Διαφημίσεις

Τρόμο προκαλούν οι εκτάσεις που καταλαμβάνουν οι καταυλισμοί των προσφύγων και λαθρομεταναστών σε όλη την επικράτεια της Χώρας …Χωρίς η Ελλάδα να είναι σε εμπόλεμη Κατάσταση τουλάχιστον όχι ακόμα ασύμφωνα με δηλώσεις και τις
απειλές του ΥΠΕΞ των Σκοπίων !

2

3

4

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επιθεώρησε τους Καταυλισμούς που έστησαν τα παλληκάρια της 71ης Ταξιαρχίας ο ΠΟΝΤΟΣ της καλύτερης Αερομεταφερόμενης Δύναμης που έχουμε και φωτογραφήθηκε με παιδιά ! (Μόνο που ο Καμμένος είναι ΥΕΘΑ και όχι Πρόνοιας και Περίθαλψης )

5
Υπουργός της Άμυνας μίλησε στο προσωπικό που ξημεροβραδιάζεται να στήνει Σκηνές και Καταυλισμούς ,τουαλέτες και ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα τους ζητήσουν ακόμη …Μόνο τα Όρια αρχίζουν να εξαντλούνται και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για το ηθικό μας !

6

7
veteranos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Δεν είναι Λίβανος ούτε Συρία …Αλλά η Ελλάδα του 2016!”
  1. Αυτα τα καραβανοσκυλα, και το καθε κωλοφανταρο, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ??????????

    1. γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους και να μιλας καλυτερα για οσους υποφερουν για την ασφαλεια της χωρας που λεγεται στρατος
      η ανυπακοη ταιριαζει σε εμας τους απεξω και αυτοι που φταινε εισαι εσυ εγω οι γυρω μας…

    2. Τα φανταράκια αδερφέ είναι αδύναμα τι νακάνουν ;;; Αυτοί οι ξεφτίλες αξιωματικοί ανώτεροι και ανώτατοι τι κάνουν ;;; Βαζω στοίχιμα σε καιρό πολέμου θα είναι στα τέσσερα !! Αλλοίμονο στούς λίγους που θαπέσουν προδομένοι !!!

    3. τι να κανει ο ενας και τι να κανει ο αλλος και ο ενας εχει παιδια δεν μπορει να κανει τιποτα και ο αλλος ειναι αστυνομικος τιποτα και αυτος και ο αλλος ειναι στρατιωτικος και ουτε αυτος μπορει αλλος συνταξιουχος….να πω στην γιαγια μου που ειναι 90 και να κανει κατι, αλλα οχι ουτε αυτη μπορει γιατι πεθαινει και δεν προλαβαινει….ας καθησουμε ολοι μαζι να δουμε ποιος θα κανει κατι γιατι και τα παιδια μας και οποιος αλλος μπορει θα σηκωθει και θα φυγει και θα μεινουν εδω ολοι οι γεροι και οι αμορφωτοι και οπως καταλαβενετε αντιο ρατσα αντιο επανασταση….

    4. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ 3 Μαρτίου 2016 @ 12:30
      Αυτα τα καραβανοσκυλα, και το καθε κωλοφανταρο, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ??????????

      Γιατι ρε φίλε μου, αυτοι είναι που ορκιστηκαν στην σημαια. Πως θα ρίξουν και την τελευταία ρανίδα τους πολεμωντας για τα Ιερα χωματα αυτης της σημαιας. μονο που οταν εφτασε η φαση και καταλαβαν πως η σημαια ειναι μουγκη και έτσι “εμεις” αλλά και εμείς τα ανθρωποειδοι ζωα [που πρωτα τρωμαι όλο το ζωικό βασιλειο και την επομενη μερα κανουμε νυστια απο κρεας…] αποφασήσαμε πως υπαρχουν “μυαλα”που την ακουνε. Αφου πρωτα μας έπεισαν οτι πράττουν μονο για το δικο της καλο! Καπως ετσι λοιπον παει η κατασταση και τωρα “Το” διαπλεκόμενο-μπερδεμένο εργαλείο της… οτι απέμεινε τελος παντων απ αυτης, της σημαιας πλέων παίρνει μυσθό το 1. του απαγορεύετε απο ΤΟΝ ΝΟΜΟ [!] να αντιδράσει αφου είναι κρατικος υπαλληλος οσο ημαστε σε μη ενπολεμη κατασταση [!] το 2. και αφου ο κ.ι.σσσ κουμανταρη τους πολιτικαντηδες και τις υπογραφες τους σε εναν ανομο πολεμο με τα οπλα κατω απο το τραπεζι και με το δαχτιλο στην σκανδαλη τι να κάνουν τα παιδια απο μόνα τους; να γυρίσουν τα όπλα πανω τους και να τους πουν δεν σας προστατευουμε αλλο λαμογια; WTF,this is not joek!

      Δυσκολα. Γιατι μετα θα πρεπει να περιμενουν να σηκωθουν οι καναπεδατοι. και αν δεν σηκωθουν; Θα είναι άλλη μια λαμογια; ποιανων όμως ;

  2. paidia miloysa extes m ena paidi p exei fygei edw k kana 6mhno agglia sto mperminxan kai m leei oti edw den exoyn erthei tetoia kymata alla eixe apo palia polloys pakistanoys,opws edw exoyme 2h kai 3h albanwn etsi ekei einai oi pakistanoi,kai oti olo kai perisoteroi aggloi aspazontai to moysoylmanismo,oti xoirino den yparxei poythena,pisteyw oti kai ayta ta toyrkika shrial htan prosxediasmena gia na kanoyn akoma kai tis amorfwtes sthn plhopsifia noikokhres otan akoyne toyrkwfones dialektoys na ts fenetai oikeio t olon thema,tha mas afanisoyn politismika kai mallon pame gia pagkosmoiopoihsh.ekana format t pc k dysthxws einai sta polonika ayth h blakeia diepafhs p ebala k esti den katalabainw pws na mpw n kanw rythiseis gia na grapsw sta ellinika,zhtw sygnwmh gia ta greeklissh

  3. Eνα ελικοπτερο AH-64 Apache θα διευκόλυνε
    παρα πολυ τα πραγματα. να βοηθησουμε τους προσφυγες. αλλα να βοηθηθούμε και εμεις βεβαιως βεβαιως….!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek