21:56 - 04/03/2016

Στο έχω πει η εικόνα υπηρετεί τον μαυροψυχη !

Διαφημίσεις

Και αυτό που θα δεις είναι ένα χιλιοστό από τον θίασο που σου εχει ετοιμάσει ο πολιτισμός της χεστρας ..για να φτάσεις μόνος σου να γίνεις το όπλο της καταστροφης των άλλων αλλά και της δικής σου!

False Migrant Actors, you should remember these scenes, they were all over the Media.https://m.facebook.com/IrelandFirst2015/

Posted by Irish Patriots on Thursday, March 3, 2016

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 03/05/2016 @ 12:04 ΠΜ

    για οποιον θελει να το ψαξει και δεν το ψαχνει κανενας νταξει

  2. Ανώνυμος 03/05/2016 @ 1:33 ΠΜ

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ,ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΣΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ‘Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΚΟ?
    ΒΡΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ‘ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ’ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.

  3. μετα απο 5 χρονια προπαγανδας κατα της νεας ταξης χερι χερι με τα κατοχικα νεα……..μου απαγορευσαν την εισοδο στο φαισ……….

  4. Βαγγέλης 03/05/2016 @ 6:16 ΜΜ

    Ο Φώσκολος ζεί.Μετά την καλημέρα ζωή και την λάμψη,μια νέα σειρά έχει πάρει θέση και ονομάζεται,καλημέρα λάθρο.Πάταγο θα κάνει πάλι στην Ελληνική τηλεόραση…Δείτε μόνο ποιές ημέρες θα προβάλεται να μου πείτε.Έχει μεγάλη σημασία…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*