11:54 - 08/03/2016

Η ρουκέτα αυτή “μιλάει”…είναι απο χθεσινή επίθεση στην Τυνησία με 53 νεκρούς

Διαφημίσεις

Η ρουκέτα αυτή “μιλάει”…είναι απο χθεσινή επίθεση στην Τυνησία με 53 νεκρούς

Το πεδίο του μάτριξ κατέβασε από την Κυριακή που μας πέρασε συνέχεια τα νούμερα 810, 118, 818 κτλ. Αν θυμάστε σας δείξαμε την ΚΥΡΙΑΚΗ ένα άρθρο με τους εκατοντάδες πρόσφυγες (1.018) που έφτασαν στον Πειραιά απο τα νησιά μας. Δείτε τα άρθρα τις περασμένης Κυριακής και θα το διαπιστώσετε από μόνοι σας.
53 νεκροι
Την ίδια ημέρα σας δείξαμε το ρωσικό αντιτορπιλικό με το νούμερο 810 που κατέβηκε από την Μαύρη θάλασσα στο Αιγαίο. Το πλοίο αυτό είναι ικανό να διαλύσει ολόκληρες πόλεις με τους πυραύλους του και τα κανόνια του. Επίσης σας δείξαμε, πάλι την ίδια ημέρα, τους 18 νεκρούς πρόσφυγες στις ακτές της Τουρκίας, που δεν κατάφεραν να φτάσουν τις ακτές μας.

Εχθές λοιπόν το μάτριξ κατάβασε μια ρουκέτα με το νούμερο 118 και 79Κ που έριξαν τα πρακτοράκια της Σιών στην Τυνησία για να προκαλέσουν το χάος και την τάξη μέσα απο το χάος.

Αυτή εδώ η εικόνα είναι μια κορυφαία απόδειξη της λειτουργείας του ΜΑΤΡΙΞ!!! Το νου μας λοιπόν γιατί ίσως δούμε και άλλες παρόμοιες εικόνες …δυστηχώς η προβολή τους εκτός από απόδειξη της λειτουργίας του, είναι και μια μεγαλύτερη γενίκευση της εξέλιξης στο πεδίο επιβολής.

Death in Jewish Gematria Equals: 118

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Αν σας ενδιαφέρει, η ρουκέτα είναι Ρωσικής κατασκευής.
    Η τουλάχιστον αυτό θέλουν να φανεί…

    • Νατοικης κατασκευης!!!οχι ρωσικη.100%%%%!!!!!!!

      • Οπως έγραψα πριν λιγο…δεν εχει καμια σημασια σε τι στρατοπαιδο έκανε βυζι η ρουκετα….ρωσικο ή αμερικανικο…το μητρικο γαλα και απο τις δυο πλευρες είναι θανατηφορο

      • Ρωσικής είναι. Έχω αντίστοιχα βλήματα άλλου διαμετρήματος στις αποθήκες μου.. Πάμε παρακάτω..

  2. Αριστοφάνης 03/08/2016 @ 12:52 ΜΜ

    Για διαφωτίστε με γιατί είμαι και χαζός.
    Η ρουκέτα που έπεσε στην Τυνησία και φαίνεται στη φωτογραφία είναι πρίν πέσει ή μετά…
    Ή μήπως είναι απλά μιά ρουκέτα με δυνατότητα ομιλίας…

    • Δεν υπάρχει ερωτηση που είναι λαθος…τη ρουκετα αυτή εδω την μαζεψαν απο τους τρομοκρατες που πλήρωσαν να σκορπίσουν το θανατο και είναι μετα μετά την μαχη που έδωσαν μαζι τους. Και είναι και ρωσικης κατασκευης μαλλον, ωστε να τα ριξουν στους άλλους

  3. ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ?? ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΛΟΣ ΔΕΚΤΗΣ Η ΘΕΛΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ?

  4. Κοραξ,εδω επεσες εξω……118 79 818 εναι κωδικοι τηλεμετριας!τηλεμετρια μαν!τηλεμετρια για χρηση συστηματων και υποσυστηματων πυραυλων!!!αν το ψαξεις θα δεις!ειναι ολοκληρες σειρες με τους συγκεκριμενους αριθμους!!οποτε εδω δεν παιζει!!!

    • Φιλε Μπομπ, αν πιστευεις οτι τα νουμερα τηλεμετρίας με το 118 είναι τυχαία ή οτι η τηλεμετρια βαζει τυχαία νουμερα επανω τότε κανεις λαθος. Οποτε το επιχειρημα σου δεν παιζει…αν ειναι του Νατο ή της Ρωσίας επισης δεν παιζει φιλε μου…γιατι η ρουκετα σκορπαει κομματακια κρέατος και οχι ανθοδέσμες…αν με πιανεις;

      • Κοραξ,τι μου λες τωρα?ολοκληρες οι σειρες δεν εχουν τυχαια τον αριθμο αυτο? Οκ ,το ξερουμε ,ολη η σειρα ομως ειναι ετσι..οπου εχουν πεσει δεν χρειαζετε φωτο..ξερουμε οτι σκορπουν κρεας και 118 79 818. Οκ,και αν δεν ειναι τυχαιοι οι αριθμοι,αφου ειναι εν το γεννεσι,προς τι η ειδηση? Καθε φορα ο ιδιος θα ειναι ο αριθμος ,και τα ιδια κρεατα θα.σκορπα.παντου.η επιλογη εγινε αρχικα και απαξ!αν αυτο θες να πεις ,οκ.αλλα καθε φορα που ριχνουν μια αντιστοιχη,ελεος δεν ειναι και το νεο..ειπαμε ,φτερα και πουπουλα ….

  5. Και για τον φιλο επανω,οι κωδικοι ειναι atlantic consultant!κατα νατο δηλαδη.προερχετε απο νατοικη χωρα η κατασκευη!!!οχι ρωσικη!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*