Διαφημίσεις

Η Τουρκία συνεχίζει να βομβαρδίζει τους Κούρδους της Συρίας

Ο τουρκικός στρατός συνεχίζει τον βομβαρδισμό από εχθές Πέμπτη εναντίον των Κούρδων της κουρδικής οργάνωσης, YPG στη Συρία.
Σύμφωνα με πηγές οι τουρκικές δυνάμεις κάνουν αντίποινα για τους πυροβολισμούς που εξαπέλυσαν οι Κούρδοι στην Τουρκία.

Τις τελευταίες ημέρες, η Τουρκία, βομβαρδίζει συνέχεια τους Κούρδους προσπαθώντας να σταματήσει την YPG στη βόρεια Συρία. Η Τουρκία γνωρίζει ότι αν οι Κούρδοι κερδίσουν τότε θα αρχίσει ο διαμελισμός της χώρας τους.
Για αυτό η Τουρκία θεωρεί το YPG σαν μια τρομοκρατική οργάνωση. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, όμως βλέπουν τους Κούρδους της Συρίας, σαν ένα από τους λίγους συνεργάτες τους στην περιοχή της Συρίας. Τους θεωρούν σημαντικούς συμμάχους στον αγώνα κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους. Διαίρει και βασίλευε, η γνωστή τακτική από τα χρόνια των Ρωμαίων.

Η YGP κατηγορήθηκε από την Τουρκία για την ευθύνη της αιματηρής επίθεσης στους Τούρκους που έγινε την Τετάρτη στην Άγκυρα, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο 28 τούρκων πολιτών. Το YPG αρνείται κατηγορηματικά κάθε σχέση με αυτή την επίθεση.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *