΙΣΜΟΣ καθώς και η ιστορία άλλων θρησκειών όπως ο ΟΡΦΙΣΜΟΣ, ο ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ, ο ΚΟΜΦΟΥΚΙΑΝΙΣΜΟΣ και όποια άλλη μικρότερη αφορά τους ανθρώπους!

    1. τώρα πραγματικά πιστεύεις οτι το κανουν για καλο σκοπό το ιδιο θα πουνε σε λιγο κερο και για τον σατανισμό οπος και εγινε στην Αμερική θα πούνε γιατι να μην διδάσκετε και στα σχολειά ο σατανισμός και ενοιτε για να πιάσουν τα ζωα οπος θα τα εχουν μπερδέψει με ολες της θρισκιες θα λενε οτι ο σατανισμός στην ουσια ειναι αθεϊσμός.

      απο τέτοιους ανθρώπους καλο πραγμα μην περιμένεις να τονίσω οτι το υπερμνημονιο υποτίθεται οτι ειναι ψεύτικο αλα ελεγε οτι τα θρησκευτικά θα γίνουν θρησκειολογία

      https://www.youtube.com/watch?v=O0Gl4hWhYA0

      1. EKEI ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ..
        ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ,ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ
        ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΣ-ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..
        ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ..

    2. ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΥΛΕ ΑΛΛΑ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ (ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΩΣ ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΗ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ Κ.Π.Λ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΟΓΩΝ ΤΙΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟΥ “ΣΩΤΗΡΑ”, ΜΕ “ΑΓΙΟΥΣ” ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΝΑΥΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 6 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ, Ή Ο ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΗΣ ΜΟΥΣΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ! ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΙΤΕ ΚΑΙΝΗ ΕΙΤΕ ΠΑΛΑΙΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ. ΤΕΛΟΣ. ΟΒΕΡ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΠΕΙΡΕΙ!

  2. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Η ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΣΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΑΒΡΑΑΜ! Ο ΒΙΑΙΟΣ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΟΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΑΛΙΘΗΝΗ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!

  3. Ο νοητικος αυνανισμος δεν εινα θρησκεια και Ελληνικη θρησεια πλεον δεν υπαρχει. Θρησκεια ειναι τα μυστηρια που συνθετουν την ομοιογενεια μεσα απο την Εν-Ωση. Εκει οπου για παραδειγμα οι αρχαιοι Αιγυπτιοι πιστευαν οτι γινονται ενα με τον Θεο Οσιρι οπως και οι Χριστιανοι με τον Ιησου για αυτο και τα τελετουργικα των μαυρων μαγων που στοχευουν κυριως τον Ιησου επι της ουσιας στοχευουν και την ψυχη του εθνους και την αποσυνθεση αυτης. Η αρχαιοπληξια ειναι ενας μονοδρομος που χωρις τα ατομα του ειδους μου τα οποια θα μπορουσε μονο να σταυρωσει θα οδηγηθει με μαθηματικη ακριβεια στην παρανοια (βλεπε Σωρρες κλπ) και στην αυτοκαστροφη και αρα ειτε που θα μαθουμε να ζουμε χωρις θρησκειες ο καθε ενας για την παρτι του και να ξεχασουμε φυσικα και τα εθνη και ετσι θα επιτευχθει το πλανο των Illuminati και στην καλυτερη περιπτωη απλα θα μας φερουν καποιον Αντιχριστο και μια νεα θρησκεια.

  4. Δεν θα προλαβουν…….αλλα και αν προλαβουν, κανενα Ελληνοπουλο δεν θα παρακολουθησει τις αηδιες….που θελουν καποιοι ανεγκεφαλοι.
    Αφηστε τους να κανουν ονειρα……

  5. Παρακαλω αρχαιολατρες αναζητηστε τις προφητειες επιφανων αρχαιων ΕΛΛΗΝΩΝ για την ελευση του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΚΑΙ ομως υπαρχουν παροτι η τυφλη και με παρωπιδες αρχαιολαγνεια σας σας υπαγορευει να αναμασατε οτι σας εχουν σερβιρει καποιοι που επιδιωκουν να ειστε οι χρησιμοι ηλιθιοι προκειμενου να πετυχαινουν τις επιδιωξεις τους.

