21:22 - 28/02/2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ

Διαφημίσεις

Ρώτησαν τον Ιησού ποια η τιμωρία του ομοφυλόφιλου.
“..Κατόπιν την μεταφέρουν (την ψυχή) στα εξώτερα σκοτάδια μέχρι την ημέρα της τελικής κρίσης, όταν το μεγάλο σκοτάδι δικάζεται και τότε αυτοί θα διαλυθούν και θα καταστραφούν.”
Είναι σαφής οδηγία του μεγίστου διδασκάλου σας Ιησού Χριστού σε κάθε διαστρέβλωση με τόσο χοντρό, αλαζονικό, εγωιστικό τρόπο στην επιλογή του φύλου που ενσαρκωθήκατε και που 100% ήταν δική σας επιλογή.

Όταν καταθέσατε σχέδιο επανενσάρκωσης προς την καρμική επιτροπή, ο ψυχικός ατομικός φορέας επέλεξε αν θα κατέβει σαν άντρας ή γυναίκα. Επειδή γνωρίζει πολύ καλά ποια μαθήματα πρέπει να διορθώσει, αφού δεν έχετε απελευθερωθεί από τα δεσμά της επανενσάρκωσης (κυκλική ζωή).

Κι ενώ η ψυχή θέλει να πάρει μαθήματα για να εξελιχθεί σαν άντρας ή σαν γυναίκα και ταυτόχρονα ενσαρκώνεστε είτε σαν άντρας είτε σαν γυναίκα για να εξελιχτείτε, όταν ήδη έχετε λάβει ενσάρκωση μέσα από την ομοφυλοφιλία, κάνετε το απίστευτο. Αντί πχ σαν άντρας να εξελίξετε την ψυχή σας λειτουργώντας σαν άντρας και να έχετε ταίρι μια γυναίκα, τα ξεχνάτε όλα και μέσα από οποιαδήποτε δικαιολογία, σας αρέσουν οι άντρες, κοιμάστε με άντρες και όχι με γυναίκες.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες ομοφυλόφιλες.

Καταλαβαίνετε ότι μέσα σ’ αυτές τις απίστευτες καταστάσεις διαστρεβλώνετε τα πάντα και τους πάντες. Γυρίζετε την πλάτη σας στην συμπαντική νομοτέλεια και μάλιστα φτάνετε στο σημείο με την συγκατάθεση του Μαυροψύχη να είστε περήφανοι και να διαδίδετε και στους υπόλοιπους ανθρώπους την ομοφυλοφιλία σας.

Φυσικά ο Μαυροψύχης το κάνει γιατί θέλει να σας ρουφήξει την ενέργεια. Μάλιστα έχει ξεφτιλίσει την έννοια του άντρα, της γυναίκας, της οικογενείας. Γι αυτό και λέγεται διά-βολος, σατανάς, Μαυροψύχης. Αυτή είναι η δουλειά του.

Όμως, για όλους εσάς δεν φαντάζεστε τι κατά-στροφή φέρνετε στην ψυχή σας. Πετάτε στα μούτρα της δημιουργίας αυτό που τόσο απλόχερα σας έδωσε μια ολόκληρη ενσάρκωση για να εξελιχτείτε.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τους παιδόφιλους και με αυτούς που έχουν ερωτικές παρεκτροπές. Όλα αυτά αρχίζουν και τελειώνουν με τον μεγαλύτερο εχθρό σας που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε αλλά τώρα τον γνωρίζετε και είναι ο κατώτερος εγωιστικός, αλαζόνας, απατεώνας νου σας (Δίας).

Τα ίδια ισχύουν για όλους εσάς. Μην ενθαρρύνεστε από τους καιρούς. Ο Μαυροψύχης σ’ αυτούς τους εσχατολογικούς χρόνους, επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους ανά τον κόσμο να κάνουν παρελάσεις σε δημόσιους χώρους, να βγαίνουν στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης και να δηλώνουν πόσο περήφανοι είναι που είναι πισωγλέντηδες και να έχουν φτάσει στον απόλυτο ξεφτιλισμό κάθε ανηθικότητας, παρεκτροπής, να υιοθετούν και παιδιά.
Δηλαδή, δεν φτάνει που φέρνουν δυσαρμονία στο νοικιασμένο σώμα τους, δεν φτάνει που πρέπει να κρύβονται από όλες αυτές τις ακολασίες και κάνουν το αντίθετο (προβολή χωρίς όριο), όλοι αυτοί οι διαβολεμένοι νόες, πλημμυρισμένοι όλοι από τη μαυρίλα, φτάσαμε αυτούς τους εσχατολογικούς χρόνους όλοι αυτοί οι απίστευτοι τύποι και τύπισσες να μεγαλώνουν μια ψυχή μέσα σ’ ένα παιδικό ανθρώπινο σώμα.
Δηλαδή, να βλέπει ένα παιδί να είναι οι γονείς δυο μπαμπάδες, που ο ένας μπαμπάς να είναι μαμά, που κάποια στιγμή οι μπαμπάδες να είναι και μαμάδες ταυτόχρονα ή σε άλλες περιπτώσεις ένα παιδί να βλέπει δυο μαμάδες που η μια είναι μαμά να ναι και μπαμπάς ή κάποια στιγμή και οι δυο μαμάδες να είναι μπαμπάδες.

Βρε Μαυροψύχη, ξέρεις ότι έφτασες στο τέλος και προσπαθείς από την συμπαντική νομοτέλεια να μην αφήσεις τίποτα όρθιο και έχεις εγκλωβίσει πανίβλακες κάφρους που μπορεί να έχουν και τον μανδύα του βλάκα (επιστήμονα, διανοουμένου, πολιτικού, ιεράρχη, επιχειρηματία κ.α.), προβάλλοντας όλους αυτούς στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης που όλα εσύ τα ελέγχει και προσπαθείς με αυτούς και άλλους τρόπους να συνεχίσεις να ρουφάς την ενέργεια αυτού του πλανήτη.
Ξέρεις ότι ο πλανήτης πλέον σου έχει απαγορευτεί για πάσης μορφής εξουσία. Και φυσικά αυτή η επιστολή αναφέρεται σ’ αυτούς που ήδη έχεις εγκλωβίσει.

Απευθυνόμενοι σε όλους εσάς που είστε ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, ή άτομα με ερωτικές παρεκτροπές (κτηνοβασία κ.α.), μπορεί ο οποιοσδήποτε από εσάς να επικαλεστεί οποιαδήποτε δικαιολογία. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να σας πούμε μόνο ένα. Αλλάξτε τελείως την συμπεριφορά σας, τιμήστε το φύλο που γεννηθήκατε (άντρας – γυναίκα) και προσπαθήστε κάθε γήινο δευτερόλεπτο να δουλέψετε προς την απελευθέρωση της ψυχής σας.
Δεν υπάρχουν ούτε “δικό σας σώμα” “δικές σας επιθυμίες” ούτε “‘Έτσι γουστάρω”. Αυτά όλα είναι παραμύθια και ξεχάστε τα. Η γήινη ενσάρκωση σας ακόμα και να φτάσετε σε μεγάλη ηλικία σύμφωνα με τον μέσο όρο του πλανήτη σας (70-80 χρόνια) διαρκεί πάρα πολύ λίγο. Εκμεταλλευτείτε το για να σώσετε τη ψυχή σας.

Στη συγκεκριμένη επιστολή θα αναγκαστούμε να ξαναναφέρουμε αυτά που έχουν γραφτεί και σε άλλα σημεία του βιβλίου, σχετικά με το ανθρώπινο σώμα σας.
Οι γνώσεις που σας έχουν μεταφερθεί από το παγκόσμιο εγκλωβιστικό σύστημα εκπαίδευσης του πλανήτη σας, είναι τραγικά ελλιπείς ακόμα και σ’ αυτό το κομμάτι, το οποίο φυσικά είναι και το πιο κορυφαίο. Δηλαδή, να έχετε ένα φυσικό σώμα και να μπορείτε με αυτό να συμμετέχετε μέσα στη φυσική ζωή του πλανήτη σας.
Μέσα από την παγκόσμια αποχαύνωση που έχετε δεχθεί, βγαίνετε και λέτε, πρώτα στον εαυτό σας, και το πιστεύετε, και μετά στον περίγυρό σας, και αν σας δοθεί ευκαιρία στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης (ΜΜΕ), ότι τάχα το φυσικό σώμα είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε.
Αλήθεια, συνειδητοποιείτε τί λέτε;
Έχετε καταλάβει σε τί διαβολή βρίσκετε ο νους σας, ώστε να πιστεύετε και να διαδίδετε κάτι τέτοιο?
Πότε φτιάξετε το σώμα ώστε να ναι δικό σας? Πριν να γεννηθείτε? Ή μήπως θα σας ακολουθήσει και μετά το φυσικό σας θάνατο? Ή αφού γεννηθήκατε κάνατε έστω και μία προσπάθεια ώστε να το δημιουργήσετε?
Το νερό που πίνετε και η τροφή που τρώτε, όταν βρίσκεται μέσα στο φυσικό σας σώμα, ξέρετε που ακριβώς βρίσκεται και τι κάνει?
Όταν δουλεύουν τα συστήματα του οργανισμού σας, δηλαδή το καρδιακό, αναπνευστικό, πεπτικό, νευρικό, ουροποιητικό, απεκκριτικό, σκελετικό, μυικό, λεμφικό, αναπαραγωγικό, ορμονικό, μήπως κάνετε τίποτα για όλα αυτά, μιας και διαδίδετε ότι είναι το σώμα δικό σας και μπορείτε να το κάνετε ό,τι θέλετε?
Φυσικά την απάντηση την γνωρίζετε. Όλες οι δικαιολογίες σας είναι -το λιγότερο- αστείες.
Και τώρα ας μπούμε σε πιο βαθιές έννοιες. Όσο και να μη γνωρίζετε, σίγουρα κάποια στιγμή της ζωής σας ακούσατε τη φράση “βάρυνε η ψυχή μου” ή το αντίθετο “ελάφρυνε η ψυχή μου”.
Αυτό γίνεται διότι στο φυσικό σώμα που δεν έχετε κάνει τίποτα για να το φτιάξετε, απλά είστε ενοικιαστές τα γήινα χρόνια της ενσάρκωσής σας, με σκοπό να απελευθερώσετε τη ψυχή σας (ελάφρυνε η ψυχή μου) ή να την εγκλωβίσετε σε αστειότητες και στο να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και τους άλλους (ανήθικες σκέψεις-λόγια-πράξεις) (βάρυνε η ψυχή μου).
Αυτό γίνεται για ένα και μόνο λόγο. Η ψυχή σας, που πάντα κουβαλάτε, είναι χωρίς αρχή και τέλος, είναι ο πραγματικός σας εαυτός και όχι το ψεύτικο, προσωρινό και πλάνο ενοικιασμένο για μια ενσάρκωση ανθρώπινο σώμα σας. Από την άλλη, το νοικιασμένο σώμα αποτελεί την ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ψυχή σας.
ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ.
Αυτή είναι η εκκλησία.
Δυστυχώς για όλους τους πλανεμένους του πλανήτη, εκ των οποίων κι εσείς, αυτοί που θα πρεπε να σας τα χουνε πει, δηλαδή, οι αρμόδιοι- θρησκείες, ιερείς, σας έχουν πείσει ότι εκκλησία ή ιεροί τόποι είναι εκεί που σας λένε, και όχι φυσικά το ενοικιασμένο φυσικό σας σώμα, το οποίο είναι θέμα χρόνο να αποσυνθεθεί στη γη.
Εάν σας είχαν ενημερώσει για τη χωρίς όρια αξία της εκκλησίας σας, που είναι το φυσικό σας σώμα, θα ήσασταν πολύ πιο προσεχτικοί σε πολλά πράγματα στη ζωή σας, και όχι με τον αστείο τρόπο να βγαίνετε και να διαδίδετε και να είστε περήφανοι για το πόσο βρώμικη έχετε την εκκλησία σας (ανθρώπινο σώμα σας), και να το διατυμπανίζετε.
Τα σύμφωνα συμβίωσης μεταξύ των ομόφυλων, οι παρελάσεις στους δημόσιους δρόμους, τα δημόσια πρόσωπα που μιλούν δημόσια υπέρ των ομοφύλων και τα επικροτούν όλα αυτά, είναι κάποια από τα άπειρα αγκίστρια που σας έχουμε ήδη αναφέρει ότι χρησιμοποιεί ο Μαυροψύχης για να εγκλωβίσει τις ανθρώπινες ψυχές και συγκεκριμένα σ’ αυτή τη περίπτωση, να εγκλωβίσει το ΝΟΥ σας. Τα αποτελέσματα όμως είναι δυστυχώς κατα-στροφικά για όλους εσάς και σας οδηγούν στο δεύτερο και τελειωτικό θάνατο, όπως ακριβώς σας το ανέφερε ο Ιησούς Χριστός.
Ακόμα και τώρα προσπαθήστε να κάνετε κάτι για τον πραγματικό σας εαυτό, που είναι η ψυχή και το πνεύμα σας. Μη συνεχίζετε να ζείτε μέσα στη πλάνη, με την επικάλυψη των νεκροθαφτών της παγκόσμιας εξέλιξης, που ας ενθαρρύνουν για όλα αυτά.
Οι μέρες που ζει ο πλανήτης σας δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν. Η ευκαιρία είναι εντελώς μοναδική. Δουλέψτε για την απελευθέρωση της ψυχής σας, εξαλείφοντας κάθε σατανιστικό – εγωιστικό στοιχείο, με οποιαδήποτε μορφής επικάλυψη, για να χρυσωθεί το χάπι.
Ολόψυχα σας ευχόμαστε.. Καλή επιτυχία..

Για περισσότερα διαβάστε kataklusmosnoe.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (85)

  1. Πολυ ψεμα το αρθρο.

    ΔΕΝ υπαρχει μετενσαρκωση. ΔΕΝ το λεει πουθενα αυτο στον λογο του ΘΕΟΥ.

    Πλανη ειναι για να εχουμε δικαιολογιες για αμαρτιες ειναι.

    Απαξ κ τελενωστει η ψυχη υστερα απο επειγιο θανατο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

  2. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΝΕΛΑ

  3. Δεν μπορουν ν αλλαξουν . Το μονο που θα τους αλλαξει ειναι να τους κρεμασΟΥμε γυμνους ΑΝΑΠΟΔΑ σε καθε πλατεια και να τους ΦΤΥΝΟΥΜΕ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΗ ΚΟΛΑΣΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ

    • EΛΠΙΖΩ ΑΠΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ

      • Άννα εσύ τι πιστεύεις δηλ για τους ομοφυλόφιλους? Κάνουν καλά?

