Διαφημίσεις

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες από τον Πειραιά, σήμερα το πρωί… Ιερείς που πήγαν να ανοίξουν τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στην πόλη βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα: ΔΕΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΦΑΓΜΕΝΩΝ ΑΡΝΙΩΝ κείτονταν μες τα αίματα, στα σκαλοπάτια της Εκκλησίας!

Αναλυτικά η καταγγελία:

Μόλις έμαθα ένα τρελό σκηνικό

Σήμερα το πρωί, όταν πήγαν οι Ιερείς της Αγίας Τριάδας Πειραιά να ανοίξουν το Ναό βρήκαν στα σκαλοπάτια της Εκκλησίας διάσπαρτα 10 κεφάλια σφαγμένων αρνιών…!!!

Πολύ φοβάμαι πως ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει και εμείς κοιμόμαστε. Το συμβάν ανέφερε Ιερέας του Αγ. Κωνσταντίνου πριν από λίγο.

Πριν από λίγες μέρες στη Βουλή, ο Πρωθυπουργός με έντονο ύφος χαρακτήρισε «αρωστημένους εγκέφαλους, μιμητές της Κου-Κλουξ-Κλαν και υπάνθρωπους» όσους κρέμασαν την γουρουνοκεφαλή στο hotspot του Σχιστού.

Θα σπεύσει άραγε τώρα να πει το ίδιο και για όσους έκαναν την αποτρόπαια πράξη, στον κεντρικότερη μάλιστα Εκκλησία του Πειραιά…;

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

29 σχόλια στο “ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Άγνωστοι πέταξαν δέκα κεφάλια ΣΦΑΓΜΕΝΩΝ ΑΡΝΙΩΝ στην είσοδο του Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Τριάδας”
  1. ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    τα μαζεύεις κ τα δεκα τα βαζεις στο τσουκαλι κ τα σιγοβράζεις για 1 ωριτσα κ γινεται γαμω τους μεζεδες. να τονισω ότι το μυαλο θελει αλατακι κ πιπερακι διοτι γλυκιζει.
    τσυριζοαπλυτα τα κανουν τα καραγκιοζιλικια η πρακτορατζες για να μασησουμε.

  2. Χαρά που κάνει ο ΟΕΑ και αυτός που γυρνάει εδώ μέσα και βρίζει τον περιτμημένο Ιησού και τους παπάδες και γενικά κάθε τι Χριστιανικό.

    Αυτοί θα σώσουν το έθνος από τους Σατανιστές και τους Ισλαμιστές μαζί με τους Σατανιστές Ναζί. lol

    1. Τους ΟΕΑ μην τους ερνεις στα σοβαρά,καμμένα μυαλά είναι ,τημ μια βρίζουν την Ρωσια-Κίνα, την αλλη τον Χριστό κ Χριστιανισμό, ας τους να γράφουν κανένας δεν τους πέρνει στα σοβαρά

      1. Τελικα ομως μαλλον αυτος ειναι που γυρναει και βριζει και προκαλει ολη την ωρα και εχει ξεφτυλισει το νοημα της ερευνας σε σχεση με αυτα τα θεματα αλλα και της φιλοσοφιας, καθως μιλαμε για εναν σχιζοφρενη που κυνηγαει φαντασματα και που βριζει ακομα και τον Πυθαγορα και ξεφτυλιζει τους Πλατωνιστες και γενικα δεν υπαρχει κανενας τροπος να επικοινωνησει καποιος μαζι του και επι της ουσιας απλα ψαχνει για Χριστιανικο αιμα και δεν ξερει τι του γινεται.

        1. τι να ερευνήσει το παλικάρι εχει πάρει τα παραμύθια του david icke και πλάθει ιστορίες με ερπετά που τουλάχιστον να ήταν συνενωμένοι να λένε τα ιδια ψέματα. καθένας λεει τις δικες του ιστοριες και ευτυχώς ξευτιλίζονται και ειναι λιγοι ηλίθιοι που τους πιστεύουν

          1. Τα ερπετα υπαρχουν τα εχω δει και ειναι απο υψηλες θεσεις μεχρι κανονικους ανθρωπους.
            Τα θυληκα ερπετα ειναι φιλικα προς τους ανθρωπους.
            ο ανθρωπος δεν μπορει να τα δει με γυμνο ματι ουτε καν σε αυτη τη διασταση μονο σε αλλη διασταση εχει πιθανοτητα να δει!

    2. αυτος με των ΟΕΑ ειναι ενα καρναβάλι και μισο εχει βαλει οτι παραμύθι υπαρχει και εχει κανει μια χαζομαρα που λες τωρα τον εβγαλαν απο το τρελοκομείο δεν εξηγείτε αλλιώς οι Κινέζοι δρακονιανοι απο τον αστερισμο δρακοντα χαχαχα

    3. Για να δειτε ποσο βαρεμένοι ειναι ολοι στον Ο.Ε.Α ακουστε τι λενε Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ δηλαδή για να καταλάβετε γιατι ηλιθιότητα μιλαμε τα ελεγε ολα αυτα στους μοναχους το 1996 μονο που πεθανε το 1994 ουτε καν ξερουν ποτε πεθανε και ευτυχώς κανουν λαθοι και αποκαλύπτετε ποσο ηλίθιοι ειναι εκεί στον Ο.Ε.Α . διαβάστε την παρακάτω προπαγάνδα ειναι απο των Ο.Ε.Α

      Ευδοκία

      17 Ιαν 2012

      ΠΕΡΙ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ….

      ΠΟΛΥ «ΠΑΙΖΟΥΝ» ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ. EINAI ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….

      ΑΠΟΨΗ Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΤΙΣ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ¨:
      ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

      timezero.blogspot.com/2011/11/blog-post.html
      ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ??
      ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ (ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ 2010.
      ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛΘΑΚΕΣ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΘΩΣ Ο «ΘΕΟΣ» (ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΩ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΕΧΩ ΓΡΗΓΟΡΑ) ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.kerberos-hellas.blogspot.bg/2011/11/blog-post_1595.htmlΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ »ΒΙΒΛΟ» ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ »ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ» ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ , ΕΝΑ ΣΗΜΙΤΗΣ »ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ», ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ »ΕΚΤΕΛΕΙ , ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ Π.Χ. Η ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΛΕΓΕΙ »ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΕΙ».

      ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ- ΘΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ-ΔΩΔΑΝΕΙΜ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΣΤΟ Α’ ΧΡΟΝΙΚΩΝ Α΄ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

      ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΥΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ -ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΘΡΑΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΗΠΕΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

      ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ , ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ; Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΩΣ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑ.timezero.blogspot.bg/2011/04/blog-post_9131.html

    4. φιλε προσεχε τι λες για οεα γιατι τελευταια φορα
      που εγραψα σχολιο εφαγα μπαναρισμα για πλακα
      εδω με αποτελεσμα να μην μπορω να ξαναγραψω
      τι συμπτωση ενω δεν συνηθιζω να βριζω ποτε

      1. εγω απλα αποδεικνύω οτι ειναι ουγκανοι και ριχνουν λασπες και στο τελος πεφτουν στα μουτρα τους .εβγαλαν ολοκλήρους μύθους για τον πα’ι’σιο οτι τα ελεγε απο 1996 ενο πεθανε το 1994 εγω φταίω που ειναι άχριστοι και ουτε ζομπι δεν μπορουν να πείσουν κάτι Ευδοκίες

  3. συνεχιζουμε, αρνια αυτοι γουρουνια εμεις,ποναει πιο πολυ το γουρουνι οπως φαινετε

  4. λάθος αναρτήσεις γιατί εξυπηρετουν τις θρησκευτικες αντιπαραθεσεις που κάποιοι προσδοκούν

  5. Για να το τελειώνουμε με τον κάθε άρρωστο εδώ μέσα, βρίζει τον Χριστό όποιος του δίνει ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ και επιμένει σε αυτήν, όποιος ασχολείται με το… ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ του ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΜΕΝΟΥ ΘΕΟΥ και την… ΑΝΑΤΟΜΙΑ – ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ του, καθώς και βρίζει τον ΧΡΙΣΤΟ – ΘΕΟ όποιος θέλει “ΘΑΥΜΑΤΑ” για να τον πιστέψει και κυρίως αυτά που έχουν ΜΑΣΑ, ΧΑΨΑ, ΜΑΣΑΜΠΟΎΚΑ ΚΑΙ ΠΙΩΜΑ (μάννα εξ ουρανού και ψάρια για να ΦΦΦΑΑΑΑΑΜΜΜΜΕΕΕΕ και το νερό κρασί για να κάνουμε κεφαλάκι)!
    Αυτός είναι ο ΘΕΟΣ ρε όρνια, ποιός τον βρίζει, αυτός που τον βλέπει ΑΝΩΤΕΡΟ από την θλιβερή ύπαρξη της “ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΝΗΣ” ΜΑΙΜΟΥΣ που λέγεται άνθρωπος ή αυτός που τον θέλει ΚΑΘ´ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑΚΛΟΠΙΘΗΚΟΥ;
    Αυτός που τον θέλει ΙΔΕΑ, ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ή αυτός που τον θέλει ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ, ΜΕ ΠΕΟΣ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟ, ΝΑ ΤΡΏΕΙ ΑΙ ΝΑ ΧΕΖΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!
    Σκεφτείτε μάλιστα ότι οι ίδιοι που θέλουν τον θεό να τρώει, να χέζει και να κλάνει (και να του κόβουν το πετσάκι από την βάλανο κι αυτοί να το κάνουν γιορτή την 1 Ιανουαρίου), έχουν πρόβλημα οτι κάποιοι λαοί στο παρελθόν έκαναν το ίδιο με τους δικούς τους θεούς, τους έκαναν με ανθρώπινες αδυναμίες θέλοντας να τους φέρουν πιο κοντά στην υπαρξή τους, κάνοντά τους πιο δικούς τους, πιο προσεγγισιμους!
    ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΓΩ ΠΡΕΣΒΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ Α ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ, ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ!
    Σήμερα ζούμε σε έναν τέτοιο “πολιτισμό” της χέστρας και μέσα στη χέστρα δεν μπορεί να βρει κανείς παρά περιττώματα και απόβλητα!
    Έτσι και με τις επικρατούσες θρησκείες και τα ιερατεία της εποχής, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΕΙΣ (Ιουδαισμός, ιουδαιομουσουλμανισμός, ιουδαιοχριστιανισμος) θρησκείες με ΚΟΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ τον… “ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ” ΙΣΡΑΗΛ και με θεό ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!
    Ποιός βρίζει και ποιός έχει ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΡΟΛΟ ο οποίος εξυπηρετεί συμφέροντα, δικά του ή διάφορων εξουσιών;
    Για όσους δε πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι εκτός πραγματικότητας ενω σήμερα έχουμε άλλα σοβαρότερα προβλήματα, ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ, ΑΓΝΟΙΑΣ, ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗΣ, όλα δημιουργήματα θεολογίας και θρησκευτικής φιλοσοφίας!
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΑΡΡΩΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ!!!
    Μπορεί εύκολα κανείς να κρίνει το ποιος είναι ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!!

    1. Αυτος ο δαιμονισμενος παρανοικος Βρυκολακας πρεπει να ειναι αλλος. Υπαρχει ποικιλια αναμεσα στους δαιμονισμενους και καταραμενους που ψαχνουν για το αιμα του περιτμημενου Ιησου και για Χριστιανικο αιμα γενικοτερα.

