Διαφημίσεις

Από την Αρβανίτισσα

 

Μέρα δεύτερη, με την κάπα της εθελόντριας. Συνεχίζω  την διήγηση με τις οριστικές μου διαπιστώσεις.

Συνολικά 36 ώρες στο Ελληνικό θεωρώ ότι είναι αρκετές. Σήμερα πέρασα και μερικές ώρες και στο Λιμάνι, οπότε έχω μια κάπως πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Διαπιστώσεις:

Κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε ημέρα που περνάει πλέον θα κάνω και ένα ουφ.

Ευτυχώς πέρασε και αυτό και δεν έγινε τίποτα.

Τα πάντα φίλοι μου είναι πλέον στην κόψη του ξυραφιού.

Μέχρι σήμερα έλεγα ότι εκτελούν το σχέδιο της καταστροφής μας.

Λοιπόν έκανα λάθος…

Εκτελούν το από αιώνων σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας, χωρίς καν να το καταλαβαίνουν.

Μιλάμε για τους άσχετους των ασχέτων και το χειρότερο εγκλωβισμένους στις ιδεοληψίες τους.

Τόσα χρόνια εμπειρίας, αυτό το κώλυμα δεν το έχω ξαναδεί, ούτε και νομίζω ότι θα το ξαναδώ ποτέ!

Να βλέπει κάποιος το πρόβλημα, να το αναγνωρίζει, να καταλαβαίνει ότι η λύση που του προτείνεις είναι  η μοναδική προς όφελος των μεταναστών, των γηγενών της περιοχής ακόμα και του ιδίου και της οικογενείας του και όμως να σου απαντάει “ενας αριστερός πότε δεν μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση”!!!

Αυτοκαταδικάζονται και μας οδηγούν στην πλήρη διάλυση

Σε λίγο θα τους δέρνουν και θα κάνουν ότι δεν έγινε και τίποτα σημαντικό. Αργότερα θα τους βιάζουν κιόλας…

Είναι εγκλωβισμένοι στην ταμπέλα τους και ας γνωρίζουν ότι πλέον η πατρίδα οδηγείται σε χαλεπούς καιρούς  και ότι αυτοί θα βιώσουν πέραν του προβλήματος που θα είναι σε βάρος όλων μας, επιπλέον και της μένης των Ελλήνων!!!

Φίλοι μου  να ξέρετε ότι κάθε λεπτό που περνάει και δεν έχει γίνει τίποτα, είναι ένα καλό λεπτό!!!

Τόσο οριακά είναι πλέον τα πράγματα!

Όλα μετριούνται σε λεπτά!

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
36 σχόλια στο “Μέρα δεύτερη, με την κάπα της εθελόντριας: Εγκλωβισμένοι στην ταμπέλα τους, αρνούνται να αντιδράσουν μπροστά στην πραγματικότητα”
  1. Αρβανιτισσα τι ειδες κ λες απο λεπτο σε λεπτο κατι θα γινει?και τι ακριβως θα γινει τοσο αμεσα?
    Α κ ξερεις αν υπαρχουν πεινασμενοι μεταναστες στην ελλαδα ή ολοι τρωνε μενου που λεει κ ο δτρειτζερ

  2. Στου κουφού την πόρτα…….

    Η βλακεία έχει γίνει εθνικό άθλημα…… μια χώρα εξαθλιωμένων αυτοκαταστροφικών μουρλών που καταπίνει αχόρταγα τα περιττώματα της σιωνιστικής προπαγάνδας που σερβίρουν απλόχερα τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης …….

    Τίποτα δεν είναι τυχαίο……

  3. ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΣΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ” ΚΑΛΟ ΛΕΠΤΟ”… ΔΕΝ ΕΝΔΥΘΗΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΠΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ.. ΑΚΡΟΒΑΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.

    ΙΩ

      1. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ? ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΟΥ…

        ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

        ΙΩ

  4. Φίλοι μου να ξέρετε ότι κάθε λεπτό που περνάει και δεν έχει γίνει τίποτα, είναι ένα καλό λεπτό!!!

    Τόσο οριακά είναι πλέον τα πράγματα!

    Όλα μετριούνται σε λεπτά!

    Arbaνιτισσα που το βασιζεις το τοσο αμεσο??
    Δηλαδη πιστευεις οτι οι εγκλωβισμενοι λαθραιομεταναστες απο λεπτο σε λεπτο θα επιτεθουν???

  5. Κάτι άσχετο με το θέμα. Αληθεύει ότι στους νομούς Λάρισας Μαγνησίας και Φθιώτιδας έχουν αποσταλεί από το Γ. Ε. Σ επιταξη των φορτηγών αγροτικών και βαν?με την αναφορά του να είναι και γεμάτα καύσιμα για όπου και όταν χρειαστεί. Το έμαθα μεσημέρι και ισχύει. Αν έχεις απάντηση θα την καταλάβω και λακωνικά αν απαντήσεις. N. D

    1. ο τακης οταν βγηκε στον μπογδανο ειπε κατι απο αυτα που λεει???ασε που εφυγε απο την χωρα του και μας τα λεει απο μακρυα..γιατι δεν καθοταν εδω να τα λεμε και να υποφερει και αυτος οπως εμεις?..

  6. ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΣΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ. ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ”ΠΆΤΡΙΑ”..
    ΚΑΤ’ΕΜΕ, ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    1. Θεωρω πως ειναι καθαροί προδοτες.
      Ακριβως το ίδιο πιςτευω κι εγω. Αυτα τα κατακάθια ειναι σαν τον καρκίνο στο ανθρώπινο σώμα. Κανένας οργανισμός δεν μπορεί να ζήσει με καρκινώματα μεσα στα σπλάχνα του.

      Και όντως θα ήθελα να κανει καποιος μια ανατομία σε εναν εγκέφαλο αριστερού σκουπιδιού. Πολυ θα ήθελα να μάθω πως στον διάολο λειτουργεί ενας τέτοιος εγκέφαλος. Να βλέπουν την ιδια την καταστροφή τους και οχι μονο να μην αντιδρούν, αλλα να την επιδιώκουν κιολας.
      Πως θα τους έλεγε καποιος λογικός άνθρωπος;;;
      Ανώμαλους;;;;; Διεστραμμένους;;;;;; Ψυχικά η πνευματικά ανάπηρους;;;;;;
      Αν υπάρχει καποιος ψυχίατρος εδω, ας προσπαθήσει να αναλύσει εναν τετοιο εγκέφαλο η ψυχισμό.
      Θα δυσκολευτεί βεβαια αλλα ας το προσπαθήσει.

  7. Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΟΡΜΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΩ BACK TO THE BASICS. ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ .ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟΣ….ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ…..
    Dr Δρουγος Αθανασιος.6/3/16

    1. 6/3/2016…..Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΩΡΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ (ΚΡΑΞΕ ΚΟΡΑΞ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ).

      Υ.Γ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο “ΑΓΝΩΣΤΟΣ” ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.

      1. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 4 ΡΙΧΤΕΡ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ 5 ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 3 ΡΙΧΤΕΡ.

  8. Την γνώμη μου για την αριστερά και τους αριστερούς της Ελλάδας, για την όλη κατάσταση με τους εξαθλιωμένους του πλανήτη την έχω καταθέσει εδώ…

    http://katohika.gr/gn-blog/evala-mandia-tou-ethelontismou-kai-sas-perigrafo-tin-katastasi-sta-kentra-metanaston/

    Ναι! Οι “αριστεροί” διεθνιστές είναι κατά πολύ χειρότεροι των “δεξιών” διεθνιστών. Έχω γράψει επανειλημμένα ότι φέρνουν μέσα στην χώρα των Ελλήνων την ποιο μαζικά φανατική θρησκεία του πλανήτη, για να πάρουν την ρεβάνς του εμφυλίου 1945 – 1949. Έστω και αυτό θα γυρίσει πρώτα σε αυτούς μπούμερανγκ… μιας και αυτοί έρχονται σε ποιο άμεση επαφή με τους σουνίτες όπου στην πολιτική χροιά είναι ισλαμοφασίστες, τους αρέσει το αίμα να ρέει και να φαίνεται… αργά η γρήγορα στους αριστερούς κ.λ.π. θα τους δοθεί από τους σουνίτες μια πολιτική επιλογή με θρησκευτικές προεκτάσεις… “η περιτομή στο μόριο, η περιτομή στην καρωτίδα”… και κάπου εκεί θα δούνε την προσωπική τους αλήθεια, θα αρχίσουν δηλαδή να καταλαβαίνουν τι έχουν κάνει, έστω και αν είναι αργά για να διορθώσουν κάτι… αυτό θα συμβεί ότι οι φίλοι τους οι Η.Π.Α. θα τους εγκαταλείψουν.

    Να γράψω κάποια πραγματάκια για την τωρινή διαμορφωμένη παράδοξη πολιτικά κατάσταση του διεθνισμού αλλά και του φασισμού στην Ελλάδα όπως την ζούμε.

    Διεθνιστής είναι όποιος θέλει το €… ανεξαρτήτως εάν φοράει την πολιτική μάσκα δεξιού, αριστερού, κεντρώου κ.λ.π. διότι η φύση του € είναι διεθνιστική. Βεβαίως κανένα €πρεζόνι δεν λέει ότι είναι διεθνιστής! Βλ. και Α. Γεωργιάδη…

    Φασίστας είναι όποιος έχει υπογράψει, η θέλει μνημόνιο… ανεξαρτήτως εάν φοράει την πολιτική μάσκα δεξιού, αριστερού, κεντρώου κ.λ.π. διότι η φύση του μνημονίου είναι φασιστική. Βεβαίως κανένα μνημούνι δεν λέει ότι είναι φασίστας! Βλ. και Α. Τσίπρα…

    Προς στιγμή το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ μας έχει αποδείξει ότι είναι το ποιο φασιστικό κόμμα από όλα που έχουν συμπράξει στο μνημόνιο, μιας και τα 14 δις € οικονομικά μέτρα δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια διαφορετικής γνώμης.

    Πέραν αυτού, πως είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει θυσιάσει στους διεθνείς τραπεζίτες τον ίδιο του τον λαό… και ταυτόχρονα να ενδιαφέρεται για πολλούς άλλους λαούς του πλανήτη;

    Άλλοι είναι οι σκοποί του ΣΥΡΙΖΑ με την τσόντα τους ΑΝΕΛ… βεβαίως αυτοί οι σκοποί δεν έχουν ουδεμία σχέση με ανθρωπισμό, ανθρώπινα δικαιώματα, αλτρουισμό κ.λ.π. αυτό φαίνεται ακόμα και τώρα όσο αφορά την κρατική βοήθεια στην Ειδομένη… δεν υπάρχει το κράτος, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. μόνο οι ιδιώτες κάνουν ότι μπορούν.

    Αυτά.

    Υγ. Όσο αφορά τους “αριστερούς”, είναι έτσι όπως τα λέει η Αρβανίτισσα… ιδεολογικά οι διεθνιστές αριστεροί είναι ποιο πωρωμένοι από τους διεθνιστές “δεξιούς”, είναι πολιτικά ζόμπι, αυτό ίσως δικαιολογείται γιατί ουδέποτε είχαν ανέβει στην εξουσία… και τώρα που την κατέχουν, δεν βλέπουν, δεν ακούνε, βγάζουν το άχτι τους.

    1. Ποτε θα ξυπνησεις ρε ελληνα???????
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΚΑΙ «ΔΕΞΙΟΙ» !!!
      Όλοι τους το ίδιο αφεντικό εχουν!!!!!
      Ούτε οι ίδιοι δεν πιστευουν σε αριστερα και δεξια ιδανικα και ιδεολογίες!!!
      Ολα αυτα είναι το τελειο εργαλειο για την κοπαδοποιηση των ψηφοφόρων…..
      ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ!!!!

      1. Πρέπει να καταλάβεις κάτι πολύ σοβαρό… ότι το σώμα σου, λόγο βιολογίας πλανήτη, διαθέτει ένα δεξιό και ένα αριστερό χέρι, και τα 2 τους έχουν από 5 δάκτυλα.

        Το παγκόσμιο πολιτικό πεδίο χρησιμοποιεί ένα πλαστό δυαδισμό, προς όφελος του και σωστά πράττει για τα συμφέροντα του… το ότι αυτός ο δυαδισμός είναι πλαστός, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

        Αυτά.

  9. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ.

    Η ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 2-3 ΞΗΜΕΡΩΜΑ.

    ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ..

    ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ
    ΛΑΙΚΗ

    ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΓΟΡΑ

    ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

    ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ..ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟ\ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    _____________________________________________
    ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΣΤΕ 5-10 ΟΧΗΜΑΤΑ.

    1. φιλε μου εξηγησε μας τι γινεται εκει εχουνε γινει αλλα περιστατικα και η αστυνομια τα κρυβει;;;

      1. Στην πατρα οταν ηταν μπουλουκια αυτοι στα φαναρια κοντα στο λιμανι ανοιγαν τις πορτες στα αυτοκινητα που δεν κλειδωναν συνχρονος 2-3 λαθρο εκλεβαν και βαραγαν η τραβομαλουσαν γυναικες απο το παραθυρο..ειχε γινει χαμος τοτε..προσοχη.

  10. Αρβανίτισσα αν και κατηγορείς για ιδεοληψίες τους ‘απλυτους βλέπω ότι υιοθετείς την δική τους ορολογία… Δεν υπάρχουν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην Ελλάδα αυτου τού τύπου. Ολοι αυτοί είναι λαθρομετανάστες ή ισλαμολαθροεισβολείς. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΟΙ . Ούτε καν πρόσφυγες. Γιατί ο πρόσφυγας καταφέυγευο στο γειτονικό του κράτος καί ζητάει πολιτικό άσυλο. Δεν κάνει επιλογή χώρας για να ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΙ…. Ο Nοων Νοητω. ΛΑΘΡΟ λοιπον.

    1. Ζωή Αλεξάνδρου
      Εχεις απόλυτο δικιο. Δεν ειναι προςφυγες γιατι ερχονται απο την Τουρκια, η οποία δεν ειναι,εμπόλεμη περιοχή. Προςφυγες ειναι οταν απο την Συρία πανε στην Τουρκια.
      Αυτοι που ερχονται εδω, ειναι λαθρο, τυχοδιώκτες, δυςτυχως εχθρικός στρατός και οτι αλλο βάλει ο νους σου.
      Κι εγω πιςτευω πως ο σωστός όρος για οοοολους αυτους, ειναι λαθραίοι εποικιστες.

  11. Γραφετε για αριστερούς και εννοείτε τους Συριζαιους.Παρακαλω να διαχωρίζετε τον αριστερο από τον Συριζαιο εκτος αν εχετε την αφελεια ή την ασχετοσυνη να πιστευετε ότι οι Συριζαιοι είναι αριστεροι….

    1. Θα συμφωνήσω μαζι σου. Οι Συριζαίοι δεν ειναι αριςτεροι.
      Ομως και οι πραγματικοί αριςτεροι, δυςτυχως τα ιδια πραγματα πρεσβεύουν. Διεθνισμό, πολυπολιτισμό, ανοιχτά σύνορα, κλπ. Το ΚΚΕ δηλαδη, τι ελεγε τόσα χρονια;;;;;;
      Ειναι το ίδιο επικίνδυνοι λοιπον με τους Συριζαίους.
      Αν εχεις αντίρρηση, εξήγησε μας εσυ τις διάφορες.

    2. ΝΑΙ τους εχουμε δει και τους αλλους αριστερους και κυριως τους νιωσαμε ειδικα οσοι εζησαν μετα το 45 εχουν να πουν τα ……καλυτερα .Ασε μας ρε φιλε με την ανωμαλια.

      1. Σημερα όμως ασκουν πολιτικη οι Συριζαιοι, όχι οι αριστεροι. Ο αυθεντικος αριστερος – όχι Συριζαιος, όχι ΚΚΕ – πρεσβευει όχι πολεμους οι οποιοι δημιουργουν προσφυγες και εξω από ΕΕ και ΝΑΤΟ για μια Ελλαδα με μελλον. Ποιος λοιπον δε νοιαζεται για την πατριδα του?

        1. κομμουνια=αριστεροι= κεντρωοι=διεθνιστες=ψοφοδεξιοι=μασονοι. Τι δε καταλαβαίνεις; ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

  12. Ο κάθε ένας από αυτούς έχει ήδη πληρώσει χιλιάδες ευρώ για να είναι εδώ .. Κανείς δεν τον κάλεσε , μπήκε παράνομα στην χώρα παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς και εθνικού δικαίου και κάθε βοήθεια προς αυτούς σημαίνει την αύξηση των κερδών των δουλεμπόρων που τους διακινούν παράνομα με έμμεση συμμετοχή αυτών που “βοηθούν” στο δουλεμπόριο που γίνεται .

    ΔΕΝ υπάρχουν “προσφυγικές ροές” προς την Ελλάδα .. Πρόσφυγες νοούνται αυτοί που φεύγουν από μία εμπόλεμη χώρα για να πάνε σε μία ΜΗ εμπόλεμη χώρα .. Αυτοί που λαθραία (παράνομα) επαναπροωθούνται από την ΜΗ εμπόλεμη χώρα σε μία άλλη επίσης ΜΗ εμπόλεμη χώρα ΧΑΝΟΥΝ την ιδιότητα του πρόσφυγα ..
    Έτσι λοιπόν ΟΛΟΙ όσοι μπαίνουν από την Τουρκία στην Ελλάδα ΠΑΡΑΝΟΜΑ δεν είναι πρόσφυγες αλλά παράνομοι μετανάστες , λαθρομετανάστες ..
    Εκτός και αν μας πείσουν πως στην Τουρκία οι ζωές τους είναι σε άμεσο κίνδυνο , οπότε και η Τουρκία θα πρέπει να απομονωθεί από τον ΟΗΕ και να αντιμετωπιστεί ως εχθρός της διεθνής κοινότητας , οπότε τότε ναι , σε αυτήν και μόνο την περίπτωση όσοι μπαίνουν από την τουρκία λαθραία θα συνεχίζουν να έχουν την ιδιότητα του πρόσφυγα βάση της διεθνής νομοθεσίας για τους πρόσφυγες ……

  13. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ?! ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΜΑΛΛΟΝ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek