Διαφημίσεις

30 νεκροί από βομβιστικές επιθέσεις στη σιιτική συνοικία της Δαμασκού

Η Δαμασκός σήμερα Κυριακή συγκλονίστηκε από τρεις εκρήξεις που στοίχισαν τουλάχιστον την ζωη τριάντα ανθρώπων. Νωρίτερα είχαν ήδη σκοτωθεί δεκάδες πολίτες σε επιθέσεις στην πόλη Χομς.

Σύμφωνα με την συριακή κρατική τηλεόραση οι εκρήξεις σημειώθηκαν στη σιιτική συνοικία Σαγίντ Ζαιναμπ στη νότια Δαμασκό. Η περιοχή είναι μακριά από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, γράφει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Οι εκρήξεις προκλήθηκαν από ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο. Οι επιθέσεις διαπράχθηκαν την στιγμή που τα παιδιά της περιοχής επέστρεψαν στα σπίτια τους από το σχολείο.

Οι εκρήξεις έγιναν ακριβώς νότια του σιίτικου τεμένους όπου βρίσκεται ο τάφος της εγγονή του Προφήτη Μωάμεθ στη Δαμασκο. Το ισλαμικό κράτος (IS) ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις.

Στη συριακή πόλη Χομς πάλι σήμερα Κυριακή σημειώθηκε μια διπλή βομβιστική επίθεση που στοίχισε σίγουρα την ζωη 57 ανθρώπων. Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από παγιδευμένα αυτοκίνητα και έλαβαν χώρα στην κεντρική περιοχή της Zahra.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *