Διαφημίσεις

Ο Μπορίσοφ πρόσθεσε πως θέλει να προλάβει την μεταναστευτική πίεση.

Η Βουλγαρία, η οποία παραμένει προς το παρόν μακριά από τις οδούς που ακολουθούν οι μετανάστες μέσω των Βαλκανίων, θα αναπτύξει περισσότερους από 400 άνδρες στα σύνορά της με την Ελλάδα για να προλάβει μια ενδεχόμενη αύξηση της μεταναστευτικής πίεσης, ανακοίνωσε σήμερα ο βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ.

“Μερικές εκατοντάδες άτομα, περισσότερα από 400, του στρατού, της χωροφυλακής και της αστυνομίας, θα παραμείνουν εδώ μόνιμα”, δήλωσε ο Μπορίσοφ το Σάββατο στο τέλος μιας κοινής άσκησης των δυνάμεων ασφαλείας με τη συμμετοχή θωρακισμένων οχημάτων και ελικοπτέρων, μπροστά από τα ελληνικά σύνορα, κοντά στην ΠΓΔΜ.

“Περίπου 500 επιπλέον άνδρες μπορούν να κινητοποιηθούν μέσα σε μερικές ώρες στα σύνορα, σε περίπτωση ανάγκης”, πρόσθεσε.

Τα μέτρα αυτά αποφασίσθηκαν για να προληφθεί η εμφάνιση νέων μεταναστευτικών δρομολογίων με αφετηρία την Ελλάδα όπου βρίσκονται αποκλεισμένοι περισσότεροι από 30.000 μετανάστες λόγω των ποσοστώσεων που επιβλήθηκαν από τις χώρες των Βαλκανίων και την Αυστρία που δεν αφήνουν πλέον να περνούν καθημερινά παρά λίγοι αιτούντες άσυλο.

lifo



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Η Βουλγαρία ανακοίνωσε πως αναπτύσσει δυνάμεις ασφαλείας στα σύνορα με την Ελλάδα”
  1. Κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία. Ιωσήφ Βατοπεδινος.και όλα τα υπόλοιπα που έχει πει ο άγιος .N. D

    1. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: https://m.youtube.com/watch?v=y2-JPR2p6zM
      ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ”ΒΙΒΛΟ” ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ”ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ” ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ , ΕΝΑ ΣΗΜΙΤΗΣ ”ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ”, ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ”ΕΚΤΕΛΕΙ , ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ Π.Χ. Η ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΛΕΓΕΙ ”ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΕΙ”.

      ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ- ΘΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ-ΔΩΔΑΝΕΙΜ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΣΤΟ Α’ ΧΡΟΝΙΚΩΝ Α΄ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

      ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΥΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ -ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΘΡΑΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΗΠΕΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

      ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ , ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ; Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΩΣ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑ.

      ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ: Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ (ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ) ΖΟΜΠΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΜΟΙΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΚΗΜΕΝΩΝ ΑΣΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΦΥΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.

      1. Το χαβα σου εσυ ετσι ???? Ακομα και στις πιο δυσκολες μερες που ζει ο έλληνας, μπαίνεις σε sites να σπείρεις διχόνοια μεταξυ ελληνων!!!
        Η Ορθοδοξία σε πειραξε….
        ο Πατροκοσμας 250 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ είχε παρα δωσε με σιωνιστες ??? οταν ο σιωνισμός τοτε ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ???

        Δωδεκαθεϊστακι μου εσυ…
        Κρατα για τον εαυτό σου την λανθασμένη υποκειμενικότητα σου. Πίστευε ότι θέλεις, αλλά, κράτα το για σένα, ειδικά όταν χρησιμοποιείς τόσο χυδαίο τρόπο έκφρασης.
        Είμαι σίγουρος οτι όταν ερθει εκεινη η ώρα, εσυ απο τους πρωτους θα… πεσεις στα γονατα και θα παρακαλας τον Χριστό και θα ζητας να επέμβει! Πρωτα εσυ με το ψαλτήρι και το Ευαγγέλιο ανα χειρας!!!

        Βάλε τώρα χλαμύδα κι άντε να θυσιάσεις κανένα αρνάκι στο Δία να μας σώσει αυτός κι άσε την Ορθοδοξία ήσυχη. Και ίσως σε φωτίσει η Αθηνά και ξεπεράσεις την ημιμάθεια που σου έχει προσφέρει η «εύκολη» διαδικτυακή σου ενημέρωση.

        Λυπαμαι, εσενα και την γενιά σου, την γενια του facebook, του φραπόγαλου, του smartphone, της Barcha, του «στοιχήματος» και του…. wifi….

        Νεολέρα!!!
        Αει στιχτιρ!!!

        1. “ΑΓΙΟΣ”” ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ: Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ!!H ανθελληνική ιδεολογία του Κοσμά του Αιτωλού

          «Έμαθα πως με τη χάρη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είσθενε Έλληνες, δεν είσθενε ασεβείς αιρετικοί, άθεοι, αλλ’; είσθενε βαπτισμένοι εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος και είσθενε τέκνα και θυγατέρες του Χριστού μας.» Τις ύβρεις αυτές κατά των Ελλήνων μπορείτε να τις βρείτε σε μια χαρακτηριστική διδαχή του Κοσμά του Αιτωλού (Α , 1, Ι. Μενούνου, σελ. 120).

          Ο Κοσμάς ο Αιτωλός έδρασε στον Ελληνικό χώρο υπό την καθοδήγηση των οικουμενικών πατριαρχών Σεραφείμ Β΄ (1757-1761) και Σωφρονίου Β΄ (1774-1780). Το κήρυγμά του δεν είχε καμμία σχέση με την Ελληνική Παράδοση, το αντίθετο μάλιστα, ονομάστηκε όμως από το ορθόδοξο κατεστημένο ως ο «μεγαλύτερος μετά την άλωση Έλληνας», «Πατέρας του Νεώτερου Ελληνισμού», «Πατροκοσμάς», «Μεγάλος Διδάχος», «Προφήτης του Γένους» κι ανακηρύχτηκε άγιος το 1961.http://apollonios.pblogs.gr/2013/07/agios-kosmas-o-aitwlos-o-agrammatos-ybrisths-twn-ellhnwn-ftyste-.html
          ΝΑΙ ΦΥΛΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ ΑΓΙΟΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΤΟΙ ΙΟΥΔΑΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΣΕΛΙΝΙΑΚΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΑΧΟΣΟΥΑ ! ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΩΣ ΑΠΟΒΛΑΚΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ (ΨΕΥΔΟΣΩΤΗΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ)ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!

          1. Εκτός απο αντίχριστη , γενίτσαρος , και εγωΐστρια είσαι και αγράμματη ! Άμυαλη ! Ο αγ. Κοσμάς έζησε πριν 250 χρόνια και κάτι περισσότερο . Άνοιξε και κανένα βιβλίο ιστορίας λυσσασμένη αντίχριστη . Την εποχή εκείνη οι φυλετικές έννοιες ήταν διαφορετικές.
            Π.χ. Έλληνας = ΑΛΟΘΡΗΣΚΟΣ , ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ,ΑΠΙΣΤΟΣ , ΑΛΟΕΘΝΗΣ ( όπως εσύ λ.χ. )
            Χριστιανός ή Ρωμιός = Έλληνας . Και αν έχεις αμφιβολία ρώτησε κανέναν καθηγητή ιστορίας του γυμνασίού σχιζοφρενική δωδαικαθεΐστρια που όλοι σας έχετε καβαλήσει το καλάμι.

  2. Εξυπνοι οι βούλγαροι…. βλέπουν την καταιγίδα να’ρχεται και παίρνουν τα μετρα τους….

    1. Ακόμα και οι λάθρο φοβούνται να πάνε Βουλγαρία, ,, θα τους πάρουν και τα σωβρακα,,,οι Βούλγαροι ξέρουν ότι ούτε τα σκατα δεν πάνε στην χώρα τους,,,

  3. Στην Βουλγαρία αν μπορούσαν θα έφευγαν όλοι οι Βούλγαροι γιαΕλλάδα, ,, χώρα κλεφτών και μαφιοζων,,, το ξέρουν αυτό οι λάθρο ,,,ακομα και να τους καλέσουν δεν θα πάνε, ,,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *