Διαφημίσεις

“Ο βομβαρδισμός του συριακού νοσοκομείου όπου βρίσκονταν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα έγινε από τις ΗΠΑ από την βάση του Ιντσιρλίκ”

Η αεροπορική επίθεση στο νοσοκομείο όπου δούλευαν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα στη Συρία έγιναν από μαχητικό αεροσκάφος που απογειώθηκε από την αεροπορική βάση των ΗΠΑ στο Ιντσιρλίκ στην Τουρκία. Αυτό δήλωσε ένα μέλος της επιτροπής για τη διεθνή πολιτική της Ρωσίας.

Την Δευτέρα που μας πέρασε οι Γιατροί χωρίς Σύνορα ανακοίνωσαν ότι ένα νοσοκομείο χτυπήθηκε στην επαρχία Ιντλίμπ από τέσσερις πυραύλους. Ο οργανισμός δεν γνωρίζει ποιος ήταν πίσω από την επίθεση.

«Τα στοιχεία απο την ρωσική έρευνα μας δείχνουν ότι το αεροσκάφος που πραγματοποίησε τις επιθέσεις είχε απογειωθεί από την αμερικανική βάση του Ιντσιρλίκ, όπου σταθμεύουν αεροσκάφη των ΗΠΑ υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ και της Τουρκίας, « δήλωσε ο γερουσιαστής Igor Morozov στο πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.”

Ο Πρέσβης της Συρίας στη Ρωσία Ριάντ Χαντάντ, κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες για τις επίθεσεις στην νοσοκομείο στη βορειοδυτική συριακή πόλη Μαράτ αλ-Nουμαν, ενώ ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου κατηγόρησε τη Ρωσία.

Σύμφωνα με το ρώσο πρεσβευτή στο Λονδίνο οι ρωσικοί βομβαρδισμοί δεν προκαλούν θανάτους των αμάχων στη Συρία. “Εμείς δεν βομβαρδίζει στρατιωτικούς στόχους», λέει ο Αλέξανδρος Jakovenko. “Μόνο τα μέρη όπου βρίσκονται τρομοκράτες, τα στρατόπεδα εκπαίδευσής τους και της αποθήκευσης όπλων. Είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιχειρήσεις μας. ”

Ο αριθμός των θανάτων που προκλήθηκαν από τον πόλεμο στη Συρία έχουν φτάσει σύμφωνα με το Κέντρο για την Έρευνα Πολιτικής στη Συρία (SCPR) γύρω στους 470.000. Από τις μάχες που ξέσπασαν το 2011, έχουν επίσης τραυματιστεί 1,9 εκατομμύρια άνθρωποι.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *