Διαφημίσεις

Φυσικά τις λέξεις αυτές τις γνωρίζετε. Όπως γνωρίζουν οι μαϊμούδες να ξεφλουδίσουν μια μπανάνα και να τη φάνε χωρίς να ξέρουν να αναλύσουν το πως φτιάχτηκε από τη δημιουργία η μπανάνα, τί θρεπτικά συστατικά έχει, σε ποια μέρη του πλανήτη ευδοκιμεί. Όλα γίνονται γιατί το ζωικό βασίλειο στερείται νου (δημιουργική σκέψη).

Όλα τα μέσα εκπαίδευσης της ανθρωπότητας (οικογένεια, σχολείο, θρησκείες, κοινωνία) εκεί ακριβώς ΜΟΝΟ στοχεύουν. Δηλαδή στο ανθρώπινο γένος, να του ακυρωθεί ο νους με οποιοδήποτε τρόπο και γνωρίζετε τα αποτελέσματα (πείνα, εξαθλίωση, πόλεμοι, φτώχεια, φόβος και άλλα δεινά).

Έτσι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε αυτές τις δύο λέξεις που ήδη γνωρίζετε σχετικά με τους φόρους και την φοροδιαφυγή. Ακριβώς όπως η μαϊμού, και γενικά το ζωικό βασίλειο που στερείται νου, έτσι και όλοι οι άνθρωποι αποδέχονται την ερμηνεία που του έχουνε δώσει οι παγκόσμιοι, βαλτοί κάφροι εκπαιδευτές.

Σκοπός του Μαυροψύχη είναι οι πάντες και τα πάντα να εξαρτώνται από τα χρήματα, γιατί έτσι κατορθώνει τον απώτερο στόχο του, δηλαδή τον εγκλωβισμό των ανθρώπων και το ρούφηγμα της ενέργειάς τους.

Επομένως, τα χρήματα είναι το πρώτο στάδιο για την επίτευξη του απόλυτου ελέγχου. Οι φόροι είναι το δεύτερο στάδιο. Σας έχουν κάνει να πιστέψετε ότι πρέπει οπωσδήποτε να πληρώνετε φόρους στο κράτος και ότι αυτός που δεν πληρώνει φόρους στο κράτος είναι φοροφυγάς.

Μοναδικός λόγος που υπήρχε ανέκαθεν αυτή η στημένη κατάσταση των χρημάτων και φόρων, είναι για τον έλεγχο των ανθρώπων.

Και για να μην είναι εύκολο να επαναστατήσετε ενάντια σ’ αυτή την κατάσταση, έρχεται και μια άλλη στημένη εξουσία, οι νόμοι του κράτους, η οποία επιβάλει ότι νόμιμος είναι ο φορολογικά εντάξει και ο παράνομος είναι ο φοροφυγάς. Αυτά έχουνε πλαισιωθεί και από εισπρακτικούς μηχανισμούς ή εισπρακτικές ομάδες όπως η αστυνομία, η αστυνομία των φόρων, η εφορία, και ζείτε όλοι ένα θέατρο του παραλόγου.

Αυτό που ονομάζεται “κράτος” θα έπρεπε να νοείται σαν μια ένωση ανθρώπων με ίδια γλώσσα και κουλτούρα, και όχι σαν ένα μπαμπούλα πάνω από τον λαό που τον ξεζουμίζει με φόρους και χρήμα.

Σ’ αυτό το οικονομικό σύστημα του κανιβαλισμού, είναι δύσκολο λόγω των δυσβάσταχτων φόρων κάποιος να μπορέσει να αποκτήσει μεγάλη οικονομική δεινότητα, και αυτή είναι άλλη μία προέκταση του ελέγχου μέσω των φόρων. Αν κάποιος τελικά μπορέσει και γίνει μεγάλος και τρανός επιχειρηματίας, δηλαδή ανεξέλεγκτος και επικίνδυνος για το παγκόσμιο στερέωμα, το σύστημα της μασονίας φροντίζει είτε να τον πάρει με το μέρος του, είτε να τον εξαφανίσει.

Οι κεντρικές εξουσίες των χωρών θα έπρεπε να παίζουν το ρόλο του συντονιστή, που δίνει κατευθύνσεις – εντολές, ανάλογα τις δυνατότητες παραγωγής (γεωργία, αλιεία), τεχνολογίας και εργασιακού δυναμικού, και όχι να εκμεταλλεύονται το λαό για να ισχυροποιούν τις θέσεις τους, παίρνοντας φόρους – χρήματα από τον απλό λαό, και τις προσωπικότητες που κατάφεραν να χτίσουν υλικό πλούτο.

Ο άνθρωπος έχει αλλοτριωθεί και αποξενωθεί από την πραγματική του φύση τόσο πολύ που έχει ξεχάσει ότι αν δεν υπάρξει η γη, ο ήλιος, η φωτοσύνθεση των φυτών και η μετατροπή των σπόρων σε καρπούς, δεν πρόκειται να είχε θέση σε αυτό το πλανήτη, είτε είναι φορολογικά εντάξει, είτε όχι.

Τα χρήματα και οι φόροι, μ’ όλα τις διαιρέσεις που αυτά δημιουργούν όπως ανώτερος και κατώτερος, πλούσιος και φτωχός, “δικό μου” και “δικό σου”, είναι δημιουργήματα του Μαυροψύχη και όχι του μοναδικού Θεού. Γι’ αυτό αν οι άνθρωποι δεν δέχονταν να μετέχουν σ’ αυτό το κακόγουστο σε βάρος τους παιχνίδι με τους φόρους, η γη δεν θα καταστρεφόταν, αλλά θα συνέχιζε να υπάρχει και να προσφέρει στους ανθρώπους συνθήκες για τροφή και στέγη. Ούτε ο ήλιος θα έπαυε να λάμπει, ούτε η βροχή θα σταματούσε, ούτε η αναπαραγωγή φυτών, ζώων. Το σύμπαν είναι ένας παν-τέλειος οργανισμός μέσα στον οποίο κάθε μια μορφή λειτουργεί, παίζει το ρόλο της, με μοναδικό απώτερο στόχο την επιστροφή στον γεννήτορα Πατέρα – Μητέρα-Θεό – Δημιουργό.

Αντί να τους κυνηγήσετε για να σταματήσει αυτό το θέατρο του παραλόγου, ή να τους αγνοήσετε όπως θα έκανε ο Βούδας και ο Ιησούς Χριστός, τους ακούτε με προσοχή και ευλάβεια στις ειδήσεις και τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, σε ενημερωτικές εκπομπές σε καθημερινή και μόνιμη βάση που σας προκαλούν τρόμο, φόβο, αγωνία και μεταφέρετε τις πληροφορίες αυτές, ο ένας στον άλλον και ο Μαυροψύχης πίσω στα παρασκήνια τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Αφού έχετε προικιστεί με το ύψιστο όργανο που λέγεται ΝΟΥΣ (δημιουργική σκέψη -> μορφή) πως αφήνετε τους εαυτούς σας να οδηγήστε σαν τα πρόβατα στη σφαγή; Πως αναμασάτε τις λέξεις “χρήματα” και “φόρους και δέχεστε παθητικά αυτή τη κατάσταση εις βάρος σας;

Αν ο Μαυροψύχης δεν είχε αποβλακώσει τον κόσμο με τα ναρκωτικά, την τηλεόραση, τη βλαβερή τροφή, τα ψεκάσματα, τη χαμηλού επιπέδου διασκέδαση, την ανύπαρκτη παιδεία, τις στημένες εξουσίες και θρησκείες και με πολλά άλλα, κανείς δεν θα δεχόταν αυτό το απάνθρωπο φορολογικό σύστημα. Αντίθετα έχετε γίνει έρμαιά του, πειθήνια όργανά του, κατευθυνόμενες και χειραγωγημένες κούκλες που μπορεί να σας πάει όπου θέλει να σας κάνει ότι θέλει, και στο τέλος ενώ έχετε μια φιγούρα που μοιάζει με άνθρωπο, έχετε καταντήσει να πράττετε χειρότερα και από ζώα. Διότι τα ζώα έχουν υπέρ-ανεπτυγμένες αισθήσεις και βρίσκουν τρόπους να φυλάσσονται, να κρύβονται, να επιτίθενται όταν πρέπει, την κάθε στιγμή. Ενώ αντίθετα ο άνθρωπος που του έχουν ακυρώσει το νου, ούτε αυτά που έχουν τα ζώα δεν έχει. Δεν ελέγχει πλέον τον εαυτό του, δεν ξέρει να προστατευθεί, δεν αναγνωρίζει καν τον κίνδυνο.

Για περισσότερα διαβάστε εδώ kataklusmosnoe



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ”
  1. Αυτο ακριβως ειναι το κλειδι του απολυτου ελεγχου των πολιτων παγκοσμιως.ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ….Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ(μεχρι εξοντωσης) ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΥΡΑΝΝΟ …… ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ….ΕΛΙΤ …ΔΗΛ.Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ μονο που ο σκλαβος πολιτης μεσω του ελεγχου του μυαλου,της γνωσης,των πεποιθησεων,της προπαγανδας,και της τεχνολογιας,δεν το αντιλαμβανεται.

    1. Αντιστροφή…. χα χα χα….
      Δινεις φακελακι σε γιατρο ενω πληρωνεται να σου παρεχει υπηρεσία, μπαξισι σε εφοριακο ενω πληρωνεται και αυτος, και καθεσαι “σούζα” μπροστα σε μπάτσαο επειδη εχει όπλο και εισαγγελικες πλατες…. ενω πληρωνεται για να σε “προστατευει”…

      Υπηρετουμε το κρατος….

  2. ΌΛες οι υγειείς και μη φοροδιαφεύγουσες επιχειρήσεις εχουν παει στην Βουλγαρία! Οσες μενουν εδω ακόμα και δεν εχουν κλείσει, απλα φοροδιαφεύγουν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek