Διαφημίσεις

Πειραιάς!!!Προκάτ οικισμός θα στηθεί στην πύλη Ε-2 !!!Τρία πλοία με πάνω 1.000 ΄΄πρόσφυγες΄΄!!!

Στο λιμάνι του Πειραιά ‘έφθασαν το πρωί δύο επιβατηγά πλοία μεταφέροντας 975 μετανάστες και πρόσφυγες από Χίο και Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα το ναυλωμένο καταμαράν «Tera Jet» κατέπλευσε στις 6 το πρωί με 400 άτομα από τη Χίο, ενώ στις 7 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βlue Star 1» με 445 άτομα από τη Μυτιλήνη και 130 από τη Χίο.

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται αργότερα και το επιβατηγό πλοίο «Διαγόρας» που μέχρι στιγμής έχει παραλάβει 54 μετανάστες και πρόσφυγες από την Κω.

Στην πύλη Ε-2 αναμένεται σήμερα με πρωτοβουλία της αντιπεριφέρειας Πειραιά να στηθεί προκάτ οικισμός, από όπου θα γίνεται ο συντονισμός και η διαχείριση των αναγκών στους σταθμούς όπου φιλοξενούνται οι πρόσφυγες.
paradrasi



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΤΩΡΑ!!!ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ”ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!Τρία πλοία με πάνω 1.000 πρόσφυγες!!!”
  1. Δουλεμπόριο ξκάνουν όλοι και συμμετέχει και η δική μας κυβέρνηση σε αυτό .. 3.000 άτομα την ημέρα επι χίλια ευρώ το άτομο , καθαρίζουν οι δουλέμποροι 3 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα ..

    Όποιος βοηθά αυτούς τους ανθρώπους στην ουσία βοηθά τους δουλεμπόρους να αυξήσουν τον τζίρο και αυτό το κάνουν είτε με την θέλησή τους προκειμένου να βγάλουν και αυτοί μερίδιο από τον τζίρο που υπάρχει σε αυτό το δουλεμπόριο ή το κάνουν άθελά του λόγο βλακείας ..

    1. ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΙ ΕΨΗΝΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΥΡΩ
      ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ
      ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ
      ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝ;;;
      ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ
      ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
      ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

  2. Δεν ειμαι ρατσιστρια….
    Ειμαι απλα ΕΛΛΗΝΙΔΑ κι αγαπω την πατριδα μου που χανω μαζι με ολους τους αγνους ΕΛΛΗΝΕΣ που ξερουν τι τους γινεται και τι γινεται γυρω τους.
    Δεν βοηθω κανεναν απο αυτους που ηρθαν ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ στο σπιτιμου και δεν ταιζω κανεναν παρα μονο τους σε αναγκη ΕΛΛΗΝΕΣ.

  3. Στο λιμάνι του Πειραιά ‘έφθασαν το πρωί δύο επιβατηγά πλοία μεταφέροντας 975 μετανάστες και πρόσφυγες από Χίο και Μυτιλήνη.

    Συγκεκριμένα το ΝΑΥΛΩΜΕΝΟ!!!!!!! καταμαράν «Tera Jet» κατέπλευσε στις 6 το πρωί με 400 άτομα από τη Χίο, ενώ στις 7 το πρωί το ΝΑΥΛΩΜΕΝΟ!!!! επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βlue Star 1» με 445 άτομα από τη Μυτιλήνη και 130 από τη Χίο.

    ΜΑΛΙΣΤΑ…ΝΑΥΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ…και εγώ δέν ειχα χρήματα να στείλω στον υιό μου που υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις στά χανιά να ερθει με αδεια με το καράβι επρεπε να πληρωσω… τα ναύλα του παιδιου πού στο φινάλε αυτοι τον φωναξαν να υπηρετήσει…αυτά ειναι .κύριοι..προδότες.

    1. Και που είσαι ακόμα!!!! Σε λίγο θα παρακαλαμε τους Ταλιμπάν για έλεος ,εκεί να δεις ομορφιές!

    2. Και που να δεις σε λίγο που θα στείλουν το λεβέντη σου να καθαρίζει τα περιττώματα του Ισλάμ……

      Κα(η)μμένος – ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΣΙΩΝ Συντροφια……. ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΕΡΓΟΛΑΒΕΙΕΣ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek