13:20 - 04/03/2016

Υπάρχει συνομωσία στον πλανήτη; Αν ναι, είσαι ψεκασμένος!

Διαφημίσεις

Παραθέτω με όσο μπορώ με μεγαλύτερη ακρίβεια πραγματικό διάλογο με γνωστό μου.
– Καλά πιστεύεις σε θεωρίες συνωμοσίας;
– Εννοείται, εσύ πιστεύεις ότι στον πλανήτη κάνει κουμάντο ο Ομπάμα, η Μέρκελ και τα φιλαράκια τους;
– Εντάξει, μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι από πίσω τους αλλά δεν υπάρχει η συνωμοσία όπως την εννοούνε κάποιοι. Δεν ελέγχεται ο πλανήτης, δεν μπορεί να γίνει. Εσύ δηλαδή γνωρίζεις κάποια συνωμοσία;

Κάπου εδώ, αρχίζω με επιχειρήματα να εκθέτω την άποψή μου:
– Θα σου πω, αλλά πρώτα σε παρακαλώ μη με διακόψεις για λίγο και μετά μου λες την άποψή σου. Να συμφωνήσουμε καταρχήν ότι συνωμοσία, με απλά λόγια, είναι μια μυστική συνεννόηση κάποιων η οποία όμως αφορά την ζωή και άλλων που δεν έχουν γνώση για την συνεννόηση αυτή. Έχει κάποια χαρακτηριστικά:

Περιέχει σκοπό, πλάνο, δράσεις και διατρέχει όλες τις μορφές της οργάνωσης της κοινωνίας. Ξεκινάει από την οικογένεια, τη γειτονιά, διάφορους συλλόγους, δήμους κτλ και διατρέχει όλες τις μορφές οργάνωσης.

Για παράδειγμα, τα παιδιά συνεννοούνται κρυφά από τους γονείς για κάτι που θέλουν να πετύχουν ή να αποφύγουν, τμήμα μιας δημοτικής παράταξη κάνει μυστική συμφωνία με έναν εργολάβο για μίζα, μια κυβέρνηση πιέζεται από μυστικοσυμβούλους να περάσει συγκεκριμένη νομοθεσία κτλ. Και η συνωμοσία ανεβαίνει επίπεδο, όσο ανεβαίνει το επίπεδο της οργάνωσης. Γιατί λοιπόν να σταματά κάπου, π.χ. σε επίπεδο αρχηγών κρατών, την ίδια στιγμή που η ιστορία βρίθει στην κυριολεξία από συνωμοσίες;

Ταυτόχρονα, σκέψου ότι υπάρχουν αρκετοί μυστικοπαθείς και ενδεχομένως ισχυροί πόλοι εξουσίας. Παραθέτω μερικούς ενδεικτικά: Αδελφότητες (Illuminati κτλ), μασονικές στοές διαφόρων επιπέδων, κλειστές λέσχες με αδιαφανή λειτουργία (Μπίλντεμπεργκ, «skull and bones» κτλ), αμέτρητα ιδρύματα από συλλογικότητες (πολυάριθμες Μ.Κ.Ο., παρατηρητήρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα κτλ) ή από προσωπικότητες (ίδρυμα Soros, Rockfeller κτλ), δεξαμενές σκέψεως (Harvard, stratfor…), επιστημονικά δήθεν ιδρύματα που ασχολούνται με προβλήματα «πλανητικού» επιπέδου (Global Warming Policy Foundation – Ίδρυμα για την υπερθέρμανση κτλ) και άλλα πάρα μα πάρα πολλά παρόμοια.

Ταυτόχρονα, η ενημέρωση των μαζών, ελέγχεται μέσα από τα καμιά δεκαριά μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων (CNN, BBC, SKY, AL ZAZEΕRA, RT κτλ) τα οποία μοιράζουν τη βασική πληροφόρηση στον πλανήτη, ενώ και το διαδίκτυο ελέγχεται (προς το παρόν) μέσω της υπερ-παραπληροφόρησης.
Όλα αυτά συνιστούν ένα πυκνό δίκτυο εξουσίας. Και το μεγάλο ερώτημα είναι:
Αυτό το δίκτυο εξουσίας, είναι ελεγχόμενο ή υπάρχουν αυθόρμητες ενέργειες που κατευθύνουν την ιστορία του πλανήτη με τυχαίο τρόπο χωρίς συγκεκριμένη σκοπιμότητα;

Απάντηση, είναι ελεγχόμενο. Φαίνεται καθαρά από τα αποτελέσματα που παράγει κι ας μην είμαστε πίσω από τις πόρτες που γίνονται οι κρυφές συνεννοήσεις. Βλέπουμε για παράδειγμα ως δια μαγείας, να διαχέεται ταχύτατα στον δυτικό κόσμο μια συγκεκριμένη νοοτροπία σκέψης που συμπυκνώνεται στην απαξίωση των μέχρι τώρα δεδομένων αξιών και την εισαγωγή νέων, όπως η απόλυτη ανεκτικότητα της όποιας διαφορετικότητας, η αποδόμηση του σημερινού μοντέλου οικογένειας και βεβαίως η τιμωρία όποιου διαφωνεί με αυτά. Η επιβολή γίνεται με πρόγραμμα και σύστημα. Είναι τυχαία η σχεδόν ταυτόχρονη επιβολή στα εθνικά δίκαια «copy paste» αντιρατσιστικών νόμων; Τι λες;

Κι ενώ του λέω όλα αυτά με την επιθυμία να κάνουμε μια ωραία ορθολογική συζήτηση, μου απαντάει ειρωνικά:
– Εντάξει τώρα, αυτά μου θυμίζουν τους ψεκασμούς, μήπως πιστεύεις και στους ψεκασμούς;
(Γμωτ!!@%&@####@@@$ τα νεύρα μου…)
– Φιλαράκι εννοείται μας ψεκάζουν και η απόδειξη είσαι εσύ…
Εεεε δεν άντεξα άλλο!!!
Giorgos11
triklopodia



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. γιωργος 03/04/2016 @ 2:43 ΜΜ

    ο φιλος σου ειναι εξυπνος αν αι ανυπαρκτος γινε σα το φιλο σου

  2. Πλατωνας 03/04/2016 @ 2:44 ΜΜ

    Αρθρογραφε σε νιωθω και πολυ μαλιστα γιατι και εγω κατι τετοια ελεγα στον φιλικο μου κυκλο και με κοιτουσανε περιεργα και ειρωνευονταν.για να καταλαβεις.εφτασα να μαλωσω με πρωην κολλητο κ να διακοπει μια μακροχρονια φιλια επειδη πριν του ελεγα πριν γινουν η πρωτες εκλογες που θα εβγαινε ο τσιπρας,οτι δεν θα κανει τιποτα,θα τα κανει χειροτερα κ θα γεμισουμε λαθρομεταναστες,πιστευε οτι θα ανεβασει τον κατωτατο μισθο στα 750 ευρω.για να μην πολυλογω εφτασε σε σημειο να μου συμπεριφερεται ανταγωνιστικα κ απαξιωτικα μονο κ μονο επειδη του θηξαμε τον τσιμπλα η του θηξαμε το πολιτικο του πιστευω.,τους χαλασαμε τα ονειρα,ενω να τους ξυπνησουμε θελαμε.τωρα αραγε τετοια ατομα τι να λενε που φαγανε κ παλι παπα?κριμα παντος μετα απο τοσα χρονια.ισως μερικοι να μην ειναι ακομα ετοιμοι για να ακουσουνε καποια πραγματα η αληθειες γιατι πονανε.αποτι καταλαβα,τωρα ισως ηρθε η ωρα να χωρισει η ηρα απο το συταρι.τιποτα δεν θα μεινει οπως πριν.θα το διαπιστωσετε κ εσεις συντομα.τωρα σιγα σιγα βγαινουν οι αξιες του καθενως στην επιφανεια.κουραγιο και δυναμη σε αυτους που ειχανε παρομοιες εμπειριες με μενα.ειμαστε φως στο σκοταδι κ πρεπει να συνεχισουμε να φεγγουμε.δεν ειναι τυχαιο που καποιοι απο εμας αφυπνιστικανε και καποιοι συνεχιζουν κ τρωνε κουτοχορτο.εμεις πρεπει να κανουμε την διαφορα κ ας μας καταδιωκουν.

  3. Ανώνυμος 03/04/2016 @ 3:09 ΜΜ

    Και ένας κακοπροέραιτος θα σου πει… εσένα πως και δεν σε πιάνει ο “ψεκασμός”??

  4. Υπάρχει μια ουσιώδη διαφορά μεταξύ των κλασικών ΜΜΕ και του διαδικτύου .. Στα ΜΜΕ η πληροφορία βρίσκει τον χρήστη , ενώ στο διαδίκτυο ο χρήστης αναζητά την πληροφορία .. Ναι μεν προσπαθούν να ελέγξουν το διαδίκτυο μέσω της παραπληροφόρησης και τις διασποράς πολλαπλών αντιφατικών πληροφοριών που σκοπό έχουν να οδηγήσουν τον χρήση στην παράνοια και άρα να τον καταστήσουν ακίνδυνο , αλλά αυτό δεν πετυχαίνει πάντα τον σκοπό του ..

    Ο μεγάλος όγκος πληροφορίας που υπάρχει στο διαδίκτυο αναγκάζει τον χρήστη να επεξεργαστεί τις αντιφάσεις μιας πληροφορίας , έτσι ο χρήστης αποκτά πλέον ένα νοητικό εργαλείο το οποίο του είχαν στερήσει τα κλασικά ΜΜΕ με την παθητική πληροφορία που του έδινα ..

    Το ανθρώπινο μυαλό αρχίζει μέσω της αμφίδρομης επικοινωνίας που του παρέχει το διαδίκτυο να επεξεργάζεται με περισσότερες λεπτομέρειες μια πληροφορία και να οδηγείται σε πιο ορθά συμπεράσματα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα ..

    Και ποιος είναι αυτός που κινεί την ανάγκη αναζήτησης της πληροφορίας στο διαδίκτυο ..?? Μα φυσικά οι ανάγκες του προσώπου που ψάχνει την στιγμή της αναζήτησης .. Και οι ανάγκες αυτές διέπονται από την ιεράρχηση των αναγκών , έτσι όπως διατυπώθηκε από τον Marlow ..

  5. XEΛΩΝΙΑΝΟΣ ΔΕ ΕΝΣΙΕΝΤ ΣΕΡΠΕΝΤ 03/04/2016 @ 3:15 ΜΜ

    Δειμοκρατία έχουμε και δόξα τω Μ.Α.Τ.Σ.- γιαχβούλη έχουμε ποικιλία συνωμοσιών στο τραπέζι μας.Από τα πέναλτι του θρύλου μέχρι τα ανδρομέδια διαστημόπλοια της ΟΕΑ,όρεξη να’χεις να ασχολείσαι.

  6. Ο Άνθρωπος έχει τη Συνωμοσία στο DNA του.
    Άλλωστε βρισκόμαστε στον πλανήτη Γη επειδή οι πρωτόπλαστοι συνωμότησαν κατά του ίδιου του Θεού.
    Για όσους πιστεύουν. Για όσους δεν πιστεύουν, αν παρατηρήσουν λίγο προσεκτικότερα τον εαυτό τους και τους γύρω τους, θα δουν πως συνωμοτούμε συχνότερα απ’ οτι πλένουμε τα δόντια μας.

  7. Ανώνυμος 03/05/2016 @ 12:27 ΠΜ

    Ο συνομωτης κ αρχισυνομωτης δεν τα γραφει ο λιακο; Ο αρχισυνομωτης ογκοδεστατο βιβλίο 600 σεδλιδων του λιακό τα γράφει κ για το χάραγμα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*