      Το δαιμονικο μισος που βγαζει εναντιον του Ιησου και των Χριστιανων ο “ανωτερος” Ελληναρας που ειναι ξεκαθαρα ειδωλολατρης, ετσι οπως διδαξαν οι Αγιοι του Ιησου ειναι εφμανες. Μιλαμε για μανιακους δαιμονισμενους που ψαχνουν για Χριστιανικο αιμα και ολα τα υπολοιπα ειναι ηλιθιοτητες και αθλιοτητες.

      Αυτος που νομιζει οτι εχει καποια σημασια η εθνικοτητα αυτου του μανιακου Βρυκολακα ειναι πραγματικα αξιολυπητος. Για μενα ειναι ενα και το αυτο με τους δαιμονισμενους του ISIL για αυτο και γενικα δεν μου αρεσουν τα ταμπελοματα, καθως μιλαμε για την μεγαλυτερη καταρα του νεοελληνικου εθνους και να ποιοι ειναι αυτοι που ψαχνουν για θρησκευτικους πολεμους που αναφερθηκαν στο αλλο θεμα.

      1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ.
        ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟ-ΦΥΤΕΨΑΝ (ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΑ) ΚΑΙ Η ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ ΤΟΥΜΠΟΥΖΑ ΖΙΟΥΖΙΤΣΟΥ ΤΗΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ Ο’ΝΤΙΡΛΑΝΤΑ ΝΤΙΡΛΑΝΤΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ!
        Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ FURBBY ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!!!
        ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!

  6. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: https://m.youtube.com/watch?v=y2-JPR2p6zM
    ΠΕΤΑΞΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΒΛ. ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΙΣΙΟΔΟ) ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΦΥΛΗ (ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΨΕΥΔΟΩΝ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΕΔΑΙ Ή ΤΖΕΙΔΑΙ (Jude) λεγομενος και ελ Σεδαϊ ο Ιαχβε YHWH κατα των σημιτομογγολων απο τον απατεωνα μασωνο λιακοπουλου! YHWH the Draco Overlord
    https://m.youtube.com/watch?v=CuvUkPgRSNo

    1. 3 ΛΑΛΟΥΝ Κ 2 ΧΟΡΕΟΥΝ ,ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΧΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΟΔΡΑΚΟΝΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ,ΑΑΑ Κ ΠΟΥ ΣΑΙ ΠΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

    2. ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ και ματαιότητα ! Κοινώς : Φέξε μου και γλύστρησα . Έχεις παραφρονήσει κοπέλα μου . Ο χρόνος της ζωής σου είναι πολύ λίγος για να τον για να τον χαραμίζεις άσκοπα . Ασχολήσου με κάτι χρήσιμο στην ζωή σου όσο έχεις καιρό , γιατί δεν ξέρεις πότε θα φύγεις ( αυτό ισχύει για όλους μας )γιαυτό προσγειώσου όσο έχεις καιρό . Ο εγωϊσμός είναι καταστροφή , και όσο για τις μαγκιές όλες τελειώνουν μπροστά στην πόρτα του νεκροταφείου.

  7. Διαβάζοντας τα σχόλια των χρηστών αναφορικά με το γεγονός που περιγράφει ο Ζαχαρίας, διαπιστώνω ότι κάποιοι έχουν πάθει “παράκρουση”.
    Όλα ένα μπερδεμένο κουβάρι.
    Η θρησκεία, ο κλήρος, οι δαίμονες , ο Χριστός , οι προφητείες ,το έθνος.
    Το γεγονός σημαντικό ή ασήμαντο, απαξιώνεται.
    Οι εκτός θέματος θεωρίες, πάγια τακτική του νεοέλληνα.
    Οι περισσότεροι δεν θέλουν ή δεν ξέρουν να συντονιστούν και εκπέμπουν σε άλλο μήκος κύματος .
    Λυπάμαι!!!!!!
    Σας ζητώ συγνώμη για το θάρρος μου να σας κριτικάρω.
    Σκεφτείτε και προβληματιστείτε με το παρακάτω απόσπασμα από λόγο του Σωκράτη.
    “Ο Άνθρωπος περπατά με δύο πόδια, το πνεύμα και την ύλη , την σκέψη και το σώμα.
    Αν χάσει το ένα από τα δύο, ή το ένα αναπτυχθεί υπερβολικά έναντι του άλλου, ο Άνθρωπος χάνει την ισορροπία του και πέφτει”
    …….Και συμπληρώνω κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πέσει την περίοδο που διανύουμε……

    Μαρία

    1. ΠΟΣΟ ΣΟΦΑ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΕΡΟΝΤΑ!
      ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ!
      ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΛΑΚΩΣΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΡΙΕΥΤΙΚΑ!
      ΣΟΦΕ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΣ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ “ΤΕΧΝΗ”; (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ).
      ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΓΑΛΙΑΖΩ, ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ link ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ;
      ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡ ΜΠΑΜΠΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ, ΤΟΥ ΓΚΟΦΙΝΟΥ!!!
      ΠΩ ΠΩ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ!!!
      ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΝΟ ΤΟΥ;;;

  8. Κάποιοι αδελφοί μας έχουν μεγάλο βάσανο και σκιάζονται με το που βλέπουν τον Χριστούλη μας και την Παναγίτσα μας όπως οι δαίμονες.

    Πρέπει όλοι μαζί να προσευχηθούμε για τις ψυχούλες τους γιατί βασανίζονται άδικα.

    https://www.youtube.com/watch?v=c7mMAcQgzg4

    1. Λίγο καλύτερα πρέπει να ομολογήσω! Τώρα είναι σαν την αρμένισα γυναίκα του κυρ Μπάμπη!
      Αλλά πες μου σε παρακαλώ, γιατί το κάνουν αυτό στην Παναγία μας και την δείχνουν σαν να έχει ορμονική δυσλειτουργία και έχει αναπτύξει ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ!
      Θεωρώ ότι αυτό είναι πραγματική ΑΜΑΡΤΙΑ!
      Σίγουρα ομως ειναι ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ αυτή η δήθεν τέχνη και καταδεικνύει πόσο πίσω έφερε την ανθρωπότητα ο ιουδαισμός, όταν υποχώρησε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ με τα θαυμαστά έργα τέχνης, επιστήμης και σοφίας!
      Κρίμα βρε παιδί μου!

  9. Σοφέ γέροντα, ευχαριστώ.
    Το έχω πάρει το μήνυμα.

    Μαρία

    Με το παρακάτω θέλω να επικοινωνήσω μερικές σκέψεις μου στο χρήστη συνήγορο,αναφορικά με την κριτική του στην τεχνοτροπία αγιογραφιών .
    Πράγματι εάν παρατηρήσουμε αγιογραφίες στις περισσότερες περιπτώσεις τα απεικονιζόμενα πρόσωπα διαφέρουν.
    Αυτό οφείλεται στην αντίληψη του αγιογράφου και στον επηρεασμό που έχει δεχθεί η τέχνη την περίοδο που αυτή δημιουργείται.
    Η τέχνη όμως παραμένει, κοσμεί ναούς και μόνο σαν τέχνη αξιολογείται.
    Η αγιογραφία είναι μία τέχνη , απεικονίζει μορφές και παραστάσεις, χωρίς δυνατότητα απεικόνισης της ουσίας ,του άυλου κόσμου.
    Το σημαντικό είναι η προσέγγισης του θείου και όχι της μορφής.
    Η αναγνώριση και νοερή επικοινωνία με τις άυλες φωτεινές οντότητες γίνεται με το νου και την ψυχή, χωρίς την παρεμβολή ουτοπικών εικόνων, με προϋπόθεση καθαρότητα πνεύματος και συνείδησης.

    Μαρία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek