Διαφημίσεις

Tεράστιος φλαιγόμενος μετεωρίτης έπεσε στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ενας τεράστιος μετεωρίτης έπεσε φλαιγόμενος στον Ατλαντικό Ωκεανό στις 6 Φεβρουαρίου,όπως γράφει η Αμερικάνικη εφημερίδα Daily Mail Science που επικαλείται την ανακοίνωση του εκπροσώπου της ΝΑΣΑ.

Ηταν σαν έκρηξη 13.000 τόνων TNT,η πτώση του μετεωρίτη σχεδόν 620 μίλια στα ανοικτά των ακτών της Βραζιλίας.

xartis

Ο Brian Cox, εκπρόσωπος της ΝΑΣΑ είπε ότι «υπάρχει ένας αστεροειδής με το όνομα μας για αυτό
και θα μας χτυπήσει» πριν μας δώσουν τα κακά νέα : «Είμαστε σε κίνδυνο να αφανιστούμε από αστεροειδείς – και δεν λαμβάνουμε στα σοβαρά την απειλή.»

Η ιστορία της Daily Mail μας λέει επίσης ότι η NASA, για την ώρα παρακολουθεί 1.400 + «δυνητικά επικίνδυνους αστεροειδείς» και ήταν μόνο η “τυφλή τύχη’, που μέχρι στιγμής, έχει σώσει την ανθρωπότητα από σοβαρές επιπτώσεις.
Ο πρώην αστροναύτης, Ed Lu , περιγράφει την κατάσταση που βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με τον πλανήτη μας, ως «κοσμική ρουλέτα».

Ενώ ένας εκπρόσωπος της NASA μας λέει: «Δεν υπάρχει κανένα υπάρχον στοιχείο, που ένας αστεροειδής ή οποιοδήποτε άλλο ουράνιο αντικείμενο, είναι σε τροχιά που θα προσκρούσει στη γη»
και «στην πραγματικότητα, δεν βρίσκεται ούτε ένα από τα γνωστά αντικείμενα που να έχει αξιόπιστη πιθανότητα να χτυπήσει τον πλανήτη μας κατά τον επόμενο αιώνα»,
Ακολουθούν βίντεο με την πτώση του μετεωρίτη στον Ατλαντικό Ωκεανό,κοντά στη Βραζιλία,τους μετεωρίτες που κάνουν κοντινό πέρασμα από τη γη και τον τραυματισμό στις 6 Φεβρουαρίου ενός ανδρα στην Ινδία,από θραύσμα μετεωρίτη.

https://youtu.be/05_pjKaTpZk

https://youtu.be/4GWQkSA0obg

https://youtu.be/4dxxBQRI1oI

http://allnewspipeline.com/Meteor_Strikes_Atlantic_Ocean.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Tεράστιος φλαιγόμενος μετεωρίτης έπεσε στον Ατλαντικό Ωκεανό.”
  1. Σχετικά με την ημερομηνία προσέγγισης του αστεροειδούς 2013 TX68, όπως και την απόσταση διέλευσης, η NASA άλλαξε τα νούμερα.
    Έτσι η απόσταση διέλευσης από τη Γη, κυμαίνεται από 9.000.000 μίλια (14 εκατομμύρια χιλιόμετρα) έως 11.000 μίλια (17.000 χιλιόμετρα). Η διακύμανση αυτή οφείλεται (κατά πως λένε) στο ευρύ φάσμα πιθανών τροχιών του αντικειμένου, δεδομένου ότι το παρακολούθησαν για μικρό χρονικό διάστημα μετά την ανακάλυψη. Αρχικά ανακοίνωσαν 3 μέρες, αργότερα το άλλαξαν σε 10. Ως προς την ημερομηνία αρχικά ανακοίνωσαν 5 Μαρτίου, μετά ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να ανακοινώσουν μεταξύ 5 και 9 Μαρτίου, με ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ στις 8 Μαρτίου 2016 00:06 UTC (7 Μαρτίου στις 7:06 pm ET).

    Δεν υπάρχει λόγος «ανησυχίας» καθησυχάζουν.

    ΟΜΩΣ

    χαρακτήρισαν ΤΕΛΙΚΑ Condition Code 8 (highly uncertain).
    Κωδικός Κατάστασης 8 (υψηλός βαθμός αβεβαιότητας).

    ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=2013%20TX68&orb=1

    earthsky.org/space/asteroid-2013-tx68-uncertain-trajectory-closest-earth-mar-5-2016

    ενώ στην επίσημη σελίδα της NASA αναφέρουν μεταξύ άλλων

    nasa.gov/feature/jpl/small-asteroid-to-pass-close-to-earth-march-5

    ……………Ο αστεροειδής 2013 TX68 εκτιμάται ότι είναι περίπου 100 πόδια (30 μέτρα) σε διάμετρο. Συγκριτικά, ο 2012 DA14 αστεροειδής γνωστός ως Μετέωρο του Τσελιάμπισκ που εξεράγει στη Ρωσία πριν από τρία χρόνια ήταν περίπου 65 πόδια (20 μέτρα) πλάτος. Αν ένας αστεροειδής στο μέγεθος του 2013 TX68 εισέλθει στη γήινη ατμόσφαιρα, πιθανότατα θα προκαλέσει έκρηξη περίπου δύο φορές ισχυρότερη από εκείνη στο Τσελιάμπισκ……….

    ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

    1 Νέα Σελήνη 9 Μαρτίου 2016 (περίπου στις 04:00 π.μ)

    2 Ολική έκλειψη Ηλίου 9 Μαρτίου 2016 Ανατολική Ασία, Αυστραλία, Ειρηνικός και ολικώς Σουμάτρα, Βόρνεο, Ειρηνικός.

    3 Αστεροειδής 2013 TX68

    4 Η 8η Μαρτίου είναι η 68η ημέρα του 2016

    5 Κατά τη διάρκεια του 21ου αιώνα η Γη θα δει συνολικά 224 ηλιακές εκλείψεις, Από αυτές 68 θα είναι Ολικές.

    ΠΡΟΣΟΧΗ στις ημερομηνίες. Με αφορμή τη διέλευση……….. μην σκάσει τίποτα άλλο……. Shockwave τύπου. Λέμε τώρα. Άλλωστε κάπως πρέπει να υποστηρίξουν τον προϋπολογισμό ύψους 50 εκατομμυρίων $ για το NASA’s armageddon office (…..aims to protect!!) ή πιο επίσημα NEO (NASA Earth Observation), σαφώς πρόγραμμα στρατιωτικού χαρακτήρα . Από τότε που « άνοιξε » …… μας βομβαρδίζουν με «απειλές» μετεωριτών.

    Το πιο πρόσφατο

    «Twin» Comets Headed for close approaches to Earth RECORD – BREAKING Comet Flyby March 2016

    252P/LINEAR12 στις 21 Μαρτίου 2016

    theskylive.com/252p-info

    P/2016 BA14 (PANSTARRS) στις 22 Μαρτίου 2016

    theskylive.com/p2016ba14-info

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *