Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:35 - 28/02/2016

Ζούμε τις μέρες που επαληθεύονται οι θεωρίες συνωμοσίας – Βάλτε μπρος τα Σχέδια Έκτακτης Ανάγκης, μην μας πιάσουν στον ύπνο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

 

Εδώ και 20 χρόνια, από τα 18 μου που άκουσα στο στρατό για πρώτη φορά για την ύπαρξη θεωριών συνωμοσίας από έναν “τρελό” λοχία, ερωτεύθηκα την ιδέα ότι πολλά πράγματα είναι πολύ πιο πολυσύνθετα από ότι ακούγονται ή μας παρουσιάζονται. Τότε λοιπόν 20 χρόνια πριν η θεωρία συνωμοσίας του λοχία μου ήταν η ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

Ο λοχία από τότε μας έλεγε ότι δεν χρειάζεται πόλεμος. Πόλεμο κάνουν οι βλάκες ή όταν έχει έρθει η ώρα ο εσωτερικός εχθρός να μπορεί να διαλύσει τη χώρα. Αν δεν έχει προκαλέσει εσωτερική διάλυση απλά ο επιτιθέμενος αυτοκτονεί. Τότε ήταν σε εξέλιξη ο πόλεμος στη Βοσνία. Ο λοχίας τότε μας έλεγε πράγματα που κανέναν κανάλι και καμία εφημερίδα δεν θα τολμούσε ποτέ να γράψει. Φανταστείτε την έκπληξη μου λίγα χρόνια αργότερα, στην ησυχία μου, μάθαινα ότι όλες αυτές οι συνωμοσίες του λοχία ήταν 100% αληθινές. Τότε ήταν που άναψε στο κεφάλι μου η λάμπα. Τότε αποφάσισα να κλείσω την τηλεόραση και να αρχίσω να ενημερώνομαι από άλλες πηγές.

Ευτυχώς αυτή η περίοδος συνέπεσε με την ραγδαία εξάπλωση του ιντερνετ και την ευρεία διάδοση της πληροφορίας, έστω και αν αυτή ήταν λανθασμένη. Τότε λοιπόν σε ένα φόρουμ “τρελών” συζητούσαμε για το παρελθόν, για τα Ίμια, τη Βοσνία, τον Πόλεμο του Κόλπου, την 11/9.  Σήμερα ξέρουμε ότι επαληθεύονται όλες οι θεωρίες συνωμοσίας που περιέβαλαν αυτά τα γεγονότα.

Αμέσως ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια να ειδοποιήσουμε τους συμπατριώτες μας για τα δεινά που έρχονται και να τους θυμίσουμε ότι εμείς οι Έλληνες ήμασταν ΠΑΝΤΑ προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Μέσα από blog (που τώρα φρόντισαν κάποιοι να μας τα κατεβάσουν γιατί λέει μεταδίδουμε ακροδεξιές ιδέες) από site που για να στηθούν δώσαμε κόπο και χρήμα που δεν είχαμε, μέσα από το σχέδιο Αχιλλέας και τις ομάδες στις οποίες συμμετείχα και που σήμερα είναι οι καλύτεροι μου φίλοι. Οι άνθρωποι που 5 χρόνια μετά γνωρίζω πολύ καλά ότι θα είναι δίπλα μου και θα είμαι δίπλα τους τώρα που πλησιάζουν οι μέρες της επαλήθευσης των θεωριών συνωμοσίας.

Αυτές τις μέρες η ομάδα μας ασχολήθηκε με την αναδιάταξη δυνάμεων. Αλλάξαμε πολλά. Μετά την πρόσφατη ένταξη άλλων 2 οικογενειών, αλλά και της ένταξης μικρών παιδιών και υπέργηρων συγγενών μας στις ομάδες (αυτοί οι πατεράδες, παππούδες που πριν 1 χρόνο με κορόιδευαν που στερούσα πολύτιμα ευρώ από το παιδί μου, σήμερα αισθάνονται ευγνώμονες γιατί η σύνταξη τους σε λίγο δεν θα φθάνει ούτε για το λογαριασμό του ρεύματος…),.

Αυτή η υποχρεωτική αναδιάταξη καθηκόντων, υποχρεώσεων μας οδήγησε και σε πλήρη αναθεώρηση του σχεδίου διαφυγής μας. Πλέον η ομάδα των 25 ατόμων είναι πολύ δύσκολα να μετακινηθεί στην αφάνεια, ενώ λόγω ηλικίας των μισών μελών (μικρά παιδιά και μεγάλοι σε ηλικία) είναι πολύ δυσκίνητη.

Οπότε προχωρήσαμε στον BLAN B, που αν και πριν 1 χρόνο το θεωρούσα άσκοπο, σήμερα το αντιμετωπίζω και εγώ ως κύριο σχέδιο. Άμυνα στην έδρα μας μέχρι να είμαστε ικανοί να φύγουμε οργανωμένα.

Δυστυχώς  η φυγή μας πλέον είναι πολύ επικίνδυνη. Αν αυτοί οι άνθρωποι ξεσηκωθούν ο κίνδυνος θα βρίσκεται παντού και η ομάδα έχει αποφασίσει να μην θυσιάσει κανέναν. Ευτυχώς κατοικούμε όλοι στα δυτικά προάστια της Αττικής, που δεν υπάρχουν μπλοκ κατοικιών (πολυκατοικίες) και έτσι μπορούμε να οργανωθούμε κάπως πιο άνετα.

Στα πρόσφατα άρθρα μου με τίτλο ΣΧΕΔΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ αναπτύσσω ακριβώς αυτόν τον νέο συλλογισμό.

Από τα 7 σπίτια των μελών της ομάδας μετά από πολύ σκέψη και έρευνα, σπιθαμή προς σπιθαμή, επιλέξαμε αυτό που πληρεί τις ελάχιστες προϋποθέσεις ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ, μεγέθους, χώρων υγιεινής, χώρους κατάκλισης και ολιγοήμερης διαμονής χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί.

Κάναμε και stress tests εφαρμόζοντας για αρκετές ώρες τακτικές απολύτου ησυχίας. Ευτυχώς η θεωρία που διαβάσαμε έχει καλή εφαρμογή και κάποια μικρά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε λύθηκαν εύκολα. Το θετικό ήταν ότι μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν επάξια, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον και αυτοί έχουν πειστεί ότι τα χειρότερα έρχονται.

Η πατρίδα πολύ πιθανόν θα μας καλέσει όλους να την υπερασπιστούμε ή χειρότερα θα πρέπει να προστατευθούμε από αυτήν…

Όπως και να έχει Καλή δύναμη σε όλους. 

Το παρακάτω τραγούδι μας το  αφιερώνω  :

 

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (29)

  1. Στασινος 02/28/2016 @ 10:14 ΜΜ

    Ας θωρακισουμε το νου με πολλή λογική και περισσότερη προσευχή Αγιοι οι Αγγελοι και οι Αρχάγγελοι πρεσβευετε υπερ ημών στον Κυριο μας Ιησού Χριστό

    • ΓΙΩΡΓΟΣ 02/29/2016 @ 12:19 ΜΜ

      ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Κ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ..
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ,ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΨΟ Κ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ,ΕΣΤΩ Κ ΑΚΟΥΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΟΥ;;;;;;;;;;

  2. Ανώνυμος 02/28/2016 @ 10:34 ΜΜ

    όπως λές καλέ μου φίλε Ζαχαρία η πατρίδα θα μας καλέσει επίστρατους και φυσικά θα παρουσιαστούμε στην μονάδα,ποιός θα καθοδηγεί τους υπέργηρους και τα παιδάκια;ποιός θα τους προστατέψει επαρκώς;απ ότι ξέρω στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν υπάρχει Εθνοφυλακή,αυτή είναι μια μικρή απορία που έχω,ευχαριστώ-Στέλιος

    • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 02/28/2016 @ 11:00 ΜΜ

      Στέλιο έχω σημειώσει στα άρθρα μου πως ότι και να γίνει θα έχουμε αρκετές ώρες ώστε να μεταφέρουμε τα ευάλωτα μέλη της οικογένειας μας στους Βασικούς Χώρους Διαμονής και εμείς θα επιστρέψουμε για να εκτελέσουμε στο ακέραιο το καθήκον μας. Δες εδώ τα σχετικά άρθρα και σου προτείνω να διαβάσεις και το σκοπό του ιστολογίου:
      http://www.etoimotita-enallaktiki-diaviosi.blogspot.com

  3. Παντελη επρεπε να βαλεις
    Οχι αυτο τον εωσφοριστη

    • ΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΑΔΡΑΣΤΕΙΑΣ 02/28/2016 @ 11:16 ΜΜ

      ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΞΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΛΑΙΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΕΝΘΟΣ ΟΛΟΙ.ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ.

    • Ή τέλος πάντων έναν κάποιον περιτμημένο!

  4. Ο λόγος σου εμπνέει όπως του Κολοκοτρώνη. Αγόρασε μια περικεφαλαία.

    • ΓΙΩΡΓΟΣ 02/29/2016 @ 1:12 ΜΜ

      ΣΙΧΑΜΕΡΕ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
      ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ..
      ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ Κ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΑΜΕΛΗΤΕΑΣ ΑΞΙΑΣ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..
      ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ
      ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ.ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΩΡΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..

  5. Ανώνυμος 02/28/2016 @ 11:07 ΜΜ

    Ο Λοχίας μάλλον είχε δίκιο… πάντα οι αλήθειες ακούγονται από μικρούς και από τρελούς, αλλά για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό είναι άγνωστο.

    Το ότι είστε 25 νοματαίοι και ανάμεσα σας έχετε γυναίκες, παιδιά και υπερήλικες δεν είναι στα υπέρ σας. Αργά η γρήγορα σε αυτά που έρχονται θα πρέπει να διαλέξετε… η τα παιδιά, η τους υπερήλικες. Συνήθως δύο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε.

    Αυτό είναι κάτι που θα το δείτε στην πορεία…

    Καλή τύχη στα τοίχοι.

    Αυτά.

    • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 02/28/2016 @ 11:37 ΜΜ

      Εχω διαβάσει ανάλογο σχόλιο σου και πάλι.
      Λυπάμαι αλλά θεωρώ ότι η ζωή μου δεν έχει καμία αξία αν θυσιάσω το παιδί ή τον πατέρα μου ή την μάνα μου.
      Προτιμώ να πέσω μαχόμενος υπερ αυτών!
      Ή όλοι μαζί ή κανένας.
      Γιατί αλλιώς μετά θα πάω από τύψεις…

      • Ζαχαρία, εμείς ζούμε με την γιαγιά ετών 82. Μας είπε εχθές πως αν γίνει κάτι και πρέπει να φύγουμε από το σπίτι για το βουνό, αυτή θα μείνει πίσω, έτσι όπως έκανε και ο παππούς της με τους γερμανούς. Μας είπε επίσης πως μάζευαν τις αγριάδες, τα χοντρα μέρη, τα ξέραναν, τα κονιορτοποιούσαν και τα έφτιαχναν…ψωμί.

        • Ανώνυμος 02/29/2016 @ 11:10 ΜΜ

          Ώστε Μαρία έτσι σου έλεγε η γιαγιά σου;! Και μάλλον έχει δίκιο.

          Πέραν του γεγονότος ότι οι ακραίες καταστάσεις αποζητούν και ακραίες λύσης… θα πρέπει να καταλάβουμε ότι σε κρίσιμες στιγμές ζωής η θανάτου… διαφορετική είναι η ιδιοσυγκρασία και η αντίδραση ενός έφηβου, ενός μεσήλικα και ενός ηλικιωμένου… ο ηλικιωμένος έχει ζήσει την ζωή του, και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει.

          Μαρία η γιαγιά σου, αναφέρει ακραίες καταστάσεις που πέρασε η ίδια… και που θα περάσετε και εσείς…

          Ο Ζαχαρίας είναι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος… στο μέλλον θα βρεθεί σε απίστευτα κρίσιμα διλήμματα. Εύχομαι ότι καλύτερο…

          Αυτά.

      • Φίλε Ζαχαρία η απάντησή σου ηταν απόλυτα σωστή αν με χρειαστείς ως εναλλακτική διαθέτω σπιτι (καταφύγιο-παρατηρητήριο)σε ανατολικά προάστια αττικής
        40χιλ απο Αθήνα θα ήταν για εμάς εδώ ευπρόσδεκτη και η δική σας ομάδα αν χρειαστείτε Plan B

      • ΑΝΩΝΥΜΟΣ 02/29/2016 @ 1:26 ΜΜ

        ΣΩΣΤΑ..

  6. Ανώνυμος 02/28/2016 @ 11:38 ΜΜ

    Κυρ Ζαχαρία άλλα μας έλεγες κάποτε.

    Κάποτε μας μιλούσες για καταφύγια και για άμεση φυγή και εγώ σου έλεγα οτι τα γεγονότα μπορεί να γίνουν
    τόσο γρήγορα ώστε να κληθείς να πας στο μέτωπο για να πολεμήσεις τζιχαντιστές.

    Το θυμάσαι;

    Κυρ Ζαχαρία καποτε νόμιζες οτι απλά θα καταρρεύσει η οικονομία και δραπετεύοντας στην ύπαιθρο και σε καταφύγια
    θα την γλύτωνες.

    Τώρα;
    Αίντε ευκαιρία να μάθεις και τι εστι πόλεμος σε αστικό περιβάλλον

    ΚΥΡ ΖΑΧΑΡΙΑ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ.

    Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΥΡ ΖΑΧΑΡΙΑ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

    Υ.Γ.:Ο μικρός γιος της νύχτας

    • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 02/28/2016 @ 11:50 ΜΜ

      Μικρέ Γιε της νύχτας αν μιλάς για εμένα έχω προετοιμασθεί για ΟΛΑ τα πιθανά και απίθανα σενάρια.
      Άλλες συνθήκες αλλάζουν και προσαρμόζομαι.
      Δεν είμαι ούτε φίδι ούτε αρκούδα να πέφτω σε νάρκη.
      Χαμαιλέοντας είμαι…

  7. Ηλιας Κοζανη 02/28/2016 @ 11:53 ΜΜ

    Οι πολλοι οταν δουν το “μανα” εξ ουρανου θα το φανε και μολις ξαναπεινασουν θα ζητανε ακομα πιο πολυ.Οι λιγοι και μονο βλεποντας το θαυμα δεν θα θελουν τιποτα αλλο.

  8. Ανώνυμος 02/29/2016 @ 1:15 ΠΜ

    ΣΟΦΑ ΠΟΙΕΙΣ

    ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

    ΑΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

    ΠΡΟΣ ΕΥΧΗ

    ΖΩΝ ΥΔΩΡ

    ΚΥΝΕΣ

    ΦΑΕΘΩΝ

    ΓΑΙΑ ΤΟ ΠΥΡ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ

    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ

    ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ..

    ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ

    ..ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ..

    ΩΔΙΝΕΣ ΓΕΝΝΑΣ

    Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ…

    Ε Δ Ω !!!

  9. Λια,το μανα εξ ουρανου επεσε μια φορα μονο,και αυτο κατα τας γραφας..απο κει και περα ζαχο να θυμησω,στις μεγαλουπολεις ειπαμε χαος.απλα κρυβεσε και δεν κυκλοφορεις.μονο νυχτα και σε ομαδες.και για εμας εδω επαρχια,κοζανη,το ιδιο ισχυει.απλα η φυγη ειναι λιγο πιο ευκολη..ευχομαι πραγματικα να μην χρειαστει να δοκιμαστουμε….οι πραγματικες συνθηκες ειναι τελειως διαφορετικες και με πολλα απροοπτα……καλη μας τυχη απο δω και περα…..υ.γ. Αν υπαρχει οπλισμος σας ειπα…επαναληπτικη με δραμιαρες ειναι οτι καλυτερο στο ανταρτικο πολεων….

  10. πράκτωρ 02/29/2016 @ 7:42 ΠΜ

    ΚΑλημερα Αδέλφια

    Θα θελήσουν να σας πάρουν και φαντάρους αλλα δεν θα προλάβουν….

    Θα κινησουν να σας πάρουν τα σπίτια αλλα δεν θα προλάβουν…

    Ειναι αξιολύπητοι..
    Είναι απατεώνες …

    Εδώ και δεκάδες χρόνια εκατομμύρια μετανάστες εχουν ερθει και εχουν φύγει.. με τις σκούπες..

    Το πρόβλημα ειναι αλλου σε αγωγους που δεν μας αφορούν σε συμφεροντα και κλεψιές.

    Ο Πόλεμος που ζούμε είναι απλα η ευκαιρία να μετανιώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι ανθρωποι κατι που ξεχάσαμε..

    Θα γινει πολιτιακή ανωμαλία ,,,, Το κεφάλαιο και οι κουφαλες οι Αντίχριστες θα φύγουν.
    Η ελευθερία που έρχετε εχει θυσίες αγώνες λύπες αλλα έχει και μια ευκαιρία .. να χτίσουμε σωστα απο την αρχη οτι χάσαμε…οσι και αν απομείνουμε.

    Δεν σημαίνει οτι πρέπει να δεχθώ οτι μου επιβάλει ο ΚΑΣΤΡΟ … Η ο ΛΑρουα Η ο κάθε ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ..
    Εδω ειναι η Ελλάδα γυφτοι
    Εξω απο την πατρίδα οι Αλήτες οι Αβαπτιστοι
    οι Νεοταξιτες οι απαιδευτοι…

    ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ….

    ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ..
    Η ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ

    Αδέλφια
    προσοχή και προσευχή
    και ολα θα αλλαξουν ,,

    • ΧΩΡΙΣ ΛΙΒΑΝΙ & ΓΛΟΥΤΕΝΗ 02/29/2016 @ 12:57 ΜΜ

      ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕ ΠΕΥΜΑΤΙΚΑ Κ ΗΘΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΦΑΝΑΤΙΚΕ
      ΒΛΑΚΑ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΥΣ ΩΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ,ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ,ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ;;;ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ Κ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Κ ΚΟΜΜΑΤΑ.
      ΠΡΟΣΟΧΗ,ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ Κ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ..

      • πράκτωρ 02/29/2016 @ 7:16 ΜΜ

        Να προσέχεις αδελφέ μου ..

        Δεν μας περισσευει κανείς !!!

        Θα καταλάβεις τι εννοώ αλλα λίγο αργότερα…

        κοιτα να κρατησεις την δύναμη σου θα σου χρειαστεί ..
        Αυτη βέβαια θα σου χρειαστεί νωρίτερα απο την νόηση αλλα τελικά αυτή θα είναι ο δρόμος για την νόηση σου.

        ΘΑ το δείς .. :}
        Υπομονη

  11. Βρε παιδιά, με τους αναπήρους τι θα κάνουμε;

    • Γιάννης 03/02/2016 @ 5:48 ΜΜ

      Φυσικά και δεν πρέπει να τους αφήσουμε,αλίμονο!Ας έχουμε πίστη και όλα θα πάνε κατ’ευχήν.Στο βαθμό που τα επερχόμενα γεγονότα εντάσσονται στο σχέδιο του Θεού,είναι δυνατό να μην υπάρξει θεία οικονομία για κάποιους που λόγω της κατάστασής τους είναι πιο κοντά στον Θεό και αισθάνονται δυνατότερη την παρουσία Του;Χωρίς πίστη,εκατό σακίδια επιβίωσης να ετοιμάσουμε,δεν θα πετύχουμε τίποτε…

  12. ΔΙΗΝΕΚΗΣ... 03/01/2016 @ 10:53 ΠΜ

    “Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε την επανάσταση δεν συλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχουμε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι βαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε : “Που πάτε ωρέ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα και με το τίποτα”, αλλά ως μια βροχή έπεσε σε όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας και όλοι και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι μικροί και μεγάλοι, όλοι συμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση”. Θ. Κολοκοτρώνης

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*