13:05 - 01/03/2016

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!Υποστράτηγος ε.α Κ.Κωνσταντινίδης!!!!ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΦΥΛΗ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΕΠΙΒΕΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ (ΟΠΩΣ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ)ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΓΟΙ ΤΟ ΑΦΟΡΗΣΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΤΑΡΑ . ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ;

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝΤΕΣ ΕΝΩ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ(ΣΚΟΠΙΑ, ΘΡΑΚΗ, ΚΥΠΡΟΣ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ κλπ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

ΟΥΤΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ 300 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΟΙΩΣΗ(ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΨΟΓΟΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ , ΒΙΑΣΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ , κλπ) ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ , ΛΕΗΛΑΣΙΑ, ΔΙΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ , ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ, ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΥΣ ΣΗΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ή ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΝΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ.

ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ .

ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΤΕΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 10-15% ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΛΥΣΣΩΔΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

ΤΟ 2021 ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ.

ΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΥΤΑΡΑΧΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΩΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΙΝΑ ΠΑΡΆ ΔΟΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΕ.

ΕΔΩ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΑΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

*ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

  1. ωραια τα λετε και ειμαστε μαζι σας αλλα παρτε την κατασταση στα χερια σας!!! εσεις εχετε την εξουσια να το κανετε αυτο μαζευτειτε ολοι και προχωρηστε καποιος πρεπει να το κανει για να ακολουθησει και ο λαος εμεις αισθανομαστε ακεφαλοι κυριολεκτικα!!!! πρεπει να κανετε κατι!!!! βασικα επρεπε εδω και καιρο να ειχατε ηδη κατι κανει!!!!

  2. Λες σε εμάς τα φαντάρια πως κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου ..?? Και εσύ που είσαι κοντζαμ στρατηγός τι κάνεις ..??

    Στην χώρα μας υπάρχουν κατοχικές δυνάμεις, για την ακρίβεια των λέξεων , οι κατοχικές δυνάμεις ΔΕΝ έφυγαν ποτέ από το 1826 και ύστερα , όταν μια κάστα Φραγκολεβαντίνων ανέτρεψε την επανάσταση του 21 και εγκατέστησε την νεοΟθωμανική εξουσία στον τόπο μας , βάζοντας για Βασιλιά τον δικό τους , τον Ούνο-Γότθο , Βαυαρό Όθωνα και μετά μας ξεπούλησαν και επίσημα στους Τούρκους και τους Φράγκους με την συμφωνία του Λονδίνου το 1829 ..

    Το κατέχον όμως όπου νάναι τελειώνει και τότε καθώς θα χωρίζει η ήρα από το στάρι , ο κάθε κατεργάρης θα πάει και στον πάγκο του ..

  3. Μπαχαλάκιας 03/01/2016 @ 1:35 ΜΜ

    Αγαπητέ μου Στρατηγέ Ε.Α. βλέποντας το βιογραφικό σου βλέπουμε ότι γεννήθηκες το 29 και το 1950 αποφοίτησες από την σχολή Ευελπίδων. Το 74 ήσουν 45 χρονών άρα την δικτατορία την έζησες καλά και μάλλιστα από θέσεις ενδιαφέρουσες αφού είχες περάσει από τις σχολές ηλεκτρονικού πολέμου του ΝΑΤΟ, την Αμερικάνικη σχολή διαβιβάσεων κλπ και βγήκες στην σύνταξη το 1981 στα 52 σου χρόνια. Σήμερα είσαι συγγραφέας συνταξιούχος 33 χρόνια και έρχεσαι να μας πεις ότι κινδυνεύουμε. Ευχαριστώ στρατηγέ μου αλλά δεν θα πάρω.

  4. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΠΙΣΤΕΥΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΗ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

  5. Ο τσιπρας εχεις δικιο ειναι απο την αρχη αμειλικτος εχθρος των ελληνων κ της ορθοδοξιας.
    Τον βλεπουν μικρο οι θειες κ δε μποροθν να πιστεψουν οτι ειναι μοχθηρος …
    Δεχτηκατε κριση κ πεινα .Μη δεχτειτε τα εγκληματα που ερχονται.

  6. ένας Εθνοφύλακας 03/01/2016 @ 3:01 ΜΜ

    Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέτε αγαπητέ μου κύριε,αλλά γιατί τα λέτε κατόπιν εορτής;γιατί βγαίνετε τώρα όλοι οι εν αποστρατεία στρατηγοί και τα λέτε αυτά;όταν ήσασταν εν ενεργεία γιατί δε λέγατε τίποτα;γιατί δεν κάνατε τίποτα τότε;μήπως γιατί όπως και τώρα οι περισσότεροι από συνταγματάρχη και πάνω είστε κομματόσκυλα;και σας νοιάζει μόνο η θεσούλα σας;

  7. ΚΩΛΕΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΞΑΝΘΗ 03/01/2016 @ 3:16 ΜΜ

    ANTE ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.ΣΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΡΕΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΑΤΕ ΤΑ ΄΄ΚΑΚΑΛΑ΄΄ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ. ΑΝΤΕ ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΛΑΩ ‘ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ’ΑΝΤΕ ΑΡΧΗΓΕ.

  8. Μητσάρας 03/01/2016 @ 3:41 ΜΜ

    Όχι δεν διάβασα το άρθρο!
    Μα πως είναι δυνατόν ένας Υποστράτηγος ε.α, συγγραφεύς και μέλος της εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών να γράφει με κεφαλαία;
    Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο !!!

  9. ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ 03/01/2016 @ 3:52 ΜΜ

    Μιχαήλ Παλαιοπάνος
    Αγαπητέ στρατηγέ ε.α. Αν ήταν να ήμουν στρατηγός και να μοιρολογούσα έτσι καλλίτερα να πήγαινα να πνιγώ, παρά να ήμουν τόσο αξιολύπητος. Και να σκεφθεί κανείς ότι θα πληρωνόμουν κι όλας από τον Ελληνικό λαό για να βγαίνω και να κλαίω δημόσια. Ντροπή!, Αίσχος!. Όξω από δώ, όχι στην Ελλάδα τέτοιες ητοπάθειες, σε άλλους λαούς, και όταν ήμασταν λίγοι πολεμάγαμε δεν κλαίγαμε ούτε τα κάναμε πάνω μας. Και πάλι αίσχος! και πάλι εντροπή! ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΛΑΝΙΑΡΗΔΕΣ!

  10. Δηλαδή Στρατηγέ μου ολα εχουν χαθεί …και εσεις ειστε ατυχος που τα ζείτε ,αναπολώντας τίς δεξιώσεις στίς λέσχες αξιωματικών εκει που προφανώς μεταλαμπαδεύατε μαχητικότητα στούς σημερινούς ηγήτορες σε οτι αφορούσε το εφ απαξ και τα συνταξιοδοτικά τους ….

  11. Ανώνυμος 03/01/2016 @ 4:50 ΜΜ

    και μετα θα ερθει ο Λιακοπουλος με ΟΥΦΟ

  12. Αει σιχτίρ Κωνσταντινίδη και εσυ Γραψα!!
    Όταν ήσασταν εν ενεργεία μουγκα στην στρουγκα και τώρα στην αποστρατεία …«ξεσπαθώνετε»!!!

    Στρατηγοί του κώλου!!!

  13. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 03/01/2016 @ 4:58 ΜΜ

    Συγγνωμη ρε παιδια εχουμε λοβοτομιθει ολοι μας τελικα?
    Βγαινει ο ανθρωπος κ λεει για ακομη μια φορα οτι η Ελλαδα χανεται κ οτι υπαρχει εστω και τωρα μια τελευταια ελπιδα αντιστασης αν ξεσηκωθουμε ολοι, και καθεστε ολοι κ του λετε το μακρυ κ το κοντο σας? Τι εχει μεγαλυτερη αξια οτι ειναι ενας καραβανας κομματοσκυλο κ αποφασισε να μιλησει η οτι μιλα κ λεει ολα αυτα τα επειγοντα?
    Η Ελλαδα χανεται ωρα με την ωρα κ ασχολειστε με τους μισθους του καραβανα? Πατε καλα?
    Αν δεν ξεσηκοθουμε τωρα αμεσως να πουμε ως εδω κ μη παρεκει ποτε θα το κανουμε ? Οταν οι λαθρομουσουλμανοι θα ειναι γινουν αμετρητοι? Τι θα μπορεσουμε να κανουμε τοτε?
    Δεν καταφεραμε να κανουμε τιποτα στο συνταγμα ως αγανακτισμενοι, οταν μια χουφτα μπαχαλακηδες μας εκοψαν το βηχα, και θα τα καταφερουμε να παρουμε κεφαλι απεναντι στους προδοτες πολιτικους οταν θα εχουν μυριαδες λαθρομουσουλμανους να τους ριξουν καταπανω μας?
    Δεν καταλαβαινουμε οτι οι λαθραιοι ειναι οργανο του καθε τσιπρα? Θελουν να μας καταστρεψουν ως ελληνες διοτι μισουν τους ελληνες. Και θα το καταφερουν αν δεν αντιδρασουμε αμεσα, κ θα ειναι κ απο πανω.
    Πρεπει να αντιδρασουμε κ δεν ειναι κουβεντες να λεμε οτι ας περιμενουμε κ ο Θεος θα βαλει ταξη κ θα σωσει την Ελλαδα? Πανε καλα μερικοι εδω μεσα? Μας εσωσε ο Θεος το 1453? Συν αθηνα κ χειρα κινει!
    Ο στρατηγος εχει δικιο , εστω και τωρα αντιδραση δυναμικη, διοτι μετα το πραμα δεν παλευετε. Θα εχεις αριστεροδιεθνιστουληδες να ειναι μπροστα κ οι λαθραιοι ορδες απο πισω .
    Ξυπνατε γιατι τα παιδια σας θα γινουν τα γιουσουφακια των πακιστανων κ των μαυρων, αυτο θελέτε?
    Δυστυχως ενας πυλωνας εχει μεινει το Αγιο Ορος αλλα και αυτοι κωφευουν, πρεπει να βρουμε τη ψυχη μονοι μας , κ αν δεν υπαρχει αρχηγος θα πρεπ[ει να τον εφευρουμε.

  14. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι :
    Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου -Χριστοφίλου και οι οι Αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου Δήμητρα Παπαντωνοπούλου, Βιολέττα Κυτέα και Ασπασία Καρέλλου θεωρούν πως τα “τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών” είναι ιερό κείμενο των Εβραίων, ανάλογο του Ταλμούδ και της Παλαιάς Διαθήκης.Lithoksou Dhimitris http://booksjournal.gr/slideshow/item/1933-%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%BF%CF%86%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD

    • χαχα, κι εγώ που νόμιζα πως η πολιτικά ορθή άποψη είναι πως πρόκειται για ψευδή, κατασκευασμένα κείμενα, προβοκάτσια της τσαρικής αστυνομίας

      βρε, πως αλλάζουν οι καιροί…

  15. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 03/01/2016 @ 6:15 ΜΜ

    ΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΕ ΤΥΠΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΟΛΑΟΥΖΕ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

  16. ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΣΩΣΤΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ- ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ / ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ- ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΌΠΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ.ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΕΟΝΤΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ,ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ,ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΗΔΕΝΗΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣ ΑΕΙ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΟΝΤΑ 3.000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3.000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ η ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ?

  17. Ανώνυμος 03/01/2016 @ 8:06 ΜΜ

    ΩΡΑΙΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΜΦΥΣΕΙ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ.
    (Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΩΝΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ, ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΦΩΛΕΑ)

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

    • ΠΕΣΤΑ, ΡΕ ΚΩΣΤΑ!!!

      Κι αν ήξεραν ποιοι χρησιμοποιούν κατά κόρον το επωνυμο “Κωνσταντινίδης”, ίσως να ήταν πιο προσεκτική η “συνακτική ομάδα”.

      Κατά διαβολική σύμπτωση, προηγήθηκε άρθρο έτερου Κωνσταντινίδη εξ ίσου τρομοκρατικό. Ησαΐας Κωνσταντινίδης, δρ. αυτός, όχι στρατηγός.
      (όπου Κωνσταντινίδης, σοκ και δέος, Psi-Ops κατακέφαλα)

      ………………
      Βρε, λες να ξέρουν μια χαρα;!………….
      Ουδείς υπεράνω υποψίας!

      ——————

      Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης:
      “Έρχονται ταυτόχρονα: πόλεμος, πτώχευση και «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου»!”

      -http://katohika.gr/ellada/erxontai-tavtoxrona-polemos-ptoxevsi-kai-nixta-tou-agiou-vartholomaiou/

  18. ΗΛΕΚΤΡΑ 03/01/2016 @ 8:30 ΜΜ

    Στρατηγέ μου
    Να κάνετε μια,ομάδα ολοι,οι απόστρατοι, να μαζεύετε τα παιδια μας απο τις καφετέριες και αλλου, να τα,πάτε,πάνω,στα,βουνά,και να τα εκπαιδεύσετε στο πως θα αμυνθούν, πως θα προστατέψουν την ζωή τους, την οικογένεια τους και κυρίως την πατριδα,τους απο τους λαθρο εισβολείς.
    Αυτο έπρεπε να το είχατε κανει εδω και πολυ καιρό, γιατι,εσεις ξέρετε καλύτερα απο ολους πως τα παιδια μας δεν ξέρουν ούτε τουφέκι να κρατάνε, ακομα και αν εχουν υπηρετήσει την θητεία τους. Σκοπίμως βεβαια, δεν εκπαιδεύτηκαν. Τωρα θα πανε σαν το σκυλί στ αμπέλι.
    Μπορείτε να κάνετε πολλα αν Μαζευτείτε κάποιοι πατριώτες.
    Εύχομαι και ελπιζω οι Ελληνες Θεοί μας να μην αφήσουν να χαθεί η Ελλαδα, που στο κατω κατω, ειναι και δικη τους πατριδα.

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ 03/01/2016 @ 9:39 ΜΜ

      Ειπες μεγαλη αληθεια Ηλεκτρα . Στο στρατο το μονο που δεν μαθαμε ειναι να χρησιμοποιουμε το οπλο, απλα μαθαμε να το κραταμε κ να το κανουμε επομου. Στις μοναδες που πηγαμε οποιος ηταν τυχερος εκανε μια βολη, γιατι οι περισσοτεροι ηταν κολυωμενοι απο κ απο κει.
      Σχετικα με το “Ελληνες θεοι” βαζεις κ τον Χριστο μεσα σε αυτους η μονο το δωδεκαθεο?
      Καλυτερα 13 να ειναι παρα 12, ενας περισσοτερος τι πειραζει?

  19. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/02/2016 @ 1:21 ΠΜ

    ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ….
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ. ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ”ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ” ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ, ΛΕΤΕ, ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ”ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ” ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ. ΑΠΛΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ.
    ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 1945. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΤΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΦΛΙΤ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΓΗΜΑ, ΤΟΥ ΛΕΕΙ ”ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ΝΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ”.
    ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 1947. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΤΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ”Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER, ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ.
    ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 1952. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΤΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ.

    freelakon.pblogs.gr/2010/10/h-symbash-cooper-poios-htan-o-dhmhtrhs-mpatshs.html

  20. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 03/03/2016 @ 6:44 ΜΜ

    Καντε κατι επιτελους μαζι σας ειναι ο περισοτερος ελληνικος λαος εναν ηγετη πατριωτη περιμενουμε να τον εμπιστευτουμε και να τον ακολουθησουμε ακομα και στα οπλα για το μελλον της πατριδος και των παιδιων μας να μην γινουν και αυτα στο μελλον υποδουλοι των καθε ευρωπαιον δηθεν φιλων μας και των καθε ισλαμοπιθικων.

  21. Ανώνυμος 03/05/2016 @ 11:24 ΜΜ

    ΝΑ ΠΑΡΟΥ ΜΕΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΣΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΙ ΑΡΓΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*