        • ZABARAKATRANEMIA 02/29/2016 @ 1:46 ΜΜ

          ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΟΥΛΚΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ,ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ,ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ;;;;;;;;;;;

      • Αν δεν μπορεις να διαβασεις ελληνικα παρε ενσ λεξικο μεταφρασης. Δε μεγαλωνω αγορια να γινονται πουστηδες στα ΜΜΕ και ειμαι υπερηφανη γι αυτο

      • Ο καλος ο χρηστιανος δε σημαινει μια ζωη Μαλακας οπως συμφαιρει πουστρακια σαν κι εσενα . Δεν ειναι μοδα να εισαι πουστης, αυτοι ειναι πολλοι. Το σημαντικο ειναι ν αντιστεκεσαι στην πουστια. Ο Σωκρατης ελεγε: τιμιοτητα κ ειλικρηνεια…..οχι πουστια… κακη κολαση ευχομαιε οποιον την αξιζει…και υπογραφω Μανα γιατι ειμαι μανα κ καμαρωνω για τα παληκαρια που μεγαλωσα. ΤΕΛΟΣ

        • Γνωρίζεις οτι οι περισσότεροι γενιούνται ομοφυλόφυλοι?
          στις 99% των περιπτώσεων η Ομοφυλοφιλία ειναι καθαρά θέμα Γενετικής.
          μ ενοχλεί κι εμένα το ξεσάλωμα κάποιων ελαχίστων όπως μ ενοχλεί κι ο μαλάκας επιδειξίας ή η πουτάνα με το μουνί απ έξω….
          σ εσένα θα πρέπει η τύχη να δώσει ενα εγγόνι με τάσεις ομοφυλοφυλίας να σε βρουν παγωμένη απ το κακό σου ….σκατόψυχη κουράδα

          • ΞΑΝΑΑΝΤΕ 02/29/2016 @ 1:34 ΜΜ

            ΛΙΓΑ ΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..

          • Μαλακίες λές και χαίρεσαι.Κανείς δεν γενιέται ομοφυλόφιλος,αγράμματε.Η εξωσωματική όταν γίνεται πως επιλέγεται το φύλο του παιδιού;η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική διαταραχή.Αν ήταν θέμα γενετικής άσχετε σήμερα με την αποκωδικοποίηση του DNA εδώ και χρόνια οι επιστήμονες θα είχαν βρεί το υπέυθυνο γονίδιο.Αυτά που λές δεν υπάρχουν πουθενά.Μόνο θεωρίες αναλόγως το πού ανήκει ο καθένας.Ορμονικό έπίσης λένε αρκετοί επιστήμονες οτι μπορεί να είναι.όπως και να έχει με την περαιτέρω ανάπτυξη της ιατρικής θα αντιμετωπίζεται σε λίγο καιρό και θα αποτελεί παρελθόν.άντε γιατί με τας πρήξανε με την τόση έκταση του θέματος.

        • ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΣΕ 02/29/2016 @ 2:13 ΜΜ

          O ΣΩΚΡΑΤΗΣ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΑΝΑΠΗΡΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΥΡΙΑ,ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΕΣ,ΗΘΙΚΗ Κ ΟΧΙ ΤΗΝ
          ΣΩΜΑΤΙΚΗ..
          ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ..
          “Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ,ΥΠΗΡΞΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ”

    • Αναμάρτητος 02/28/2016 @ 11:48 ΜΜ

      Προτείνω το ίδιο για τα παιδιά σου καθώς επίσης και για κάθε χριστιανό και χριστιανή στην ελλάδα! Βέβαια καλύτερη λύση θα ήταν να σας πετάμε πάλι στα λιοντάρια της αρένας ώστε να έχει και λίγο θέαμα πριν πεθάνετε. Θα βγάζουμε και χρήματα στην σύγχρονη εποχή άλλωστε!!! Θα παίζουμε το Show: “Drop a Christian to the Lions” και αφού θα κάνει ρεκόρ τηλεθέασης, θα τα οικονομάμε με τις διαφημίσεις!!! χαχαχα 😀

      • Ανώνυμος 02/29/2016 @ 12:34 ΠΜ

        χαχαχα!!! Και παρουσιαστή στο TV REALITY SHOW θα βάλουν τον Ηλία Ψινάκη, έτσι για περισσότερο σπάσιμο νεύρων!!! 😀

      • Και εσύ αρχαιοελληνιστής ε;

        Έτσι είναι. Όλοι οι άθεοι, οι ανώμαλοι και οι αρχαιοκουραδόβλακες μαζί εναντίον του κοινού εχθρού.

        Όπου να να έρχομαι να σώσω την Ελλάδα από τους νεοέλληνες και εκεί οπού είναι τώρα ο Παρθενώνας θα φτιάξω μια εκκλησιά και με τα απομεινάρια του Παρθενώνα θα φτιάξω αποχωρητήρια δίπλα από την εκκλησία για να τα κατουράνε οι τουρίστες.

        • ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ 02/29/2016 @ 2:17 ΜΜ

          ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ Κ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ,ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΥΠΑΡΞΗ..(ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ=ΠΟΥΤΣΙΝ)

        • Μέσα στο “ιερό” της ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ που θα χτίσεις, μην ξεχάσεις να στήσεις και ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΤΟΜΕΣ και κάθε έξι μήνες να οργανώνεις στον ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ καλιστεία ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΩΝ και να βάλεις την οικογένεια σου να κάνει πασαρέλα!
          ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ… “ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ” ΤΖΕΡΟΥΣΑΛΕΜ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΤΗΝ… ΙΕΡΗ ΠΟΣΘΗ (πετσάκι πέους από περιτομή) ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΥΤΟΧΡΙΣΘΕΙΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΕΤΣΑΚΙΟΥ!!!
          Ψυυυυυχιιιιιααααατρειειείοοοοοο!!!!

          • Κοιτάξτε εδώ πέρα. Αυτό το πράγμα είναι οι γνήσιοι Έλληνες.

            Είναι για να γελάς και να κλαις με τους μεγαλύτερους και τους πλέον άχρηστους μαλάκες στο γαλαξία που περιμένουν και να τους σώσω και νομίζουν ότι δεν έχω άλλη δουλειά από το να ασχολούμαι με τους παραπληγικούς κατοίκους της Gayland που νομίζουν ότι είναι απόγονοι των αρχαίων παιδεραστών.

            Λέω να σας στείλω και εγώ μερικούς μετανάστες από την Συρία αφού τους παίρνετε.

          • Κοιτάξτε εδώ πέρα. Αυτό το πράγμα είναι οι γνήσιοι Έλληνες.

            Είναι για να γελάς και να κλαις με τους μεγαλύτερους και τους πλέον άχρηστους μαλάκες στο γαλαξία που περιμένουν και να τους σώσω και νομίζουν ότι δεν έχω άλλη δουλειά από το να ασχολούμαι με τους παραπληγικούς κατοίκους της Gayland που νομίζουν ότι είναι απόγονοι των αρχαίων παιδεραστών.

            Λέω να σας στείλω και εγώ μερικούς μετανάστες από την Συρία αφού τους παίρνετε και τον παίρνετε γενικώς.

          • Πες μου ότι δεν γνωρίζεις ότι οι εκκλησίες τιμούν και θέτουν σε προσκύνημα την ΙΕΡΗ ΠΟΣΘΗ;;;
            Ρωτήστε την εκκλησία!!!
            Αν ναι τότε γιατί πισωγλεντάκο τα βάζεις μαζί μου;
            ΨΥΥΥΧΙΑΤΡΕΙΕΙΕΙΟΟΟ!!!

    • Αλέξανδρος 02/29/2016 @ 1:31 ΠΜ

      Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι οι gay..είναι ένα παρα πολύ μικρό μέρος του προβλήματος…
      Ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο γιατί εμείς το επιλέξαμε..πιστεύετε ότι επιλέξαμε να δουλεύουμε 8 ώρες, να κοιμόμαστε 8 ώρες και τις άλλες 8 να ασχολούμαστε με προβλήματα που δεν υπάρχουν?

    • ΩΡΕ ΜΑΝΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ 02/29/2016 @ 1:29 ΜΜ

      ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΨΟΦΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

    • ΤΥΠΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ 02/29/2016 @ 1:36 ΜΜ

      Η ΜΑΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΦΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΥ
      ΣΥΓΧΩΡΕΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ.

    • ΔΕΝΤΡΟ & ΔΑΣΟΣ 02/29/2016 @ 1:43 ΜΜ

      ΕΣΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ,ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΕΡΦΟΜΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ
      ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΟΥ.ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ
      ΧΑΖΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.

    • ΜΟΛΟΣΣΟΣ 02/29/2016 @ 10:16 ΜΜ

      ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΡ”Η”ΣΤΙΑΝΟΣ.

  4. ΓΙΩΡΓΟΣ 02/28/2016 @ 11:03 ΜΜ

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ………ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΘΡΩΠΑΩΝΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΙΝΙΚΗΣ ΜΕΛΑΝΗΣ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ…ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΠΕΣ…ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ….ΤΡΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΤΛ.ΡΩΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ…ΑΦΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ…..ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ? ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ? ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ…ΤΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?

    • Ανώνυμος 02/29/2016 @ 5:19 ΜΜ

      Μπορει η μοιρα του σωματος να ειναι η φθορα μεσα στη γη απ’οπου προηλθε,ομως αυτο δεν το κανει αναξιο προσοχης…..ειναι το απαραιτητο οχημα της ψυχης,χωρις αυτο πως θα πορευτουμε πανω στη γη….πως θα αγαπησουμε ,πως θα πολεμησουμε ,πως πραγματωσουμε την αποστολη μας πανω σ’αυτο τον πλανητη??

      Αθηνα

  5. Δοκιμάστε διάφορα Φετίχ 02/29/2016 @ 12:16 ΠΜ

    Δεν συμπάθησα ποτέ τους ομοφυλόφιλους ούτε τις ομοφυλόφιλες. Όμως στον έρωτα με γυναίκα έχει γούστο να κάνεις αλλαγή ρόλων!!! Δοκιμάστε να σας πάρει η γυναίκα με Strapon (Στραπόν) και δεν θα χάσετε. Δεν είναι ανωμαλία όταν το κάνεις με γυναίκες και όταν γουστάρεις μόνο γυναίκες! Ως εμπειρία, ειδικά στα πλαίσια των σαδομαζοχιστικών φετίχ, είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Να έχετε στο νου σας ότι όταν το κάνεις με γυναίκες είσαι νορμάλ. Ενώ οι gay γουστάρουν το άλλο φύλο. Απλά τα πράγματα.

  6. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΨΗΝΟΥΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΦΑΣ ΩΜΟ. …ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ. ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ

    • μωρη μαλάκω πόσο πίσω απ τον κόσμο είσαι 02/29/2016 @ 10:06 ΠΜ

      Γνωρίζεις οτι οι περισσότεροι…. γενιούνται ομοφυλόφυλοι?
      στις 99% των περιπτώσεων η Ομοφυλοφιλία ειναι καθαρά θέμα Γενετικής.
      μ ενοχλεί κι εμένα το ξεσάλωμα κάποιων ελαχίστων όπως μ ενοχλεί κι ο μαλάκας επιδειξίας ή η πουτάνα με το μουνί απ έξω….
      σ εσένα θα πρέπει η τύχη να δώσει ενα εγγόνι με τάσεις ομοφυλοφυλίας να σε βρουν παγωμένη απ το κακό σου ….σκατόψυχη κουράδα

    • ΔΕΝ ΕΙΝ'ΚΑΚΟ 02/29/2016 @ 2:27 ΜΜ

      ΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΨΑΡΙ,ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΩΜΟ,ΕΑΝ ΨΗΘΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ..ΓΡΑΦΗ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΕΙ..
      ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ,ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΙΖΑΤΗ ΑΔΕΡΦΟΜΑΝΙΤΣΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΟΧΕΣ,ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΑΝΑΓΚΗ,ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Κ ΚΑΘΑΡΕΤΑΙ..
      ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙΣ..

  7. Ας προσέχουμε λιγάκι σας παρακαλώ, ώστε να μην προσβάλουμε τον κόσμο. Να μην μιλάμε για όλους και όλα με τόση κακία. Εγώ είμαι ομοφυλόφιλη και δεν ενοχλώ κανέναν με τις επιλογές μου. Στην πόλη μου την Καλαμάτα κανείς δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, με σέβονται όλοι και τους σέβομαι όλους. Ίσως εμείς οι λεσβίες να περνάμε απαρατήρητες σε γενικές γραμμές, παρόλα αυτά όποτε είπα την αλήθεια ανοικτά δεν υπήρχε πρόβλημα και ούτε με αντιμετώπισαν ως ανώμαλη.

    • Ανώνυμος 02/29/2016 @ 6:36 ΠΜ

      Μαλλον δεν το ξερουν για σενα, αλλιως….

    • ΑΓΑΠΗΤΗ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΩΣ ‘ΑΝΩΜΑΛΙΑ” ΑΛΛΑ ΩΣ “ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ’, ΕΙΤΕ ΟΡΜΟΝΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΙΑΥΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ…….

    • ΑΣΥΝΕΠΗΣ 02/29/2016 @ 2:42 ΜΜ

      ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ Κ ΑΣΥΝΕΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Κ Η ΠΙΤΤΑ ΑΦΑΓΩΤΗ Κ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ Κ ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ Κ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ..ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ,ΑΠΛΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΗ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ,Η ΤΟ ΕΝΑ,Η ΤΟ ΑΛΛΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΟΤΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ,ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ.Η ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕΡΙΚΩΝ,ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.

  8. Νέμεσις 02/29/2016 @ 2:26 ΠΜ

    Ρε τι βλάκες υπάρχουν… το άρθρο εχει μπερδέψει κανα τριαρι θρησκείες μαζί… οι άλλοι βρίζονται μεταξύ τους για την κόλαση και τον παραδεισο εκφράζοντας την μία η την άλλη πλευρά… μήπως και αυτή η συμπεριφορά είναι κατά τα σωστά κ τα πρέπει. Προβαλεται την Αγάπη και ταυτόχρονα το μίσος και την κακία, κατακρίνοντας τους άλλους οποιοι και να είναι. Λυπάμαι για λογαριασμό σας και δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο. Βρίστε κρίνεται. Όλα εδώ πληρώνονται εδω είναι η κόλαση κ ο παράδεισος. Είσαι καλός άνθρωπος; θα δεις ένα καλο όνειρο οταν θα πεθανεις, δεν είσαι; κρίμα…

  9. Κατόπιν την μεταφέρουν (την ψυχή) στα εξώτερα σκοτάδια μέχρι την ημέρα της τελικής κρίσης, όταν το μεγάλο σκοτάδι δικάζεται και τότε αυτοί θα διαλυθούν και θα καταστραφούν.»
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ?
    ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ,ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ(ΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΜΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ),ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΟΛΟΝ ΚΕΡΔΙΣΩ,ΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΧΑΣΩ!!!
    ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΣΑΙ ΤΕΚΝΟ ΘΕΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ,ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ,ΑΥΤΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ,ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΝΕΤΟΣ,ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΠΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ.

    • ΘΑΝΑΣΗΣ 02/29/2016 @ 7:10 ΜΜ

      ΕΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

      • ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΝ ΤΑΦΩ!!!
        ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.
        ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΤΙ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ!!!
        ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,Η ΛΙΓΟ!!!

        • ΘΑΝΑΣΗΣ 02/29/2016 @ 11:22 ΜΜ

          ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ ΚΡΟΙΦ. ΒΓΗΚΕ ΤΟΥ ΒΕΓΓΟΥ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ. ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΆΛΛΟΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΊ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΤΙ ΖΗΤΆΣ ΓΙΑΤΊ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΙ ΖΗΤΆΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΔΏΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΣΟΥ ΌΤΑΝ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΤΙ ΔΕΝ ΉΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΥΛΊΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. ΚΡΟΙΦ ΣΩΣΤΆ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙ’ΑΥΤΌ ΒΓΉΚΕ ΤΟ ΕΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΎΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

  10. «Ρώτησαν τον Ιησού ποια η τιμωρία του ομοφυλόφιλου»

    Ελα ρε… που το γραφει αυτο στο Ευαγγελειο, σε ποιο εδάφιο ?

  11. Αληθινος Λογος 02/29/2016 @ 7:01 ΠΜ

    μια χαρα τα λεει το αρθρο, γιατι διαμαρτυρεστε μερικοι ????

  12. Αν και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ορμονικό πρόβλημα αυτό είναι το πρόσχημα που χρησιμοποιούν οι ανώμαλοι που έχουν επιλογή.

    Η αρχαιοπληξία ασφαλώς εξυπηρετεί την gay agenda και αυτοί που ισχυρίζονται το αντίθετο είναι απλά εκτός πραγματικότητας και φυσικά όλοι αυτοί είναι μια ομάδα. Αυτοί δε οι Ελληνάρες που ισχυρίζονταν το αντίθετο είναι συνυπεύθυνοι για αυτήν την ΑΠΑΤΗ σε σχέση με την αρχαία Ελλάδα, εκεί όπου ακόμα και ο Σωκράτης γούσταρε αγοράκια αλλά δοξάζετε για το ήθος του (από Χριστιανούς κυρίως) γιατί αντιστάθηκε σε αυτό του το πάθος.

    Σατανιστές, άθεοι, αρχαιόπληκτοι, ανώμαλοι όλοι μαζί υπέρ της κωλοτρυπίδας και το θέμα είναι ακόμα χειρότερο από όσο μπορεί να υποψιαστεί ο απλός κόσμος, καθώς η gay adenda εξυπηρετεί συγκεκριμένο πλάνο το οποίο σχετίζεται με μαύρο Ταντρισμό.

    • ΛΗΓΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ 02/29/2016 @ 3:00 ΜΜ

      ΜΟΝΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ.
      ΤΟ ΘΕΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΣΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ
      Κ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ,ΕΛΗΞΕ ΤΩΡΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.
      ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Κ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ.
      ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ.
      Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΟΠΟΥ ΝΑ’ΝΑΙ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΟΙ,ΘΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Κ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΘΑ ΧΑΣΚΕΤΕ,ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ,ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ..

      • Ο πουσταδισμός των αρχαιόπληκτων που παριστάνουν και τους μορφωμένους δεν κυκλοφορεί στην Ρωσία. Ψάξτε άλλου για ηλίθιους και ανάμεσα σας έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε άπειρους τέτοιους πάρα στην Ρωσία.

        Εδώ ρε καημένοι κάτοικοι του Gayland οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν σε bisexual και παιδεραστές “θεούς” και αυτό είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και νομίζεται ότι θα μας πουλήσετε την πουστιά σας εδώ στην Ρωσία;

        Ώστε μαζί με το ISIL θα σφάξετε τους Χριστιανούς και θα τους πετάξετε στις αρένες ε;

        • Γλυκιά μικρή μου ΔΓΑΚΑΙΝΑ, υπέροχη κουνιστή ΦΤΕΡΟΥ, να σου θυμήσου ότι η ΑΝΘΗΣΗ της ομοφυλλοφιλίας αλλά και της παιδεραστίας καθώς και των GAY ΙΕΡΕΩΝ έχει γίνει στα χρόνια του ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, οπότε πάψε να ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσομπάνη ΠΟΥΤΙΝΙΤΣΑ ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑ!!!
          Ο ΤΡΑΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ “ΤΡΩΕΙ” ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΤΟΜΗ;;;

        • Τι καημένα που είσαστε εσείς οι κάτοικοι της Gayland και βέβαια οι αρχαίοι ομοφυλόφιλοι κρυβόντουσαν μέσα στα μοναστήρια καθώς ο Χριστιανισμός κάλως η κακώς απαγόρευσε με νόμο την ομοφυλοφιλία και σε αντίθεση με τον bisexual, σεξομανή και παιδεραστή Δια ο Θεός του Χριστιανισμού υπόσχεται κόλαση στους αρσενοκοίτες.

          Συγκρίνετε τα αρχίδια με τα μύδια για αυτό σας λέω να κάτσετε με το ΝΑΤΟ και τους Σατανιστές που γουστάρουν και τους gay γιατί μαζί μου θα έχετε άσχημα ξεμπερδέματα.

          • Οι…. αρχαίοι στα… Μοναστήρια;;;;;
            Τελικά μικρή μου Σάρα έχει παρενέργειες η ΠΕΡΙΤΟΜΗ, εεε;;;

          • Δηλαδή τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι ένας Ρώσος η οποιοδήποτε θα ήθελε να είναι ένας Ελληνόπουστας όπως εσύ;

            Ποιος τα βάζει μαζί σου;

            Εγώ άπλα λέω πως έχουν τα πράγματα ακόμα και όταν μιλάω για τις σαύρες που σας έχεσαν την αλήθεια λέω.

            Έχεις παρανοήσει με όλα αυτά τα σκατά που σου γέμισαν το άχρηστο κεφάλι τα υπερλαμόγια οι αρχαιόσαυρες και κυνηγάς φαντάσματα, καθώς γαμιέσαι στα Τάρταρα, εκεί δηλαδή όπου θα είναι και ο λευταίος σου προορισμός.

          • Ο Αλήθης Λόγος 03/01/2016 @ 8:01 ΠΜ

            *Ο τελευταίος σου προορισμός.

            Το πόσταρα λίγο πριν πάω για ύπνο και μου ξέφυγε αυτή η λέξη.

            Επί τη ευκαιρία να σου εξηγήσω και τι είναι ακριβώς αυτό που σου συμβαίνει.

            Από τα πολλά καλτσόν που έχεις σκίσει και από τις πολλές ψωλές που έχεις φάει από δαίμονες έχεις παρανοήσει, καθώς λόγω και του γεγονότος ότι είσαι το απόλυτο μηδενικό και ένα εκφυλισμένο και τρισάθλιο υποκείμενο, προσπαθείς να ταυτίσεις το εγώ σου με τους αρχαίους ανώμαλους με το οποίους δεν έχεις καμιά σχέση για να αποκτήσεις κάποια εικονική αξία ανάμεσα στους υπόλοιπους μαλάκες του είδους σου, που έχουν ταυτίσει και αυτοί το εγώ τους με την ανωμαλία την μαλάκια και την βλακεία που σε εκφράζει και για αυτό μοιράζεστε όλοι την ίδια μοίρα και ο μοναδικός σας σύμμαχος στο μάταιο ειδωλολατρικό σας αγώνα είναι η βρωμιά η λαμογιά και η πουστιά που καλλιεργούν τα όντα του σκότους που γουστάρουν να σας έχουν για πουτανάκια τους για να ψάχνετε για Χριστιανικό αίμα (πνευματική ενεργεία που ισοδυναμεί με το αίμα του Χριστού και των αγίων) κλπ και εσύ επειδή εσύ είσαι μεγάλη Ελληνοπουστάρα που έχει πιει αρκετό Χριστιανικό αίμα έχεις σαλτάρει και δεν μπορείς να αντέξεις τον άχρηστο πουστάρα εαυτό σου και νομίζεις ότι έχω καμιά όρεξη να ασχολούμαι μαζί σου θλιβερό υποκείμενο γιατί κυνηγάς φαντάσματα, καθώς γαμιέσαι στα Τάρταρα με τις υπόλοιπες βρωμιάρες πουτάνες του είδους σου.

            Αυτή είναι η αλήθεια και το γνωρίζεις για αυτό έχεις σαλτάρει εντελώς και για αυτό παραληρείς καθώς καίγεσαι στα Τάρταρα μέσα στην βρωμιά σου. Όλα τα υπόλοιπα είναι μαλακίες καθώς επί της ουσίας (που σε έχει ξεράσει) δεν έχεις τίποτα απολύτως να πεις και απλά παραληρείς και σέρνεσαι σαν πουτάνα καθώς σκίζεις τα καλτσόν σου.

            Σε σχέση με το θέμα οι αρχαιοελληνικές κουράδες που θα ρίξουν Χριστιανούς στα λιοντάρια μέσα τις αρένες έχουν συμμαχήσει ξεκάθαρα με την gay agenda που προωθούν οι γαμιάδες σας οι Εβραίοι και άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα καθώς απλά προσπαθείτε να επιβεβαιώσετε αυτά που λέω και απλά αυτοξεφτιλίζεστε όπως πάντα άλλωστε και προσπαθείτε να συγκρίνετε πράγματα ανόμοια όπως για παράδειγμα τον παιδεραστή Δια με τον Ιησού. Η ξεφτίλα σας δεν έχει πάτο και απλά θα συνεχίσετε να βουλιάζετε στην άβυσσο και δεν χρειάζεστε την βοήθεια μου για αυτό, εγώ απλά σας εξηγώ πως έχουν τα πράγματα και απλά δεν αντέχετε το φως.

      • Τα απομεινάρια και τα απόβλητα της ιστορίας ασφαλώς είσαστε εσείς και απλά κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και κανένας δεν σας παίρνει στα σοβαρά και όχι άδικα.

        Η βλακεία σας δεν είναι εξαγώγιμο προϊόν και αν ήταν αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει τα μέγιστα τον προϋπολογισμό του Ελληνικού κράτους, καθώς παράγετε αρκετή βλακεία για να ταΐσετε ολόκληρο τον πλανήτη.

        Δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις για να περιγράψεις την βλακεία που κυκλοφορεί στα μέρη σας.

        Πάρε εδώ μια λίστα:

        Σώρρας

        Νεοναζί

        Πολλές ομάδες Έψιλον που απλά αυτοξεφτιλίζονται

        Μπερδεμένοι αρχαιολάγνοι αντιχριστιανοί που είναι κατά των gay

        Κσι η λίστα μπορεί να πάρει διαστάσεις αλλά ας μείνουμε για λίγο εδώ.

        ——————————————————————————-

        Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας, καθώς απλά περιμένετε κάποιον από για να σας πει το επόμενο ψέμα με το οποίο θα αυτοξεφτιλίζεστε και έχετε την εντύπωση ότι ο υπόλοιπος πλανήτης σας παίρνει στα σοβαρά.

        Πέρα από τις τραγελαφικές παρερμηνείες των αρχαίων κείμενων από τους Πλεύρηδες και τους Μπουμπούκους υπάρχουν και οι εικόνες για τα όντα χαμηλής νοημοσύνης που δεν καταλαβαίνουν από λόγια:

        Για αυτούς που καταλαβαίνουν από λόγια τα πράγματα είναι πολύ απλά. Βάζεις απλά την λέξη peferasty στο google και σε πάει κατευθείαν εδώ:

        https://en.wikipedia.org/wiki/Pederasty_in_ancient_Greece

        Βάζεις επίσης την λέξη homosexuality και σε πάει κατευθείαν εδώ:

        https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_ancient_Greece

        Άρα εκ των πραγμάτων είναι κωμικοτραγικό να βλέπεις αρχαιόπληκτους αντιχριστιανούς να παριστάνουν επί της ουσίας τους Χριστιανούς σε αυτό το θέμα.

        • θα σε βοηθήσω 05/23/2019 @ 3:04 ΜΜ

          ααααχχχχ! κρίμα, τα λες ωραία αλλά είσαι προφανώς μικρούλης σε ηλικία, θα σε βοηθήσω εγώ όμως γιατί έχουμε τεράστιο Ιστορικό βλακείας και δεν το ξέρεις…. α) Νερό του Καματερού, όχι πολύ παλιά, δεκαετία 70, ψάξε ίντερνετ να φρίξεις! 2) Αγία Αθανασία του Αιγάλεω (δεκαετία 80, ξεχάσανε τον Καματερό ως τότε, ψάξε ίντερνετ) 3) Χρηματιστήριο, τι να σχολιάσω εδώ; αγράμματοι τσέλικες και βαρκάρηδες πούλησαν και σώβρακα να μπούνε στο Χ.Α. να κονομήσουν, ψάξε στο ίντερνετ να διαβάσεις τότε πόσες αυτοκτονίες είχαμε, κατόπιν έρχονται και αυτά που γράφεις εσύ…….

      • Αρχαιολάγνος Υπερέλληνας 02/29/2016 @ 7:56 ΜΜ

        Οι τραγέλαφοι μονίμως παίζουν τους υπερ-μορφωμένους και τους έξυπνους αλλά είναι τόσο βαθιά χωμένοι μέσα στο σκότος και το ψέμα που δεν πρόκειται ποτέ να βγει άκρη με το είδος τους.

        Ποιος δημιούργησε το “ψέμα” περί της παιδεραστίας στην αρχαία Ελλάδα;

        Μήπως οι αρχαίοι καλλιτέχνες που απεικονίζουν σκηνές πορνό μεταξύ ενήλικων ανδρών και μικρών αγοριών;

        Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία οι ενήλικοι εραστές έπαιρναν απολύτως νόμιμα τα αγοράκια από 12 χρονών και πάνω και ανήθικο θεωρείτο μόνο αν έπαιρναν αγοράκια από 12 χρόνων και κάτω.

        Ξεχάστε τα κείμενα και τις παρερμηνείες από τους Πλεύρηδες και τους υπόλοιπους απατεώνες. Για τις εικόνες που μαρτυρούν αυτό που γνωρίζει όλος ο πλανήτης εκτός από εσάς σε σχέση με την παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα τι έχετε να πείτε;

        Οι αρχαιόπληκτοι που προσπαθούν να αποκτήσουν αξία μέσα από την ταύτιση με τους αρχαίους γιατί είναι τα απολυτά μηδενικά σε λίγο θα μας πουν ότι οι Χριστιανοί δημιούργησαν αυτές τις εικόνες, καθώς μέσα στο παραλήρημα τους για όλα φταίει ο Χρίστος και οι Χριστιανοί.

        Λυπάμαι αλλά όσο συνεχίζετε να ταΐζετε το ψέμα σας δεν σας σώζει τίποτα.

    • ότι θες λες μου φαίνεται 05/23/2019 @ 2:59 ΜΜ

      Σωστά τα λες και λυπάμαι για όποιον δεν αντέχει την αλήθεια. Ομοφυλόφιλοι υπήρχαν πάντα και παντού όχι όμως ότι η Αρχαία Ελλάδα είχε και τα πρωτεία! Αυτό είναι υπερβολή. Ο δε Σωκράτης σαφώς και αντιστάθηκε. Όπως πρέπει να κάνει κάθε σώφρων άνθρωπος (πόσο μάλιστα σοφός άνθρωπος) όταν ανακαλύπτει στον εαυτό του γούστα και ένστικτα που δε συνάδουν με την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας του ανθρώπινου είδους. Υποτίθεται ότι είμαστε ανώτερα από τα ζώα όντα επειδή έχουμε εξελιγμένο εγκέφαλο που μπορεί να ελέγχει τις παρορμήσεις και τα ένστικτα μας. Αυτό έκανε και τίποτα περισσότερο. Η ανθρώπινη ψυχή είναι άβυσσος και αν τολμήσεις να δεις και καμιά “περίεργη” ή άρρωστη τσόντα θα διαπιστώσεις ότι και τα ανθρώπινα ένστικτα είναι άβυσσος, θα το διαπιστώσεις όταν με έκπληξη ανακαλύψεις τι σε καυλ….νει εκτός από τα γνωστά και τετριμμένα….. και τι θα κάνεις; θα βγεις στους δρόμους να πηδάς σκυλιά π.χ.; δεν μπορείς να το διαχειριστείς ; πρέπει να τα δοκιμάζεις όλα παντού και πάντα; μα αυτό το κάνουν τα ζώα, όχι ανώτεροι πνευματικά άνθρωποι όπως ας πούμε ο Σωκράτης. Φαντάζομαι ότι περιορίστηκε να τραβάει καμιά μλκ….. Αυτά. Απλά πράγματα δηλαδή αλλά πρέπει να έχει καταλήξει σε ποιό είδος ανήκεις. Στο ανθρώπινο ή σε κάποιο του ζωϊκού βασιλείου;

  13. Η επανάσταση της Gayland 02/29/2016 @ 10:17 ΠΜ

    Σε αυτό το βίντεο ένας gay αρχαιοελληνιστής αποκαλύπτει αυτό που σας κρύβουν οι εθνοπατέρες μέσα από τραγελαφικές παρερμηνείες των αρχαίων κείμενων όπως για παράδειγμα η γνωστή απάτη του Πλεύρη σε σχέση με τους νόμους του ομοφυλόφιλου και πιθανόν παιδεραστή (καθώς μιλάμε για θεσμό) Σόλωνα. Για όποιον έχει αντίρρηση μπορώ να ψάξω να βρω και να παραθέσω το σχετικό αρχαίο κείμενο το οποίο προβλέπει ποινή για αυτούς που εκδίδονται μετά αμοιβής και όχι για τους ομοφυλόφιλους που ήταν άλλωστε η πλειοψηφία και είναι τουλάχιστον τραγελαφικό για κάποιον να ισχυρίζεται ότι ο Σόλωνας θα έφτιαχνε ένα νόμο κατά του εαυτού του καθώς είναι γνωστό ότι υπήρξε ομοφυλόφιλος.

    • Ανώνυμος 02/29/2016 @ 7:57 ΜΜ

      Ο Σολων;;; Πέφτω απ’τα σύννεφα!!! Ο Σολων ρε…που πάμε που πηγαίναμε…

    • Να ψαξεις να το βρεις μπας και ξεστραβωθει’ς (αν θελεις)και ακομα να ψαξεις ΝΑ ΒΡΕΙΣ τα εκατονταδες γραπτα αποσπασματα των αρχαιων ιστορικων και φιλοσοφων που καταδικαζουν την ομοφυλοφιλια( τους κιναιδους) ως ανωμαλια και ως λογο πληρους περιφρονησης και απαξιωσης .ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΨΕΥΔΩΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

      • Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ GAYLAND 02/29/2016 @ 9:05 ΜΜ

        Προσεχε να μην ξυπνηυσεις αποτομα μεσα στον εφιαλτη σου. Κιναιδοι για τους αρχαιους ειναι οι θηλυπρεπεις δηλαδη αυτοι που εχουν ορμονικο προβλημα και που τις περισσοτερες φορες αν οχι ολες δεν εχουν επιλογη. Μιας και μιλατε για μισανθρωπους πουστηδες (με ολη της σημασια της λεξης) δηλαδη.

        Δηλαδη σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν μιλαμε για τους ομοφυλοφιλους ετσι οπως τους προσδιοριζουμε σημερα η ακομα και για τους bisexual που ηταν η πλειοψηφια οπως και οι παιδεραστες “θεοι” τους (δηλαδη δαιμονες) οι οποιοι αποτελουν παγκοσμιο φαινομενο.

        • Λυπαμαι αλλα ζεις σε παραλληλο συμπαν ,τα θελω σου υπερισχυουν της αντικειμενικης γνωσης .ΓΙΑ πες μου εναν αρχαιο Ελληνα θεο που ηταν παιδεραστης ? αν και το θεμα μας ειναι η υποτιθεμενη αποδοχη της ομοφυλοφικιας στην αρχαια Ελλαδα.ΝΑ σου θυμισω οτι η λεξη εραστης ειχε την εννοια του πνευματικου και συναισθηματικου δασκαλου και σε καμμια περιπτωση δεν ειχε σχεση με σαρκικη επαφη

          • Δηλαδή τώρα σοβαρά εσύ περνιέσαι για σοβαρός και μιλάς και υποτιμητικά γιατί την είδες κάποιος μεγάλε Ελληνάρα που δεν ξέρεις τι σου γίνεται και δεν υπάρχεις καν σε αυτό το σύμπαν;

            Άσε τις λέξεις και κοίτα τις εικόνες. Οι λέξεις και ο Λόγος δεν έχει affect σε νοητικούς αυνανιστές που προσπαθούν να βιάσουν την έννοια γιατί δεν τους κάθετε.

            Ο Πλάτωνας κατηγορεί τους πριν από αυτόν ότι έκαναν τον Δια παιδεραστή για να απολαμβάνουν και αυτή την “ηδονή” δηλαδή να πηδάνε αγοράκια όπως μαρτυρούν και εικόνες για αυτό άσε τις λέξεις και κοίτα τις εικόνες που μπορούν να τις καταλάβουν ακόμα και οι νεοέλληνες.

            “ίνα επόμενοι δή τώ θεώ καρπώνται και ταύτην τήν ηδονήν”
            (Νόμοι 636 d)

            Καλά τα λέει ασφαλώς και ο Σεραφείμ:

            http://www.tovima.gr/society/article/?aid=509203

            Έκτος από τον παιδεραστή Δια είναι φυσικά και ο παιδεραστής Απόλλωνας.

          • Η κατάντια της σημερινής κοινωνίας ωφειλεται μεταξύ των αλλων και στο οτι άτομα προβληματικα χωρις νοητικές ,μαθησιακές,ηθικές,ψυχικές ικανότητες κάνουν δημοςιες αναλύσεις για πράγματα που δεν καταλαβαίνουν και για όσα νομίζουν οτι κατάλαβαν .Ειναι πολυ ψιλά γράμματα για σένα να πιάνεις στο στόμα σου τον Πλατωνα και να λες άσχετα με τις έννοιες που προσδίδει ο μεγάλος διανοητής Συνέχισε να εκτοξευεις ύβρις που ειναι και η φυσική σου έλξη και ασε τις αστόχες και βλακώδεις αναλύσεις..
            ΥΓ.οσα ονόματα και να αλλάξεις τα αποτυπώματα της βλακείας σε προδίδουν.

  14. Μια ερώτηση θέλω να θέσω … αυτά όλα που γράφει το άρθρο σε ποια γραφή αναφέρονται; ποιο ευαγγέλιο; δέχομαι και τα απόκρυφα (είναι περισσότερο κοντά στη φύση μου)

    Αν πάλι δεν υπάρχουν τα λόγια αυτά του Χριστού κάπου, να υποθέσω πως ο αρθρογράφος τα έμαθε με προσωπική συζήτηση με τον ιδιο τον Ιησού;

    Κι μια κουβέντα τελευταία προς την χρήστη ΜΑΝΑ
    εσύ μπορεί να νιώθεις περήφανη για τα *παλικάρια* σου , να ξέρεις πως για μένα κι άλλο τόσο κόσμο ανήκεις στην ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Αν είσαι και γνήσια ελληνίδα έτσι;!

  15. Νικολαος 02/29/2016 @ 2:33 ΜΜ

    Σας εχω βαρεθει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!! Ειστε μισανθρωποι και αυτους που δεν εγκρινετε τους βαζετε σε ενα καζανι να βραζουν.. Δεν πιστευω οτι με τις σεξουαλικες μου επιλογες να διαβρωνω την κοινωνια σας, ανταυτου εσεις το κανετε.. συγκρινετε την ομοφυλια ρε βληματα με την παιδοφιλια??? Ντροπη σας σκουλικια!!Δημιουργειτε αποψεις και ιδεες για πραγματα που δεν αποδεχεστε και γνωριζετε.. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι τρωγλοδυτικα βλαχαδερα…

    • Κατοχικά Νέα 02/29/2016 @ 3:38 ΜΜ

      Ισως κυριε μου να σας βοηθουσε να δειτε καλυτερα οτι το αρθρο ειναι αναδημοσιευση προς ερευνα και αποδοχη η μη… να σας θυμισουμε λοιπον κυριε που βαριεστε ευκολα οτι το κατοχικα νεα ειναι υπευθηνο για ολα οσα γραφει το ιδιο ..ολα οσα εμεις δηλαδη υπογραφουμε και οχι για τις αναδημοσιευσεις

    • ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΑΙΟ,Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ.
      ΟΜΩΣ ΤΟ Ν ΑΛΛΟΙΩΝΩ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΓΛΙΣΤΙ ΛΕΞΗ SEX ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΠΑΡΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ,ΚΑΙ ΦΥΛΛΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.
      ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΖΩΗ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,Ο ΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ.
      ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ?ΕΑΝ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ.
      ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ.
      ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΑΠ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΓΩ,ΜΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΘΕΛΞΕΙΣ,ΤΟΤΕ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΣΥ,ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ!!ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ,ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΟΥ ΑΠ ΤΑ ΤΡΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ,ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ,ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ,ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
      ΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ,ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΓΡΑΝΑΖΙ?
      ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΙΑ,ΚΑΙ Η ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΟΝ.
      ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ,ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΑΡΕΣΤΟΥΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΥΑΡΕΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ.
      ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ,ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΥΛΗΚΟΝ.
      ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΑΠ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ,ΔΛΔ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ,ΕΣΥ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ,ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ(ΤΗΝ ΖΩΗΝ),ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΑ!!!
      ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ,ΠΟΥ?
      ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ.
      ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ!!
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
      ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ,ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΟ,Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗΝ,ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟΝ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΟΡΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟΝ,ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΝ).
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ.

  16. Ο Άγιος Δημήτριος 03/01/2016 @ 10:52 ΠΜ

    Έτσι λοιπόν όσοι αρχαίοι μεγαλομανείς παιδεραστές και αρχιλαμόγια επιβίωσαν από τα χέρια των προγόνων μας των “άψυχων” δούλων και των Ρωμιών κρύφτηκαν στα μοναστήρια, καθώς άλλωστε τα έθιμα τους όπως για παράδειγμα η παιδεραστία βγήκαν εκτός νόμου και άρα όπως είναι και λογικό να υποθέσει κάποιος το μοναδικό τους καταφύγιο υπήρξαν τα μοναστήρια.

    Δηλαδή τι περιμένατε να παράγει η νέα θρησκεία της Gayland με τους παιδεραστές “θεούς” που είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο;

    Από εκεί και μετά δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση σε αυτό το θέμα μεταξύ της αρχαίας Ελληνικής πραγματικότητας με την Χριστιανική και αυτός που το ισχυρίζεται αυτό είναι στην καλύτερη περίπτωση είτε παραπληροφορημένος, είτε ηλίθιος και στην χειρότερη των περιπτώσεων απατεώνας και αρχιλαμόγιο κάτι που ασφαλώς δεν θα ήταν πρωτοτυπία στο Λαμογιστάν. Σε σχέση με το αντίχριστο τρόλ που του τρέχει το Χριστιανικό αίμα από τον ξεσκισμένο από δαίμονες κώλο του θα έλεγα ότι είναι 3 σε 1 όπως το σαμπουάν και οτι και να πεις θα είναι λίγο για την περίπτωση του. Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν την απολυτή ξεφτίλα και την απόλυτη ντροπή του ανθρωπίνου γένους.

    Έτσι λοιπόν όπως καταλαβαίνεται είμαι το σύμβολο της αντίστασης κατά των δαιμονισμένων και καταραμένων υπανθρώπων είτε αυτοί είναι Ελληνόπουστες, Εβραιόπουστες η οτιδήποτε δεν έχει καμία σημασία. Είναι απλά θέμα συγκυρίων το που θα χώσω το κοντάρι μου και μην νομίζετε ότι είμαι γνήσιος Έλληνας γιατί μιλάω σαν αυτούς και τους επιστρέφω την βρωμιά τους, απλά κάποιος έπρεπε να τους απαντήσει στο βρώμικο και τρισάθλιο επίπεδο τους καθώς μιλάμε για σκουπίδια της ύπαρξης και δεν έχει ασφαλώς καμία σημασία τι νομίζουν ότι είναι και αρκεί μόνο ένας άγιος άνθρωπος σαν έμενα από το παρελθόν για να τους στείλει όλους μαζί στον διάολο.

    Εκεί που καθόμουν πριν λίγο στον παράδεισο σε ένα παγκάκι και σκεφτόμουνα τα πουστοπροβλήματα της Ρωμανίας ο Θεός μου έστειλε τον άγγελο του που είναι γνωστός σε εσάς ως Vlad Tepes που ήταν άλλωστε μέλος του Τάγματος του Δράκου δηλαδή του Τάγματος Αρχαγγέλου Μιχαήλ που πολέμησε τους Οθωμανούς. Τι να σημαίνει άραγε αυτό;

  17. Συμφωνώ με όλα όσα έγραψες ΙΩΝ για σένα που βλέπεις την φάτσα στον καθρέφτη σου, εκεί όπου και ο “αδελφός” σου βλέπει κατσίκα του αριστερά που τους πηδάνε οι τράγοι, δηλαδή τον εαυτό του.

    Όσο και να χτυπιέστε η πραγματικότητα η οποία είναι γνωστή σε ολόκληρο τον πλανήτη δεν πρόκειται να αλλάξει και άντε να συνεχίσετε να αυτο-ξεφτυλίζεστε με τις ερμηνείες των αρχαίων κείμενων για να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας, μέχρι εκεί σας παίρνει, καθώς τις εικόνες της αρχαιοελληνικής τέχνης δεν μπορείτε να τις προσαρμόσετε στην βλακεία σας.

    Για αυτό κάτσε δες τις εικόνες και άσε τα πολλά τα λόγια. Η φλυαρία κα η φαυλότητα είναι που σας έχουν καταστρέψει.

    Τώρα σε σχέση με τις προσβολές σου προς τον Σεραφείμ που απλά λέει την αλήθεια σε σχέση με τον παιδεραστή Δια που άλλωστε είπε και ο Πλάτωνας, πρόσεχε να μην χεστείς και πρόσεχε επίσης να μην καείς και εσύ στα Τάρταρα μαζί με τον “αδελφό” σου.

  18. ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ.
    ΟΜΩΣ ΤΟ NA ΑΛΛΟΙΩΝΕΙΣ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΛΔ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ,ΠΩΣ ΘΕΣ ΜΩΡΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!!!!!
    ΧΙΛΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΕΛΑ ΙΝΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ,ΠΩΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ?
    ΟΜΟΥ ΦΥΛΛΟΝ ΦΙΛΩΝ!!!
    Η ΛΕΞΙΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΙΝΑΙΔΟΣ!!ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΙΣΤΗΝ ΗΔΟΝΗΝ!!
    Η ΛΕΞΗ ΟΜΟ ΦΙΛΟΣ ΦΥΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΙΝΑΙΔΙΣΜΟΥ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΩΚΟΝΤΑΝ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΙΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚAN ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΚ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΣΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΔΟΘΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ,ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΡΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,Ο ΝΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΠΟ ΕΞΟΡΙΑ,ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ,Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ,ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ.

  19. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.. ΔΙΑ-ΦΩΝΙΑ +ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ = ΠΟΛΕΜΟΣ = ΧΑΣΙΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ.. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΜΑΣ ΤΗ ΡΟΥΦΑΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ)
    ΥΙΝ-ΘΥΛΗΚΟ, YANG-ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΤΟ ΕΝΑ ΕΛΚΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ…
    ΟΜΩΣ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ YANG ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΚΟΥΚΙΔΑ” ΣΤΟ YIN-YANG!!
    ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ!! ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΥΠ-ΑΡΧΕΙ..
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. YIN-YANG ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΥΚΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
    ΑΥΤΗ Η “ΚΟΥΚΙΔΑ” ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΧΤΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ, ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ….

    Ο Μ Ω Σ !!!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ “ΚΟΥΚΙΔΑ”, ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΜΜΕ, ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ, ΑΝΔΡΟΓΟΝΑ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΛΑΘΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΚΛΠ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

    ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*