Διαφημίσεις

2n6yrsh

«Παλαιός των ημερών » είναι μια φράση που αναφέρεται σε πολλά κείμενα και έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιους πατέρες τις εκκλησίας για τον Θεό , τον Πατέρα , άλλοι πατέρες της εκκλησίας ονομάζουν έτσι τον Χριστό, ενώ άλλοι λένε πώς έτσι συμβολίζεται η Αγία Τριάδα.

Ο Παλαιός όλων των ημερών , όμως δεν είναι ο Θεός , ούτε ο Χριστός , αλλά είναι ακριβώς αυτό που λέει η φράση. Το αρχαιότερο ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ , το κορυφαίο πρώτο πλάσμα που Δημιούργησε ο Θεός , ο Πρώτος Ελοχίμ.

Οι μαρτυρίες για το τελειότερο κατασκεύασμα του Δημιουργού, οι οποίες τουλάχιστον κυκλοφορούν ελεύθερα, βρίσκονται στο απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ αλλά και στον Ερμή τον Τρισμέγιστο.

Στο βιβλίο του Ενώχ φαίνεται καθαρά ότι ο Δημιουργός Θεός ονομάζεται Κύριος των Πνεύματων, ο Ιησούς Χριστός ονομάζεται Εκλεκτός, ενώ ο Πρώτος Ελοχίμ ονομάζεται Παλαιός όλων των ημερών ως το πρώτο και επομένως παλαιότερο δημιούργημα του Τριαδικού Θεού.

Η ύπαρξη βέβαια τον Πρώτου Ελοχίμ αποκρύπτεται, όπως αποκρύπτεται και η ύπαρξη όλων των Ελοχίμ.

Ας δούμε τα ανάλογα αποσπάσματα από τον Ενώχ:

Κεφαλαιο 46 – Η Δεύτερη παραβολή του Ενώχ

Εκεί είδα τον Παλαιό των Ημερών, που τα μαλλιά του ήταν λευκά.

«..Αυτός ήταν γεμάτος χάρη, όπως η μορφή των αγίων αγγέλων .Ρώτησα τότε έναν από τους αγγέλους που ήταν μαζί μου, να μου πουν ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος, από που ερχόταν και γιατί συνόδευε τον Παλαιό των Ημερών ..»

Εδώ βλέπουμε την αναφορά σε δύο πλάσματα. Ο ένας είναι ο Παλαιός όλων των Ημερών και ο άλλος ο Πολέμαρχος του Θεού.

“Ο Άγγελος , μου απάντησε τα έξης:

«..Αυτός είναι ο Υιός του Ανθρώπου στον οποίο αναφέρεται κάθε δικαιοσύνη μαζί με τον οποίο αυτή συγκατοικεί και ο οποίος κατέχει το κλειδί όλων των κρυμμένων θησαυρών.Επειδή αυτόν διάλεξε ο Κύριος των Πνευμάτων προσωπικά και του έδωσε μεγαλύτερη δόξα απ όλα τα πλάσματα..»

Με τον όρο Υιός του ανθρώπου κυριολεκτεί και μιλάει για ανθρώπινο πλάσμα και όχι για τον Χριστό που λίγο πρίν έχει ονομάσει “Εκλεκτό.” Εξάλλου τον ονομάζει πλάσμα , ο Χριστός δεν είναι δημιούργημα , δεν δημιουργήθηκε αλλα εγεννήθει προ πάντων των αιώνων!

Αυτός είναι ο Πολέμαρχος του Θεού και δεν είναι τυχαίο που τον είδε να βαδίζει δίπλα στον Παλαιό όλων των ημερών, αφού τμήμα του πνεύματος του Πρώτου Ελοχίμ, Του παλαιού όλων των ημερών υπάρχει μέσα στον Πολέμαρχο του Θεού.

Μάλιστα για φύγει κάθε σκανδαλιστική τυχών σκέψη , στο κεφάλαιο 59 στίχος 11 λέει

«..Αυτός (ο άγγελος) μου είπε Υιέ του ανθρώπου επιθυμείς να γνωρίσεις πράγματα μυστηριώδη και απόκρυφα.»

Ο Ενώχ αποκαλείτε απο τον άγγελο Υιός ανθρώπου. Άρα δεν αποκαλείτε έτσι μόνο ο Χριστός ή ο Πολέμαρχος του Θεού αλλα είναι μία κλασσική προσφώνηση για όποιον έχει πάρει σώμα ανθρώπινο.

Κεφαλαιο 48

«.. Εκείνο τον καιρό είδα τον Παλαιό των Ημερών να κάθεται πάνω στο Θρόνο της δόξας του. Το βιβλίο της ζωής ήταν ανοιχτό μπροστά του και όλες οι επουράνιες δυνάμεις στέκονταν όρθιες μπροστά του και γύρω του..»

Ο Πρώτος Ελοχίμ κάθεται σε Θρόνο δόξας μετά τον περιορισμό του σε στάση, που τον επεβλήθη από το Θεό για να εξαγοράσει το δικαίωμα της παρουσίας του στο βασίλειο του Διαβόλου μετά την Κρίση της Δευτέρας Παρουσίας.

Κεφάλαιο 70

«.. Ο Ραφαέλ και α Γαβριέλ έβγαιναν από αυτήν την κατοικία και μαζί τους έβγαινε και ένας τεράστιος αριθμός αγίων αγγέλων.Τότε παρουσιάστηκε μαζί τους και ο Παλαιός των Ημερών, που είχε την κεφαλή του λευκή και άσπιλη σαν το μαλλί των προβάτων και φορούσε ένα ένδυμα, το οποίο δεν μπορεί να περιγραφεί.. »

Αυτός που ο Ενώχ ονομάζει Παλαιό των ημερών δεν είναι ούτε ο Χριστός, που λίγο πρίν τον ονομάζει Εκλεκτό, αλλά ούτε και ο Θεός Πατέρας, που τον ονομάζει Κύριο των Πνευμάτων.

Ας φύγουμε από τον Ενώχ και να πάμε στον Ερμή τον Τρισμέγιστο που έζησε στο απώτατο παρελθόν περί το 25.000 π.Χ , διαβάζουμε εκεί:

« Κι ο Θεός Νους ο οποίος δεν έχει φύλο , αφού είναι ζωή και φως , δημιούργησε με έναν λόγο άλλου Νου δημιουργό , ο οποίος σαν θεός της φωτιάς και του πνεύματος δημιούργησε άλλους επτά διοικητές »

Ξεκάθαρα ο Τρισμέγιστος αναφέρει ότι ο Θεός δημιούργησε έναν άλλο Δημιουργό Νου , είναι επομένως αυτονόητο να μήν κατανοεί κανείς ποιος είναι ο Παλαιός των Ημερών, αν δεν έχει διαβάσει τα κείμενα του Ερμή του Τρισμέγιστου.

Απο το “Ιερό βιβλίο του Ερμή του Τρισμέγιστου αφιερωμένο στον Ασκληπιό”

« Άκου λοιπόν Ασκληπιέ , ο Κύριος και Δημιουργός των πάντων , τον οποίο σωστά έχουν ονομάσει Θεό , αφού δημιούργησε από τον εαυτό του το δεύτερο θεό, ο οποίος μπόρεσε να γίνει ορατός και αισθητός. ο Θεός αυτόν δημιούργησε πρώτο από τον εαυτό Του , και επειδή του φάνηκε όμορφος, καθώς πλημμύριζε από την αγαθότητα των πάντων τον αγάπησε ως δημιούργημα της θεϊκότητάς του. »

Γιατί λοιπόν πέταξαν στην Πυρά τον Ερμή τον Τρισμέγιστο, που μιλάει ξεκάθαρα για τον Ένα Τριαδικό Δημιουργό και θεοποίησαν την παλαιά διαθήκη του Γιαχβέ με τους λιθοβολισμούς και τα σιμιγδάλια ;

Ακόμη και στην Παλαιά διαθήκη , στο βιβλίο του Δανιήλ , στο όραμα του Δανιήλ αναφέρει και εκεί τον Παλαιό των Ημερών

Δαν. 7,9 έβλεπα, μέχρις ότου ετέθησαν θρόνοι και ο παλαιός των ημερών, εκάθισεν στον θρόνον. Το ένδυμά του ήτο λευκόν ωσάν το χιόνι και αι τρίχες της κεφαλής του λευκαί ωσάν το καθαρόν ολόλευκον μαλλί του.
.
Ο θρόνος αυτού ήτο φλόγα πυρός και οι τροχοί του θρόνου του ήσαν πυρ, που εξέπεμπε φλόγας.

Δαν. 7,10 Πυρινος ποταμός έτρεχεν έμπροσθέν του. Χίλιαι χιλιάδες αγγέλων τον υπηρετούσαν
και μύριαι μυριάδες αγγέλων ίσταντο πλησίον του.

Από το σύνολο αυτών των λίγων αναφορών από διαφορετικές πηγές καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι παρόλα όσα λέγονται :

1) Ο Παλαιός όλων των ημερών δεν είναι ο Πατέρας Θεός.
2) Ο Παλαιός όλων των ημερών δεν είναι ο Χριστός.
3) Ο Παλαιός όλων των ημερών δεν είναι η Αγία Τριάδα.
4) Ο Παλαιός όλων των ημερών είναι το αρχαιότερο και πρώτο και κορυφαίο Δημιούργημα του Τριαδικού Θεού.
5) Έχει αποκρυβεί η ύπαρξη του Παλαιού όλων των ημερών, του Πρώτου Ελοχίμ , όπως και όλων των Ελοχίμ.

Ο Πρώτος Ελοχίμ λοιπόν βρίσκεται σε στάση , για να μπορούμε εμείς οι άνθρωποι να υπάρχουμε μετά την πτώση μας από τον Παράδεισο.

Ένα μικρό τμήμα του ωστόσο έχει αποσπαστεί και η Αγάπη του Θεού του το χρησιμοποιεί με έναν άλλο τρόπο. Αυτό το μικρό μέρος της ύπαρξης του Πρώτου Ελοχίμ μετά από «περιπέτειες εκατομμυρίων ετών» κατέληξε να είναι αυτό που ονομάζουμε «ο Πολέμαρχος του Θεού».

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο μυστικό, που ο Σαμαέλ έμαθε αργότερα. Ο Πρώτος Ελοχίμ μένει σε στάση για να εξαγοραστεί το δικαίωμα του να πάει στο βασίλειο του Σαμαέλ , μέσα στην λεγόμενη κόλαση , μετά τη Δευτέρα Παρουσία και να δικαιώσει τον Ωριγένη και τον Άγιο Γρηγόριο τον Νύσσης.

Για να καταστρέψει δηλαδή το κακό, που είναι «κτιστό» από τον Σαμαέλ και επομένως φθαρτό.

Η περιπέτεια της ζωής συνεχίζεται και συνεχίζεται χωρίς σταματημό και εκεί είναι η ομορφιά της.

Το μέγα δώρο που λέγεται «ύπαρξη» ίσως να είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο εμείς οι ελάχιστοι μπορούμε να αντιληφθούμε.

Περιείχε Γνώση απο το Γιατι και Πώς Ζούν Ανάμεσά μας (Δ.Λιακόπουλος)

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

EΛΗUNTER 888

prisonplanet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

53 σχόλια στο “Ποιός είναι ο Παλαιός των ημερών ;”
  1. Τι να καταλάβουν τα μαυροπούλια του μαυροταμένου από την κρίση?Ας ειναι καλά η Αρκούδα,ο γουναράς,ο ΤαΜούραΜαρω και ο καραπιπερίμ.Έλα και συ στην ουράνια ιερουσαλήμ,δέκα ευρώ το άτομο,τελευταία προσφορά.

  2. Πιστευω οτι ο κυριος που εγραψε το κειμενο δεν εχει διαβασει την Αγια Γραφη.
    Ο παλαιος τον Ημερων ειναι ο Ιεχωβα και γιος του Ανθρωπου ειναι ο Ιησους Χρηστος.

    1. ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,
      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΘΟΛΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
      ΤΟ ΚΑΤΑ ΛΙΑΚΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΛΟΙΠΟΝ,
      ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΡΙΨΑΩ ΟΙ ΘΕΟΦΩΤΙΣΤΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ.
      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΣΤΗΝ ΚΑΨΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΛΛΙΣΤΙ ΠΟΛΑΤΙΔΗ -ΑΓΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ.
      ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΛΙΑΚΟ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ,
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ.
      ΑΛΛΩΤΕ ΠΑΛΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΡΙΨΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ,ΟΜΟΛΟΓΕἹ”, ΠΩΣ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
      ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ…..
      …..Η ΓΝΩΣΙΣ ΦΥΣΙΕΙ ..
      ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ.
      Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΗ.
      ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΗΣ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ …ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ..
      ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, εἰς το ἀποπλανᾶν καὶ τοὺς ἐκλεκτοὺς…ΕἷΝΑΙ ΠΑΝΟΎΡΓΟΣ

      1. ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
        ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΙΗΣΟΥΣ Ο ΩΝ,ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΤΕ.
        ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΔΟΘΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ.ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΩΧ?
        ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ,ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΛΑΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ,ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΟΝΟΣ.
        ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ,ΜΟΝΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ!!
        ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ,ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ.
        ΕΣΥ ΤΙ ΚΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ?
        ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.
        ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ,ΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
        ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ.
        ΩΣ ΕΜΕΓΑΛΥΝΘΗΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΑΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ,ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΟΙΝΟ.
        ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.
        ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ.
        ΤΕΛΟΣ.

  3. Η ΠΛΑΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΝΟΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΤΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑΖΑΡΗΝΟΥ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟΝ;

    Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΕΝΑΘΡΩΠΗΣΑΣ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ..

    ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΛΕΓΟΥΝ(«Ο Παλαιός των Ημερών παιδίον γέγονε». -Μ. Αθανάσιος. (ΒΕΠ 36, 225.20).
    «Νηπιάζει δι’ εμέ ο Παλαιός των Ημερών…» (Κάθισμα όρθρου υπαπαντής)
    – «Αλλά τι να πω και τι να λαλήσω; Με εκπλήσσει το θαύμα. Ο Παλαιός των Ημερών έγινε βρέφος, Αυτός που κάθεται σε θρόνο υψηλό και απρόσιτο βρίσκεται στη φάτνη». -Αγ. Ιω. Χρυσόστομος)

    ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ)ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΗΜΑΣ….

    1. σημεία των καιρών όταν υπάρχει έλλειψη παιδείας και άγνοια της Πατερικής Θεολογίας
      είναι θεωρίες που εξάπτουν το νου και τη φαντασία

  4. ΤΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙΑ ΤΡΩΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ Κ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ “PRISON PLANET”
    ΒΡΩΜΑΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΥΠΟΧΘΩΝΙΑ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ Κ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΜΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!
    ]+[

  5. Δεν έχουν υπάρξει ποτέ στην ιστορία του πλανήτη μεγαλύτερα σούργελα από το είδος σας. Πολύ φοβάμαι ότι πλησιάζει το τέλος του Ελληνικού έθνους, καθώς πλέον μιλάμε για ένα φρενοκομείο χωρίς γιατρούς.

    1. Πολύ φοβάμαι ότι ήρθε το τέλος το δικό σας στην Ελλάδα, όλων των παρακλαδιών του ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ, πνευματικού παιδιού του ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ!
      τόσο των πολιτικών (Κάρολος Μαρδοχάι), όσο και των ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ (ιουδαισμός, ιουδαιοισλαμισμός, ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ).
      Παρά τα 1500 χρόνια προσπάθειας της φάρας σας να ΑΛΟΙΩΣΕΤΕ – ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, έχει έρθει το ΤΕΛΟΣ της ΠΟΥΣΤΙΑΣ σας και σκούζετε γιατί ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ!
      Δεν έχουν υπάρξει στην ιστορία μεγαλύτεροι καριόληδες από τη σκατοφάρα σας και δεν μου φαίνεται απλά, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι γλυτώνει ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ από τη βρωμιά σας!!!

      1. Δεν βλέπω να σώζετε ο Ελληνισμός από εσάς τους παρανοϊκούς. Είσαστε μακράν τα μεγαλύτερα και τα πλέον άχρηστα σούργελα στον πλανήτη και ούτε ηλεκτροσόκ δεν σας σώζει από την παράνοια και την βλακεία σας.

        1. Όχι μόνο βλέπω αλλά είμαι και σίγουρος ότι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ είναι πολύ κοντά στην ΑΠΑΛΛΑΓΗ – ΣΩΤΗΡΙΑ του από όλη τη βρωμιά με την οποία τον σκεπάσατε τόσο εσείς σαν ρουφιάνοι του έθνους όσο και τα αφεντικά σας τα οποία υποκίνησαν όλες τις ανθελληνικές δράσεις!
          ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ!
          Είστε σαν τους ρουφιάνους της κατοχής, τους οποίους όταν έφευγαν οι ναζί τους εκτελούσαν!

  6. Ο ΔΙΑΣ ΣΕ ΣΤΑΣΗ…Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΣΤΑΣΗ….
    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΑΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

  7. Τον δι’ ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των ουρανών και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος άγιου και Μαρίας της Παρθένου και ενανθρωπήσαντα.

  8. ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕςΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΝΗΤΗ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.

  9. Αυτό που χρειάζεται στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Ελληνισμός για να σωθεί είναι μερικούς Κινέζους να σπάσουν στο ξύλο τον παρανοϊκό βλάκα του ΟΕΑ και να σου κάνουν λοβοτομή.

  10. Νομίζω ότι το μόνο που χρειάζεται για να σωθεί ο Ελληνισμός είναι εσείς οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ να γνωρίσετε την έννοια του ΕΡΩΤΑ τόσο φιλοσοφικά όσο και πνευματικά και εσύ προσωπικά να τον γνωρίσεις και σωματικά από τουλάχιστον πέντε νταβραντισμένους Ελληναράδες!
    Και για να γελάσουμε κατά την πράξη, όταν σε σπρώχνουν να έχουν τατού με αρχαία ελληνκά σύμβολα!

  11. Τώρα σοβαρά υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που πιστεύει ότι αυτός ο παρανοϊκός του ΟΕΑ που κατηγορεί τους Κινέζους για όλα τα κακά της Ελλάδας και του πλανήτη είναι στα λογικά του και ότι μάλιστα υπερασπίζεται τον Ελληνισμό; lol

    Αυτό δε με το 888 = Κίνα είναι πραγματικά κωμικοτραγικό. Από πότε οι αριθμοί ταυτίζονται με κάποια συγκεκριμένη φυλή και ποιος το λέει αυτό το πράγμα;

    Αυτά δίδαξε ο Πυθαγόρας;

    Εσείς τώρα έχετε την εντύπωση ότι έχει μέλλον το έθνος με του Σώρρες τους Έψιλον τους Κινεζολάγνους και τους νεοναζι κλπ;

    1. Εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει κανείς εδώ μέσα που πιστεύει ότι εσύ είσαι λογικός;
      Ευτυχώς και για τους λίγους αδαείς που θα μπορούσαν να φάνε την μπουρδολογία σου, που έχεις παραλήρημα και με τόσες πνευματικές κουράδες που αφοδεύεις μέσω πληκτρολογίου, έχει πάρει χαμπάρι και ο πιο άσχετος πόσο… ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ είσαι!
      ΒΡΩΜΙΣΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΖΕΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΙΔΕΑ!!!
      Ουουουουστ γαμωΣΙΧΑΜΑ!!!

  12. Ο Έρωτας είναι μια αρχέγονη κοσμική δύναμη που γνωρίζουν όλοι οι λαοί όχι κάποιο σκεπτομορφή και κάποιο Ελληνικό είδωλο.

    Ο Έρωτας είναι η ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και η δύναμη της έλξης η οποία συνθέτει το παν όχι κάποιο παιχνίδι του μυαλού και κληρονομικό δικαίωμα των πνευματικά άρρωστων επί του προκείμενου.

    Αυτοί που γνωρίζουν καλά την ενεργεία του Έρωτα είναι οι Ταντριστές από όλες τις παραδόσεις όχι οι νοητικοί αυνανιστές που για παράδειγμα ψάχνουν στο παρελθόν μέσα στα είδωλα και στις σκεπτομορφές για την κοσμική ενεργεία που είναι πάντοτε στο τώρα μέσα σε όλους μέσα στα πλαίσια μιας αναλογικής σχέσης ανάλογα με την πολικότητα.

    Αυτό το ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ σε σχέση με το πόσα ήξεραν οι αρχαίοι κλπ δεν λέει τίποτα πέρα από το γεγονός ότι είσαστε άρρωστοι.

    Το θέμα είναι το πως εσείς αντιλαμβάνεστε τις κοσμικές δυνάμεις στο τώρα και όχι οι εικονικές/αλληγορικές παραστάσεις των αρχαίων τους οποίους μάλιστα μέσα στο παραλήρημα του ο ΟΕΑ απορρίπτει συνολικά μιλώντας για κάποιους Πελασγούς Ανδρομεδίους και ότι να ναι.

    Εσείς έχετε σχέση μόνο με την σκιά του Έρωτα και με τους πούστηδες που θα πηδήξουν και θα κλάσουν για να κατευθύνουν τις σκεπτομορφές τις επιφάνειας για να ταΐσουν την ιδεολογική αρρώστια τους.

    Έχετε σχέση δηλαδή μόνο με τον Μαύρο Ταντρισμό και τους Σατανιστές και επί της ουσίας ο Έρωτας σας έχει κάψει και βλέπετε μόνο την σκιά του.

    Εδώ είναι και μια αριθμολογική σύμπτωση σε σχέση με την ενέργεια που σας έχει κάψει καθώς είσαστε παγιδευμένοι μέσα στην πολικότητα και τις σκεπτομορφές της αριστερής ατραπού η οποία δεν έχει καμία αποκλειστική σχέση με έθνη, φυλές και θρησκείες.

    ESSENCE OF EROS = 888

    888 = TANTRA ENERGY

    888 = THE AKASHA ENERGY

    888 = QUANTA ENERGY

    888 = NUCLEAR ENERGY

  13. Αυτό δε με τους “ανθέλληνες” έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου.

    Όποιοι δεν συμφωνούν με μια ομάδα παρανοϊκών όπως για παράδειγμα η ομάδα του Σώρρα, η ομάδα των Κινεζολάγνων (δηλαδή ο γνωστός και 2-3 άλλοι), οι ομάδες Έψιλον και φυσικά οι νεοναζί κλπ κλπ είναι “ανθέλληνες” και φυσικά οι μεγαλύτεροι “ανθέλληνες” είναι αυτοί που δεν έχασαν ακόμα τα λογικά τους με όλους αυτούς τους παρανοϊκούς και φυσικά για όλα αυτά ευθύνονται οι Κινέζοι και ο Γιαχβέχ και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και όχι για παράδειγμα το πολύ απλό γεγονός ότι κάποιοι είναι μαλάκες και δαιμονισμένοι παρανοϊκοι που κυνηγάνε φαντάσματα.

    Σε σχέση με τις παπαριές του παρανοϊκού (που βρίζει ακόμα και τον Πυθαγόρα μέσα στο παραλήρημα του) περί αριθμολογίας ποιος ορίζει τους αριθμούς;

    Ποιος ορίζει την υλοποίηση της Χρύσης Αναλογίας μέσα σε ολόκληρη την φύση;

    https://www.youtube.com/watch?v=4VrcO6JaMrM

    Οι άνθρωποι και οι εξωγήινοι που δημιούργησαν το σύμπαν όπως για παράδειγμα οι Ανδρομέδιες κλανιές της φαντασίας του εν λόγω παρανοϊκού η μήπως ο Θεός δημιουργός για τον οποίο μίλησαν και οι Πλατωνιστές;

    Ποιός ορίζει τις αριθμολογικές συμπτώσεις που περιστρεφονται γυρω απο την πραγματικοτητα της Χρυσης Αναλογιας;

    Οι Δρακονιανοί;

    Οι Ανδρομέδιοι;

    Oι Έλληνες;

    Οι Κινέζοι;

    Oι μαύροι μάγοι όπως ο Crowley;

    Όλοι αυτοί μαζί η μήπως ο Θεός δημιουργός και ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς;

    Προσέξτε την δαιμονική ΑΡΡΩΣΤΙΑ του ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ του ΟΕΑ σε σχέση με το ερώτημα του αν υπάρχει η όχι Θεός δημιουργός το οποίο απασχόλησε και τους Πλατωνιστές κλπ και αυτός τώρα ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΝΙΑΚΟΣ περνιέται για Ελληνάρας και όσοι φυσικά δεν συμφωνούν με την ΠΑΡΑΝΟΙΑ του (δηλαδή και όλοι οι υπόλοιποι Ελληνοκεντρικοί) είναι ανθέλληνες! lol

    Σοβαρά τώρα και αυτή η ερώτηση απευθύνεται σε όλους. Πιστεύετε ότι με όλους αυτούς τους μανιακούς παρανοϊκούς ότι το Ελληνικό έθνος έχει μέλλον;

  14. Ελπίζω να μην πονταριστεί το προηγούμενο καθώς μάλλον πάτησα κατά λάθος την δημοσίευση.

    Η αρχαία θρησκεία λοιπόν δημιουργήθηκε από άτομα όπως εγώ. Δηλαδή από Σαμάνους και Ταντριστές που ενεργούσαν σε ένα κβαντικό επίπεδο και καθρέφτιζαν το πάνω στο κάτω και όχι από κάποια μηχανή εξωγήινων και αυτό έχει σχέση με αυτό που προσπαθούσα να σας εξηγήσω σε σχέση με την προέλευση του τετραγώνου από τον κύκλο του Χρόνου/Αιώνα/Δράκου και όχι φυσικά το αντίθετο όπως υπονοεί επί της ουσίας ο παραλογισμός της αριστερής ατραπού (που προβλέπει και την αθεΐα) περί “εκλογίκευσης” του μυστηρίου της συζύγου του Έρωτα που είναι η Ψυχή.

    Επί της ουσίας αυτοί που ασκούν Μαύρο Ταντρισμο και τα θύματα τους όπως ο εν λόγω παρανοϊκός προσπαθούν να καθυποτάξουν την Ψυχή και το πνεύμα στους εκλογικευμένους μηχανισμούς της επιφάνειας και πάνω σε αυτή την πραγματικότητα οικοδομούν μηχανισμούς εξουσίας όπως για παράδειγμα οι θρησκείες ομως ΠΆΝΤΟΤΕ στο ΠΥΡΗΝΑ των πνευματικών διδασκαλιών οποιαδήποτε παράδοσης βρίσκονται άτομα όπως εγώ τα οποία έχουν την αντίληψη και την εσωτερική κατανόηση του κύκλου του Χρόνου η αλλιώς του καρμικού τρόχου της Σαμσάρα και αυτό το εκφράζουν μέσα από διάφορες παραστάσεις μέσα από διάφορες παραδόσεις εκεί όπου για παράδειγμα ο Λεβιάθαν της Π.Δ είναι ο Λοτάν που είναι ο Τυφώνας ο οποίος σφαγιάζετε από τον Βαάλ/Δία.

    Ο Δίας συμβολίζει την υπέρτατη αρχή στο σύμπαν που βάζει την τάξη μέσα από το χάος σφαγιάζοντας μέσα από μια αλχημική διαδικασία τις δυνάμεις του σκότους και είναι αυτή η δύναμη που παρέχει κατεύθυνση σύμφωνα με την κίνηση των άστρων για αυτό άλλωστε και στην χειρομαντία ο δείκτης συνδέεται με τον πλανήτη Δια.

    Ο Δίας είναι αυτός που σου δείχνει τον δρόμο και όχι φυσικά κάποιος εξωγήινος και ούτε φυσικά κάποιος που υπήρχε στο παρελθόν καθώς υπάρχει πάντα στο τώρα και καθώς είναι πανταχού παρών και τα πάντα πληρών σε εν κβαντικό επίπεδο και δεν ταυτίζεται σε καμία περίπτωση με κάποια συγκεκριμένη παράσταση κάποιας συγκεκριμένης παράδοσης.

    1. Θεωρώ σωστό το δεύτερο σκέλος του σχολίου σου αλλά έχω την υποχρέωση να το συνδέσω τόσο με το πρώτο όσο και με προηγούμενα σχόλια!
      Ο Δίας είναι πράγματι ΙΔΕΑ και ΕΝΝΟΙΑ και όχι εξωγήινος, όπως όμως και ο Χριστός!
      Μας ενδιαφέρει το ποιές δυνάμεις ή/και ποιές συμπαντικές καταστάσεις ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ο Δίας και ΟΧΙ αν ήταν εξωγήινος ή και το πως έμοιαζε και αποτελεί μια ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ οντότητα για την τότε εποχή, η οποία ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΘΝΟΣ αλλά σε όλη την ανθρωπότητα!
      Μεταγενέστερα, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ μας ενδιαφέρει ο Λόγος του Θεού μέσω των μηνυμάτων που μας μετέφερε μέσα από την διδασκαλία Του ο Χριστός και ΚΑΘΟΛΟΥ το που γεννήθηκε, το αν είναι αλήθεια το που γεννήθηκε, το σε ποιά φυλή ανήκε, το αν η μητέρα του ανήκε στην ίδια φυλή, η μορφολογία και ανατομία του σωματός του, το αν του είχαν κόψει το πετσάκι από την τσουτσού (συγγνωμη θεέ μου και μόνο που το αναφέρω, όχι να το πιστεύω κιόλας)) το ΓΙΑΤΙ υπάρχει θρησκεία που η εκκλησία της γιορτάζει την χειρουργική αυτή τελετή!
      Η απάντηση είναι πολύ απλή!
      Η στον Δία βασιζόμενη θεοκεντρική ελληνική κοινωνία, ήθελε τον Θεό ελληνοκεντρικό, να ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ και να ΚΑΤΟΙΚΕΙ στην ΕΛΛΑΔΑ, να εχει του Έλληνες ως περιούσιο λαό, γιατί ήταν ο θεός του… ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ!
      Οι Έλληνες τον έκαναν Θεό της ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ!
      ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ…
      Όταν κατέρρευσε ο Ελληνισμός, οι δυνάμεις που ανέλαβαν να τον διαδεχθούν, έπρεπε να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ όλα τα στοιχεία που τον θύμιζαν και υποδήλωναν την εώς τότε κυριαρχία του και να τα αντικαταστήσουν με άλλα ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΝΑΛΟΓΑ των ΝΕΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ!
      Κατα την ΝΕΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ λοιπόν, έπρεπε ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ η κάθοδος του Θεού στη Γη να έχει ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, εθνική προέλευση και κατοικία, ο γεωγραφικός χώρος που θα συνέβαινε αυτό να είναι οι… ΝΕΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ της ανθρωπότητας και σίγουρα να μην έχουν όλα αυτά καμία σχέση με τον ηττημένο και για αυτό παρηκμασμένο Ελληνισμό!
      Το νέο κατεστημένο που ανέλαβε να ορίσει τη μεθοδολογία της αντικατάστασης ήταν η Ανατολική Ρωμαική Αυτοκρατορία (ψευδώς ονομαζόμενη ως Βυζαντινή) η οποία πήρε τη σκυτάλη από την πρώην ενιαία Ρωμαική Αυτοκρατορία και μαζί από κεκτημένη ταχύτητα όλες τις καταστάσεις που είχε αυτή δημιουργήσει!
      Η βασικότερη από αυτές ήταν ο έλεγχος των μαζών (κυρίως φτωχοποιημένοι Ρωμαίοι και μετανάστες από όλη την επικράτεια) ο οποίος καθοδηγούνταν από τους προνομιούχους συγκλητικούς και οι οποίοι έπρεπε να ανακαλύψουν ένα κοινωνικο-πολιτικο-θρησκευτικό ΔΟΓΜΑ και έναν ΗΓΕΤΗ του “λαικού” αυτού κινήμτος, ελεγχόμενο από αυτούς ώστε να καθοδηγεί προς όφελός τους τις μάζες!
      Λόγω της έλειψης τεχνολογικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Επικοινωνίας και Αποχαύνωσης των Μαζών, το θέατρο θεολογικών διεργασιών έπρεπε να είναι γεωγραφικά μακριά, ώστε να μην δίνεται η δυνατότητα στον Ρωμαίο πολίτη να ανακαλύψει την αλήθεια των γεγονότων!
      Επιλέχθηκε λοιπόν το μακρινότερο σχετικά πολιτισμένο (λόγω περελθοντικής δράσης των Ελλήνων) σημείο της αυτοκρατορίας.
      Πήραν τα θεολογικά δεδομένα της εκεί περιοχής τα διατήρησαν κατά 25% και το υπόλοιπο 75% το… ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΑΝ με βάση τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ τους!
      Για ΗΓΕΤΗΣ του… “λαού” επιλέχθηκε ένας Ρωμαίος πολίτης με καταγωγή από την επαρχία που ενδιέφερε τους κρατούντες!
      Ιδανικό μοντέλο ο Σαούλ που επιλέχθηκε από τον αρχγό των κρατούντων της Συγκλήτου, τον Σενέκα!
      Η συνέχεια της ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ γνωστή!
      Ο Σαούλ ο οποίος μέχρι τότε δίωκε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ξαφνικά είδε… ΟΡΑΜΑ στο οποίο του μίλησε ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ και από τότε άλλαξε το όνομά του σε Παύλο και άρχισε να διδάσκει ανά τον κόσμο τον ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, τον χριστιανισμό της Συγκλήτου, τον χριστιανισμό της εξουσίας, τον χριστιανισμό των κρατούντων, ένα δημιούργημα που ελάχιστη σχέση είχε με τον πραγματικό Χριστιανισμό και τεράστια σχέση είχε με τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ!
      Το θέατρο της ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ορίσθηκε στη Ιουδαία (όσο το δυνατόν πιο μακριά από τη Ρώμη), ο πρωταγωνιστής ΕΠΡΕΠΕ όχι μόνο να έχει “ΚΑΤΑΓΩΓΗ” από εκεί (γιατί αν είχε από αλλού κάποιος θα τον γνώριζε και θα το μετέφερε στη Ρώμη) και να είναι κάτοικος της περιοχής ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΛΛΟΥ (γιατί καποιος θα τον είχε δει και θα το είχε μεταφέρει στη Ρώμη) και μόνο έτσι θα δινόταν η δυνατότηα να μεταφέρει ο ΠΩΛΗΤΗΣ – εμπορικός αντιπρόσωπος του νέου προιόντος (Σαούλ – Παύλος) τα… ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ όπως τα ήθελε η Συγκλητος πρωτοστατούντος του Σενέκα!!!
      Έτσι ακριβώς και έγινε, η ιστορία κύλησε αρχικά ομαλά εώς την πυρπόληση της Ρώμης!
      Εκεί κατ´ εντολή Σενέκα, ο Σαούλ ο οποίος είχε εκχριστιανίσει μεγάλο αριθμό εξαθλιωμένων πολιτών, οργάνωσε την πυρπόληση της πόλης με σκοπό και στόχο την ανατροπή του αυτοκράτορα ο οποίος κατεδίωκε τους συγκλητικούς, προσπαθώντας να οδηγήσει σε ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, δημεύοντας μεγάλο μέρος από τους ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ και τους προστάτες τους “αγορασμένους” συγκλητικούς, τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ της τότε εποχής (τι μου θυμίζει άραγε;)
      Ποιός ήταν ο αυτοκράτορας; Ω του θαύματος, ο… ΝΕΡΩΝ, ο οποίος μετά την ήττα του τελικά, ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΙ “ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ” ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΥΓΓΡΆΜΜΑΤΑ ΠΟΥ “ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ” ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ (γιατί η ιστορία γράφεται από τους νικητές).
      Πριν τον εκτελέσουν όμως, ο Νέρων είχε αποκαλύψει την συνομωσία, είχε συλλάβει και φυλακίσει τον υποκινητή Σαούλ, είχε συλκάβει τον ηθικό αυτουργο Σενέκα και είχε αρχίσει να ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΕΙ την Ρώμη!
      Τότε οι ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ αποφάσισαν να αφήσουν τις συνομωσίες που δεν έβγαζαν πουθενά και να πάρουν δραστικά μέτρα βίαιης ανατροπής του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ και μετά την εκτέλεσή του να ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ το όνομά του, ώστε να μην επαναληφθεί το κακό για αυτούς παράδειγμά του!
      Κατά τη διάρκεια όμως όλων αυτών των γεγονότων, ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΣΑΟΥΛ κατάφερε να ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙ στο έπακρο αυτή τη διαμάχη, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ, μια που αυτός ο τόπος και οι παραδόσεις του επιλλεχθηκαν για να ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ η τότε… ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!
      ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;;;
      ΠΟΣΟ ΕΥΣΤΡΟΦΟΣ Ο ΣΑΟΥΛ;;;
      ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Ο…ΣΕΝΕΚΑΣ!!!

      Συνεχίζεται…

  15. Το πνεύμα μαρτύρησε και σταυρώθηκε μέσα στους αιώνες και από τους κοσμικούς εξουσιαστές και από τις θρησκείες για αυτό και όλοι όσοι ψάχνουν να βρουν μέσα τους για την κβαντική τους προέλευση καταλήγουν σε μια αρχετυπική συμφωνία με τον εσωτερικό Χριστό ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές δομές, οι οποίες άλλωστε διαμορφώνονται και από την ποιότητα των ατόμων.

    Άλλοι πάλι ψάχνουν στο παρελθόν για να βρουν δαίμονες και να εμφυσήσουν μέσα τους περιοδική ζωή και άλλοι απλά παίρνουν την εντολή από αυτούς τους δαίμονες να κυνηγάνε το πνεύμα για να “εκλογικεύσουν” και καλά το μυστήριο της ψυχής και της ζωής μέσα στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν “ανθρώπους” μηχανές και πεφωτισμένους υπεράνθρωπους και για αυτό άλλωστε η ατζέντα τους πέρα από τον αφανισμό του ανθρώπου περιλαμβάνει και το transhumanism.

    Νομίζω ότι η συζήτηση εδώ μέσα τελείωσε εκτός αν υπάρχει κάποιος “λογικός” που θέλει να προσθέσει κάτι χωρίς να βρίζει και να ειρωνεύεται όχι εμένα και τον Ιησού αλλά το πνεύμα και τον εαυτό του επί της ουσίας, καθώς η περιοδική ζωή των σκεπτομορφών και των ειδώλων δεν μπορεί να δημιουργήσει ανθρώπους για αυτό να πάρετε και την κάρτα του πολίτη και να κάνετε ότι σας λένε για να γίνετε καλές μηχανές, όμως μην ψάχνετε τις ρίζες σας στο παρελθόν της ανθρωπότητας γιατί θα απογοητευτείτε και μπορεί να σας φάει κιόλας ο αρχαίος όφις.

  16. Προς τον Τρία

    Θα σεβαστώ την άποψη σου αλλά θα σου πω και εγώ την δική μου και θα μιλήσω πάλι με αριθμούς.

    Η άποψη μου για τον Ιησού Χριστό έχει ως εξής:

    Είναι ο μονογενής υιός του δημιουργού ακριβώς έτσι όπως διδάσκει το Χριστιανικό δόγμα και ακριβώς έτσι όπως φανερώνουν οι εκπορεύσεις του δέντρου της ζωής οι οποίες αλληλεπιδρούν μέσα στα πλαίσια μιας αναλογικής σχέσης με το Άκτιστο Φως του δημιουργού και πάτερα του παντός που θέλει και δεν θέλει να λέγεται Δίας η ακόμα και Γιαχβέ που άλλωστε εκφράζει το αρχέτυπο του σφαγέα του δράκου (Λεβιάθαν-Λοτάν-Τυφώνας κλπ) -και έχει δανειστεί αρκετά στοιχειά από τον Βααλ/Δια που θεωρείτο ως άρχων του συμβουλίου των θεών όπως άλλωστε και ο Γιαχβέ που αντικατέστησε τον Κρόνο/Ελ-Ενλίλ όπως ο Μαρντούκ κλπ.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Lotan

    https://en.wikipedia.org/wiki/Divine_Council

    Όταν μιλάμε για το Άκτιστο Φως μιλάμε για αυτό που οι Καμπαλιστές Εβραίοι και μη γνωρίζουν ως EIN SOF = 408.

    Μιλάω και για μη Εβραίους Καμπαλιστές καθώς επίσης και οι μεγαλύτεροι αντισημίτες όπως οι Ναζί για παράδειγμα είναι/ήταν Καμπαλιστές και το θέμα δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα.

    Ein Sof είναι το αρχέτυπο η πηγή του παντός. Το όλον φως που λένε κάποιοι άλλοι.

    Οι Βαβυλώνιοι γνώρισαν το Ein Sof/Αρχέτυπο/Άκτιστο Φώς μέσα από την υλοποίηση του υπέρτατου όντος και βασιλέα του σύμπαντος ως MARDUK = 408 και οι Αιγύπτιοι ως AMUN RA = 408 και αυτό συνδέετε και με αυτό που λένε τα Αιγυπτιακά επί της ουσίας Ερμητικά κείμενα σε σχέση με τον δημιουργό Θεό που δημιούργησε ένα δεύτερο Θεό. Αυτός ο δεύτερος θεός είναι γνωστός και ως Δίας/Ζεύς και είναι ομοούσιος με τον δημιουργό του σύμπαντος που είναι άμορφος και άρα κανένα όνομα δεν μπορεί να τον περιορίσει.

    Εδώ βλέπουμε τον MARDUK = 408 = ΑMUN RA = HELIOS = LOGOS ως το Άκτιστο Φώς/EIN SOF = 408 πάνω από το δέντρο της ζωής το οποίο γνώρισαν και οι Εβραίοι αλλά και όλες οι φυλές μέσα απο διαφορετικές παραστάσεις.

    anunnakicouncil.com/wp-content/uploads/2013/08/ea-96.jpg

    en.wikipedia.org/wiki/Ein_Sof

    Για αυτή την αρχετυπική σχέση του Μαρντούκ με τον Ιησού μίλησε και ο άσχετος ονειροπόλος Λιαντίνης:

    youtube.com/watch?v=yxOwwDyhbjk

    Συνεχίζεται..

  17. Συνέχεια…

    Μετά από όλα αυτά λοιπόν μια νέα κατάσταση δημιουργήται στη Ρώμη, με πολίτες δυσαρεστημένους, οι οποίοι συνεχώς στασιάζουν και η αυτοκρατορία αρχίζει να καταρρέει από μέσα!
    Οι στρατιές αρχίζουν να ηττώνται συχνά και μια νέα δύναμη απειλεί με κατάλυση την χωρίς ηθικό και μέσα στη διαφθορά αυτοκρατορία, τα Γερμανικά φύλλα!
    Εκείνες τις εποχές ανέλαβε τις τύχες του κράτους ενας στρατηγικά ΙΔΙΟΦΥΗΣ και ΕΥΣΤΡΟΦΟΣ αυτοκράτορας αλλά κατά τα άλλα ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΟΠΡΊΤΗΣ και κυρίως ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ, ο Ισπανός ΜΕΓΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ, ο εγκληματίας Θεοδόσης!
    Έσαπασε διοικητικά την αυτοκρατορία σε δύο τμήματα, σε Ανατολικό (δήθεν Βυζαντινό) και σε Δυτικό, διανέμοντάς τα στους γιούς του!
    Επιβάλει δια ξίφους την ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, τον ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΗΘΕΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και εκτελεί όποιον δεν προσυλητίζεται!
    Το Δυτικό τμήμα τελικά κατακτιέται από τους Γερμανούς και μετονομάζεται σε Αγία Γερμανική Ρωμαική Αυτοκρατορία!
    Το Ανατολικό μένει μόνο και απομονώνεται! Για να διατηρήσει τη συνοχή του πρέπει να ακολουθήσει πιστα τις παραδόσεις που παρέλαβε κατα τη δημιουργία του απο τη μαμά Αυτοκρατορία!
    Εδώ έρχεται και ΑΝΘΙΖΕΙ το ΥΠΟΥΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛ!
    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΣΠΟΡΟΣ που έριξε στις ψυχές των Χριστιανών την εποχή που… “όργωνε” ο Σενέκας, έδωσαν την δυνατότητα όποιος καταγόταν από την Ιουδαία αλλά δήλωνε χριστιανός, να έχει ειδική μεταχείρηση μεσα στη δομή της εξουσίας και σιγά σιγά να καταλαμβάνει νευραλγικές θέσεις!
    Τελικά οι Ιουδαίογενείς διοίκησαν την Ανατολική Ρωμαική αυτοκρατορία η οποία ονομάστηκε Βυζαντινή από εμάς πολλούς αιώνες μετά την κατάρρευση της, με σκοπό να την αναγνωρίζουμε οι Έλληνες ως δική μας, ΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!!!
    Οι Ιοιδαίοι επιτελείς αυτού του κράτους, θέλοντας όπως πάντα να κρυφτούν και να μην φαίνονται ενώ αυτοί διοικούν (ακριβώς το ίδιο με σήμερα), διατήρησαν την μέχρι τότε διεθνή γλώσσα, την ελληνική, εναλλασοντας στην εξουσία όμως αυτοκράτορες με ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και με μοναδικοί προυπόθεση να διακρίνονται από ΕΝΤΟΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!
    Έτσι λοιπόν στην ιστορία της θρησκείας – δημιουργήματος του Σαούλ και του Σενέκα δεν ήταν τόσο σημαντικό για την εξουσία ο (έτσι κι αλλιώς παραποιημένος) Λόγος του Χριστού, παρά κυρίως αν αυτός ονομαζόταν Ιησούς (εβραικό) αντί Απόλλωνας (ελληνικό), αν διατηρησε Αυτός τις εβραικές παραδόσεις (περιτομή), αν θεωρούσε ως θεοπνευστη γραφή την Παλαιά Διαθήκη (ιστορία εβραίων), αν η μήτρα που τον γέννησε ήταν εβραική (άρα βέρος εβραιος), αν μιλούσε εβραικά, αν οι μαθητές του ήταν εβραίοι, αν η γεωγραφία του Ισραήλ είναι “άγιοι τόποι”, αν αν αν αν……
    Καταλάβετέ το, η περιοδικότητα τη ιστορίας της ανθρωπότητας δείχνει ότι το ΕΚΑΣΤΟΤΕ κυρίαρχο ΕΘΝΟΣ επί γης ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ – ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ/ΤΟΥΣ ΘΕΟ/ΘΕΟΥΣ, ΤΟΝ/ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΑΦΕΝΤΙΑΣ ΜΑΣ, μέσα σε μια ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ότι ο θεός πρέπει να είναι… ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΕΜΑΣ, να είναι αυτός καθ εικόνα και ομοίωσή μας και όχι εμείς σε Αυτόν (τι γελοίο είδος).
    Το έθνος νταβατζής της κάθε εποχής λοιπόν θέλει τα πάντα να ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ από αυτό, τόσο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ και ΙΣΤΟΡΙΚΑ αλλά κυρίως ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ και ΨΥΧΙΚΑ!
    Το κυρίαρχο ΕΘΝΟΣ θέλει όλους τους λαούς ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ, ΨΥΧΙΚΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΦΟΜΟΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ και η μάχη δίνεται στο πεδίο του ποιό ΕΘΝΟΣ θα καταφέρει τελικά να κάνει όλη την υφήλιο σαν τη μούρη του, ΠΟΙΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ, ΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΩ!!!
    Τόσο χαμηλά είναι τα κίνητρα (ακόμη και τα θρησκευτικά – θεολογικά) της τρελής μαϊμους, του μερακλοπίθηκου που λέγεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΩΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΘΝΟΣ, ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΘΕΟ!!!

    Δεν μπορείς να χρεώνεις ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ στον Χριστό και να βρίζεις τους Έλληνες που θεωρούσαν έλληνα τον Δία, να θεωρείς ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ το Ισραήλ λόγω της Βηθλεέμ και της Ιερουσαλήμ και να κατηγορείς τους Έλληνες που θεωρούσαν ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ την Ελλάδα λόγω της Αθήνας και των Δελφών!!!
    Δεν μπορείς να δέχεσαι ότι πράγματι οι Έλληνες ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ να μετατρέψουν τους ΘΕΟΥΣ – ΙΔΕΕΣ σε Θεούς ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ με ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ που ξεκινούν απο τα ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ(;;;) (αν και επρόκειτο κυρίως για συμβολισμούς) και να είσαι απόλυτα ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΣ προς ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ και ταυτόχρονα να δέχεσαι να συζητας για την Π@¥ΤΣΑ (περιτομή) του Χριστού (συγχωρα με θεέ μου, όπως και τον ηλίθιο που το λέει όπως και το Π@¥ΣΤΟΠΑΠΑΔΑΡΙΟ που το έκανε ΓΙΟΡΤΗ (;;;)
    1 Ιανουαρίου με μοναδικό σκοπό ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ο ΑΕΝΑΟΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ του ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ επί γης, ώστε να παρουσιάσει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!!!
    Το όποιο ιερατείο ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ κατι τέτοιο, δεν μπορεί παρά να ανήκει στο ΕΘΝΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!
    Κάποιος που ανήκει ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ δεν μπορεί να δέχεται όλα αυτά, γιατί αυτό αποτελει ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!!!
    Αν δεν υπάρχουν ΕΘΝΗ δεν θα υπάρχουν όλα αυτά, ΣΩΣΤΑ!
    Επειδή το ΕΘΝΟΣ στο οποίο ανήκω ΗΤΤΗΘΗΚΕ και μετά ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΕ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΕ τόσο σωματικά όσο και ψυχικά αλκά και πνευματικά εδώ και πολλούς αιώνες, ΑΠΑΙΤΩ για να δεχθώ ως Έλληνας, για να δεχθώ την κατάργηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ στα πλαίσια της όποιας ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΣΗΣ, είτε ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉΣ είτε πολιτικής, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΩΣ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΘΝΟΣ (ουσιαστικά πρώτο που γενοκτονήθηκε) ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!
    Όποιος θέλει τον ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ α πρωτοστατησει σε ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ εκτός του ότι ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, έχει ή ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ και ΔΟΛΟ να τραυματίσει ξανά τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ή ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ (στην καλυτερη ΗΛΙΘΙΟΣ) ο οποίος μέσα στην ΠΑΡΑΝΟΙΑ και την ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ του, χρησιμοποιεί το πληκτρολογιο ως… ΑΝΤΙΨΥΧΩΣΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ, χρησιμοποιώντας τους άλλους σχολιαστές σαν ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ!!!
    Αν συμβαίνει το τελευταίο ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ και προτιθεμαι να τον βοηθήσω εθελοντικά!
    Επειδή όμως κάποιος ΑΔΑΗΣ ΟΜΟΕΘΝΗΣ μου, ο οποίος δεν γνωρίζει την ΑΣΘΕΝΕΙΑ του κάθε ψυχικά ΑΡΡΩΣΤΟΥ σχολιαστή και μπορεί να επηρεασθεί, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΩ ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΨΗ, καθώς και κάθε ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ φιλοσοφικο-θεολογικο-συνειδησιακό καπέλωμα του έθνους μας!!!

  18. Καταρχην να ευχαριστησω τον Τρια για τα καλα του λογια και για την προσπαθεια που κανει για να αποφευχθει ο εμφυλιος θρησκευτικος πολεμος στην Ελλαδα απο τους διαφορες Σωρρες και τις ομαδες τους που τις προαλλες εβαλαν και βομβα σττο αγαλμα του Πλαιολογου.

    Ειναι ενας πραγματικος πατριτωτης και του βγαζω το καπελο.

    Επισης θα το παραδεχθω δημοσια. Εγω και ο Ιησους ευθυνομαστε για ολα τα κακα που συμβαινουν στην Ελλαδα και στον πλανητη. Παμε παρακατω.

    Σε σχεση με αυτα που ελεγα πριν και αν και ειναι αρκετα δυσκολο να βρεις τιμιους ανθρωππους αναμεσα Εβραιους που να υπεραιζονται του Ιησου υπαρχουν καποια μεμονομενα ατομα που μελετοντας την παραδοση τους και τις εκπορευσεις του δεντρου της ζωης κατεληξαν στο απλουστατο συμπερασμα για τους σχετικους οτι ο Ιησους υπηρξε μια υλοποιηση του Αρχετυπου/Ein Sof.

    “However, the parallels did not go without notice when more Jews were kabbalah literate. In 1696, one mystical rabbi (Aharon ben Moshe Ha-Kohen of Krakow) became a believer in Y’shua (Jesus) based on his study of kabbalah. He wrote three Hebrew manuscript volumes detailing the numerous parallels he found between the New Testament and the Zohar (the classic core text of Jewish mysticism). Yochannan Rittangel (d. 1652), the first translator of the Jewish mystical work Sefer Yetzirah, was one of several Jewish believers in Y’shua to disseminate Jewish mystical wisdom to a wider audience.

    In the early twentieth century, Feivel Levertoff (d. 1954) was one of the translators of what is still the premier English version of the Zohar (published by the highly-respected Jewish press, Soncino). A yeshiva-trained Hassidic Jew and a third-generation descendent of Rabbi Shneur Zalman of Liada (the founder of Chabad Lubavitch), Levertoff came to believe in Y’shua as the Messiah through parallels he found between the New Testament and his Jewish mystical faith.

    The Los Angeles-based Kabbalah Centre, one of the best-known popularizers of kabbalah today, frequently makes admiring mention of a non-Jewish scholar of kabbalistic wisdom, Pico della Mirandola (1463-1494). However, the Centre’s spokespersons, books and presentations never mention his ultimate conclusion based on years of exploring the mysterious secrets of kabbalistic wisdom: “There is no knowledge that proves the Divinity of the Messiah better than . . . kabbalah.”

    Απο: jewsforjesus.org/publications/issues/v18-n02/01

    Θυμηθειτε επισης πως αντεδρασαν οι Εβραιοι οταν ενας απο τους πλεον αναγνωρισμενους αρχιραββινους τους αποκαλυψε το ονομα του Μεσσια λες και ειναι αρχαιοελληνιστες ενα πραγμα:

    yeshuahamashiach.org/Kaduri_names_Messiah.htm

    To Sepher Yetzirah λοιπον εξηγει οτι ο Ιησους υπηρξε η ενσαρκωση του Αρχετυπου/Ein Sof και οτι αυτη ειναι η ανωτερη εκφραση του Θεου στον πλανητη μας ανεξαρτητα με το γεγονος οτι οι Εβραιοι των σκοτωσαν οπως θα εκαναν αλλωστε και οι αρχαιοελληνιστες και επελεξαν αντι αυτου να σωσουν ενα δολοφονο τον Βαραβα οπως αλλωσε και οι αρχαιοελληνιστες θα επελεγαν με κλειστα ματια τον Τρια εναντια στον πραγματικο Δια και εναντια ακομα και στον Αλεξανδρο καθως ειναι ξεκαθαρο οτι μιλαμε για τους απογονους των δολοφονων του που ειναι ασφαλως τεραστιοι Ελληνες και πατριωτες και δεν προσπαθουν για παραδειγμα να προκαλεσουν θρησκευτικο πολεμο. Για ονομα το Δια οποιος το ισχυριζετε αυτο ειναι ανθελληνας και προδοτης…

    “Sixth Order: The Archetype

    50. God. Ain Suph. He Whom no mortal eye bath seen, and Who has been known to Jesus the Messiah alone.”

    Απο: hermetic.com/texts/yetzirah.html

    Εδω βλεπουμε πως ενας guru Εβραιος (Ωχ ειναι Ινδουιστης!) εξηγει αυτο το θεμα σε σχεση με το Αρχετυπο/Manvantara/Manu μεσα απο την δικη του γλωσσα:

    youtube.com/watch?v=QnaQMoDodys

    Επισης απλα να εξηγησω οτι δεν υπαρχει πουθενα αλλου στον πλανητη καμια κοντρα σε σχεση με την καταγωγη του Ιησου καθως για τους ανθρωπους αυτα τα θεματα ειναι γελοια καθως επισης υπαρχουν αρκετα συμαντικοτερα θεματα για να διαφωνησει ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ καποιος με τα ιερατεια.

  19. Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Τρία για τα καλά του λόγια και για την προσπάθεια που κάνει για να αποφευχθεί ο εμφύλιος θρησκευτικός πόλεμος στην Ελλάδα από τους διάφορους Σώρρες και τις ομάδες τους που τις προάλλες έβαλαν και βόμβα στο άγαλμα του Παλαιολόγου.

    Είναι ένας πραγματικός πατριώτης και του βγάζω το καπέλο.

    Επίσης θα το παραδεχθώ δημόσια. Εγώ και ο Ιησούς ευθυνόμαστε για όλα τα κακά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον πλανήτη. Πάμε παρακάτω.

    Σε σχέση με αυτά που έλεγα πριν και αν και είναι αρκετά δύσκολο να βρεις τίμιους ανθρώπους ανάμεσα Εβραίους που να υπερασπίζονται την αλήθεια του Ιησού υπάρχουν κάποια μεμονωμένα άτομα που μελετώντας την παράδοση τους και τις εκπορεύσεις του δέντρου της ζωής κατέληξαν στο απλούστατο συμπέρασμα για τους σχετικούς ότι ο Ιησούς υπήρξε μια υλοποίηση του Αρχέτυπου/Ein Sof.

    “However, the parallels did not go without notice when more Jews were kabbalah literate. In 1696, one mystical rabbi (Aharon ben Moshe Ha-Kohen of Krakow) became a believer in Y’shua (Jesus) based on his study of kabbalah. He wrote three Hebrew manuscript volumes detailing the numerous parallels he found between the New Testament and the Zohar (the classic core text of Jewish mysticism). Yochannan Rittangel (d. 1652), the first translator of the Jewish mystical work Sefer Yetzirah, was one of several Jewish believers in Y’shua to disseminate Jewish mystical wisdom to a wider audience.

    In the early twentieth century, Feivel Levertoff (d. 1954) was one of the translators of what is still the premier English version of the Zohar (published by the highly-respected Jewish press, Soncino). A yeshiva-trained Hassidic Jew and a third-generation descendent of Rabbi Shneur Zalman of Liada (the founder of Chabad Lubavitch), Levertoff came to believe in Y’shua as the Messiah through parallels he found between the New Testament and his Jewish mystical faith.

    The Los Angeles-based Kabbalah Centre, one of the best-known popularizers of kabbalah today, frequently makes admiring mention of a non-Jewish scholar of kabbalistic wisdom, Pico della Mirandola (1463-1494). However, the Centre’s spokespersons, books and presentations never mention his ultimate conclusion based on years of exploring the mysterious secrets of kabbalistic wisdom: “There is no knowledge that proves the Divinity of the Messiah better than . . . kabbalah.”

    Απο: jewsforjesus.org/publications/issues/v18-n02/01

    Θυμηθείτε επίσης πως αντέδρασαν οι Εβραίοι όταν ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους αρχιραβίνους τους αποκάλυψε το όνομα του Μεσσία λες και είναι αρχαιοελληνιστές ένα πράγμα:

    yeshuahamashiach.org/Kaduri_names_Messiah.htm

    To Sepher Yetzirah λοιπόν εξηγεί ότι ο Ιησούς υπήρξε η ενσάρκωση του Αρχέτυπου/Ein Sof και ότι αυτή είναι η ανώτερη έκφραση του Θεού στον πλανήτη μας ανεξάρτητα με το γεγονός ότι οι Εβραίοι των σκότωσαν όπως θα έκαναν άλλωστε και οι αρχαιοελληνιστές και επέλεξαν αντί αυτού να σώσουν ενα δολοφόνο τον Βαραββά όπως άλλωστε και οι αρχαιοελληνιστές θα επέλεγαν με κλειστά μάτια τον Τρία ενάντια στον πραγματικό Δια και ενάντια ακόμα και στον Αλέξανδρο καθώς είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για τους απογόνους των δολοφόνων του που είναι ασφαλώς τεράστιοι Έλληνες και πατριώτες και δεν προσπαθούν για παράδειγμα να προκαλέσουν θρησκευτικό πόλεμο. Για όνομα το Δια όποιος το ισχυρίζεται αυτό είναι ανθέλληνας και προδότης…

    “Sixth Order: The Archetype

    50. God. Ain Suph. He Whom no mortal eye bath seen, and Who has been known to Jesus the Messiah alone.”

    Απο: hermetic.com/texts/yetzirah.html

    Εδώ βλέπουμε πως ένας guru Εβραίος (Ωχ είναι Ινδουιστής!) εξηγεί αυτό το θέμα σε σχέση με το Αρχέτυπο/Manvantara/Manu μέσα από την δική του γλώσσα:

    youtube.com/watch?v=QnaQMoDodys

    Επίσης απλά να εξηγήσω ότι δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον πλανήτη καμία κόντρα σε σχέση με την καταγωγή του Ιησού καθώς για τους ανθρώπους αυτά τα θέματα είναι γελοία, καθώς επίσης υπάρχουν αρκετά σημαντικότερα θέματα για να διαφωνήσει ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ κάποιος με τα ιερατεία.

    Όλα αυτά που λέω εξηγούν και όλες αυτές τις αριθμολογικές “συμπτώσεις” που ανέφερα στο παρελθόν οι οποίες ασφαλώς ορίζονται από το Αρχέτυπο και τον δημιουργό και όχι από εξωγήινους και τους μαύρους μάγους όπως ο Crowley που άπλα παίζουν με τις εκπορεύσεις του δέντρου της ζωής και φάγανε ήδη το κεφάλι τους και απλά ίσως ορισμένοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα και αυτό είναι που προσπαθώ να τους εξηγήσω όπου τους πετύχω ότι δηλαδή υπάρχει Θεός δημιουργός όπως άλλωστε πίστευαν και οι Πλατωνιστές και δεν μπορούν να τα βάλουν μαζί του και απλά νομίζουν ότι μπορούν γιατί οι Χριστιανοί είναι τα εύκολα θύματα λόγω της ασχετοσύνης τους άλλα και της αθωότητας τους πολλές φορές.

  20. Επί της ουσίας λοιπόν και πέρα από τις θρησκευτικές διαμάχες και τους πιθηκισμούς ο Ιησούς είναι ο θεός και η παρηγοριά των φτωχών και των πενομένων και αυτών που επί της ουσιας δεν έχουν πουθενά να στραφούν και θα ήταν και λίγο κωμικοτραγικό να στραφούν στα αρχαία είδωλα των σεξομανών και παιδεραστών “θεών” εκεί όπου το πιθανότερο θα ήταν να τους πήδαγαν κιόλας και αυτό είναι μια πραγματικότητα ανεξάρτητα από τις διαφωνίες που μπορεί να έχει κάποιος με την Βίβλο και το δόγμα. Το καλύτερο πράγμα που συνέβηκε πότε στα αρχαία είδωλα είναι ο ευνουχισμός τους εκεί όπου μέσα από τα όμορφα και καλλωπισμένα αγάλματα ξεπετάγονταν φρικιά όταν τα εξορκίζαμε στο παρελθόν και όπως και τότε έτσι και τώρα πολλοί είναι που άρχισαν να βλέπουν τι είναι πραγματικά αυτό που παράγει η ειδωλολατρία και ο μαύρος Ταντρισμός επί της ουσίας σε ευρεία κλίμακα. Ασφαλώς αυτοί οι μεγάλοι διανοητές που προσπαθούσαν να αποτυπώσουν μέσα από συμβολικές παραστάσεις την κίνηση των κοσμικών ενεργειών δεν είχαν αυτό στο μυαλό τους όμως αυτά τα πράγματα μόνο παιχνιδάκια και αστεία δεν είναι για αυτό άλλωστε υπήρχε μια προδιάθεση πριν δηλαδή την εμφάνιση του Χριστιανισμού για απεγκλωβισμό από τις συμβολικές παραστάσεις που ξεκίνησε από τον Πλάτωνα ο οποίος και κατηγορείται από πολλούς νεοεθνικούς ειδωλολάτρες επί της ουσίας και όχι μόνο στην θεωρία ότι υπήρξε προπομπός του Χριστιανισμού και όχι άδικα θα έλεγα.

    Μέσα στα πλαίσια λοιπόν των γνωστών τελετουργικών που παρήγαγαν και αρκετούς εξυπνόβλακες Βρικόλακες στην Ελλάδα πέρα από τα ζόμπι του ISIL αυτή η πραγματικότητα είναι μια πηγή πνευματικής ενέργειας για αυτούς που ασκούν μαύρο Ταντρισμό ανεξάρτητα με την ορθότητα η όχι του δόγματος και αυτό φυσικά έχει και το ανάλογο καρμικό κόστος που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πνευματικός θάνατος και fatality μέσα σε μια μη αντιστρέψιμη κατάσταση που ούτε όλες οι μετάνοιες και οι προσευχές του κόσμου δεν μπορούν να σε σώσουν καθώς δεν υπάρχει τρόπος να ξεπλένεις το αίμα των Αγίων και των μαρτύρων και αυτή η πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι το πυρηνικό όπλο της Ελλάδας που σας έλεγα που θα πρέπει όμως πρώτα να το ρίξει στους εγχώριους Βρικόλακες καθώς επί της ουσίας είναι απλά ένα θέμα συνειδητοποίησης της πραγματικότητας και όλα τα υπόλοιπα που λέγονται σε σχέση με το θέμα και σε σχέση με τα χριστιανικά μυστήρια είναι μια παραίσθηση και μια τεχνητή παγίδα που έστησαν οι αρχαίοι Ταντριστές στους μαύρους μάγους και τους δαιμονολάτρες και άμα δεν ξυπνήσετε σε αυτή την πραγματικότητα σε σχέση δηλαδή με την δύναμη που έχουν τα Χριστιανικά μυστήρια που είναι και ο λόγος που οι δαίμονες τα απεχθάνονται δεν υπάρχει κανένας Θεός και κανένας Χριστός που μπορεί να σας σώσει.

    1. Ο “απεγκλωβισμός από τις συμβολικές παραστάσεις” και η καταστροφή των έργων τέχνης που απροκάλυπτα επικροτείς
      είναι ενδεικτικές του “θεικού” “πνεύματος” που αποκαλύπτεται
      στη “βίβλο”:Ψαλμοί ΞΗ 23:”Θέλετε καταστρέψει πάντας τους τόπους
      ,όπου τα έθνη θέλετε κυριεύσει,ελάτρευον τους Θεούς αυτών,επί τα
      υψηλά όρη,και επί τους λόφους και υποκάτω παντός δέντρου δασέος.Και θέλετε κατεδαφίσει τους βωμούς αυτών,και συντρίψει
      τας στήλας αυτών,και κατακόψει τα είδωλα των θεών αυτών και
      εξαλείψει τα ονόματα αυτών εκ του τόπου εκείνου.”
      Η προσπάθεια σου να καλύψεις την πραγματική σου
      φύση,μιμούμενος ξεδιάντροπα θεοσοφιστές τύπου Εδουάρδου
      Σιρέ,θα ήταν επιτυχής αν δεν υπερτερούσε το αρχέγονο στοιχείο
      που χαρακτηρίζει το “λαό” σου:ο ύπουλος φθόνος,που σε ωθεί
      να εξυβρίζεις και να υποσκάπτεις καθετί φυσικό,αληθινό και ωραίο.Είσαι σε ρήξη,όχι με τους Αρχαίους,αλλά με τον εαυτό σου.

  21. Ίσως και να υπάρχει δίκιο σε αυτό που λες με την ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ από τον ΥΓΕΙΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ο οποίος ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΔΟΓΜΑ το οποίο ΚΑΤΕΝΤΟΛΗΝ των εκάστοτε εξουσιών ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ – ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΗΚΕ!
    Φυσικά και δεν πρέπει κανείς να ΑΡΝΗΤΑΙ τον Λόγο του Χριστού, ούτε και αυτούς που ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ως ΑΓΙΟΙ, αλλά δεν πρέπει να συμβαίνει το ιδιο για όσους ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΓΙΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ από το ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, γιατί ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ εξυπηρέτησαν τον ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΦΙΛΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟ ΛΟΓΟ!!!
    ΑΛΛΑ…………………….,…
    Λαός και ΕΘΝΟΣ που ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ, ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ την ΓΟΝΙΔΙΑΚΉ ΜΝΗΜΗ που έχει εγγραφει στα ΚΥΤΤΑΡΑ τους και την κουβαλούν μέσα τους από την ημέρα της γέννησης τους, το γονίδιο των προγόνων τους ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ υπάρχει μέσα τους, Η ΑΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΕΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, οταν στρέφεσαι κατά του γονιδιου σου για να ακολουθήσεις κάποια πνευματική τάση, εισαι καταδικασμένος να εξαφανιστείς από την ιστορία και τον ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και να σβήσεις μαζί σου και τον ΛΑΟ σου και το ΕΘΝΟΣ σου και κατα συνέπεια την ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!!!
    Με την λογική της ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΛΟΓΩ ΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και της διαφθοράς των πολιτών εκείνης της εποχής, με την ίδια λογική θα έπρεπε να ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, λόγω της φθορας του χριστιανικού κόσμου λογω των ιερατείων και λόγω της διαφθοράς των σύγχρονων πολιτών οι οποίοι ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ – ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΥΧΟ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΠΕΦΕΡΕ!!!
    Όσων αφορά την συνεχή αναφορά στην ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ η Α-ΛΗΘΕΙΑ βρίσκεται κάπου στη μέση και ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει να κρίνει ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ!!!
    Υπάρχουν περιοχές στην ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ στις οποίες η ΠΡΟΣΜΙΞΗ ήταν περισσότερη, λιγότερη ή και ΕΛΑΧΙΣΤΗ!!!
    Αυτό δεν σημαίνει ΟΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ αλλά ότι υπάρχει στο 75% των Ελλήνων σε άλλους σε μικρότερη και άλλους σε μεγαλύτερη ποσόστοση (μεγάλες μελέτες ΑΠΘ [καθ. Τριανταφυλλίδης], πανεπιστήμιο Πάδοβας γι τους πληθυσμούς χερσονήσου του Αιμου, Άρις Πουλιανός- πρωτος Έλληνας ανθρωπολόγος, κομμουνιστής – διεθνιστής στα πιστεύω του, κα).
    Τώρα, αν κανείς αναζητήσει τέτοια ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ στο πολύπαθο νησί της Κύπρου, είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να την βρει έστω και στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ και λογω της ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ και λόγω των ΠΡΟΣΜΙΞΕΩΝ που προήλθαν απο ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΉΣΕΙΣ, με αναγκαστική ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ και με το δεδομένο ότι δεν υπήρχε δυνατοτητα ΔΙΑΦΥΓΗΣ – ΑΠΟΦΥΓΗΣ των γεγονότων!
    Η διαφορά με το νησί της Κρήτης ήταν η γεωγραφική θέση (Κύπρος γειτονιά Μέσης Ανατολής) όπου οι Κρήτες δεν είχαν την ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ την οποία ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ αποκτήσατε στην Κύπρο και έτσι δεχοσασταν πιο εύκολα την ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ενώ οι ΚΡΉΤΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
    Με την σημερινή λογική συμβουλή λοιπόν στο ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ, η οποία λέει:
    “ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟΥΛΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ”
    ακριβώς με την ίδια λογική έμεινε στο πέρασμα των χρόνων στο νησί ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ (προσοχή δεν είπα καθόλου).
    Όποιος λοιπόν πιστεύει το ίδιο για την υπόλοιπη Ελλάδα, επειδή ο ίδιος δεν μπορεί να το έχει, του ταιριάζει η παροιμία:
    “Η ΓΑΤΑ Η ΚΟΛΟΒΗ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΕΣ ΚΟΛΟΒΕΣ”
    Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ μπορί σήμερα να σημαίνει ΤΙΠΟΤΕ ή ΠΟΛΛΑ και δεν εξετάζουμε την σημαντικότητα του ή μη!
    Αυτό όμως που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ, ειδικά από αυτούς που ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ λόγω επιμειξίας ενώ από λάθος τους χρεώνουν ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ, είτε από αυτούς που ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!
    Σαφέστατα και η ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΜΝΗΜΗ δεν ακυρώνει τα ΡΙΖΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!
    Για παράδειγμα, ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ όχι μόνο αφορά τους Ελληνες αλλά και τους ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
    ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΤΑΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΙΩΝΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ!
    Αυτός ο λαός έχει μέσα του γονιδιακή ελληνική μνήμη, η οποία μαλώνει με το ψυχοπνευματικό σαράκι που του κόλησαν ώστε να πιστεύει ότι είναι ΙΟΥΔΑΙΟΣ!
    Η οποιαδήποτε λοιπόν τέτοια ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ δημιουργει ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ, ο οποίος αν δεν θεραπευτεί ο συγκεκριμένος λαός και έθνος ΟΔΗΓΗΤΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ!
    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!
    Την ιστορία που μας σερβίρουν την έγραψαν οι νικητές και προσπάθησαν να μας πείσουν ότι οι πρόγονοί μας ήταν παιδεραστες (αλλοίωσαν – στιγμάτισαν την έννοια του ΕΡΩΤΑ) ότι ήταν ομοφυλλόφιλοι και πολεμοχαρείς (επειδή αμύνονταν στις ανηλεεις επιθέσεις).
    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ:
    1. Άνθηση και ΕΠΙΒΟΛΛΗ της ομοφυλλοφιλίας.
    2. ΕΞΑΡΣΗ της παιδεραστίας.
    3. Εκατομύρια νεκροί από ΠΑΓΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ και ανοιχτά μέτωπα διαρκώς!
    ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!!
    Δύο συμβουλες:
    • ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ.
    • ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΡΝΙΩΜΑΣΤΕ!!!

    ΠΕΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΤΙΣΑΝ!!!

  22. Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα τοτε εγινε μια καρμικη καθαρση που επρεπε να γινει οπως και τωρα γινεται ηδη και αυτο δεν εχει να κανει με καποια συγεκριμενη θρησκεια και παραδοση αλλα με την εναλλαγη του αστρολογικουυ αιωνα και την κινηση των κοσμικων δυναμενων, εκει οπου ο κοσμικος οφις πεταει το παλιο του δερμα και φοραει καινουριο μεσα σε μια κατασταση οπου ολοι οι δρομοι οδηγουν στο zero point και στην επανεκκινηση οχι του πλανητικου αλλα του συμπαντικου ματριξ.

    Για αυτο και εγω μιλαω για επαναγεννηση HELLENIC REBIRTH = 888 και οχι για επιστροφη πισω στο παρελθον και για ασκοπες διαμαχες, καθως θα γινει μια συνολικη επανεκτιμηση απο μενα και οσους με ακολουθησουν (πλακα κανω φυσικα) ολων των παπαριων που διδαξαν οι αρχαιοι και εγω θα σας μαθω για τον πραγματικο Δια/Amun Ra και τον πραγματικο Απολλωνα/Ωρο που φυσικα δεν ειναι παιδεραστες και θα σας εξηγησω και την σχεση του Απολλωνα με την καρδια του δεντρου της ζωης και το tiferet κλπ αλλα και το γεγονος οτι ποτε δεν εφυγε γιατι επαψε να υπαρχει το αρχαιο ειδωλο και βασικα οι αρχαιοι θα μπορουσαν να ειναι μαθητες μου δεν ειμαι υπεροπτης και τωρα φανταστειτε ας πουμε οτι απλα κανω πλακα στα οντα της επιφανειας και στους μαυρους μαγους που νομισαν οτι κατι καταλαβαν απο τις αρχαιες παραδοσεις γιατι δαβασαν τις παπαριες του Crowley.

    Σε σχεση με τις παπαριες του ΟΕΑ πραγματικα λυπαμαι αλλα οτιδηποτε δεν μπορει να επιστρεψει στον κυκλο θα εξαλιφθει και η ταυτιση με τα ειδωλα μπορει να αποβει μοιραια για αυτη την διαδικασια για αυτο αλλωστε και αυτο που ειπε ο Ιησους για το συγκεκριμενο θεμα εχει ιδιαιτερη σημασια και αυτο φυσικα ισχυει και για τους Χριστιανους που ταυτιστηκαν με τις θρησκευτικες δομες και τα ειδωλα επι της ουσιας του Χριστιανισμου και για τους Εβραιους που ταυτιζονται με τα εθνικα τους ειδωλα κλπ:

    Α’Ιωάνν. 2:15-19
    Μη αγαπατε τον κοσμον μηδε τα εν τω κοσμω. εαν τις αγαπα τον κοσμον, ουκ εστιν η αγαπη του πατρος εν αυτω·οτι παν το εν τω κοσμω, η επιθυμια της σαρκος και η επιθυμια των οφθαλμων και η αλαζονεια του βιου, ουκ εστιν εκ του πατρος αλλ εκ του κοσμου εστιν. και ο κοσμος παραγεται και η επιθυμια αυτου, ο δε ποιων το θελημα του θεου μενει εις τον αιωνα.

    ΘΕΛΗΜΑ = 93

    Σε σχεση με την κοντρα που ειχε το Εβραικο ιερατειο με τα υπολοιπα σε καποια πραγματα συμφωνω σε καποια οχι αλλα αμα με ρωτατε αν ο πνευματικος μου προγονος ειναι ο Ομηρος η ο Δαβιδ δεν προκειται να το κρυυψω οτι αυτος ειναι ο Δαβιδ που εριξε κατω τον Γολιαθ με την σφοντονα του και αυτο αλλωστε ειναι το αρχετυπο που με εμπνεει να τα βαλω με ολους τους δαιμονες και τους μαυρους μαγους με μοναδικο μου οπλο την πιστη μου στους θεους, καθως επισης οπως σας εξηγησα ειμαι και απογονος των “αψυχων” δουλων και κανενας αλλος δεν νοιαστηκε για μενα εκτος απο τους Θεο του Δαβιδ και το γενος του που γεννησε και τον Ιησου που μου εδωσε ψυχη. Αμα νομιζετε οτι θα πουλησω την ψυχη μου για τα ειδωλα και το εγω των αρχαιων κανετε τεραστιο λαθος.

  23. Σε σχεση μαλιστα με τον Ομηρο θα επρεπε να επιλεξω αναμεσα σε αυτον και τον Ηρακλειτο που τον εβριζε και ελεγε οτι θα επρεπε να ραπιζεται για τις ανοησιες που ειπε για τους θεους κατι με το οποιο συμφωνω τοσο εγω οσο και ο παππους Ανου-Ουρανος η ενεργεια του οποιου μου προκαλει δεος και φοβο και που γενικα τα εχει μαζεμενα σε ολους καθως σκυλοβριζε και τους Εβραιους τους οποιος αποκαλεσε βρωμικα σκουλικια.

    Ομως δεν θα μπορουσα φυσικα να αποδεχθω τον Ηρακλειτο ως το Αλφα και το Ωμεγα (δηλαδη τον ΙΑΩ) καθως σκυλοβριζε και τον Πυθαγορα για την πολυμαθεια του και γενικα η Ελληνικη πραγματικοτητα ειναι μια αδιεξοδη διαμαχη του εγω που κατεληξε στον διωγμο των αριστων.

    Ειχα επικοινωνια με τον πνευμα του Πυθαγορα τον οποιο θαυμαζω για το γεγονος οτι καταφερε να εφαρμοσει την χρυση αναλογια αναμεσα στο πνευμα και την υλη ισως καλυτερα απο τον καθενα αλλα δεν μιλαμε για καποιον θεο της δικαιοσυνης οπως για παραδειγμα ο Ιησους. Μιλαμε για ενα πνευματικο διδασκαλο που επισης κυνηγηθηκε.

    Εκτος απο τον Πυθαγορα οι θεοι με εφεραν σε επικοινωνια με τον Αντιοχο τον Επιφανη που μεχρι τοτε δεν γνωριζα καν ποιος ειναι και γιατι ηρθε να με βρει και μετα που εμαθα ποιος ειναι και σε σχεση με αυτα που μου ειπε αρχισα να υποψιαζομαι και τον λογο που με επισκευθηκε η που μου τον εστειλαν οι θεοι καθως στην παρουσα φαση ειναι ενσαρκωμενος στην Ελλαδα ως καποιος θρησκολυπτος Ορθοδοξος Χριστιανος που αποδεχεται δηλαδη και την Π.Δ για να καταλαβετε που το παω.

    Γνωρισα επισης τον Περικλη που τον ρωτησα και τι ομαδα ειναι και μου ειπε οτι ειναι με τον Ολυμπιακο λογω των θεων του Ολυμπου και προσπαθουσε να μου εξηγησει ποσο καλη ειναι η δημοκρατια και οτι τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι διαφορετικα αν και διαφωνω και μαλλον αυτος ειναι ο λογος που με επισκεφθηκε. Να αναφερω επισης οτι ειναι θετικος με τον κομμουνισμο και ειναι γενικα αριστερακιας και αν ειναι ενσαρκωμενος στην Ελλαδα μπορει να ειναι και ο Τσιπρας. lol

    Γνωρισα επισης τον Δημοσθενη που επισης δεν γνωριζα η δεν θυμομουνα ποιος ειναι και μου ειπε οτι ηρθε να μου φερει το δωρο της ρητορικης δηλαδη της απατης, καθως ο λογος μου ειναι ευθυς οπως το σπαθι του Αλεξανδρου που εκοψε τον γορδιο δεσμο και μετα εμαθα και για την κοντρα του με τον Αλεξανδρο και καταλαβα επακριβως στην συγκεκριμενη περιπτωση γιατι με επισκεφθυκε.

    Γενικα δεν ξερω ποια ειναι η σχεση μου με τους Ελληνες αλλα ξερω ποια ειναι η σχεση μου με τον Ιησου και τον Δαβιδ και γενικοτερα με το Ταγμα του Μελχισεδεκ καθως εχουμε τον ιδιο Θεο, δηλαδη τον θεο των φτωχων και των αδυναμων που χρειαζονται ενα στηριγμα οπως καλη ωρα οι νεοελληνες.

    Σημειωση: Αμα χαθει το προηγουμενο αυτο μαλλον δεν θα βγαζει νοημα.

  24. Σε ευχαριστώ για την αποκάλυψη σου σε όλους ότι συνομίλησες με τον Ηράκλειτο, τον Δημοσθένη και τον Πυθαγόρα, καθώς και ότι μίλησες για στοίχημα με τον Περικλή, οπότε καταλαβαίνεις ότι αν κάποιος γνωρίζει την ΡΗΤΟΡΙΚΗ, τότε μάλλον αυτός είμαι εγώ, γιατί σε οδηγώ με τον τρόπο που αλλάζω το λόγο μου μάλλον εκεί που θέλω!
    Τα συμπεράσματα στους αναγνώστες των σχολίων!
    Εγώ θα συμφωνούσα με εσένα, αφού όπως λες είσαι ο… “θεός”!!!! χαχαχαχαχα
    Έχεις κάτι να δώσεις, μην το ακυρώνεις με παλαβομάρες!
    Αν δεν σε βοηθήσω δαΒΙΔΟΛΟΓΕ, βλέπω μετά τα σχόλιά σου να πέφτουν ζαρζαβάτια, λαχανικά αλλά και μεγάλα γέλια!
    ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΕ, ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

  25. Εγω ομως δεν θα ειμαι εδω για σενα καλε μου και για κανενα του ειδους σου καθως επισης καπου εχεις χαθει καθως δεν διαβαζωω καν τι λες γιατι γνωριζω εκ των πρότερων οτι ολα οσα λες ειναι ανοησιες και κουτοπνηριες και παλαβοομαρες που απευθυνονται σε ηλιθιους και σε αρρωστους για αυτο αλλωστε θα πρπεπει προωτα να κοιταξετε τον εαυτο σας να βρειτε το λαθος για τα κουτοπονηρα λαμογια που γεννοβολατε καθως για αυτο δεν σας φταιει κανενας περα απο την βλακεια σας, αληθεια σας λεω.

    Εισαι απλα ενας παρανοικος προκλητικος καραγκιοζης και αμα νομιζεις οτι υπαρχουν θεοι για σενα κανεις καποιο τεραστιο λαθος. Θυμισου και τι ειπε ο Ιαμβλιχος για τους μωροσοφους του ειδους σου αλλα και το τι ειπε ο Ιωαννης για αυτους που επι της ουσιας ειναι ασοφοτεροι απο τα ζωα και απλα παριστανουν τους εξυπνακιδες καθως αυτοξεφτυλιζονται μπροστα στον καθρεφτη του συμπαντος.

    Απλα προσπαθεις να προκαλεσεις και ψαχνεις για αιμα και αυτο εισαι και αυτοι ειναι και οι θεοι σου. Εισαστε Βρικολακες οντα του σκοτους που δεν εχουν καμια ελπιδα και απλα καιγονται μεσα στις παισθησεις τους.

    Δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι θεος. Ειμαι απλα ενας αμνος του Θεου καπου εχεις χαθει.

  26. Ορσιμενοι που ειναι επι της ουσιας αποκομμενοι απο καθε πνευματικη πραγματικοτητα απλα προσπαθουν να δημιουργησουν μηχανισμους με το μυαλο τους για να ταισουν την ιδεολογικη τους αρρωστια και τελικα να σκοτωσουν το πνευμα και φυσικα δεν διαφερουν σε τιποτα απο αυτους που γνωρισα στο fb που ισχυριζονται οτι ειναι Illuminati εκει οπου μαλιστα οι αρχικοι Bavarian Illuminati ειχαν και ενα κολλημα με τα Ελληνικα ονοματα ασχετως αν ο αρχηγος τους ηταν Εβραιος οπως και ο ιδρυτης της νεας Ακροπολης αλλωστε.

    Ακριβως το ιδιο πραγμα ειναι ισως μονο δεν ειναι τοσο κουτοπονηροι και τοσο λιγδες καθως επισης και αυτοι μιλανε για καποιον Απολλωνα και σκυλοβριζουν τον Ιησου και μεχρι εκει τους περνει η βλακεια τους εκει οπου ολοκληρη η διδασκαλια του Ιησου εχει σχεση με την εξισσοροπηση των εκπορευσεων του tiferet το οποιο κυβερνα η κοσμικη δυναμη του Απολλωνα εκει οπου μαλιστα η σκια του Tiferet που ειναι γνωστη ως Thagirion ειναι γνωστη και ως Αντιχριστος στους συνειδητοποιημενους Σατανιστες.

    Μιλαμε για το ιδιο πραγμα. Μιλαμε για οντα του σκοτους που ναι ειναι ειδωλολατρες και αψυχο κρεας με ποδια και δεν εχει καμια απολυτος σημασια τι σκεφτονται και τι πιστευουν.

    Εδω απλα για να παρετε μια ιδεα για ποιους μιλαμε:

    amazon.com/Jesus-Prince-Hell-Anti-Christian-Series-ebook/dp/B0040JHV2C

    Εχω ανφερθει για αυτο το ειδος “ανθρωπων” που επι της ουσιας βουλιαζουν μεσα σε καποια χρονοδινη και προσπαθουν να παρασυρουν μαζι τους και το νεοελληνικο εθνος και την ανθρωποτητα καθως παριστανουν τους πατριωταρες και προσπαθουν να προκαλεσουν εμφυλιο θρησκευτικο πολεμο για να ταισουν την αρρωστια τους και για κανενα αλλο λογο.

  27. Σε σχεση με το θεμα του Παλαιου των ημερων ενδιαφερον ειναι και το τι λενε οι ασκητες του Βουδισμου που ψαχνουν φυσικα μεσα τους στο τωρα να βρουν το θειο και να κατανοησουν την κινηση των κοσμικων δυναμεων και οχι στο παρελθον και μεσα θεολογικες απολυτοτητες και αρνητικα φορτισμενες σκεπτομορδες, καθως επισης θα βρεις πολλους δασκαλους του Ζεν να σου λενε οτι πρεπει να εστιασεις στο τωρα και στο εσωτερικο σου κεντρο. Στον εσωτερικο σου δηλαδη Βουδα που ειναι το αντιστοιχο του εσωτερικου Χριστου καθως επισης αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος για να αναλιχθεις σε ανωτερα συενδεισιακα επιπεδα μεσα απο τα ascension spirals και να αποσυνδεσεις επι της ουσιας το εγω σου απο τον κοσμο της παραισθησης (maya) κκατι που προβλεπει και η διδασκαλια του Ιησου.

    ““I am the Great Brahma, the Supreme, the Mighty, the All-seeing, the Ruler, the Lord of all, the Controller, the Creator, the Chief of all, appointing to each his place, the Ancient of days, the Father of all that are and are to be.”

    Απο: https://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_of_Days

    Μεσα σε αυτα τα πλαισια υπαρχουν και νεοελληνες που προσπαθουν να ανελιχθουν σε ανωτερα συνειδησιακα επιπεδα και το μγαλυτερο βαριδι για αυτους ειναι το βαρυ καρμικο φορτιο των δαιμονων του παρελθοντος και κατι μανιακοι τυποι οπως ο Τριας για αυτο αλλωστε και η διδασκαλια του Βουδα επι του προκειμενου που προβλεπει detatchment του εγω απο τις δομες του κοσμου θα μπορουσε να ειναι οφελιμη.

    Οι περισσοτεροι λοιπον αν οχι ολοι που ψαχνουν μεσα τους για την κβαντικη τους προελευση εχουν καταληξει σε καποιο επιπεδο σε μια αρχετυπικη συμφωνια με τον εσωτερικο Χριστο και ακομα και αυτοι που ψαχνουν για τον Ελληνα Χριστο αν και ειναι λιγο μπερδεμενοι προσπαθουν επι της ουσιας να βγαλουν ακρη μεσα απο την δικη τους γλωσσα και τις δικες τους σκεπτομορφες στην προσπαθεια τους να κατανοησοουν το πως θα μπορουσε να λειτουργησει για αυτους αυτη η αρχετυπικη συμφωνια και φυσικα το πιο θα ειναι το αποτλεσμα αυτης της διαδικασιας εξαρτατε απο αυτους και απο την δυναντοτητα τους να κατανοησουν καποια θεματα περα απο την τεχνητη πολωση του κοσμου των παραισθησεων (maya) και οχι φυσικα απο μενα η απο καποιον αλλο.

    Ο μεγαλυτερος κινδυνος για αυτους ειναι κατι τυποι οπως ο Τριας καθως η ταυτιση του κατωτερου εγω με ατομα του ειδους μεσα στα πλαισια και καλα του εθνικου συμφεροντος το οποιο μαλιστα σε καμια περιπτωση δεν εξυπηρετουν αυτα τα ατομα οπως ο Σωρρας κλπ μπορει να αποβει μοιραια για την ολη διαδικασια.

    Αυτο που συμβαινει λοιπον στην πραγματικοτητα ειναι ενας πολεμος αναμεσα στην πνευματικη ιεραρχεια του πλανητη και τους Βρικολακες εκει οπου οι μεν προσπαθουν να ανοιξουν χρονοδινες (ascension spirals) προς την πνευματικη ανελιξη και οι δε αντιστροφες χρονοδινες (descent spirals) που σε θαβουν μεσα στο δεντρο του θανατου εκει οπου βρισκονται ολοι οι δαιμονες της ιστοριας.

  28. Τι σχεση εχουνε ωρε Ελληναρες που εχετε υποστει πλυση εγκεφαλου οι Εβραιοι τραπεζιτες και οι δουλοι του Μαμμωνα με τον Θεο του Δαβιδ;

    Μηπως εχουν τοση σχεση οση εχουν οι “Illuminati” με τον Απολλωνα και τον Πυθαγορα τον οποιον θεωρουν και καλα τον πρωτο grand master των αρχαιων Illuminati (lol) και μηπως τελικα ολοι οι παρανοικοι ειναι στην ιδια μοιρα ανεξαρτητα με το τι πιστευουν και μηπως τελικα ο Θεος εστειλε μια ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ (ILLUSION = 666) σε ολους του ΜΑΛΑΚΕΣ;

    >> http://biblehub.com/2_thessalonians/2-11.htm

    Αυτο που χρειαζονται τοσο οι Εβραιοι οσο και οι επι της ουσιας ειδωλολατες και Σατανιστες για να στρωσουν ειναι τον Θεο των προφητων που τους εσπαγε στο ξυλο και τους ειχε να σερνονται στα ποδια του.

    Ξεχασατε τι μας ειπε ο κυριος των δυναμεων;

    ἰδοὺ διδῶ ἐκ τῆς συναγωγῆς τοῦ Σατανᾶ, τῶν λεγόντων ἑαυτοὺς Ἰουδαίους εἶναι, καὶ οὐκ εἰσὶν ἀλλὰ ψεύδονται· ἰδοὺ ποιήσω αὐτοὺς ἵνα ἥξουσιν καὶ προσκυνήσουσιν ἐνώπιον τῶν ποδῶν σου, καὶ γνῶσιν ὅτι ἐγὼ ἠγάπησά σε.

    Τι σχεση εχουν οι ωρε παιδια του Θεου οι Μαμμωναδες με τον Θεο που ακουει τις προσευχες των φτωχων και των αδυναμων που ψαχνουν για ενα στηριγμα;

    Αυτοι εχουν τοσες ελπιδες να εισελθουν στο βασιλειο του κυριου οσες εχει μια καμηλα να περασει μεσα απο την τρυπα που ανοιγει η βελονα.

    Ξυπνατε απο τον ληθαργο και θυμηθειτε ποιος ειναι ο Θεος του Δαβιδ και της Ορθοδοξιας:

    https://www.youtube.com/watch?v=fy-ZmIiQXso

  29. Λοιπόν, η κατάσταση είναι τέτοια που δεν πρέπει να χρονοτριβούμε!
    Είναι απαραίτητο να τροποποιήσουμε την αγωγή, γιατί φαίνεται ότι έχουμε πάλι επιδείνωση!
    Από σήμερα το βράδυ διπλασιάζουμε τη δόση του ΑΝΤΙΨΥΧΩΣΙΚΟΥ, αρχίζουμε ξανά το ηρεμιστικό σε δοσολογικό σχήμα 1 επί 2 και προσθέτουμε ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ!
    Θα ακολουθήσεις το σχήμα για 15 ημέρες και μετά επανέλεγχος!
    Αν στο μεταξύ και μετά από 3 ημέρες, συνεχίσεις να βλέπεις βρυκόλακες και αντίστροφες χρονοδίνες, πρέπει να απευθυνθείς άμεσα στο κοντινότερο εφημερεύον νοσοκομείο!
    Αν οι παραισθήσεις αφορούν απλές χρονοδίνες και / ή κβαντική προέλευση μέσω αρχετυπικής συμφωνίας, τότε το περιστατικό μπορεί να αντιμετωπισθεί και σε ιδιωτικό ιατρείο και να συστηθεί κατοίκον νοσηλεία – περιορισμός!
    Αν πάλι αισθανθείς απλά ένα detatchment από Bavarian Illuminati ή ακόμη ακόμη αισθανθείς την εμμονή της παρουσίας του Τρία, μπορείς να απευθυνθείς ξανά στο site, όπου πάντα υπάρχει ένας ειδικός να σε βοηθήσει!
    Τέλος όμως, αν συμβεί (που το απεύχομαι) να σε πλησιάζει η σκιά Thagirion του κακού Tiferet, τότε ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΠΕΙΓΌΝΤΟΣ ΔΙΠΛΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ (ο μανδύας να είναι ανάλογης ποιότητας και στύλ με του προπάτορά σου δαΒΙΔΑ την μέρα που νίκησε τον Γολιαθίλα) και αν είναι δυνατόν ΑΛΥΣΙΔΕΣ!
    Πρέπει να νοσηλευτείς στο τμήμα ΟΞΕΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ του πλησιέστερου ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ, να σου αφαιρεθεί οποιοδήποτε ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με τον έξω κόσμο και να επαναξιολογηθεί η κατάστασή σου στο ΕΞΑΜΗΝΟ!

    Φιλικά

    Ο Γιατρός σου

  30. Σε ευχαριστω παιδι μου να εισαι καλα (οχι οτι διαβασα κιολας τι λες).

    Επι του θεματος μιας και αναφρθηκε ο Πυθαγορας απλα να πω οτι ειναι κωμικοτραγικο για καποιους να μιλανε για εναν απο τους δασκαλους μου και να αυτο-γελοιοποιουνται επι της ουσιας θεωρωντας οτι ολο αυτο με το 888 αλλα και το 666 ειναι απλα μια συμπτωση.

    Οι βλακομουνατι προβληματιστικαν με αυτο καθως θεωρουν οτι ειναι πνευματικοι απογονοι του Πυθαγορα και θα ελεγα οτι σε σχεση με τους διαφορους λιγδες στην Ελλαδα οτι εχουν μεγαλυτερη σχεση με την διδασκαλια του Πυθαγορα.

    esophoria.org/888vs666/

    Σε αυτο το link θα βρειτε και ποιος ειναι ο πραγματικος απογονος του Ορφεα ο οποιος και θα μπορουσε να ειναι μαθητης μου δεν ειμαι υπεροπτης, αλλωστε οι δασκαλοι του ηταν οι Αιγυπτιοι ιεροφαντες που ηταν μαθητες των Βαβυλωνιων.

    Να πω και κατι σε σχεση με τον αληθινο Θεο του Δαβιδ που ηταν αλλωστε και ο Θεος των ηρωων του 21 στον οποιον και ορκιστηκαν.

    Τι σχεση εχουνε ωρε Ελληναρες που εχετε υποστει πλυση εγκεφαλου οι Εβραιοι τραπεζιτες και οι δουλοι του Μαμμωνα με τον Θεο του Δαβιδ;

    Μηπως εχουν τοση σχεση οση εχουν οι “Illuminati” με τον Απολλωνα και μηπως τελικα ολοι οι παρανοικοι ειναι στην ιδια μοιρα ανεξαρτητα με το τι πιστευουν;

    Αυτο που χρειαζονται τοσο οι Εβραιοι οσο και οι επι της ουσιας ειδωλολατες και Σατανιστες για να στρωσουν ειναι τον Θεο των προφητων που τους εσπαγε στο ξυλο και τους ειχε να σερνονται στα ποδια του.

    Ξεχασατε τι μας ειπε ο κυριος των δυναμεων;

    ἰδοὺ διδῶ ἐκ τῆς συναγωγῆς τοῦ Σατανᾶ, τῶν λεγόντων ἑαυτοὺς Ἰουδαίους εἶναι, καὶ οὐκ εἰσὶν ἀλλὰ ψεύδονται· ἰδοὺ ποιήσω αὐτοὺς ἵνα ἥξουσιν καὶ προσκυνήσουσιν ἐνώπιον τῶν ποδῶν σου, καὶ γνῶσιν ὅτι ἐγὼ ἠγάπησά σε.

    Τι σχεση εχουν οι ωρε παιδια του Θεου οι Μαμμωναδες με τον Θεο που ακουει τις προσευχες των φτωχων και των αδυναμων που ψαχνουν για ενα στηριγμα;

    Αυτοι εχουν τοσες ελπιδες να εισελθουν στο βασιλειο του κυριου οσες εχει μια καμηλα να περασει μεσα απο την τρυπα που ανοιγει η βελονα.

    Ξυπνατε απο τον λιθαργο και θυμηθειτε ποιος ειναι ο Θεος του Δαβιδ και της Ορθοδοξιας:

    youtube.com/watch?v=fy-ZmIiQXso

  31. Το συστημα του Crowley βασιστηκε στην Ελληνικη Γεματρια στα ακολουθα αποτελεσματα:

    ΘΕΛΗΜΑ = 93

    93 = ΑΓΑΠΗ

    Προσπαθουσε φυσικα να κατευθυνει την ακολουθη εκπορευση του Λογου μεσα στο παραληρημα του INSANITY = 666.

    Α’Ιωάνν. 2:15-19
    Μη αγαπατε τον κοσμον μηδε τα εν τω κοσμω. εαν τις αγαπα τον κοσμον, ουκ εστιν η αγαπη του πατρος εν αυτω·οτι παν το εν τω κοσμω, η επιθυμια της σαρκος και η επιθυμια των οφθαλμων και η αλαζονεια του βιου, ουκ εστιν εκ του πατρος αλλ εκ του κοσμου εστιν. και ο κοσμος παραγεται και η επιθυμια αυτου, ο δε ποιων το θελημα του θεου μενει εις τον αιωνα.

    Το δευτερο αποτελεσμα στο οποιο βασιστηκε το παραληρημα του ειναι το ακολουθο:

    ΤΕΙΤΑΝ = 666

    Εδω εξηγω πως στην ουσια με την διδασκαλια του σε σχεση με το Τιτανικο στοιχειο κηρυξε πολεμο στους Ορφικοπυθαγορειους:

    esophoria.org/gematria-and-the-number-666/

    Οπως γνωριζουμε αλλωστε και απο τα Βαβυλωνιακα κειμενα αλλα και απο την Βιβλο ο βασιλεας και ο θεος των θεων ειναι ο μεγας εξευτελιστης ο οποιος μαλιστα οπως μας ειπε στελνει ακομα και παραισθησεις ILLUSION = 666 > Maya που ειναι η δυναμη των θεων >

    en.wikipedia.org/wiki/Maya_(illusion)

    biblehub.com/2_thessalonians/2-11.htm

    Δεν ειναι ασφαλως ασχετοι ολοι αυτοι οι Ινδουσιτες guru που λενε οτι ο Ιησους ειναι μια υλοποιηση του Βισνου/Κρισνα που ειναι ο Lord of Maya και αυτο σχετιζεται και με αυτο που ανεφερα πριν για τον Παλαιο των ημερων που ειναι ο Brahma.

    Για αυτο σας λεω οτι μπορειτε να το δειτε και αλλιως σε σχεση με τον YAHUVEH-BRAHMA που δερνει τους ηλιθιους στην κολαση.

    1. Φουκαρά αδελφέ μου, όλοι μας γνωρίζουμε τι έχει κάνει στους συνανθρώπους μας η οικονομική κρίση!
      Πόσα προβλήματα δημιούργησε σε ανθρώπους που ήταν υγιείς!
      Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να τα καταφέρεις και ότι η ψυχική υγεία είναι εύθραυστη!
      Πιστεύω ότι όταν ήσουν καλά είχες πολλά να δώσεις!
      Πως άφησες να σου συμβεί αυτό! Τέλος πάντων, εμείς σε συμπαθούμε σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεσαι!
      Άντε, σε αφήνω τώρα να συνεχίσεις την κουβέντα σου με τον Πυθαγόρα, να παίξεις το ταβλάκι σου με τον Δημοσθένη και να διδάξεις τον Ορφέα!
      Περαστικά αδερφέ μου, ελπίζω κάποτε να γίνεις πάλι καλά!

  32. Ετσι λοιπον περα απο την ντροπη του ανθρωπινου γενους μονο ενας ηλιθιος θα μπορουσε να θεωρησει οτι ολο αυτο με το 888 ειναι απλα μια συμπτωση.

    Καθως ουτε αυτο φυσικα ειναι μια συμπτωση:

    esophoria.org/the-first-key/

    esophoria.org/the-golden-mean-9/

    Εδω εξηγω και με αριθμους τι ειναι αυτο που συμβαινει και πως καποιοι επι της ουσιας θα μπορεσουν να εισελθουν με στην χρονοδινη του νεου αιωνα και καποιοι οχι και για τους περισσοτερους μαλιστα που δεν θα εισελθουν κανενας δεν θα επρεπε να λυπαται γιατι επι της ουσιας ειναι πνευματικα μικροβια που βρωμιζουν τον πλανητη και που δεν θελουν κιολας να σωθει η ψυχη τους αρα δεν αξιζουν να εχουν ψυχη οπως μου εξηγησαν και οι θεοι.

    Αυτοι που θελουν να σωθει η ψυχη τους ανεξαρτητα με το τι πιστευουν δεν πρεπει να φοβουνται καθως ο φοβος και οι αρνητικες σκεψεις μπορουν να σε πανε προς τα κατω αλλα οπως και να εχει δεν θα τους αφησει ο Χριστος να χαθουνε εκει οπου θα αφησει πολυ ευχαριστως οσους τον μισουν να χαθουν και θα τους ριξει και μια κλωτσια στον πατο και θα τους πει αι σιχτιρ.

    esophoria.org/the-new-aeon-vortex/

    Περιμενω το τρολ να συνεχισει να αποδεικνυει γιατι καποια οντα που λανθασμενα λεγονται ανθρωποι αξιζουν πραγματικα να καουν στην κολαση για να διευκολυνθουν αυτοι που εχουν ελπιδα.

    1. Βλέπω ότι ο… “Κοφτερός σου λόγος, σαν το σπαθί του μεγάλου Αλεξάνδρου που έκοψε τον γόρδιο δεσμό και σε έχει δικαιώσει”
      ΕΧΕΙ… ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!!!
      Τι έγινε ρε μεγάλε… στόμωσε το σπαθί; Την ξέχασες την… συνάντησή σου με τον Δημοσθένη και τον διάλογό του με τον Αλέξανδρο, κάτι το οποίο σου έμαθε τη ρητορική;
      Ξέχασες να πεις και κάτι για τους προγόνους μας, τους Αρχαίους Έλληνες, όχι τους φιλοσόφους αλλά τους απλούς πολίτες, οι οποίοι έκαναν τους θεούς της… ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ!!!
      Δεν θα πεις κάτι για τις… σεξουαλικές συνήθειές τους, για τις μάνες τις δικές τους και τις δικές μας;
      Δεν θα σκυλοβρίσεις καθόλου; Δεν θα προσβάλεις λίγο το ΕΘΝΟΣ και τη ΦΥΛΗ μας;
      Τι έγινε, άλλαξες τη φαρμακευτική αγωγή ή… έπαθες κάτι άλλο;

  33. Εσεις εισαε η μεγαλυτερη προσβολη για το εθνος και για το ανθρωπινο ειδος γενικοτερα και εσυ εισαι ο μανιακος που κυναγαει και αυτος που εβρισε την μανα μου πρωτος και αμα δεν εισαι εσυ παλι εσυ εισαι γιατι συνεχιζεις το ιδιο βιολι. Προκαλεις συνεχως και μου ελεγες να βριζω και καλα σαν Ελληνας και να μην ειμαι θεουσα or whatever σαν τους Χριστιανους και απλα σας εκανα την χαρη για λιγο και εγινα ΕΣΕΙΣ ομως εσεις οσο και να κτυπιεστε δεν μπορειτε να γινεται εγω.

    Εγω ειμαι αυτος που δεχεται ψυχικες επιθεσεις απο ψυχωτικα ζομπι εδω και πολλα χρονια απλα γιατι απλα αναφερω το ονομα του Ιησου ο οποιος επισης δεχετε ενα απιστευτο βρισιδι οπως και γενικα οι Χριστιανοι ειναι δεκτες μιας απιστευτης προκλησης απο τους αρχαιοπληκτους.

    Ψυχικες επιθεσεις δεχομουνα ακομα και οταν εκανα το τεραστιο λαθος να γινω εθνικος ειτε γιατι συμφωνουσα σε καποια πραγματα με τον Πλατωνα και τον Πυθαγορα ειτε γιατι προσπαθουσα να εξηγησω την σχεση που εχει η Ελληνικη παραδοση με τις παραδοσεις της ανατολης καθως το μονο πραγμα που εχει σημασια για τους ειδωλολατρες που νομιζουν και καλα οτι εχουν και θεους ειναι το ειδωλο με το οποιο ταυτιζουν και ταιζουν την αλαζονια και την υπεροψια τους και ποτε το πνευμα και η ουσια. Μιλαμε για ενα εργοστασιο παραγωγης Βρικολακων.

    Το προβλημα ειναι το καμενο μυαλο σας και που νομιζετε οτι εσεις εισαστε το νεοελληνικο εθνος το οποιο μαλιστα δημιουργησαν Χριστιανοι που ορκιζονταν στον αληθινο θεο και οχι στα εκφυλα ειδωλα των αρχαιων.

    Μιλαω συγκεκριμενα για την αρρωστια της αρχαιοπληξιας και των Βρικολακων που προσπαθουν να δημιουργησουν θρησκευτικο πολεμο για να ταισουν την αρρωστια τους και για τον αρρωστημενο κομπλεξισμο που εσπειραν στην νεοελληνικη κοινωνια.

    Απλα σταματησα να αντιδρω στις προκλησεις σας για αυτο συνεχιστε εσεις να βριζετε και να προκαλειτε για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις σε σχεση με το ποιος τελικα προσπαθει να οδηγησει σε εμφυλιο πολεμο και να καταστερψει επι της ουσιας το νεοελληνικο εθνος γιατι το θεμα με τους παρανοικους Βρικολακες που την ειδαν Ελληναρες και ψαχνουν για Χριστιανικο αιμα εχει ξεπερασει τα ορια της γελοιοτητας.

    Τωρα σε σχεση με τους θεους κλπ πραγματικα δεν εχω συναντησει γελοιοτερα και κομπλεξικοτερα υποκειμενα απο το ειδος σας που μου θελετε και θεους καθαρματα, εκει οπου επι της ουσιας εισαστε αθεοι και βριζετε ολους τους θεους ολων των παραδοσεων και τωρα πιασατε και τους Ινδουιστες και τους Βουδιστες και εχετε και την αρωστημενη εντυπωση οτι εχετε καποια σχεση με τον Πυθαγορα και τους αρχαιους μυστες και το παραληρημα σας τελικα συμπορευεται μονο με το παραληρημα των Σατανιστων καθως ο μοναδικος σας στοχος ειναι να ταισετε τον αρρωστημενο κομπλεξισμο σας και να σκοτωσετε το πνευμα βιαζοντας ταυτοχρονα την ψυχη του ολου.

    Γινατε ολοι Ψωρρες και γεμισατε το κεφαλι σας με ψευδη και κομπλξικα ΣΚΑΤΑ και δεν εισαστε μονο προσβολη και ο μεγαλυτερος εγχωριος κινδυνος για το νεοελληνικο εθνος αλλα εισαστε απο μονοι σας η μεγαλυτεροι βρισια και η απολυτη ντροπη για την ανθρωποτητα στο συνολο της.

    Ολα αυτα ξεκινησαν γιατι απλα εκνευριστικα που καποιοι αρχαιοβλακες εβαλαν βομβα στο αγαλμα του Παλαιολογου και μου επιτεθηκαν τα κομπλεξικα ζομπι που την ειδαν Ελληναρες και μετα απλα απαντησα στην αρρωστια που σπερνει ο παρανοικος του ΟΕΑ και παλι τα ιδια.

    Φτανει καποιος να λεει οτι ειναι αρχαιοβλακελληναρας και οτι να ναι δεν εχει σημασια και για ολα φταινε οι Χριστιανοι.. Μιλαμε για πνευματικο και διανοητικο επιπεδο κουραδας που μοναδικο στοχο εχει την τενητη πολωση και τον διχασμο καθως επισης στην αρχαια Ελλαδα υπηρχαν τεραστιες ιδεολογικες συγκρουσεις και μαλιστα οι αριστοι διωχθηκαν απο κατι ανεγκεφαλους Βρικολακες σαν εσενα. Ο κομπλεξισμος σας εχει ξεπερασει σε υψος το everest και οχι μονο τον Ολυμπο και προσεχετε να μην πεσετε κατω και γκρεμοτσακιστειτε, εκει οπου εχετε ανεβασει την υπεροψια και την αρρωστια σας πανω και απο τους θεους και του συμπαν Τουρκογυφτοι υπερελληναρες.

    Μιλαμε οτι η αρρωστια σας και ο καρκινος που εχετε σπειρει δεν εχει προηγουμενο στα χρονικα της ανθρωποτητας και ολα οσα εχετε μεσα στο κεφαλι σας ειναι ΣΚΑΤΑ και ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. Προκαλειτε συνεχως σαν πουτανες και αμα σας απαντησει καποιος αναλογα συνεχιζετε να σερνεστε σαν πουτανες μεσα στην βρωμια σας.

    Η αρρωστια σας ανοιξε τον δρομο και για τους Ναζι που και αυτοι φυσικα οπως και οι υπολοιπες ομαδες παρανοικων λενε ανθελληνες οσους διαφωνουν μαζι τους και τελικα εισαστε ανθελληνες, εκτος απο παρανοικοι γιατι κανενας δεν μπορει να συμφωνει με ολους αυτους τους παρανοικους και να ξεφυγει απο αυτη την παρανοια και τελικα μεσα στο παραληρημα σας οι μεγαλυτεροι ανθελληνες ειναι αυτοι που δεν εχουν χασει ακομα τα λογικα τους και την ψυχη τους.

    Σε σχεση με τις μανες ο πρωτος που δεχθηκε βρισιδι για την μμανα του ειμαι εγω προφανως απο σενα η καποιον αλλο του ειδους σου και απευθυνθηκα σε αυτον το μανιακο και μονο σε αυτον και τους Σατανιστες που αμα τους θεωρειται ομοιους σας ειναι επειδη ετσι ειναι και δεχθηκα βρισιδι για την μανα μου γιατι απλα λεω την αληθεια για την καταγωγη του Ιησου και γιατι ποσταρα αυτο:

    Βρισιδι για την μανα μου εχω δεχθει και απο αλλους παρανοικους του ειδους και στο fb και αλλου για τον ιδιο ακριβως λογο γιατι ειναι επι της ουσιας δαιμονισμενοι αλλα επειδη εγω δεν ειμαι ομοιος σας και ουτε ποτε θα γινω απολογουμε ακομα και σε σενα (σε αυτον τελος παντων που εβρισε την μανα μου) που σου επεστρεψα το βρισιδι και σε ολους και επειδη με χρειαζετε το νεοελληνικο εθνος πολυ περισσοτερο ασφαλως απο τους Βρικολακες οπως αλλωστε μου ειπαν και ολοι οι αρχαιοι που με επισκεφθηκαν και με παρακαλεσαν να βοηθησω τους νεοελληνες θα κατσω και απλα θα σας αφησω να παραληρειτε και να βριζετε τον Χριστο την Παναγια τους Αγιους κλπ και να φορτιζεται τα τελετουργικα των μαυρων μαγων που εχουν σαν μονναδικο τους στοχο τον Ιησου και τους Χριστιανους και περιμενετε εσεις να βρειτε θεους μεσα στο παραληρμα σας βριζοντας ακομα και την Θεα της Κυπρου και ολοκληρο το συμπαν επι της ουσιας απλα για να ταισετε την αρρωστια σας.

    Περα απο το βρισιδι για την μανα μου επεσε και το απιστευτο Βρισιδι για τον Ιησου που και καλα θα επρεπε να ειναι απογονος των ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ και εκφυλισμενων “θεων” των αρχαιων και οχι του Θεου του Δαβιφ του Θεου δηλαδη των φτωχων και των αδυναμων που ακουει τις προσευχες οσων εχουν πραγματικη αναγκη και δεν ειναι για παραδειγμα καποιο ειδωλο που απλα εξυπηρετει την εγωμανια και τον κομπλεξισμο των ελιτιστων και των νεων και των αρχαιων που εκφυλισαν καθε εννοια του θειου λιγο πριν εισβαλει το Αγιο Πνευμα στην Ελληνικη συνειδηση εκει οπου η αρρωστια τους εφτασε στο σημειο να παρουσιαζουν τον παθητικο εραστη του αυτοκρατορα Αδριανου τον Αντινοο ως τον Φαλλο/Διονυσο κατι που φυσικα ειναι ξεκαθαρα πρακτικη μαρου Ταντρισμου που ειχε στοχο την υποταγη του Θεου μεθ’ημων Διονυσου στην κοσμικη εξουσια για αυτο αλλωστε και δεν υπαρχει κανενας αλλος Διονυσος περα απο τον Ιησου που ηταν η απαντηση των Θεων στο Ελληνορωμαικο καρκινωμα.

    Εγω ειμαι λοιπον ο απογονος του Ορφεα και εγω ειμαι ισως ο μοναδικος νεοελληνας (δυστηχως μαλλον) που απαντησε στην προκληση του Crowley (και του ΟΤΟ) που οπως εξηγησα κυρηξε πολεμο στους Ορφικοπυθαγορειους μεσα απο τις μοιαρες διδασκαλιες του.

    Εγω ειμαι και ο απογονος του Πυθαγορα που διδαξε τους Ελληνες τα μυστηρια της ανατολης απο οπου εφερε και την γνωση για την Γεματρια αλλα ακομα και το Πυθαγορειο θεωρημα το οποιο ηταν γνωστο στους Βαβυλωνιους τουλαχιστονν 1000 χρονια πριν τον Πυθαγορα.

    Εγω ειμαι και ο απογονος του Πλατωνα που διδαξε στους Ελληνες τις “Βαρβαρικες δοξασιες” οπως λενε πολλοι Ελληνοκεντρικοι σε σχεση με τους θεους-πλανητες.

    Εγω ειμαι και ο απογονος του μαθητη του Πλατωνα που επι της ουσιας οπως εξηγησε και ο Ψελλος διδασκε την σοφια τωνν Χαλδαιων.

    Εγω ειμαι και ο απογονος του μαθητη του Πυθαγορα του Ιαμβλιχος που προσπαθουσε να εξηγησει στους αρχαιους οτι ειναι επιφανειακοι και οτι επι της ουσιας καταστρεφουν το μυστηριο της ψυχης μεσα απο τον νοητικο αυνανισμο και για αυτο οι θεοι εχουν καλυτερη σχεση με τους Βαρβαρους που τηρουν τις παραδοσεις τους.

    Εγω ειμαι και ο απογονος του Μιχαηλ Ψελλου και του Ταγματος της Ανατολης.

    Εγω ειμαι το Ελληνικο πνευμα και η Ελληνικη θρησκεια και ηρθα απο την ανατολη και εσεις εισαστε τα αψυχα ειδωλα με τα οποια εχετε ταυτισει το εγω σας καθως επισης οι περισσοτεροι αναμεσα σας ειναι αθεοι που δεν πιστευουν καν στο πνευμα οπως αλλωστε διαπιστωσα εδω και πολλα χρονια απο τοτε που εκανα το λαθος να μπλεξω με αυτη την βρωμια.

    Εγω ειμαι ο Διονυσος/Οσιρις/Ιακχος/Γιαχβε και εσεις τα παιδια των Τιτανων που με εκοψαν σε κομματια και πηραν καποια απο τα κομματια μου οι Αιγυπτιοι καποια οι Ελληνες και καποια οι Εβραιοι κλπ οπως μπορουν να καταλαβουν σε καποιο επιπεδο τα πραγματικα παιδια της Σοφιας και οπου να ναι θα αναστηθω εδω στην ρωγμη του Χρονου και δεν θα βρισκετε τρυπα για να κρυφτειτε μεσα στο σκοτος και την μιζερια σας.

    Και φυσικα δεν κανουν λαθος και οι Ελληνες αλλα και οι Ινδουστες που μιλανε για τον Διονυσο Κρισνα και ουτε αυτοι που μιλανε για τους Βραχμανους Βακχους.

    Καποιοι πηραν το αριστερο μου χερι καποιοι πηραν τα ποδια μου αλλοι πηραν το κεφαλι μου και κσποιοι σκουσαν την προτροπη της Αθηνας και φυλαξαν την καρδια μου (Anahata) και αυτοι ειναι τα παιδια της Σοφιιας ανεξαρτητα με τις θρησκευτικες τους πεποιθησεις και αντε να δουμε τωρα πως θα αναστηθουν αυτοι που πουλησαν την καρδια τους.

    Πολλοι λενε στις μερες μας οτι αυτοι ειναι για αυτο σας λεω οτι εγω ειμαι και οχι αυτοι και να προσευχεστε λοιπον να σωσω το Ελληνικο εθνος απο εσας τους Σωρρες που εισαστε επι της ουσιας ο μεγαλυτερος εχθρος του.

    1. “Εγώ είμαι…”
      “Εγώ είμαι…”
      “Εγώ είμαι…”
      “Εγώ είμαι…”
      “Εγώ είμαι…”
      “Εγώ είμαι…”
      “Εγώ είμαι…”
      “Εγώ είμαι…”

      Καλά που δεν είσαι ΕΓΩΠΑΘΗΣ και… “ενσαρκώθηκες” στη γη ώστε να σώσεις την ανθρωπότητα από τους Έλληνοκεντρικούς που είναι ΕΓΩΠΑΘΕΙΣ, όπως και ου πρόγονοί τους οι Αρχαίοι Έλληνες που ήταν κι αυτοί ΕΓΩΠΑΘΕΙΣ!

      Καλά που σώθηκε η ανθρωπότητα από την θρησκεία των αρχαίων προγόνων μας, στην οποία ασχολούνταν με το γεννητικό σύστημα του θεού και εσύ ήρθες να διδάξεις την χειρουργική επέμβαση της πόσθης του Θεού (περιτομή).
      Δεν το σκέφτεσαι μήπως και να δημιουργηθει γιορτή για τις αμυγδαλές, τα κρεατάκια και την σκωληκοειδίτιδα του Κυρίου!
      Ο πραγματικός Χριστιανισμός και ο Χριστός δεν έχουν ανάγκη από γιορτές βασισμένες στο θείο πεος!
      Άλλοι και για άλλους λόγους προσέθεσαν αυτές τις αηδίες και άλλα σημερινά βαμπίρ τα συντηρούν για να μην χαλάσει το μαγαζάκι και χαθούν τα κέρδη!

      Καλά που παραλληρείς και καταλαβαίνει ο κόμος ότι είναι για γέλια όλο αυτό.
      Κάποιοι κάποτε σου φέρθηκαν άσχημα και σε φόρτωσαν και
      τώρα ξεφορτώνεις οχετό άκριτα και αλόγιστα, χωρίς να εξετάζεις σε ποιόν απευθύνεσαι και να ρωτάς τι πιστεύει ο καθένας!
      Κιμαδοποιείς τα πάντα, δείχνεις εμμονικός και φοβισμένος, σκούζεις με το παραμικρό και έχεις μανία καταδιώξεως!
      Προσπαθείς να προστατέψεις τον Χριστό και τον Χριστιανισμό και το μόνο που καταφέρνεις είναι να διώξεις τους ανθρώπους μακριά τους, γιατί ο καθένας φοβάται ότι αν οι Χριστιανοί έχουν τέτοιο βρωμόστομα, βγάζουν τόση κακία και μίσος προς το διαφορετικό (έστω και αν αυτό είναι επιθετικό) και επιτίθονται αδιάκριτα σε όποιον ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΧΘΡΟ, τότε δεν αξίζει κανείς να είναι Χριστιανος!
      Είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΩΚΤΗΣ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ προς αποφυγή και μόνο ζημιά κάνεις σε αυτό που πιστεύεις και πρεσβεύεις!
      ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ!!!

  34. Εγραψα βιαστικα το πιο πανω κειμενο και ξεχασα ενα κομματι εδω:

    Σε σχεση με τις μανες ο πρωτος που δεχθηκε βρισιδι για την μανα του ειμαι εγω προφανως απο σενα η καποιον αλλο του ειδους σου και απευθυνθηκα σε αυτον το μανιακο και μονο σε αυτον και τους Σατανιστες που αμα τους θεωρειται ομοιους σας ειναι επειδη ετσι ειναι και δεχθηκα βρισιδι για την μανα μου γιατι απλα λεω την αληθεια για την καταγωγη του Ιησου και γιατι ποσταρα αυτο:

    HE KING OF THE JEWS = 1110

    1110 = MESSIAH OF THE JEWS

    1110 = KING JESUS REJECTED

    1110 = REJECTED BY HIS OWN

    1110 = THE BETHLEHEM MESSIAH

    1110 = TRUE MESSIAH OF GOD

    1110 = GOD’S ONLY MESSIAH

    1110 = CHRIST, THE LAMB OF GOD

    1110 = THE SAVIOUR OF GOD

    1110 = THE MESSIAH FROM GOD

    1110 = ANOINTED OF THE LORD

    1110 = MESSIAH NAMED JESUS

    1110 = BEARER OF OUR SINS

    1110 = A SHEPHERD OF THE FLOCK

    1110 = LORD AND KING OF HEAVEN

    1110 = ROD IN HIS RIGHT HAND

    1110 = THE SACRIFICED LAMB OF GOD

    1110 = THE MESSIAH CRUCIFIED

    1110 = HE DIED ON BEHALF OF MANKIND

    1110 = A LAMB SACRIFICED FOR US

    1110 = A SACRIFICE FOR ALL TIME

    1110 = PRICE OF SALVATION

    1110 = THE ULTIMATE PRICE

    1110 = RESURRECTED LORD

    1110 = VICTOR OVER DEATH

    1110 = VICTORIOUS ONE

    1110 = THE TRIUMPH OF GOD

    1110 = HE WHOM IS GLORIFIED

    1110 = HAIL THE KING OF KINGS

    1110 = PRAISE TO THE LORD

    1110 = THE POWER OF LOVE

    1110 = LOVE THY NEIGHBOR

    1110 = OUR FATHER’S LOVE

    1110 = THE LOVE OF CHRIST

    1110 = SUN LIGHT OF LOVE

    1110 = THE HEALING OF THE SICK

    1110 = GOD’S MESSIAH SAVES

    1110 = REPENT AND BE BORN AGAIN

    1110 = OBEY THE DIVINE SELF

    1110 = HAVE FAITH IN THE LORD

    1110 = AN ETERNAL GIFT OF LIFE

    1110 = A SALVATION BY FAITH

    1110 = A REMISSION OF SIN

    1110 = SAVED BY THE GOSPEL

    1110 = SAVED BY THE CROSS

    1110 = SAVED BY JESUS NAME

    1110 = FREEDOM FROM ALL SIN

    1110 = UNCHANGING TRUTH

    1110 = THE ETERNAL CHRIST

    1110 = THE LIGHT FOR ALL MEN

    1110 = WONDROUS LIGHT

    1110 = OMNIPRESENT BEING

    1110 = PERFECT DIVINITY

    1110 = FORETOLD BY THE BIBLE

    1110 = GOD’S TESTIMONY

    1110 = HOLY BOOK OF THE LAMB

    1110 = HOLINESS OF THE BIBLE

    1110 = HOLY BIBLE OF THE KING

    1110 = BOOK OF REVELATION

    1110 = JUDGEMENT WARNING

    1110 = SATAN AND HELL ARE DEFEATED

    1110 = SET FREE FROM SATAN

    1110 = HELL IS VANQUISHED

    1110 = THE VEIL BEING TORN

    1110 = THUNDER OF JESUS

    1110 = RESET THE MATRIX

    1110 = IN THE NAME OF ISHTAR

    1110 = THE WRATH OF THE LAMB

    1110 = HE WILL BURN YOU

    Και σε σχεση με αυτα που ειπα πιο πανω σε σχεση με τον βασιλεα του συμπαντος που ειναι και αυτος που αρχει του συμβουλιου των Θεων και ειναι γνωστος και ως ο Χριστος στους Γνωστικους:

    1110 = THE AVATAR OF MARDUK

    1110 = THE SEAL OF GOD MARDUK

    1110 = SECRET OF GOD MARDUK

    1110 = SHADOW OF GOD MARDUK

    1110 = LEFT HAND OF GOD MARDUK

    1110 = DESCENT OF GOD MARDUK

    1110 = DUTY OF GOD MARDUK

    1110 = PROOF OF GOD MARDUK

    1110 = THE ROD OF GOD MARDUK

    1110 = RETURN OF MARDUK

    1110 = RETURN OF LOGOS

    1110 = RETURN OF HELIOS

    1110 = RETURN OF AMUN RA

    1110 = RETURN OF EIN SOF

    Αυτο που προφανως ενοχλησε τοσο πολυ τον παρανοικο λιγδα ειναι το γεγονος οτι εκπορευσεις του δεντρου της ζωης επιβεβαιωνουν την ιστορια περι του Ιησου που σταυρωθηκε απο τους Εβραιους (rejected by his own) και ηρθε να χεσει πανω σε αυτη την εκπορευση και γενικα μοναδικος σκοπος της αχρηστης υπαρξης του ειναι να χεζει και να παραληρει σαν πουτανα και ειναι επι της ουσιας απλα μια βρωμια που βρωμιζει το δεντρο της ζωης και που ειναι προσβολη οχι μονο για τους νεοελληνες αλλα και για το ανθρωπινο ειδος.

    Εκει λοιπον οπου οι “Illuminati” στην Αμερικη ισχυριζονται οτι ο Πυθαγορας ειναι ο πρωτoς Grand Master των αρχαιων Πεφωτισμενων και whatever οι τρισαθλιοι βρωμολιγδες στην Ελλαδα προσπαθουν να τους επιβεβαιοσουν και ολοι μαζι δεν ειναι παρα οι κλανιες τους και ο μονος νεοελληνας που αντιδρα σε αυτη την παρανοια που κυκλοφφορει και που φορτιζει επι της ουσιας τα τελετουργικα των μαυρων μαγων που στοχευουν τον Ιησου και τους Χριστιανους ειμαι εγω για αυτο και ολοι εσεις οι αρχαιοβλακες δεν αξιζετε ουτε τα σκατα μου. Εγω ειμαι ο Ορφικοπυθαγορειος και εσεις το ξερασμα μου καταραμενα σιχαματα που το προβλημα σας και καλα ειναι ο θεος του Δαβιδ σουργελα που δεν ξερετε τι σας γινεται.

  35. Ειμαι ακριβως αυτο που αξιζετε αλαζονικα και υπεροπτικα μιασματα που δεν ξερετε τι σας γινεται περα απο το να ψαχνετε για αιμα καταραμενοι λιγδες που απλα βρωμιζετε το δεντρο της ζωης και που ο μονος τροπος για να περασει μια αχτιδα φωτος μεσα στο πυκνο σας σκοτος ειναι να κατεβει καποιος στην μιζερια και το θλιβερο σας επιπεδο καθως οπου δειτε φως θα τρεξουν ολα τα ζομπι να τον κατασπαραξουν για αυτο και εγω μεσα στο αρρωστημμενα εγω σας και την αρρωστια σας γενικοτερα λεω εγω ειμαι καθως ολοι το λενε. Εγω σας πειραξα που ειμαι και που εχω κατι να πω; lol

    Εγραψα βιαστικα το πιο πανω κειμενο και ξεχασα ενα κομματι εδω:

    Σε σχεση με τις μανες ο πρωτος που δεχθηκε βρισιδι για την μανα του ειμαι εγω προφανως απο σενα η καποιον αλλο του ειδους σου και απευθυνθηκα σε αυτον το μανιακο και μονο σε αυτον και τους Σατανιστες που αμα τους θεωρειται ομοιους σας ειναι επειδη ετσι ειναι και δεχθηκα βρισιδι για την μανα μου γιατι απλα λεω την αληθεια για την καταγωγη του Ιησου και γιατι ποσταρα αυτο:

    HE KING OF THE JEWS = 1110

    1110 = MESSIAH OF THE JEWS

    1110 = KING JESUS REJECTED

    1110 = REJECTED BY HIS OWN

    1110 = THE BETHLEHEM MESSIAH

    1110 = TRUE MESSIAH OF GOD

    1110 = GOD’S ONLY MESSIAH

    1110 = CHRIST, THE LAMB OF GOD

    1110 = THE SAVIOUR OF GOD

    1110 = THE MESSIAH FROM GOD

    1110 = ANOINTED OF THE LORD

    1110 = MESSIAH NAMED JESUS

    1110 = BEARER OF OUR SINS

    1110 = A SHEPHERD OF THE FLOCK

    1110 = LORD AND KING OF HEAVEN

    1110 = ROD IN HIS RIGHT HAND

    1110 = THE SACRIFICED LAMB OF GOD

    1110 = THE MESSIAH CRUCIFIED

    1110 = HE DIED ON BEHALF OF MANKIND

    1110 = A LAMB SACRIFICED FOR US

    1110 = A SACRIFICE FOR ALL TIME

    1110 = PRICE OF SALVATION

    1110 = THE ULTIMATE PRICE

    1110 = RESURRECTED LORD

    1110 = VICTOR OVER DEATH

    1110 = VICTORIOUS ONE

    1110 = THE TRIUMPH OF GOD

    1110 = HE WHOM IS GLORIFIED

    1110 = HAIL THE KING OF KINGS

    1110 = PRAISE TO THE LORD

    1110 = THE POWER OF LOVE

    1110 = LOVE THY NEIGHBOR

    1110 = OUR FATHER’S LOVE

    1110 = THE LOVE OF CHRIST

    1110 = SUN LIGHT OF LOVE

    1110 = THE HEALING OF THE SICK

    1110 = GOD’S MESSIAH SAVES

    1110 = REPENT AND BE BORN AGAIN

    1110 = OBEY THE DIVINE SELF

    1110 = HAVE FAITH IN THE LORD

    1110 = AN ETERNAL GIFT OF LIFE

    1110 = A SALVATION BY FAITH

    1110 = A REMISSION OF SIN

    1110 = SAVED BY THE GOSPEL

    1110 = SAVED BY THE CROSS

    1110 = SAVED BY JESUS NAME

    1110 = FREEDOM FROM ALL SIN

    1110 = UNCHANGING TRUTH

    1110 = THE ETERNAL CHRIST

    1110 = THE LIGHT FOR ALL MEN

    1110 = WONDROUS LIGHT

    1110 = OMNIPRESENT BEING

    1110 = PERFECT DIVINITY

    1110 = FORETOLD BY THE BIBLE

    1110 = GOD’S TESTIMONY

    1110 = HOLY BOOK OF THE LAMB

    1110 = HOLINESS OF THE BIBLE

    1110 = HOLY BIBLE OF THE KING

    1110 = BOOK OF REVELATION

    1110 = JUDGEMENT WARNING

    1110 = SATAN AND HELL ARE DEFEATED

    1110 = SET FREE FROM SATAN

    1110 = HELL IS VANQUISHED

    1110 = THE VEIL BEING TORN

    1110 = THUNDER OF JESUS

    1110 = RESET THE MATRIX

    1110 = IN THE NAME OF ISHTAR

    1110 = THE WRATH OF THE LAMB

    1110 = HE WILL BURN YOU

    Και σε σχεση με αυτα που ειπα πιο πανω σε σχεση με τον βασιλεα του συμπαντος που ειναι και αυτος που αρχει του συμβουλιου των Θεων και ειναι γνωστος και ως ο Χριστος στους Γνωστικους:

    1110 = THE AVATAR OF MARDUK

    1110 = THE SEAL OF GOD MARDUK

    1110 = SECRET OF GOD MARDUK

    1110 = SHADOW OF GOD MARDUK

    1110 = LEFT HAND OF GOD MARDUK

    1110 = DESCENT OF GOD MARDUK

    1110 = DUTY OF GOD MARDUK

    1110 = PROOF OF GOD MARDUK

    1110 = THE ROD OF GOD MARDUK

    1110 = RETURN OF MARDUK

    1110 = RETURN OF LOGOS

    1110 = RETURN OF HELIOS

    1110 = RETURN OF AMUN RA

    1110 = RETURN OF EIN SOF

    Αυτο που προφανως ενοχλησε τοσο πολυ τον παρανοικο λιγδα ειναι το γεγονος οτι εκπορευσεις του δεντρου της ζωης επιβεβαιωνουν την ιστορια περι του Ιησου που σταυρωθηκε απο τους Εβραιους (rejected by his own) και ηρθε να χεσει πανω σε αυτη την εκπορευση και γενικα μοναδικος σκοπος της αχρηστης υπαρξης του ειναι να χεζει και να παραληρει σαν πουτανα και ειναι επι της ουσιας απλα μια βρωμια που βρωμιζει το δεντρο της ζωης και που ειναι προσβολη οχι μονο για τους νεοελληνες αλλα και για το ανθρωπινο ειδος.

    Εκει λοιπον οπου οι “Illuminati” στην Αμερικη ισχυριζονται οτι ο Πυθαγορας ειναι ο πρωτoς Grand Master των αρχαιων Πεφωτισμενων και whatever οι τρισαθλιοι βρωμολιγδες στην Ελλαδα προσπαθουν να τους επιβεβαιοσουν και ολοι μαζι δεν ειναι παρα οι κλανιες τους και ο μονος νεοελληνας που αντιδρα σε αυτη την παρανοια που κυκλοφφορει και που φορτιζει επι της ουσιας τα τελετουργικα των μαυρων μαγων που στοχευουν τον Ιησου και τους Χριστιανους ειμαι εγω για αυτο και ολοι εσεις οι αρχαιοβλακες δεν αξιζετε ουτε τα σκατα μου. Εγω ειμαι ο Ορφικοπυθαγορειος και εσεις το ξερασμα μου καταραμενα σιχαματα που το προβλημα σας και καλα ειναι ο θεος του Δαβιδ σουργελα που δεν ξερετε τι σας γινεται.

  36. Σε σχεση με την περιτπομη αρρωστημενε εξυπνοβλακα εσυ και το αρρωστημενο και καμμενο εγω σου, σου εχω απαντησει 1000 φορες κουτοπονηρη προκλητικη κλανια που εισαι απλα μια βρωμια πανω στο δεντρο της ζωης με μοναδικο στοχο να ταιζεις Βρικολακες και για κανενα αλλο λογο. Εισαι τοσο πολυ βαθεια αρρωστη που υποψιαζομαι οτι εχεις ηδη πουλησει την ψυχη σου μεσα απο καποια τελετουργικα και οτι δεν εισαι καν αρχαιοβλακας και οτι απλα ψαχνεις για Χριστιανικο αιμα.

    Στην καλυτερη περιπτωση δηλαδη εισαι καποιος κουτοπονηρος αρχαιοβλακας και στην χεριτοερη ενας μασκοφορος μπσταρδος που εχει αλλα πραγματα μεσα στο κατεστραμμενο και αχρηστο μυαλο του και μεσα στον ποπο του φυσικα.

    Οι Ελληνες μυστες οπως ο Θαλης και ο Πυθαγορας ηταν μαθητες των περιτημεμενων Αιγυπτιων ιεροφαντων καλε μου λιγδα.

    Η υπαρξη σου απο μονη της ειναι μια υβρις οχι μονο προς τον Ιησου αλλα προς ολους τους αρχαιους μυστες και προς το συμπαν. Απλα ψαχνεις για αιμα για να ταισεις τα φαντασματα σου και την ΒΡΩΜΙΑ σου. Τιποτα αλλο δεν υπαρχει. Εισαι το απολυτο μηδνενικο και εσυ και οι Βρικολακες που σε ταιζουν και ολα οσα μπορεις να σκεφτεις και να πεις σου τα βαζουν οι Βρικολακες απο πισω ετσι οπως σε εμαθαν ΚΑΠΟΙΟΙ αρχαιοι πουστηδες για να λεμε και καποιες αληθειες για τους πρωκτομυηενους του αρχαιου μπουρδελου δηλαδη αυτοι οι πουστηδες που παρουσιαζαν τον Αντινοο ως τον Φαλλο/Διονυσο. lol

    Το θεμα ειναι οτι αυτα που λετε εσεις δεν βγαζουν κανενα νοημα και δεν βγαζει ακρη ουτε μεταξυ σας και τα κανατε ολα μπαχαλο και ολα ειναι καλα φτανει να βαραμε τους Χριστιανους. Εισαστε η απολυτη ντροπη και η απολυτη ξεφτυλα του ανθρωπινου γενους και ενα τσιρκο απο τρελες κατσικες.

  37. Περα λοιπον απο το ψυχωτικο, προκλητικο και παραπληγικο μπασταρδακο που ειναι η ενσαρκωση της βρωμιας και ειναι γνησιος Ελληνας οπως υποθετω οτι συμφωνουν ολοι οι ομοιοι του δηλαδη οτι αυτοι ειναι οι γνησιοι Ελληνες και αναλογα η ταμπελα που φορανε περνει και τις αναλογες ιδιοτητες για αυτο αλλη αξια εχει οταν λεω εγω οτι ειμαι νεοελληνας και αλλη οταν το λενε αυτοι και αλλο ειναι το δικο τους εθνους και αλλο το δικο μου εφοσων μαλιστα θεωρουν τους “Ναζωραιους” ενα παρασιτο στο καταραμενο πουστοεθνος της φαντασιας τους.

    Περα λοιπον απο αυτο το θλιβερο και τρισθλιο πραγμα που λανθασμενα λογιζεται και ως ανθρωπος και μου θελει και θεους (lol) υπαρχει και η πραγματικοτητα περα απο την χρονοδινη μεσα στην οποια βουλιαζει, καθως παραληρει και φωνασκει σαν πουτανα.

    Ας δουμε λοιπον πως εχουν τα πραγματα σε σχεση με τα μυστηρια του Διονυσου/Οσιρι που οπως γνωριζουν και απο την Αιγυππτιακη αλλα και απο την Ελληνικη μπουρδελοπαραδοση. >> Ο λογος που μιλαω ετσι ειναι το εγω των ειδωλολατρων που εχουν ζαλισει τα αρχιδια στο συμπαν με τους ταχα μου προγονους τους, αλλιως αμα δεν υπηρχαν αυτοι δεν θα ειχα κανενα λογο να ανοιξω την πυλη της κολασης που οδηγει στην σκια του Ελληνικου ματριξ μεσα ασφαλως στο δεντρο του θανατου εκει οπου υπαρχουν αρκετα βασιλεια καταραμενων που περιεμενουν πως και πως τα τρυφερα κωλαρακια ορισμενων.

    Ο Μωησης υπηρξε ασαλως ενας Αιγυπτιος ιεροφαντης και ειναι ξεαθαρο οτι η Ιουδαικη παραδοση ειναι ενα παρακλαδι της Οσιριακης/Μανρτουκικης παραδοσης (απο οπου προερχεται και η περιτομη) οπως ηταν αλλωστε και οι Ορφικοι που ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ διδασκαν τα ιδια πραγματα μεσα απο την δικη τους γλωωσσα καθως επισης πιστευαν επι της ουσιας στο Ein Sof και τον ενα Θεο καθως οταν μιλαμε για την διδασκαλια του Ορφεα μιλαμε για μια συμβολικη εκπορευση απο την πηγη του παντος για αυτο αλλωστε λενε την αληθεια αυτοι που λενε οτι ο ενας θεος των Ορφικων εχει σχεση με τον θεο του Δαβιδ που ηταν/ειναι ασφαλως ΠΟΛΥ ανωτερος στην πνευματικη ιεραρχεια του πλανητη και αυτο αποδειχθηκε αλλωστε απο την εξελιξη των πραγματων, καθως η Ορφικη παραδοση εγινε το πουτανακι των ειδωλολατων και μετα ηρθε ο καλος πατερουλης Οσιρις απο την Ιουδαια και εσπασε στο ξυλο τους ιεροσυλους.

    Μονο αμα καποιος καταλαβει την ιστορια των ιερατειων μπορει να καταλαβει και τους συμβολισμους των παραδοσεων και στην συγκεκριμενη περιπτωση την αλληγορια περι του τεμαχισμου του Διονυσου/Οσιρι που ειναι ο θεος μεθ’ημων. Αλλωστε ο Διονυσος/Οσιρις ως Ιησους ειχε πει οτι αυτος ειναι η αμπελος η ΑΛΗΘΙΝΗ και αυτο ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ μεσα απο τις εκπορευσεις του δεντρου της ζωης.

    https://www.youtube.com/watch?v=AH-5Ck268PM

    THE GOD OSIRIS = 888

    To be continueed.

  38. Κοιταξτε τωρα ποσο ομορφα μπορει να ειναι τα πραγματα αν αφαιρεθουν καποια πνευματικα μικροβια που προσπαθουν να επιβαλουν θρησκευτικες διαμαχες αλλα και τις προκλησεις και τις προσωπικες επιθεσεις.

    Ας δουμε λοιπον πως εχουν τα πραγματα σε σχεση με τα μυστηρια του Διονυσου/Οσιρι που οπως γνωριζουν και απο την Αιγυππτιακη αλλα και απο την Ελληνικη παραδοση τεμαχιστηκε απο τους Τιτανες.

    Ο Μωησης υπηρξε ασφαλως ενας Αιγυπτιος ιεροφαντης και ειναι ξεαθαρο οτι η Ιουδαικη παραδοση ειναι ενα παρακλαδι της Οσιριακης/Μαρντουκικης παραδοσης (απο οπου προερχεται και η περιτομη) οπως ηταν αλλωστε και οι Ορφικοι που ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ διδασκαν τα ιδια πραγματα μεσα απο την δικη τους γλωωσσα, καθως επισης πιστευαν επι της ουσιας στο Ein Sof = 408 = Logos και τον ενα Θεο δημιουργο του παντος, καθως οταν μιλαμε για την διδασκαλια του Ορφεα μιλαμε για μια συμβολικη εκπορευση απο την πηγη του παντος (Ein Sof) για αυτο αλλωστε λενε την αληθεια αυτοι που λενε οτι ο ενας θεος των Ορφικων εχει σχεση με τον ενα Θεο του Δαβιδ.

    Αλλωστε:

    YHVH = 378 = PHANES

    Μπορει καποιος να καταλαβει αυτη την σχεση της διδασκλιας του Ορφεα με την Οσιριακη παραδωση μελετωντας και την ιστορια αλλα και μελετωντας τις συκεκριμενες εκπορευσεις του δεντρου της ζωης μεσα απο την Γεματρια οπως για παραδειγμα η ακολουθη:

    Πλούταρχος: “Η δέ καλουμένη τετρακτύς, τα έξ και τριάκοντα, μέγιστος ήν όρκος, ως τεθρύληται, και κόσμος ωνόμασται, τεσσάρων μέν αρτίων των πρώτων, τεσσάρων δέ των περισσων εις ταύτο συντιθεμένων, αποτελούμενος” (Και η λεγόμενη Τετρακτύς δηλαδή το τριανταέξι ήταν ο μεγαλύτερος όρκος (των Πυθαγορείων) όπως θρυλείται, και έχει ονομαστεί και κόσμος και αποτελείται από τους τέσσερις πρώτους άρτιους και από τους τέσσερις πρώτους περιττούς συντεθειμένους στον ίδιο αριθμό.).

    2 + 4 + 6 + 8 = 20

    1 + 3 + 5 + 7 = 16

    = 36 = 9

    Εις δε Λόγον θείον βλέψας, τούτω προσέδρευε…
    μούνον (μόνον) δ’ εσόρα κόσμοιο άνακτα
    Εις εστ’ αυτογενής . ενός έκγονα πάντα τέτυκται,
    Εν δ’ αυτοίς αυτός περιγίγνεσθαι . ουδέ τις αυτόν
    Εισοράα θνητών, αυτός δε γε πάντας οράται….
    Ουδέ τις εσθ’ έτερος χωρίς μεγάλου βασιλήος.
    Αυτόν δ’ ουχ ορόω . περί γαρ νέφος εστήρικται….
    Ούτος γαρ χάλκειον ες ουρανόν εστήρικται
    Χρυσέω εινί θρόνω, γαίης δ’ επί ποσί βέβηκε…..
    Ουρανόν ορκίζω σε Θεού μεγάλου σοφού έργον,
    Αυδήν ορκίζω σε Πατρός, την φθέγξατο πρώτον
    Ηνίκα κόσμον άπαντα εαίς στηρίξατο βουλαίς

    Ένας υπάρχει Θεός, αυτός μόνος βασιλιάς του κόσμου, μέγας βασιλιάς, ένας και αυτογενής και κανείς άλλος εκτός απ’ αυτόν, που έχει τον ουρανόν θρόνο και τη γη χαλί για τα πόδια του. Ο ουρανός είναι ποίημα μεγάλου Θεού και σοφού, που δημιούργησε τα πάντα δια του Λόγου του.

    Ο ένας αυτός Θεός ονομάζεται KAI Φάνης, γατί ακτινοβολεί το φως, και καλείται επίσης «Πρωτόγονος» γιατί δεν υπήρχε κάτι πριν απ’ αυτόν, αλλά απ’ αυτόν έγιναν τα πάντα, και πρώτος αυτός εκ του απείρου υπήρξε και εφάνη προαιωνίως.

    Χαρακτηρίζεται: αληθής, υπέρχρονος, αθάνατος, αυτόζωος, αυτοπάτωρ, «δια της μιας αυτού τριωνύμου δυνάμεως (βουλή, φως και ζωοδοτήρ) τα πάντα δημιουργήσας, ορατά και αόρατα, αρχή μέσον και τέλος, μόνος του κόσμου άναξ, δαίμονες ον φρίσσουσι, τα πάντα βλέπων αυτός, αλλ’ αόρατος εις τους θνητούς, τω νω μόνον ορατός, ο νους ο νοητός και το αποστίλβον φως το νοητόν….

    ΦΑΝΗΣ = 759 = 21 = 3

    ΦΑΛΛΟΣ = 831 = 12 = 3

    ΑΡΡΕΝ = 255 = 12 = 3

    Το 3 είναι το σύμβολο του Γιανγκ-άσπρου-αρσενικού και είναι ο δεύτερος μονός-αρσενικός αριθμός και ειναι αποτέλεσμα της πρόσθεσης του πρώτου μονού-αρσενικού 1 και του πρώτου ζυγού-θηλυκού 2. Είναι η πρώτη φυσική ένωση των αντιθέσεων.

    To Ολον και οτι υπαρχει μεσα σε αυτο περιλαμβανονται στον αριθμο τρια,γιατι το τελος,το μεσον και η αρχη εχουν τον αριθμο του ολου,που ειναι η τριαδα. Πυθαγόρας.

    Το 6 είναι ο τρίτος θηλυκός αριθμός και ο πρώτος τέλειος και ειναι το αποτέλεσμα της πρόσθεσης των δύο πρώτων θηλυκών αριθμών 2+4 και του πρώτου αρσενικού με τον τρίτο αρσενικό 1+5. Είναι ο πρώτος αριθμός που ενώνει τα όμοια:

    6=2+2+2

    6=3+3

    6 = 1+2+3

    6 = 1Χ2Χ3

    Ο αριθμός 6 είναι ο κατ’εξοχήν τέλειος αριθμός. Συμβολίζει την οργανωμένη και τέλεια ύλη.

    ΥΛΗ = 438 = 15 = 6

    Η λέξη «Άρρεν» προέρχεται από τη ρίζα της λέξης Άρης, όπου το Αρ- συμβολίζει το δυναμικό στοιχείο, το εξωστρεφές, το «πολεμικό».

    Η λέξη «Θήλυ» προέρχεται από το Θ + Ύλη (Ηλυ), το παθητικό και δεκτικό στοιχείο, που γονιμοποιείται και γεννάει τη ζωή.

    ΘΗΛΥ = 447 = 15 = 6

    ΑΡΤΙΟΣ = 681 = 15 = 6

    ΣΩΜΑ = 1041 = 6

    ΚΟΣΜΟΣ = 600 = 6

    ΣΥΜΠΑΝ = 771 = 15 = 6

    Το 36 εκφράζει την τέλεια ενέργεια του Φαλλού μέσα στην Ύλη.

    3+6 = 9

    {
    ΟYΡΑΝΟΣ = 891 = 18 = 9
    ΓΑΙΑ = 15 = 6
    }

    {
    ΠΟΜΠΟΣ = ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ = 540 = 9
    ΔΕΚΤΗΣ = 537 = 15 = 6
    }

    {
    ΠΝΕΥΜΑ = 576 = 18 = 9
    ΥΛΗ = 438 = 15 = 6
    }

    {
    ΠΝΕΥΜΑ = 576 = 18 = 9
    ΣΩΜΑ = 1041 = 6
    }

    ΘΕΙΟΝ = 144 = 9

    ΑΘΗΝΑ = 69

    ————————–

    Η λέξη Ζεύς ή Δεύς (Deus) είναι ο προομηρικός (πρωτοελληνικός) τύπος της λέξεως Θεός, κοινή σε όλους τους Αρίους (=ευγενείς) λαούς της Ινδοαρίας ή Ινδοευρωπαϊκής ιαπετικής οικογένειας, η αρχικά ύψιστη θεότητα των αδιαιρέτων (ακόμη) Αρίων, από τη ρίζα div – diF (πρβλ. λέξεις: dies, δίος, ευ-δία), που σημαίνει φως. Σημαίνει μάλιστα: Φαέθων, πάμφωτος, Αυτόφως, πηγή φωτός. Οι αρχαίοι Ινδοί καλούσαν αυτόν : Djaus, Dyaus, din-am, ήτοι φέγγειν, φεγγοβόλος ουρανός, βεδιστί: deva, ιρανιστί: daeva, λατινιστί: Jovis, Jupiter, πρωτοελληνιστί: διος, αιολιστί: Δεύς, αρχαιοελληνιστί: Θεός, ελληνιστί: Ζεύς και ‘Ζεύς πατήρ’. Οι έννοιες επομένως Θεός –Φως είναι κοινές και απαντώνται σε όλους τους λαούς.

    ΔΕΥΣ = 609 = 15 = 6

    ΑΙΔΟΙΑ = 96 = 15 = 6

    ΕΡΟΣ = 375 = 15 = 6

    =

    ΘΗΛΥ = 447 = 6

    Δεύς από το δεύομαι (δέομαι), ελλείπω, έχω ανάγκη, είμαι κατώτερος κάποιου.

    Μοιάζει να είναι η περιγραφή μιάς γέννας, ενός καρπίσματος φυτού με τον πρώτο καρπό να μην είναι όλο το προϊόν αλλά η καλύτερη μορφή του, τον δεύτερο να υπολείπεται λίγο του πρώτου,τον τρίτο του δευτερου κ.λ.π.

    Δηλαδή ήρθε σαν Δεύς 6 και έγινε Ζεύς 9

    ΖΕΥΣ = 612 = 9

    6 12
    6 3
    6 + 3 = 9

    http://www.astro.gr/arxaia-sofia/Phanis.htm

    Ο Ηρικεπαίος, κατά την Ορφική κοσμογονία υπήρξε αυτός που μετείχε σε αμφότερα τα φύλα, χαρακτηριζόμενος ως κυρίαρχος του κόσμου, ζωοδότης, πρωτόγονος.

    Ηρικεπαίος = 504 = 9

    Δημιουργήθηκε κατ’αρχάς ο Χρόνος(1), εξ αυτού η δυάς Αιθήρ(2) και Χάος

    ΧΡΟΝΟΣ = 1090 = 10 = 1

    ΕΘΕΡ = 119 = 20 = 2

    ΑΙΘΕΡΑΣ = 326 = 11 = 2

    ΑΙΘΗΡ = 128 = 11 = 2

    Χάος = 871 = 16 = 7

    Αιθήρ(2) + Χάος(7) = 9

    Ο Χρόνος έφτιαξε μέσα στον Αιθέρα ένα ασημένιο αυγό.

    Ωόν = 920 = 2

    Ο Φάνης γεννήθηκε από το κοσμικό Ωόν.

    Κοσμικό Ωόν = 1350 = 9

    Εκ της γονιμοποιήσεως του Ωού προήλθε ο Έρος, ο Φάνης, δηλαδή ο Θεός του Φωτός και ο Μήτις, ήτοι ο Θεός της σκέψης, της φρόνησης, αποτελέσαντες τοιουτοτρόπως την Δευτέρα τριάδα. Μετά της τριάδος ταυτής συνένωναν οι Ορφικοι τον Ηρικαπαίον, ο οποίος συνδύαζε κατ’ αυτούς την ζωή, το φως και την φρόνηση. Στο Θεό αυτόν υπάρχει αφιερωμένος ένας Ορφικός Ύμνος, «Πρωτογόνου», που εκεί καθαρά οι Ορφικοί τον ταυτίζουν με τον Φάνητα.

    Πρώτη τριάδα

    Χρόνος(1) + Αιθήρ(2) = 3 + Χάος(7) = 10 = 1

    Δεύτερη τριάδα

    Φάνης(3) + Έρος(6) = 9 = Μήτις(558=18=9)

    Φάνης(3) + Έρος(6) = 9 + Μήτις(9) = 18 = 9

    =

    Ηρικεπαίος = 504 = 9

    esophoria.org/the-first-key/

    esophoria.org/the-golden-mean-9/

    Εδω ειναι ενα ενδιαφερουσα ιστρικη ερευνα σε σχεση με τον Ορφεα:

    sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/home/orpheas-thrakas-phoinikas-e-aigyptios

    Μονο αμα καποιος καταλαβει την ιστορια των ιερατειων μπορει να καταλαβει και τους συμβολισμους των παραδοσεων και στην συγκεκριμενη περιπτωση την αλληγορια περι του τεμαχισμου του Διονυσου/Οσιρι που ειναι ο θεος μεθ’ημων.

    Αλλωστε ο Διονυσος/Οσιρις ως Ιησους ειχε πει οτι αυτος ειναι η αμπελος η ΑΛΗΘΙΝΗ και αυτο ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ μεσα απο τις εκπορευσεις του δεντρου της ζωης.

    https://www.youtube.com/watch?v=AH-5Ck268PM

    THE GOD OSIRIS = 888

    Σε σχεση λοιπον με το ΘΛΙΒΕΡΟ ερωτημα του ποιος ηρθε πρωτος και τις ασκοπες θρησκευτικες διαμαχες ο Σοφος λεει οτι πρωτος ηρθε ο Δημιουργος Θεος και ο ειδωλολατρης Βαμπιρ προσπαθει να απορροφησει ψυχικη ενεργεια ταυτιζοντας το εγω του με τα ειδωλα και παιζοντας με τις σκεπτομορφες της επιφανειας.

    To be continueed.

  39. Σε σχεση λοιπον με την περιτομη που εκανα εγω ο Διονυσος (ναι ρε ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ο Διονυσος που γινεται και Δρακος καθως ειμαι ενα κυτταρο και του Διονυσου και του Ιησου Χριστου και του Οσιρι και του Μαρντουκ κλπ) ΕΠΡΕΠΕ να την κανω συμφωνα και με το αρχετυπικο προγραμμα, καθως αυτη ειναι μια παραδοση που προερχεται απο τον πυρηνα του Οσιριακου ιερατειου που διδαξε τοσο τον Ορφεα οσο και τον Πυθαγορα που πιθανοτατα ηταν και αυτοι περιτμημενοι.

    Εδω ειναι ενα σχετικο quote απο μια αξιοπιστη πηγη καθως οι απολογητες αν και δεν εχουν παντα δικαιο ειναι σαφως πιο αξιοπιστοι απο τους Ελληνοκεντρικους που απλα αυτο-γελοιοπουνται.

    “Αν ο Ορφέας πήγε στα Αιγυπτιακά Μυστήρια και μυήθηκε σε αυτά, πρέπει να είχε υποστεί περιτομή, όπως όλοι οι Αιγύπτιοι Ιερείς και οι Εβραίοι… (μόνο όσοι περιτέμνονταν είχαν δικαίωμα πρόσβασης στα Αιγυπτιακά Μυστήρια του ανώτατου βαθμού) «Πυθαγόρας αυτοίς γε τούτοις, δι ους και περιετέμετο, ίνα δη και εις τα άδυτα κατελθών την μυστικήν παρ’ Αιγυπτίων εκμάθοι φιλοσοφίαν»[47]) Αν μάλιστα τα δημιούργησε, όπως επιμένουν οι Ελληναράδες, τότε ο Ορφέας καθιέρωσε την περιτομή στην Αίγυπτο! ( και κατ’ επέκταση στο Ισραήλ) Να χαρώ πάτρια θρησκεία! Φυσικά, δεν έγινε έτσι, αλλιώς η περιτομή θα ήταν και Ελληνικό έθιμο. Ο Ορφέας ήξερε που να σταματήσει…

    Η Αιγυπτιακή καταγωγή του Ορφισμού φαίνεται ακόμα και από την επιλογή που κάνει στους ύμνους του, όταν αναφέρεται στην μακροβιότητα: «ζώντας όσο και τα πυκνόφυλλα στην κορυφή βλαστάρια των φοινίκων»[48]Ποιος Θράκας, έστω, Έλληνας, έστω, Δυτικός. «με γαλανά μάτια και ξανθή κόμη, με Δωρικές καταβολές»[49] (καλά κρασά) θα κουβάλαγε φοίνικες στην ιερή μας ποίηση, με τόσα είδη αιωνόβιων δέντρων στο Βόρειο Ημισφαίριο, άσε την Ελλάδα; Γνωρίζουμε πως το αρχαιότερο γνωστό Μαντείο στην Ελλάδα, αυτό του Δία στη Δωδώνη, βασίζονταν στην Ιερή του Βελανιδιά. Βέβαια, φοίνικες υπάρχουν και στη Μέση Ανατολή και το Ισραήλ. (Ας μην είμαστε τοπικιστές! Λίγη υπομονή…) Ας θυμηθούμε την Κυριακή των Βαΐων και τον Χριστιανισμό που κατάστρεψε τις εθνικές μας παραδόσεις –υιοθετώντας τις Ορφικές και Απολλώνιες. (δεν κάνω χιούμορ, όπως καταλάβατε) Άλλωστε, ήταν οι Χριστιανοί που ταύτισαν τον Ιησού με τον Ορφέα. Αυτό φαίνεται σε πρώιμες χριστιανικές παραστάσεις, που τον δείχνουν μέχρι και… σταυρωμένο.”

    Απο: oodegr.co/neopaganismos/ellinikotita/ksenos_orfeas_1.htm

    Τωρα σε σχεση με αυτα που λεγονται για την σχεση του Ορφεα με την παιδεραστια δεν εχω αποψη καθως θα μπορουσε και να ισχυει ομως φυσικα αυτο δεν θα καταργουσε τις διδασκαλιες του και το γεγονος οτι ηταν μυημενος στα Οσιριακα μυστηρια απο οπου και ειναι ξεκαθαρο οτι παρελαβε απο τους Αιγυπτιους Ιεροφαντες τις διδασκαλιες του οπως αλλωστε μαρτυρα και ο Ορφικος υμνος του Μεμφιτη Απολλωνα Ωραυ που ειναι ο παντεποπτης οφθαλμος κλπ.

    Η διαφορα ενος απολογητη απο εναν αρχαιοπληκτο απατεωνα ειναι οτι ο πρωτος λογω και του γεγονοτος οτι πιστευει στον Θεο και στην θεια κριση και οχι στα εθνικα ειδωλα προσπαθει τουλαχιστον να ειναι τιμιος.

    Μεσα στα αυυτα τα πλαισια λοιπον ειναι γουστο της και καπελο της Ορθοφοξιας να γιορταζει την περιτομη του κυριου εκει οπου μαλιστα εχει απορριψει την περιτομη ως εθιμα και σε οποιον δεν αρεσει μπορει καλλιστ να παει να πηδηχτει.

    Το θεμα δεν με απασχολει και γενικα δεν εχω καλη σχεση με τους παπαδες αλλα λογω αυτης της συνεχομενης χυδαιας προκλησης απο αυτο το χυδαιο και θλιβερο υποκειμενο θεωρω οτι θα πρεπει ολοι οι Χριστιανοι που θελουν να ριξουν μια κλοτσια στον πατο των Βρικολακων θα πρεπει να τιμησουν αυτη την γιορτη σαν μια απο τις σπουδαιοτερες γιορτες του Χριστιανισμου. Δοξα τον Θεο ο Ιησους εκανε περιτομη! Ζητω η περιτομη!

    Θεωρω μαλιστα οτι η τελευταια ελπιδα των αρχαιοπληκτων για να σωθουν απο την αθλιοτητα τους ειναι να επικεντρωθουν στο θεμα της περιτομης του κυριου και να επαναλαμβανουν τον ακολουθο υμνο τουλαχιστον 100 φορες την ημερα μετα απο αυτομαστιγωμα.

    Μορφήν αναλλοίωτως ανθρωπίνην προσέλαβες
    Θεός ων κατ΄ ουσίαν πολυεύσπλαχνε Κύριε.
    και νόμον εκπληρών περιτομήν, θελήσει καταδέχη σαρκικήν,
    ίνα παύσης τα σκιώδη, και περιέλης το κάλυμμα των πασών ημών.
    Δόξα τη αγαθότητι τη ση, Δόξα τη ευσπλαχνία σου.
    Δόξα τη ανεκφράστω, Λόγε, συγκαταβάσει σου.
    Κοντάκιον (ήχος γ’) (όπως “Η Παρθένος σήμερον”)
    Ο των όλων Κύριος περιτομήν υπομένει,
    και βροτών τα πταίσματα ως αγαθός περιτέμνει,
    δίδωσι την σωτηρίαν σήμερον κόσμω,
    Χαίρει δε εν τοις υψίστοις και ο του Κτίστου Ιεράρχης
    και φωσφόρος, ο θείος μύστης, Χριστού Βασίλειος.
    Μεγαλυνάριο
    Σάρκα οκταήμερος ως βροτός,
    ο των όλων Κτίστης περιτέμνεται νομικώς,
    την εξ ακρασίας, ημών κακίαν τέμνων.
    Αυτού την αγαθότητα μεγαλύνωμεν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *