Διαφημίσεις

Δεν έμεινε χρηματοκιβώτιο! Τα σχέδια της Κεντρικής Τράπεζας της Ιαπωνίας είναι για γέλια

Οι τραπεζίτες και τα σκυλιά τους, οι πολιτικοί, “πίστευαν” ότι όταν θα εισαγάγουν το αρνητικό επιτόκιο, η συνέπεια θα ήταν ότι ο λαός θα χαλούσε τα λεφτά του και αυτό θα ήταν καλό για την οικονομία. Τουλάχιστον αυτό δήλωσαν, εάν πράγματι είναι έτσι, τότε ας μας το εξηγήσουν…Φυσικά η αλήθεια τους είναι μέρος μιας πολύ μικρής εκδοχής της δικής τους αλήθειας.

Αυτό που βλέπουν τώρα και αυτό που δεν περίμεναν ποτέ είναι ότι οι Ιάπωνες αποσύρουν μαζικά τα χρήματά τους από την τράπεζα… και για αυτό έχουν αγοράσει όλα τα χρηματοκιβώτια της γειτονιάς.

Οι τραπεζίτες κάνουν συνέχεια πειράματα για να δουν την αντίδραση των πολιτών…όλα είναι ένα προσωρινό τσεκάρισμα μέρος του πειράματος για να δούνε τι θα συμβεί. Οι κεντρικές τράπεζες της Δανίας με τη Σουηδία και την Ελβετία έκαναν ακριβώς το ίδιο με το αρνητικό επιτόκιο…και δεν άλλαξαν τίποτα. Αντί να δώσουν παραπάνω επιτόκιο…κατέβασαν και άλλο το αρνητικό επιτόκιο!!!

Ακούσατε κάποιον από τους πολιτικούς να μιλάει για την μεγαλύτερη παγίδα που έχει στηθεί ποτέ για να μαζέψουν όλες τις αποταμιεύσεις…όλα τα χρήματα των εργατικών ανθρώπων αλλά και να σαρώσουν όλα τα συνταξιοδοτικά ταμεία;;;

Όχι βέβαια και ουτε πρόκειται να ακούσετε το παραμικρό!

Οι κεντρικοί τραπεζίτες έλεγαν ότι τα μέτρα αποσκοπούν στην βελτίωση της οικονομίας αλλά τώρα που απέτυχαν και η παγκόσμια οικονομία δεν βγήκε από την ύφεση άρχισαν οι εγκληματίες την επίθεση στα μετρητά…τα μετρητά είναι το τελευταίο όπλο ενός ελευθερου πολίτη και αυτό ετοιμάζονται να στο πάρουν απο τα χέρια. Για εμάς που γνωρίζουμε από τον Ιούλιο του 2015 τι συνέβη με τα κάπιταλ κοντρόλ θα έπρεπε να τους είχαμε ΓΑΜΗΣΕΙ!!!

Αντί όμως να τους σκίσουμε και να ζητήσουμε τα λεφτά μας πίσω…μπαίνουμε σαν καλά προβατάκια στην ουρά για να πάρουμε αυτά που μας ανήκουν!!!
Πραγματικά, πόσο προδοτικό είναι αυτό το γεγονός απέναντι στον ίδιο τον εαυτό μας;

Τουλάχιστον, οι Ιάπωνες κατάλαβαν ότι έχασαν το παιχνιδί και προετοιμάζονται…δεν άφησαν ούτε ένα χρηματοκιβώτιο χρηματοκιβώτιο στα μαγαζιά.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

3 σχόλια στο “Δεν έμεινε χρηματοκιβώτιο! Τα σχέδια της Κεντρικής Τράπεζας της Ιαπωνίας είναι για γέλια”
  1. Αυτό που μας λες Κόραξ είναι ότι έχεις λεφτά! Μπράβο σου. Να τα χαίρεσαι. Αλλά μην μας κάνεις και μάθημα, εμάς που τη βγάζουμε δύσκολα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *