Διαφημίσεις

Ιμάμης σε τζαμί των Μεγάρων καλεί τους μουσουλμάνους της Ελλάδας σε εξέγερση: “Σηκώστε το σπαθί εναντίον των απίστων” Βίντεο

Ιμάμης στο πακιστανικό σουνιτικό τζαμί Ταρίκ των Μεγάρων, (ένας από τους 200 που υπάρχουν στην Αθήνα), προχώρησε σε ένα «κήρυγμα μίσους ενάντια σε άλλους μουσουλμάνους και κυρίως χριστιανούς».

Κατά τη διάρκεια του κηρύγματος αποκάλεσε τους
μουσουλμάνους των άλλων δογμάτων (σιίτες, αλεβίτες κλπ) και φυσικά χριστιανούς «απίστους» και ζήτησε από τους (αληθινούς) πιστούς να «σηκώσουν το σπαθί εναντίον τους και να τους σφάξουν».

Άνθρωποι που είχαν παρακολουθήσει το κήρυγμα του ιμάμη είπαν πως δεν είναι ο μόνος που χρησιμοποιούσε με ευκολία τον όρο «τζιχάντ», ούτε ήταν ο μόνος που παρότρυνε τους λίγους πιστούς του να τιμωρήσουν τους απίστους!!!

Να κάνουν γιατι όχι; αλλα πρώτα σε αυτούς που τους κουβάλησαν εδώ και τους δίνουν επιδόματα και δικαιώματα!

Δείτε το βίντεο. Για να γνωρίζουμε όλοι τις έρχεται…

https://youtu.be/tU2IScuEr18



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Ιμάμης σε τζαμί των Μεγάρων καλεί τους μουσουλμάνους της Ελλάδας σε εξέγερση: “Σηκώστε το σπαθί εναντίον των απίστων” Βίντεο”
  1. Μακαρι να ειναι αληθεια,να μου φυγουν και οι τυψεις που δεν στελνω εφοδια.Εδω θα το φανε το κεφαλι τους,να ειστε σιγουροι.Για να σας δω μεμετια.

  2. Με τον όρο “άπιστους” εννοούσε τους αριστερούς… αυτοί δεν πιστεύουν!

    🙂

    Αυτά.

    1. Άπιστους σίγουρα ΔΕΝ εννοεί τους Ιουδαίους και όλους τους πιστούς των ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΩΝ θρησκειών όπως είναι ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ (και φυσικά όχι ο ελληνογεννής αληθινός Χριστιανισμός), θρησκείες που αποδέχονται την παλιά διαθήκη (ιστορία των εβραίων), τον Γιαχβέχα ως πραγματικό θεό, την ΕΚ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΔΑΥΙΔ “καταγωγή”(;;;) του θεού, την έννοια του περιοΰσιου λαού για τους Εβραίους και την δοξολογία του Ισραήλ με την δικαιολογία ότι εκεί γεννήθηκε και έδρασε ο Ιησούς, πρόσωπο με το οποίο ο εβραίος Σαούλ – Παύλος ΚΑΠΕΛΩΣΕ τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟ ώστε να τον ΕΞΙΟΥΔΑΙΣΕΙ!!!
      ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ:
      1. Τους ΑΘΕΟΥΣ.
      2. Τους ΑΘΡΗΣΚΟΥΣ.
      3. Τους πιστεύοντες σε έταιρους θεούς, εκτος των ανατολικών.
      4. Τους σκεπτόμενους με βάση την αρχαία ελληνική φιλοσοφία, τους ελληνοχριστιανούς, αυτούς δηλαδή που μπολιασαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ στον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και τους ΟΛΥΜΠΙΣΤΕΣ οι οποίοι δεν είναι μόνο οι λίγοι ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Έλληνες αλλά και οι Βορειοευρωπαίοι των οποίων τα βαθύτερα θεολογικά πιστεύω έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟ!
      Μην σας ξεγελούν με τα ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ που έμαθαν σε εσάς και τους προγόνους σας για 1500 χρόνια!!!

  3. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΟΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΙΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΛΦ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝΕ ΚΙΑΠΟΠΑΝΩ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ

  4. Φρέσκα φρέσκα τα σερβίρετε. Η είδηση είναι από τις 29 Νοεμβρίου 2015, όπως φαίνεται στο βίντεο και όπως αναφέρει η είδηση του STAR (από εκεί είναι το βίντεο), ο ιμάμης έχει ήδη απελαθεί στο Πακιστάν.

    1. Έλα ρε σώπα αλήθεια απελάθηκε;
      Ρε φίλε και αν είναι 2 μηνών το βίντεο εγώ τώρα το είδα πρώτη φορά αλλά εγώ δεν είμαι και τόσο φρέσκος όπως εσύ φαίνεται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek