14:50 - 07/03/2016

Ήρθε η ώρα να πατήσει την σκανδάλη;

Διαφημίσεις

Ήρθε η ώρα να πατήσει την σκανδάλη;

Μετά τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας, ο ΟΗΕ έχει θέσει νέες κυρώσεις κατά της χώρας. Ο “ηγέτης” της χώρας, ο Κιμ Γιονγκ-ουν, σαν απάντηση προς τον ΟΗΕ έθεσε σε ετοιμότητα όλα τα πυρηνικά όπλα και ετοιμάζεται για κάτι που μόνο αυτός γνωρίζει. Θα πατήσει τη σκανδάλη ή θα πατήσει τον ίσκιο του;

Οι εμπορικές κυρώσεις κατά των τραπεζών της Βόρειας Κορέας, οι εξαγωγές μετάλλων και η απαγόρευση των φορτηγών πλοίων να δέσουν στη χώρα, δυσκολεύει ολο και περισσότερο την οικονομία τους. Για αυτό ο Κιμ Γιονγκ-ουν απάντησε με απειλές ότι η χώρα του θα επεκτείνει το πυρηνικό οπλοστάσιό της και διέταξε όλες τις στρατιωτικές μονάδες που έχουν τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων να βρίσκονται σε αναμονή. Βασικά ο τύπος, εκτός του ότι είναι ψυχασθενής θα μπορούσε να κάνει αλλοπρόσαλλές κινήσεις γιατί σαν πιόνι μυστικών οργανώσεων που είναι, παίζει καλά τον ρόλο του. Θα μπορούσε να πατήσει τη σκανδάλη και να μας στείλει στην λίθινη εποχή για να διεκπαιρεώσει την ατζέντα της ελίτ. Όπου είναι και μέλος.

Ο Kim Jong-un είναι για μένα η μεγαλύτερη μαριονέτα που έχει ανεβάσει η ελίτ αυτή την στιγμή και θα μπορούσε να τον κουρδίσει τόσο πολύ ώστε να ρίξει την πυρηνική καν να μας γυρίσει στην εποχή των Φλιντστοουνς… η μαριονέτα είναι τόσο επικίνδυνη και γι αυτό την έκαναν ηγέτη σε μια πυρηνική υπερδύναμη. Ο ρόλος του είναι να εκφοβίζει τους λαούς με τη απειλή της επόμενης πυρηνικής αποκαλύψεως. Σας έχω ξαναδείξει σε άρθρο ότι οι πύραυλοί του φέρουν το νούμερο 33…. κάτι που δεν είναι καθόλου τυχαίο.
kim
Η σκοτεινή ελίτ τον ωθεί στον αγώνα εκφοβισμού ενός μελλοντικού ολοκαυτώματος και ετοιμάζει το επόμενο βήμα. Στην χώρα τους, η μαριονέτα λατρεύεται σαν Αιγύπτιος φαραώ…μια θεοκρατική κοινωνία θα ήταν σίγουρα ικανή να πολεμήσει μέχρι το τέλος….η ηλιθιότητα τελικά είναι μια σχετική προσέγγιση…”ηλίθιος” θα μπορούσε να είναι και ένας ευρωπαίος πολίτης που νομίζει ότι διοικείτε μέσω δημοκρατικών νόμων από τους δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς του.

Όσο για τον Νοτιοκορεάτη “ηγέτη” μια επιπλέον γελοιοποίηση του από τις κρυφές δυνάμεις μέσα και έξω από τον στρατό του δεν τον ενοχλεί καθόλου. Ο “ηγέτης” στο θέατρο σκιών συνέταξε κατά μήκος με την μισητή “αδελφή” Νότια Κορέα νέο κρέας για την επόμενη θυσία.

Σήμερα 7 Μαρτίου θα ξεκινήσει μια στρατιωτική άσκηση μεγάλης κλίμακας στην οποία οι Αμερικανοί και οι Νοτιοκορεάτες θα προσομοιώσουν μια εισβολή της Βόρειας Κορέας!!! Η σημερινή ασιατική πραγματικότητα εξελίσσετε σε νέες απειλές με το μάζεμα 90.000 Νοτιοκορεατών και 15.000 Αμερικανών στρατιωτών που εισβάλουν εικονικά προς το παρών στην Βόρεια Κορέα. Οι πολεμικές ασκήσεις είναι φυσικά απρόβλεπτες. Σε μια άλλη είδηση διαβάσαμε ότι η Κίνα μπλόκαρε τους λογαριασμούς του “ηγέτη” Κιμ Γιονγκ-ουν που κρατούσε σε τράπεζες στην Κίνα.

Φυσικά και θα αναρωτηθούμε γιατί κράταγε στην Κίνα όλα τα κεφάλαια του και όχι στην ίδια του την χώρα;;; Γιατί οι κινέζοι μπλοκάρουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του εφόσον τους χρηματοδοτούν;
Θέατρο σκιών είναι αυτό με ηγετίσκο τον Κιμ Γιονγκ-ουν…με τόσες ψυχές που έχουν να ταίσουν δεν θα τους πειράξει καθόλου αν στείλουν μερικά εκατομμύρια στον αγύριστο…τότε μόνο θα εκπληρώσουν τον ρόλο τους σαν καλοί ηγέτες!

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. aeras dunatos33 03/07/2016 @ 3:17 ΜΜ

    Ποια βόρεια Κορέα. Πιθάνότερο ήταν να είχε ο Σαντάμ παρά ο μπούλης. Άντε να χει μία το πολύ δύο θερμοπυρινηκές των 15-25Ktonn έκαστη. Που με τα βίας θα περάσουν τον Ειρηνικό χωρίς να καταριφθούν απο τις αντιβσλιστικές ομπρέλες. Η μόνη χώρα που κινδυνέυει απο τον μπούλη είναι η Νότια Κορέα αν και νομίζω θα έχουν λάβει τα μέτρα τους έναντι των πειναλέων του βορρά

  2. SFYRIZAIOS TROTSKISTHS 03/07/2016 @ 3:50 ΜΜ

    Αλληλεγγύη στον Σύντροφο Κιμ.

  3. Γκαλζου 03/07/2016 @ 5:43 ΜΜ

    ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΛΟΓΙΚΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΕΥ…
    ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ “ΕΤΑΙΡΙΑΣ” ΕΙΧΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ (μιλαμε το βιντεο για μεσα του 80 φτιαγμενο..!!!) ΠΩΣ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ: α) ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΝΕΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ β) ΜΕ “ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ” ΤΥΠΟΥ ΔΙΔΙΜΟΙ…
    ΚΟΡΑΚΑ “ΛΕΓΕ-ΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ” ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΛΟΥΣ…ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΠΩΣ “ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ”…
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΣΤΡΑΒΩΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ…(εστω και αν μοιαζει ματαιο καποιες φορες)

  4. H Λυβύη, η Συρία και η Βόρεια Κορέα ήταν τα μόνα κράτη που οι κεντρικές τους τράπεζες δεν ανήκαν στην οικογένεια Ρωτσιλντ. Ο Καντάφι πάει, ο Ασσαντ τελειώνει και διαμελίζεται η Συρία, έμεινε ο χοντρός στη Β. Κορέα.

    Ο χοντρός είναι ο μόνος ηγέτης που δεν είναι πιόνι σε όλον τον πλανητη. Απλώς ο κύριος που αρθρογραφεί συνωμοσιολογώντας καταλήγει σε αρλούμπες. Ναι το μέλλον του κόσμου κρίνεται σε κλειστές κάμαρες και σκοτεινά τραπέζια όπου αποφασίζουν λίγοι, αλλά ο κύριος στη Β. Κορέα έχει μεγάλα αρχίδια. Μακάρι να υπήρχε ηγέτης στην Ελλάδα που να έχει αλλά τέτοιος δεν υφίσταται. Είναι όλοι τα μεγαλύτερα τσατσάκια της Αμερικής και της Γερμανίας από τον Κουτσούμπα μέχρι το Μιχαλολιάκο.

  5. ΑΛΗΘΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 03/07/2016 @ 10:01 ΜΜ

    ΚΟΡΑΚΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ 777/Α ΚΑΙ Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ 777/Β ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ 888 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙ(Ω)ΝΙΚΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΘΑ ΠΑΨΕΙ Η ΣΥΜΠΑΓΝΙΑΚΗ ΤΟΥ (ΨΕΥΤΙΚΗ) ΔΙΑΜΑΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΚΙΝΕΖΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Κ.Κ. (ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ) ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΥΡΑΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Ι.Θ.Ε.Σ.Μ. (ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ) ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ.
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ…ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ – ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ “ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΥΣΕΩΣ”..
    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΠΕΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ….
    ΛΟΙΠΟΝ ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ, ΜΕΣΩ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ…
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.

  6. Εγω παντως τον παω ,ειναι αρχοντας πραγματικος.ριξε φιλε και ενα διπλα στην τουρκια!!!!ακους???οχι νοτια κορεα ,ιαπωνια κλπ.μονο τουρκια κανε δοκιμες..να γουσταρουμε και μεις!!μεγαλε,θα σου στειλω μια κασα μαλαματινες!!!!!μαλαμω παγωμενη,και τουρκια ρημαγμενη!!!

  7. Ο Μπουλης εχει μπερδέψει την Πραγματικότητα με το PlayStation4

  8. Όταν πατήσει την σκανδάλη, τότε ο καιρός γαρ εγγύς για το φλας του ήλιου !!!!
    ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ – ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΛΕΠΤΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=Jg_K3xLyEKI
    https://youtu.be/Jg_K3xLyEKI

  9. Η Β. Κορεα ανηκει στο γκρουπ χωρων που δεν κοβει νομισμα (ακόμα) ο Rothchild…
    Οι υπόλοιπες είναι: Ιράν, Κούβα και… Συρία!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*