    1. Κάποια από τα σχέδια τους μας τα περνάνε στο μυαλό με ένα μαγικό τρόπο, για να τους ακούμε κ να τους εμπιστευόμαστε, έτσι περνάνε στον κόσμο τα σχέδια σαν προφητείες, μέσα από μια αλυσίδα από δικά τους άτομα (δίνοντας αξία σε κάποιους εκλεχτούς) που επιλέγουν να προβάλουν… Έτσι μας προετοιμάζουν κ το έδαφος από διαφορά παρακλάδια (ιδικά τα θρησκευτικά) να νομίζουμε ότι όλα είναι γραμμένα για να τα αφήνουμε να συμβαίνουν, κ εκείνοι ανενόχλητοι έχουν δημιουργήσει αυτήν την εποχή της κόλαση που ζούμε (the living hell)… Κάποιες προφητείες είναι παραπλανητικές με ευχάριστο τέλος, έτσι μας χαλαρώνουν την ένταση της υποψίας, σαν μας στρέφουμε τα μάτια μας να κοιτάμε μπροστά για να μην βλέπουμε τα πάντα που καίγονται από πίσω μας, ώστε η φωτιά αυτή να έρχεται προς στην κατεύθυνση μας χωρίς να την παίρνουμε χαμπάρι, μέχρι που κάποια στιγμή θα να μας παγιδεύσει κ θα μας κάψει στην αδιέξοδο…

      Μια φόρα κ έναν καιρό λέγανε…
      Το μεγαλύτερο κακό θα έρθει από εκεί που θα πιστεύουν οι περισσότεροι, κ δεν πάει το μυαλό τους, θα κάνει πολλά θαύματα για να σας τραβάει τα βλέμματα κ να πλανήσει κόσμο…

      Η πραγματικότητα είναι…
      Το μεγαλύτερο κακό έχει έρθει από εκεί που πιστεύουν οι περισσότεροι, κ δεν πάει το μυαλό τους, κάνει πολλά θαύματα για να τραβάει τα βλέμματα, κ έχει πλανήσει τον περισσότερο κόσμο…

      Όποιος καλύπτει κάτι, δεν θα σου πει τι καλύπτει, δεν θα σου δείξει την πραγματική του ταυτότητα, η δουλεία του είναι να σε βάζει να κοιτάς αλλού, να σε καθησυχάζει κ να σε προσανατολίζει, για να σε σκλαβώνει σε εκείνον που καλύπτουν… Ο χριστιανισμός δείχνει στους πιστούς να περιμένουμε το κακό από αλλού, κ εκείνοι (που τους δείχνουν τι να προσέχουν) είναι αυτοί που το έχουν ήδη φέρει, προσανατολίζουν τους πιστούς για να προστατεύουν το κακό, κ συνχρόνος τους διχάζουν με τους συνανθρώπους τους…

    2. Σοβαρά…? Δηλαδή για εσένα φταίνε οι λίγοι Έλληνες κ όχι οι περισσότεροι που πίστευαν στην εκκλησία τόσα χρόνια..?
      Δεν καταλαβαίνεις ότι κατηγορείς κάποιους που δεν έχουν ακόμα δύναμη για να ευθύνονται για κάτι…?
      Έχεις σκεφτεί το ποιους ακούμε τόσα χρόνια κ τι ρολό βαράνε κ φτάσαμε εδώ…?

      Αν σε ενδιαφέρει η Ελλάδα διάβασε το παρακάτω μήπως κ καταλάβεις, εκτός αν προστατεύεις την εκκλησία κ δεν σε νοιάζεσαι για τους Έλληνες…

      http://www.invisiblelycans.gr/idiko-arthro-o-kolokotronis-den-itan-christianos-itan-ellin-stratiotis-ke-i-sfagi-ton-tourkon-ke-evreon-stin-tripolitsa-apo-to-askeri-tou/

      1. Ο Κολοκοτρωνης ηταν Χριστιανος οπως και ολοι οι αγωνιστες που ορκιστηκαν στην Φιλη Εταιρια και στο Ευαγγελιο.

        Εσεις εισαστε μια ακομα ομαδα παρανοικων τυπου Σωρρα που θελει και καλα να παρει εκδικηση απο τους “Ναζωραιους” δηλαδη αυτους που δημιουργησαν το νεοελληνικο εθνος.

        Η αρρωστια σας εχει ξεπερασει καθε οριο και καθως ο κοσμος καιγεται το μουνι χτενιζεται και προσπαθει να δημιουργησει τις συνθηκες για εμφυλιο πολεμο.

        1. Σοβαρά…? Για διάβασε ρε εμπορικό τρολάκι που προστατεύεις την εκκλησία κ όχι την Ελλάδα, λες ότι θέλεις για να προσανατολίζεις κ να κρατάς κοιμισμένους τους Έλληνες στο παπαδαριό… Για διάβασε να καταλάβεις ότι δεν είμαι εμπορικός σαν κ εσένα, για να δεις κ τι γνώμη έχω για όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται την πίστη μας…

          Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ…
          Από την Γαία πέρασαν ανά καιρούς διάφορες προσωπικότητες σε διάφορα μέρη που αγαπήθηκαν από την Ανθρωπότητα… Η κωλοφάρα του εμπειρικού συστήματος τους εκμεταλλεύτηκε κ δημιούργησε στο όνομα τους εμπορικά θρησκευτικά παρακλάδια, για να σκλαβώσει τους πιστούς τους, κ να διχάζει την Ανθρωπότητα… Μας χωρίζουν σε ομάδες, μας φανατίζουν για να κρεμόμαστε από πάνω τους, για να μας κινούν τα νήματα με προπαγανδιστικό τρόπο εκεί που θέλουν… Αλλά τώρα περνάμε σε μια καινούρια εποχή…

          Η πανθρησκεία θα είναι μια καινούρια εποχή, οπού θα παριστάνουν ότι θα μας πούνε την αλήθεια, θα προσπαθήσουν στην πραγματικότητα να παραγράψουν καλύτερα τα όποια ιστορικά κενά είχαν οι προηγούμενες παραγραφές τους… Τώρα θα παριστάνουν ότι ενώνονται (όμως πάντα ήταν κρυφά ενωμένοι) για να φαίνονται πιο αληθές τα παραμύθια που θα μας πούνε, στην κάθε αλήθεια που θα λένε θα την λασπώνουν με τόνους ψέματα, αυτό έκαναν πάντα κ εξαφάνισαν την πραγματική ιστορία, κ το έκαναν με γοργούς ρυθμούς, από τότε που μας σκλάβωσαν…

          Έχουμε φτάσει σε μια εποχή που δεν μπορούν να μας κρύβουν περισσότερο ότι είμαστε μόνοι μας, επειδή κάποιοι στην γενιά μας τους πήραμε χαμπάρι… Πριν τους πάρουμε χαμπάρι κρυβόντουσαν στην καλύτερη κρυψώνα απ’ όλες, μας προσανατόλιζαν ότι δεν υπάρχουν… Τα τελευταία χρόνια με την τεχνολογία έχουν καταφέρει να κάνουν τους περισσότερους να νομίζουν ότι τα πάντα είναι τεχνολογία, αυτό είναι για να προσανατολίσουν κάποιους για να μην τα πιστεύουν αυτά, ότι κ να ακούνε… Τα σχέδια τους κατά της ανθρωπότητας δεν βαδίζουν τυχαία…

          Οι θρησκείες είναι ενεργειακές παγίδες του τηλεπαθητικού πολέμου, είναι παρακλάδια της κωλοφάρας (των ερπετών), κ ο χριστιανισμός (είναι ένα από αυτά) έχει βγει για να προσανατολίσει κ να υποδούλωση τους πιστούς του Χριστού (Το Όλον Φως)… Τα παρακλάδια της κωλοφάρας βρίσκονται σε όλα τα μέτωπα του εμπορικού συστήματος, ότι κ να παριστάνει ότι αντιπροσωπεύει το καθένα, κ ας δείχνουν στα λόγια ότι έρχονται αντιμέτωπα μεταξύ τους, όμως στην πράξη καταλήγουν στον ίδιο δρόμο, επειδή είναι μια σχεδιασμένη παγίδα σε όλα τα μέτωπα (όπου κ να πιστεύει ο καθένας) …Κ πίσω από τα παρακλάδια είναι το ίδιο το σύστημα της κωλοφάρας…

          Όπως έχουν τους χριστιανούς να ακούνε της εκκλησίες, έτσι θέλουν να έχουν κ τους πιστούς των Ολύμπιων… Μας προβάλουν ανά καιρούς άτομα που αποκαλούνται Έλληνες, αλλά κατά βάθος είναι προωθημένοι από στοές για να προσανατολίζουν κ εκείνους που πιστεύουν στους Ολύμπιους (είπαμε, είναι παντού)… Από ότι βλέπω, δημιούργησαν φέρνοντας από την πίσω πόρτα το κρυφό παρακλάδι των γιαλαντζί Έψιλον, κ αυτό το παρακλάδι το έχουν καταντήσει σαν θρησκεία (με όρκους, προσευχές, κοινωνίες, ιεραρχίες κ.τ.λ.)… Το παρακλάδι τον γιαλαντζί Έψιλον αποκλείετε να το δημιούργησαν για να το προωθήσουν στην πανθρησκεία, δεν θέλουν να το προβάλουν παγκοσμίως, επειδή κρύβουν τους Ολύμπιους από την Ανθρωπότητα (από όσους δεν τους ξέρουν)… Αν κάποιοι πιστεύουν ότι θα σωθεί η Ελλάδα με τα χρήματα, πρέπει να καταλάβουν ότι εκείνοι που φέρανε την Ελλάδα σε αυτό το σχεδιασμένο σημείο, την χρεοκοπήσαν εσκαμμένα για να την τεμαχίσουν, δεν θέλουν λύτρα, γραφειοκρατική κατάσχεση κάνουν (μας την κλέβουν νόμιμα βάση σχεδίου)…

          «[Σημείωση για της θρησκείες]
          Νιώθω προσβολή να βλέπω κάποιους να υποδουλώνουν τους Ανθρώπους εκμεταλλεύοντας εκείνους που πιστεύουμε… Νιώθω θυμό να εκμεταλλεύονται τα ιστορικά πρόσωπα που δίδαξαν την Ανθρωπότητα, κ τα χρησιμοποιούν για να κρύβονται για τα απάνθρωπα σχέδια τους… Όσοι θέλουν να κάνουν καλό στην Ανθρωπότητα, ας έρθουν με το μέρος της Ανθρωπότητας (χωρίς ιεραρχικά κόλπα), μακριά από εμπορικά τριπάκια, αν θέλουν ας διδάξουν τι σημαίνει Ανθρωπιά, αν δεν ξέρουν τι σημαίνει ας ψάξουν μέσα τους να μάθουνε «για το καλό ολόκληρης της Ανθρωπότητας», στην πράξη, κ όχι στα λόγια…»

          1. Ε ρε τι κανει η μαλακια στον καμενο εγκεφαλο των αρρωστημενων ψυχωοπαθων. lol

            Ρε γελοιο τρισθαλιο υποοκειμενο ΟΛΟΙ οι ηρωες του 21 ΠΟΥ ηταν μυημενοι στη Φιλικη Εταιρια ορκιστηκαν στο Ευαγγελιο και στον αληθινιο θεο ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

            Για πιους Ναζωραιους μιλατε ρε αρρωστημενα σουργελα; lol

        2. Τρολλ προπαγάνδα, ο Κολοκοτρώνης ήταν Έλληνας, τα παπατζιλίκια σας πείτε τα στα απολωλότα πρόβατα που σας πιστεύουν ακόμα.

          1. Προσεχετε να μην εμφανιστει κανενας Κολοκτρωνης και σπασει ολους στο ξυλο κουρδαβλακες που σπερνεται αυτη την αρρωστια.

        3. Αυτο που προστατευεις θλιβερο υποκειμενο ειναι το ψεμα και την αρρωστια σου και τιποτα αλλο και ΟΛΑ οαα εχεις μεσα στο κεφαλι σου ειναι ΣΚΑΤΑ και εισαι απλα ενα ζομπι που ψαχνει για αιμα για να ταισει την αρρωστια του.

          Αμα σφαξετε ολους τους “Ναζωραιους” Τουρκογυφτοι βρωμολιγδες στο τελος θα σφαχτειτε και μεταξυ σας για το ποιοι ειναι οι περισσοτερο Ελληνες καθως μιλαμε πολλες ομαδες ψυχοπαθων Εψιλον ΟΕΑ Ναζι Χ.Α lycans και αλλες πορδες που απλα σκοτονωνται μεταξυ τους για ηλιθιοτητες με μοναδικο στοχο να ταισουν το εγω και την αρρωστια τους.

          Τριζουν τα κοκκαλα των ηρωων του 21 με ολα αυτα τα ΜΠΑΖΑ που εχουν υποστει ππλυση εγκεφαλου.

          Κοψτε την μαλακια πανιβλακες οι ηρωες του 21 δεν ειχαν αυτα τα προβληματα που εχετε εσεις μεσα στα καμεα κεφαλια σας. Αμα κουβαλουσαν τα μυαλα σας να ψαχνουν δηλαδη για θρησκευτικους πολεμους τωρα θα ησασταν πουτανακια στα χαρεμια των Τουρκων.

          1. Βρε κολλημένε, μόνος μου λειτουργώ, σκατά έχεις στο μυαλό σου κ δεν καταλαβαίνεις… Αυτά που γράφω είναι το πως βλέπω τα πράγματα από μέσα μου, με επιχειρήματα μιλάω, κ δεν πιστεύω το εμπόριο, μόνο αυτά που βγάζουν νόημα…

            Όσο για όλα όσα λες, δεν πείθεις με τίποτα…

  6. ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ,ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΘΗΝΑ.
    Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!!
    ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ,ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΠ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ!!!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΙΑ ΝΑ ΟΜΝΥΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ!!
    ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ,ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΚΑΤΙ,ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ,ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!

    1. Αυτή την Αθηνά που αποκαλείς εσύ βρομιά, την έκαναν έτσι οι εβραίοι που βρίσκονται σε υπεύθυνη θέση στην Ελλάδα μετά τον 2ο ΠΠ.
      Οι Έλληνες δεν θέλουν αποδιοπομπαίους τράγους.

      http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/arxaia_ellada/politismos/apokaluci_o_kolokotronis_den_itan_xristianos.html

  7. ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΙΞΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ STRANGER,ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ!!ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΘΕΩΝΙΟΝ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΙΧΩΡ!!!
    ΑΛΛΑ ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΩΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ!!!
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ,ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!
    Α ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑ,ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΣΗ ΑΞΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ?
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΜΜΙΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    1. Τι εννοείς όταν γράφεις «ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ»…?

      Τα ερπετά του θεού Γιαχβέ (ιεχωβά) έχουν στρέψει την Ανθρωπότητα κατά των προγόνων, από της σταυροφορίες κ μετά… Αυτά που ξέρατε κ μας φτάσατε σε αυτό το χαλί ξεχάστε τα… η θα νοιάζεστε για την Ελλάδα τους Ολύμπιους κ τον Χριστό, ή προστατεύτε το εμπορικό σύστημα των σιωνιστών… Αρκετά, αν νοιάζεσαι για τον Χριστό μην πιστεύεις το εμπόριο που τον σταύρωσε…

  8. Αυτο ειναι το ενα κοματι.αληθεια ,οσοι συμετεχετε εδω,κυριακη πρωι πατε καθολου εκκλησια?ΚΑΘΟΛΟΥ?Η πασχα ,χριστουγεννα,μεταλαβια με το ζορι?Μην παρεξιγιεστε.δεν ειναι κατι προσωπικο.και εγω δεν παω.αλλα και με αυτα τα θρησκευτικα ελεος πια.ΔΕΝ χρειαζετε να περιμενουμε απο το σχολειο αληθεια…πρεπει εμεις να ειμαστε μπροσταρηδες….για τα παιδια μας,την οντοτητα μας ,σαν εθνος,την κουλτουρα μας.αλλιως καληνυχτα…….

    1. Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ.
      ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΡΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΨΥΧΗ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ,ΝΑ ΕΞΕΤΕΙΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ.
      ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΣΗ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
      ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ.
      ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΓΟΝΝΕΑ ΠΟΤΕ!!!ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ,ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΠ ΑΥΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.
      ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ!!
      ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ.

      1. Εβραίος είσαι? ποιος τα έχει κάνει όλα αυτά? Οι αποστάτες του εβραίικου εμπορίου θα μας πούνε ποιοι τα κάνουν αυτά? Μήπως εννοείς ότι θα ρίξουν την ευθύνη πάλι στους Έλληνες που μισούσαν κ ζηλεύαν πάντα? Τι προσπαθείς να πεις, θα μας εξηγήσεις?

        1. ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ.
          ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΖΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟΝ?
          ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ,ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΗ,ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!
          ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ 144.000 ΑΠ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑΣ ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ.
          ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟΝ.
          ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ,ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩ,ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ?

          1. Το κακό είναι ότι νομίζεις ότι παίζω, αυτά που βλέπω λέω, κ τα λέω να γλιτώσω τους Έλληνες από την παγίδα του Χριστιανισμού, που εκμεταλλεύεται τον Χριστό για να παγιδεύουν της ψυχές σας στον θεό τους Γιαχβέ (Ιεχωβά)…
            Αν μπορείς να το καταλάβεις κάποια στιγμή, καλός, αν δεν μπορείς, δεν είσαι στον δρόμο του Χριστού, πρέπει να αφυπνιστείς, δεν αρκεί απλά να πιστεύεις… Πίστευε Μέσα Σου ξέρω πολύ καλά τι σου λέω… κ κάτι άλλο ο Χριστός είναι Το Όλον Φως, κ δεν θέλει να αποκαλείτε ούτε Ιησούς, ούτε θεός…
            Δεν στα λέω για κακό ρε croif101, απλά τρελαίνομε με όποιον δεν σέβεται τους προγόνους μας, κ ο Χριστός ένας από εμάς, δεν έχει σχέση με τα ερπετά που σκλαβώνουν την Ανθρωπότητα…

  9. Γιατί όλοι πολεμάνε και θέλουν να κρύψουν την αλήθεια;;;
    Γιατί θέλουν να ξεχάσουμε την ιστορία;;
    Γιατί συνέχεια πλαστογραφούν τα όσα έγιναν και γίνονται στο κόσμο;;
    Γιατί όσοι αποκαλύπτουν αλήθειες δολοφονούνται;;
    Γιατί συγκεκριμένα η Ελλάδα δέχεται τέτοιο πόλεμο από παντού;;
    Γιατί η ορθοδοξία (και δεν μιλάω για τους ΓΟΧ – οι οποίοι πολεμήθηκαν και πολεμούνται όσο ποτέ άλλοτε – βλ Μονή Εσφιγμένου και όχι μόνο) χτυπιέται από παντού;;
    Γιατί γιατί γιατί;
    Ψάξτε, ερευνείστε, προσευχηθείτε όπου πιστεύετε και κάποια στιγμή θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε ψίγματα της αλήθειας.

  10. Οι αρχαιοπληκτοι αναζητουν εκδικηση εναντιον των “Ναζωραιων” οπως για παραδειγμα ο Αθανασιος Διακος και ετοιμαζονται να τον σουβλισουν.

    Μιλαμε πλεον οτι η παρανοια της αρχαιοπληξιας εχει ξεπερασει καθε οριο και καθως ο κοσμος καιγεται το μουνι χτενιζεται.

    Εδω ειναι μερικοι απο τους “Ναζωραιους” που υποσχονται οτι θα σφαξουν οι απογονοι του θλιβερου Τουρκογυφτου Πληθωνα Γεμιστου που ηθελε να εκτελουνται οσοι διαφωνουν μαζι του και να εχει χαρεμια και αλλα πολλα ομορφα:

    elekklesia.blogspot.com/2014/03/1821_19.html

    Εδω ενας ακομα “Ναζωραιος” υποψηφιος για σφαγιασμο απο τους κουτοφραγκους που μιλαει για τους Φραγκους κυβερνητες:

    “Καί βγῆκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνῆτες, Ἕλληνες, σπορά τῆς ἐβραιουργιᾶς, πού εἶπαν νά μᾶς σβήσουν τήν Ἁγία Πίστη, τήν Ὀρθοδοξία, διότι ἡ Φραγκιά δέν μᾶς θέλει μέ τέτοιο ντύμα Ὀρθόδοξον. Καί ἐκάθησα καί ἔκλαιγα διά τά νέα παθήματα. Καί ἐπῆγα πάλιν εἰς τούς φίλους μου τούς Ἁγίους. Ἄναψα τά καντήλια καί ἐλιβάνισα λιβάνιν καλόν ἁγιορείτικον.

    Καί σκουπίζοντας τά δάκρυά μου τούς εἶπα: «Δέν βλέπετε ποῦ θέλουν νά κάμουν τήν Ἑλλάδα παλιοψάθα; Βοηθεῖστε, διότι μᾶς παίρνουν, αὐτοί οἱ μισοέλληνες καί ἄθρησκοι, ὅ,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν ἔχομεν. Φραγκεμένους μᾶς θέλουν τά τσογλάνια τοῦ τρισκατάρατου τοῦ Πάπα. Μήν ἀφήσετε, Ἅγιοί μου αὐτά τά γκιντί πουλημένα κριγιάτα τῆς τυραγνίας νά μασκαρέψουν καί νά ἀφανίσουν τούς Ἕλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά ἀπό αὐτά πού καταδέχθηκεν ὁ Τοῦρκος ὡς τίμιος ἐχθρός μας».”

    ramnousia.com/2012/04/1797-1864.html

    Η ολη φαση θυμιζει ταινιες με ζομπι που προσοπαθουν να τραφουν απο τους ζωντανους και η κατασταση παει απο το κακο στο χειροτερο και καποιοι μιλανε για Βρικοκλακες και δαιμονες και οι εξυπνακιδες τους χλευαζουν. Να δουμε μονο μεχρι ποτε θα χλευαζουν.

    1. Ταξιάρχη Εβραιοτρόλ που παριστάνεις ότι πιστεύεις στον Χριστό, βλέπω πάλι όνομα άλλαξες κ προπαγανδίζεις να διχάσεις τους Έλληνες… Λέω κ εγώ, υπάρχει κ άλλο καθυστερημένο… Τραγούδα όσο θες ρε εβραίικο απόβρασμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *