Διαφημίσεις

Ισλαμιστής κουνώντας τσεκούρι μέσα σε Λεωφορείο φώναζε: «Θα σκοτώσω όλους τους Σέρβους»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτε δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη για όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα σε αυτήν την κανονική ισλαμική εισβολή στην ΕΕ και ειδικά στα Βαλκάνια .

Στο Βελιγράδι, ένα άτομο συνελήφθη σε λεωφορείο της πόλης, να κραδαίνει ένα τσεκούρι, απειλώντας να σκοτώσει όλους τους Σέρβους και φωνάζοντας «Allahu Akbar», αναφέρει το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug επικαλούμενο την Μητροπολιτικό Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας .

Όπως ανέφερε η σερβική αστυνομία , ο Τζιχαντιστής ήρθε σε σύγκρουση με τον οδηγό του αστικού λεωφορείου, και αργότερα άρχισε να τρέχει σε διαφορετικές κατευθύνσεις με ένα τσεκούρι στα χέρια μέσα στο αστικό όχημα , απειλώντας να σκοτώσει όλους τους Σέρβους και φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ».

Ένας από τους ανθρώπους που ήταν εκείνη τη στιγμή στο λεωφορείο, γρήγορα ενημέρωσε την αστυνομία, που έφτασε λίγο μετά την έκκληση προς την πλησιέστερη στάση, όπου το λεωφορείο σταμάτησε και συνέλαβε τον » παλαβό».

Στη στάση του λεωφορείου, ο τζιχαντιστής συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, χάρη στις επιδέξιες ενέργειες των σερβικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Το άτομο που ήταν εκτός αυτού και χαρακτηρίζεται ως θορυβώδης προσωπικότητα , και καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν είχε έγγραφα που να πιστοποιούν την εθνικότητα του . Ο ίδιος οδηγήθηκε για ανάκριση στο Γραφείο του Εισαγγελέα.

Οι επιδέξιες ενέργειες της σερβικής αστυνομίας « έπιασαν τόπο» διότι επρόκειτο για ένα μεμονωμένο άτομο, εάν όμως υπήρχαν δεκάδες , η ακόμη και εκατοντάδες «τρελαμένοι» ισλαμιστές με τσεκούρια στα χέρια, δεν θα ήταν αναίμακτη η κατάσταση σε καμία περίπτωση και θα απαιτούνταν η συνδρομή των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.

Εδώ πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο εκδίωξης των γηγενών κατοίκων, με παράλληλο εκφοβισμό της κοινής γνώμης για να εδραιωθεί η παρουσία τους στις χώρες μας.

πηγή:pentapostagma.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Ισλαμιστής κουνώντας τσεκούρι μέσα σε Λεωφορείο φώναζε: «Θα σκοτώσω όλους τους Σέρβους»”
  1. Εδώ πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο εκδίωξης των γηγενών κατοίκων,s’afto to simeio gelame,akou gigeneis oi simites,kounia pou sas kounage
    Serbian Y-DNA haplogroups
    I2a-P37.2 = 29.20%
    E1b1b1a2-V13 = 20.4%
    R1a1-M17 = 15.93%
    R1b1b2-M269 = 10.62%
    K*-M9 = 7.08%
    J2b-M102 = 4.40%
    I1-M253 = 5.31%
    F*-M89 = 4.9%
    J2a1b1-M92 = 2.70%
    https://en.wikipedia.org/wiki/Haplogroup_IJ

  2. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙΕΝΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

    1. Η ΦΩΤΟΓΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΕΙΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ . ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.
      ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ…
      http://www.tanea.gr/news/world/article/5173055/nea-yorkh-se-krisimh-katastash-astynomikos-poy-xtyphthhke-me-tsekoyri/

      Ο τζιχαντιστής με το τσεκούρι σπέρνει τον πανικό στη Νέα Υόρκη [βίντεο]
      ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/10/2014 12:07

      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ – ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟ 2014.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *