Διαφημίσεις

Τώρα πριν αρχίσω …να πουμε ότι όλα όσα βλέπουμε μπορεί και να είναι και στημένα από τα μεγάλα αφεντικά ώστε να δημιουργούν εντυπώσεις!

Πάμε να δούμε το πονόψυχο του πράγματος ..αν ο άλλος κινδυνεύει και τρέχει με την οικογένεια του να σωθεί δεν θα τον βοηθήσεις; ΒΕΒΑΙΑ ….

Αν όμως ενώ τον βοηθάς βγάλει μια χαντζάρα να σε φαει εσένα και την δική σου οικογένεια τη θα κάνεις ;

Αν τον βοηθάς και αυτός είναι ένας κανίβαλος ένας πρωτόγονος … δεν πρέπει να τους βαρέσεις μια δυο στο κεφάλι να βάλει μυαλό… έτσι ρε φιλε να συνετισθεί σαν παιδί πριν βάλει το χέρι στην μπριζα και πάθει κάνα κακό;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!!Επιτέθηκαν σε φορτηγάκι της εταιρείας που έιχε αναλάβει τη σίτισή τους, ξηλώνοντας ακόμα και τις πόρτες!ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

Posted by Dimos Nagnoy Mandalozis on Saturday, March 5, 2016



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Καλά να είναι πρόσφυγας ..άμα είναι και κανίβαλος τι κάνεις ;”
  1. Που την ειδατε τη χατζαρα?
    Οτι θελετε βλεπετε…
    Πειναει ο κοσμος θελετε να κατσει κ σε σειρα?
    Κατσε ρε να πεινασουμε πραγματικα κι εμεις να δεις ποιος ειναι αγριος

    1. Για το φαγητο θα το καταλαβω…αλλα εσυ θα ετρωγες και την πορτα?Πως περιμενεις παλι να ερθει ο ανθρωπος να σου φερει φαγητο?Θα μας τρελανεις ρε ανθρωπε?

  2. Αμα θες ξανα πηγαινε τους φαγητο !! χα-χα !! Την πορτα ομως ,για ποιον λογο την πηραν ??? !! Γελανε και τα αμορτισερ !!!!

  3. kalo einai n pane faghto gia t diko ts kalo gt alliws tha bgoyn sta spitia n t psaksoyn alla to thema pagkosmiopoihsh exei ksekinhsh se 100 xronia tha eimaste oloi ena synothyleyma kai kanenas apo mas p sxoliazei h exei blog h ti skata kanei den tha zei,pragmatika yparxei kati poy mporoyme n kanoyme?gt n paroyme ta tyfekia etsi anorganwta poythana den tha bgei,akoma pes k praksikophma na ginei apo kanenan patriwth stratiwtiko (an yparxei)pali tpt den tha kanei einai pagkosmia enorxhstromeno ,lypame poly alla tha pethanoyme oloi emeis edw blepontas ton aiwna mas na afomoiwnetai se islam

  4. …”Καλά να είναι πρόσφυγας ..άμα είναι και κανίβαλος τι κάνεις ;”…

    Κάνεις καλό κοντοσούφλι!

    Αυτά.

    1. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε την μοναδικότητα μας… θα πρωτοτυπήσουμε απαντώντας στον εαυτό μας.. και μόνο!

      Είσαι ρατσιστής!… είσαι φασίστας!… είσαι… είσαι μαλάκας!

      Το κοντοσούφλι που λέγαμε… 🙂

      Όποιος αγοράκι η κοριτσάκι είναι πάνω από 18 ετών, μπορεί να το δει τώρα από το you tube… και αν τυχερό, ποιος ξέρει; Αργότερα και ζωντανά.

      https://www.youtube.com/watch?v=2c9yl3EfF80

      Αυτά.

  5. ελα να δεις πεινασμενο νεοελληνα οταν ερθει η ωρα πεινας ποσο πολιτισμενος θα ειναι…….

    1. Μονο που οι συγκεκριμενοι δεν ειναι πιενασμενοι …μην τα ισοπεδωνουμε ολα στην μαλακια του ρατσισμου…που ειναι πεινασμενοι αφου εχουν καθημερινο μενου; …απλα ειναι ζωα να παρουν πριν τους αλλους και αν μπορουν να παρουν περισσοτερα… αν πεις αλλη δικαιολογια εισαι και εσυ ζωο πλεον! Ακου πεινασμενοι ….λες και ειναι στην ερημο…Ανικητη η βλακεια …ανικητη

  6. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ “HOT SPOT”
    From HEIL GAP ( or mind the GAP)
    ΕΙΣΕΡΧΕΣΘΕ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΖΩΝΗ “SHARIA”
    – ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΜΟΥ – ΚΑΙ ΦΥΓΑΔΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ISIS «Και προπαντός μην ξεχάσετε να βάλετε
    τα ρολόγια σας 1.500 χρόνια πίσω»
    HEIL GAP ( or mind the GAP)
    /heilgap.blogspot.com/2016/03/hot-spot.html.

  7. ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΡE ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΡΑΓΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΚΟΛΙΓΕ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ.
    ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ, ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ;
    ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΤΟΜΑΡΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ, ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ; ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΕΙΣΤΕ ΨΩΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ.
    ΠΟΥ ΣΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΣΑΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΕ ΠΟΥ ΣΑΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΕΛΛΗΝΩΠΙΘΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.
    ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΙΣΧΟΣ.
    ΔΙΑΤΙ ΡΕ ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;
    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΟΒΑΝ ΤΙΣ ΡΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΚΟΜΠΟΛΟΓΙΑ; ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ; ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ; ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΙΑΝΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ;
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΛΑΜΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

    1. Ετσι ειναι ακριβως οπως τα εγραψες Ηλια .Δυστυχως ομως εχουμε γυρω μας πολλους τσιπροκαμμενους εφιαλτες,αλλα και κυρατασι’ες ηλιθιες, αρσενικες και θηλυκες.

  8. -Καλά οι Κανίβαλοι,συμπεριφορά κανίβαλου θα έχουν !…Αλλά εσείς αρνάκια,πιστεύετε τον …τσοπάνη(ΜΜΕ)που σας έπεισε ότι οι ΛΎΚΟΙ είναι …καλοπροαίρετοι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek