Διαφημίσεις

«Βιβλικές στιγμές!» Πανικός από τα σκαθάρια στις παραλίες της Αργεντινής

Πανικός στην Αργεντινή. Κοντά στο Μπουένος Άιρες ορισμένες παραλίες πλημμύρισαν με εκατομμύρια σκαθάρια. Στα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης γίνονται διαφορες εικασίες σχετικά με την προέλευση των σκαθαριών.
Διάφοροι κάτοικοι αναφέρονται για την περίπτωση οτι θα προκληθεί σεισμός, και άλλοι είναι πεπεισμένοι ότι η εισβολή των σκαθαριών είναι η ανακοίνωση του τέλους της ιστορίας του σύγχρονου ανθρώπου.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, έχει να κάνει με το είδος «Μαύρων Σκαθαριών καλαμποκιού (Black Maize Beetles). Τα σκαθάρια συρρέουν στις ακτές το καλοκαίρι για να ζευγαρώσουν. Λόγω του δυνατού ανέμου και της θάλασσας κατέληξαν κατά λάθος στην παραλία.

Εν τω μεταξύ, οι κάτοικοι προσπαθούν το «πλήγμα των σκαθαριών» να το εκμεταλευτούν, στην παραραλία, της Mar de Ajo και στα θέρετρα του San Bernardo και άρχισαν να πουλάνε τα σκαθάρια μέσω του ίντερνετ. Όποιος θέλει θα μπορούσε να αγοράσει ένα κιλό σκαθάρια. Οι χυμοί τους προστατεύουν το σώμα ενάντιων δίαφορων ασθενειών, όπως είναι το άσθμα, ο διαβήτης, ακόμα και τον καρκίνο …σύμφωνα με τους κατοίκους.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

4 σχόλια στο “«Βιβλικές στιγμές!» Πανικός από τα σκαθάρια στις παραλίες της Αργεντινής”
  1. παααλι?
    τα σκαθάρια τρωνε κακακια
    να μην χεζουνε στις παραλίες
    στο Ελληνικό να δεις τι έχει να γίνει
    αχ αχ αχ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *