02:22 - 19/02/2016

Η ΕΛΙΤ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ… Έχει Ξεκινήσει να Δολοφονεί Όσους Είναι Απέναντι… Media, Δικαστές, Πατριώτες, Χριστιανούς…

Διαφημίσεις

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…

Από τη Lisa Haven

Είχατε ποτέ μια αίσθηση ότι κάτι μεγάλο και πιθανώς κακό βρίσκετε πολύ κοντά; Εάν έχετε, δεν είστε οι μόνοι! Η αίσθηση φαίνεται να είναι στον αέρα. Εμείς το ξέρουμε, οι ελίτ το γνωρίζουν, το Πεντάγωνο γνωρίζει, και ακόμη και η στρατιωτικοί το ξέρουν

Πιστεύω ότι ένα μεγάλο κακό πρόκειται να συμβεί όχι μόνο στο έθνος μας, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάτι μεγάλο εξελίσσεται και ο καθένας το ξέρει. Η οικονομία είναι ασταθής, ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος του πολέμου, η ελίτ τρέχεις στις αποθήκες της και οι κυβερνήσεις σχεδιάζουν μια μαζική ανακατανομή των πολιτών. Πάρα πολλά πράγματα είναι στην πρώτη γραμμή και πρέπει κανείς να αναρωτηθεί «Τι στο καλό συμβαίνει;»

Θα ήθελα πολύ να σας ενθαρρύνω να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο στο σύνολό του. Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά βίντεο που έχω κάνει, επειδή μοιράζεται αυτά που πιστεύω ότι θα μπορούσαν να παίζουν έξω στο πολύ εγγύς μέλλον, συμπεριλαμβανομένου ενός πολέμου πληροφοριών και την ελίτ να δολοφονεί όποιον την αντιπολιτεύεται…
https://www.youtube.com/watch?v=H0ATXSr0BFk

thesecretrealtruth



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (33)

  1. Ε ΚΑΙ?ΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ.
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ,ΤΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
    Η ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ,Η ΕΙΣΑΙ ΝΤΕΜΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΚΑΡΔΙ ΣΟΥ!!!Η ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ,ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΟΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ.

    • Ανώνυμος 02/19/2016 @ 9:48 ΠΜ

      Σουν σουν σουν, σουν σουν σουν,
      Εισαι με τον Ιησουν ή με τον Πέτρον τον Φυσσούν;
      Απο την Κύπρον είσαι, γιατί βάζεις το -ν;
      Όσο για την Ντέμι που γράφεις, την Μουρ εννοείς;

      • ΓΙΩΡΓΟΣ 02/19/2016 @ 4:32 ΜΜ

        ΑΝΩΝΥΜΕ,ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ
        ΠΕΤΡΟΝ ΤΟΝ ΦΥΣΣΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΕΦΥΣΟΥΝ..

      • Ανώνυμος 02/19/2016 @ 5:06 ΜΜ

        ντεμί ο τόνος στο ί
        μισός από δω και μισός από κει
        κομ σι κομ σα
        γαλλικά!!!!
        το δηλητήριο κάτω από τη γλώσσα το έχετε μόλις ακούσετε ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
        αν είναι να μιλήσετε για τα σκοτάδια του μισόκαλου οι γλώσσες σας κελαηδούν

      • ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟ ΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ,Ε ΡΕ ΤΥΦΛΕ?
        ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΘΕΟΜΑΧΟΣ?
        ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ?
        Ε ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ?

    • ΣΚΕΨΗ ΔΙΧΩΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ Κ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ 02/19/2016 @ 4:28 ΜΜ

      ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΟΙΔΟ,ΗΛΙΘΙΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΕ,ΟΙ ΑΡΧΕΣ Κ ΟΙ ΑΞΙΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΤΡΩΝΑ Κ ΤΑΜΠΕΛΑ..ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΔΩ ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ..ΟΣΟ
      ΒΑΖΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Κ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ..ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΑΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ..ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΥΦΛΑ,ΔΗΛ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ;;;ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ..ΑΡΚΕΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΕ ΣΑΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΟΙΔΙΑ..ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΙ..ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΕΣ Κ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ..ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ..ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ ΣΑΣ, ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΩ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ..
      ΟΥΡΤ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΙΖΕΡΑΚΙΑ,ΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,ΠΙΣΣΑ Κ ΠΟΥΠΟΥΛΑ..

      • ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ,ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
        ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
        Ο ΘΕΟΣ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ,ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ,ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ.
        ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟ 2018,ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ!!!ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΩΝ(ΧΡΕΙΣΤΟΣ),ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΣΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΣΟΥ!!
        ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ,ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ!!!
        ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΤΕ.
        ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ ΤΟΥ.
        ΨΑΞΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ,ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΠΑΨΕΙ,Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ,ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ.
        Ἐκεῖνο τὸν καιρὸ ἦρθε ὁ Ἰησοῦς στὴν περιοχὴ τῶν Γαδαρηνῶν ποὺ εἶναι ἀντίπερα στὴ Γαλιλαία. Ἐκεῖ τὸν ἀπάντησε ἕνας ἄνθρωπος ἀπὸ τὴν πόλη, ποὺ εἶχε δαιμόνια ἀπὸ πολλὰ χρόνια καὶ δὲν ἔβανε ροῦχο ἐπάνω του καὶ σὲ σπίτι δὲν ἔμενε, ἀλλὰ μέσα στὰ μνήματα. Ὅταν εἶδε τὸν Ἰησοῦ, ἔβαλε μία μεγάλη φωνή, ἔπεσε κάτω μπροστά του καὶ τοῦ εἶπε δυνατά. Τί δουλειὰ ἔχω ἐγὼ μὲ σένα, Ἰησοῦ υἱὲ τοῦ Θεοῦ τοῦ ὑψίστου; Σὲ παρακαλῶ νὰ μὴν μὲ βασανίσης. Ὁ Ἰησοῦς λοιπὸν παράγγειλε στὸ ἀκάθαρτο πνεῦμα νὰ βγῆ ἀπὸ τὸν ἄνθρωπο, ποὺ πολλὰ χρόνια τὸν εἶχε αἰχμαλωτισμένο· τὸν ἔδεναν μὲ ἁλυσίδες χέρια πόδια καὶ τὸν φύλαγαν, μὰ ἐκεῖνος ἔσπαζε τὰ δεσμὰ κι ἔτρεχε σερνόμενος ἀπὸ τὸν δαίμονα στὶς ἐρημιές. Τὸν ρώτησε ὁ Ἰησοῦς καὶ τοῦ λέγει· ποιὸ εἶναι τ’ ὄνομά σου; Κι ἐκεῖνος εἶπε· Λεγεώνα· καὶ τὸν παρακαλοῦσε νὰ μὴν τὰ προστάξη νὰ πᾶνε στὴν ἄβυσσο. Κι ἦταν ἐκεῖ ἕνα κοπάδι ἀπὸ πολλοὺς χοίρους ποὺ ἔβοσκαν στὸ βουνὸ καὶ τὰ δαιμόνια παρακαλοῦσαν τὸν Ἰησοῦ νὰ τοὺς ἐπιτρέψη νὰ μποῦνε στοὺς χοίρους· καὶ τοὺς ἐπέτρεψε· καὶ βγῆκαν τὰ δαιμόνια ἀπὸ τὸν ἄνθρωπο καὶ μπῆκαν στοὺς χοίρους καὶ χύμηξε τὸ κοπάδι κατὰ πάνω στὸ γκρεμὸ κι ἔπεσαν στὴ λίμνη καὶ πνίγηκαν ὅλοι.
        ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ(ΣΚΟΤΟΣ) ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ,ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ?
        ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΕΒΑΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
        ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ Μ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ,ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ!!!
        ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    • Ανώνυμος 02/19/2016 @ 5:07 ΜΜ

      πέστα αδερφέ
      να αγιάσει το στόμα σου

    • Ανώνυμος 02/19/2016 @ 5:29 ΜΜ

      ΤΟ ΕΝΤΕΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΛΑΝΔΕ.

    • κάλα τα λέει άλλα πόλη πιστεύουν στον trump λες και είναι κάποιος σωτήρας και έτσι την πατάνε νομίζουν επειδή είναι κατά του trump τα κανάλια νομίζουν ότι είναι και κατά της νέας τάξης βεβαία από την μάγισσα σίγουρα είναι καλύτερος άλα και αυτός είναι ένα πιόνι οπός και ο καμένος

  2. ελιτ ολικής άλωσης 02/19/2016 @ 3:32 ΠΜ

    έχετε πολυ πλάκα εσείς οι κοινοί θνητοί
    σας χτυπάμε,σας το τρίβουμε στην μούρη κ εσείς λέτε ωχ μην κανω τίποτα γιατί θα με χτυπήσουν
    πόλεμο έχουμε τι περιμενετε
    αντε κάντε κατι
    γιατί καταντησε βαρετό
    αν σας αρεσε κάντε ενα λικερ στο ΦΒ στο New World Odor
    υγ το αλλο σας το είπα??έρχεται πολεμος..χαχαχαχαχαχα

    • μεγαλο δρακο εχει το παραμυθι σου προσεχε μη σου καθισει

      • Αν έρχετε Πόλεμος? Θα δεις τι εστι ΒΕΡΥΚΟΚΟ σελίγοφίλεμου, δυστηχως η θεση μου και το τι επαγγελομαι δεν με αφήνει να σε ξεστραβώσω να σου πώ η δείξω μερικα εγγραφα ακρως εμπιστευτικά,περι ΝΑΤΟ,Ρωσσιας,Τουρκίας κτλκτλκτλ θα μουπεις εσυ θα τρέχεις, εγω θα κατέβω στα 130μ να ρίξω το δυκτιο,εγω και σαν εμένα αλλοι θα πέσουμε απο τα 2000πόδια ΗΑΗΟ me 90lt. φόρτιο πίσω αποτις εχθρ.γραμμές,θαμ πεις επιλογη μας ηταν και ειναι! ΝΑΙ και παλι τον ιδιο δρομοθα ακολουθούσα αλλα επειδή ακούς ΠΟΛΕΜΟ κ γελάς,Να σε δώ…όταν και αν ζεις δεις την εσσαλονίκη γκρεμισμένη….εχεις δει πολεις Ιράκ,Συρία? Ε …σου χτυπάει την πόρτα εσένα,?μπά του διπλανού ε? Ετσι μάθαμε και δεν εχεις καταλάβει οτι βρισκόμαστε στην μέση με ολους τρυγύρω ΕΤΟΙΜΟΥ΅απλα αναμένουν με την εξέλιξη ποιός θα πάρει την 1η ευθήννη ασχετα τον λόγω. Και για να σουπώ. ΗΤουρκία …γτ ανοιγοντας μετωπο με μας,κ με το ΝΑΤΟ εδω να μασ χωρισει κ καλα μετα απο μερες σφαγής! Ωστε Η Ρωσσια να μην μπορει να επέμβει.χαχα Καλα αυγά θα κανουμε τοΠάσχα! Ρε βλακες τετράποδα 22 καράβια ειναι Ρωσσικα στο Αιγαιο και 2 Πυρινοκίνητα Υ/Β + αλλα 50που σε 16 ώρες εχουν περάσει τα στενά…αν καταλαβαίνεις πουπάει τοθέμα θα το ζησεις αλωστε.Εγώ ίσως δεν ειμαι εδω…να απαντησω πια,αλλα μετα γελα εσυ οπως χαχανιζεις τωρα.Δεν σου ειπε κανεις α καταστραφει οκοσμος,που και αυτο θα γινει. Αλλα αλλο θεμα, Βασικα ΞΥΠΝΑ! ζησε, γελα, διασκεδασε, πηδα αλλα μην απαξιωνεις αυτο που ειναι ολοφανεροοτι θα γινει καιΟΛΟΙ το βλεπουν αλλα δεν το δεχονται,ειναι φυσιολογικη αντιδραση μας αυτη,παραμυθιαζομαστε σαν αμυνα για να αποφυγουμε τον πανικο.

      • ΓΙΩΡΓΟΣ 02/19/2016 @ 4:39 ΜΜ

        ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ (Π)ΙΝΩ..ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΣΟΥ Κ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ
        ΑΥΤΟ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΜΟ Κ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΟΔΥΝΗΡΟ..

    • Εμείς έχουμε πετσί βρε,και φοβούμαστε γι’αυτό!-Μην κοιτάς που αυτοί “δεν έχουν πέτσα επάνω τους”!-Είναι:-ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ!

    • Εμείς έχουμε πετσί βρε,και φοβούμαστε γι’αυτό!-Μην κοιτάς που αυτοί “δεν έχουν πέτσα επάνω τους”!

  3. Ανώνυμος 02/19/2016 @ 11:20 ΠΜ

    ΔΕΝ ΘΕ-ΛΩ ΝΑ ΠΑ-Ω ΣΧΟ-ΛΕΙ-Ο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΟΥ.

  4. Μπαμπουλας 02/19/2016 @ 1:08 ΜΜ

    για ενα διάστημα ξεκαθάρισαν τους τραπεζίτες με
    ελεύθερες πτώσεις χωρίς αλεξίπτωτο απο ψηλά κτήρια

  5. Ο Αρχάγγελος 02/19/2016 @ 2:15 ΜΜ

    Εγω παω εκει που παει η Ψυχη οχι εκει που παει ο νους του ανθρωπου και οι δομες αυτου του κοσμου.

    Η Λογικη δεν ειναι εχθρος μου καθως ειναι κορη της Ψυχης και οχι το αντιθετο.

    Εκει οπου δεν υπαρχει Ψυχη δεν υπαρχει ουτε Λογικη ουτε ο Ερωτας που ειναι ο συζηγος της Ψυχης ο οποιος παντρευει την Λογικη με τον Λογο.

    Η αψυχη “λογικη” της επιφανειας ειναι απλα το προσχημα του σκοτους που προσπαθει να χωρισει με την βια την Λογικη απο τον Λογο της Ψυχης.

    Η Ψυχη μπορει να παει και αριστερα και δεξια αλλα μπορει και να σε αφησει και ορφανο αμα το παρακανεις με την τεχνητη πολωση που μοναδικο στοχο εχει να χωρισει με την βια την Ψυχη απο τον Ερωτα και τον Λογο της Ψυχης απο την Λογικη και για αυτο αλλωστε και το συναισθημα παιζει και αυτο τον ρολο του και υπαρχει εκει οπου υπαρχει Ψυχη.

    Εκει οπου δεν υπαρχει συναισθημα υπαρχει μονο παγος και θανατος.

    Το συναισθημα ειναι η φωτια που παραγει η Ψυχη για να εξισορροπησει τις πολιτκτοτητες και να διατηρησει την ζωη σε μια βιωσιμη θερμοκρασια και οσο πας κοντρα στην Ψυχη και στην ΦΩΤΙΑ τοσο πιο πολυ αυτη σε απομακρυνει απο αυτη την ουσια-ενεργεια (Shakti-Shekinah-Αγιο Πνευμα) που μπορει να σε κρατησει στην ζωη για αυτο και το σκοτος δεν μπορει ΠΟΤΕ να νικησει και ειναι απλα θεμα Λογικης ρε θυμα και ψωνιο.

    Μιας και μιλαμε για Ψυχη:

    https://www.youtube.com/watch?v=Tgjbmy8vPTA&list=RDTgjbmy8vPTA

    Άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο
    αν ξυπνήσεις μονομιάς θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς
    θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς

    • Ανώνυμος 02/19/2016 @ 3:16 ΜΜ

      Χαίρομαι που γραφεις στίχους που τραγούδησε ο μεγάλος Νότης ελπίζω να κατάλαβες τι λεει ο στίχος και να ξεφύγεις απο τις εμμονές σου και να ξυπνήσεις έστω και τωρα.

      • Ο Αρχάγγελος 02/19/2016 @ 5:38 ΜΜ

        Εγψ να ξυπνησω ρε ψωνιο υπερβλακελληνα μαλακοπιτουρα σουργελο της πλασης ολακερης; lol

        Οταν θα ξυπνησεις εσυ στον εφιαλτη διχως τελος που επελεξες τοτε θα καταλαβεις ποσο γελοιος υπηρξες απο παντα.

        Να ξυπνησου προς ποια κατευθυνση;

        Προς την κατευθυνση του σχιζοματη μαλακα που εγινε ο στυλοβατης της αρρωστημενης πολωσης που απευθυνεται σε αρρωστημενους υπανθρωπους και ναζι μπασταρδους; lol

        ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

        • ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΝΑΤΑΣΑ 02/19/2016 @ 7:57 ΜΜ

          ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΠΑΩ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
          IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ

          • Ο Αρχάγγελος 02/19/2016 @ 9:05 ΜΜ

            Και που εισαι να δεις οι θεοι και το συμπαν ποσο πλακα σπανε με τις νεοζαστικες κλανιες και τα υπερελληνικα σουργελα οπως το Μογγολακι ο σχιζοματης Σατανιστης που προσκυνατε που την ειδε περισσοτερο Ελληνας και απο τον Κολοκοτρωνη γιατι ειναι αρχαιοκουραδοβλακας. lol

            Ετσι γελαγανε και οι αρχαιες λιγο πριν εισβαλει το Αγιο Πνευμα στην Ελληνικη συνειδηση και κλασουν μεντες οι μυημενοι της τοτε εποχης. Φαντασου εσεις τι θα παθετε απο την φωτια που δεν ξερετε τι σας γινεται και δεν εισαστε καν σε θεση να καταλαβετε οτι το κρυο και η ζεστη κανουν κυκλους.

          • Ανώνυμος 02/19/2016 @ 10:32 ΜΜ

            ΑΡΚΕΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.

            ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΝΑΤΑΣΑ…..

      • ο μεγάλος Ξυλούρης τους τραγούδησε….

      • ΜΟΛΟΣΣΟΣ 02/19/2016 @ 7:10 ΜΜ

        ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ. ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΡΝΑΛΗΣ.

        • Που διαφωνούμε ρε παπαρα ??

          Στίχοι: Κώστας Βάρναλης
          Μουσική: Λουκάς Θάνος (μελοποιηση 1980)
          Πρώτη (original) εκτελεση: Νίκος Ξυλούρης

          Για ποιον τσιγγανόγυφτο Νοτη μιλάς????

  6. Η ΝΤΠ παίζει τα ρεστα της!
    Ο στόχος τους είναι η επιβολή στρατιωτικού νόμου!
    Στις ΗΠΑ είναι όλα έτοιμα, η άσκηση Jade Helm 2015 ολοκληρώθηκε «επιτυχως», αναμενεται η κατασχεση όπλων των πολιτών (πατροκοσμας:«να εχετε διπλά τουφεκια»), αλλιως δεν μπορεί να γινει χούντα, και η εγκατασταση τσιπ σε όλα τα αυτοκινητα (παρακολουθηση μεσω GPS).
    Τα ίδια και στην Ευρωπη! Όλοι αυτοι οι λαθρο ήρθαν για να αποσταθεροποιήσουν την γηραια ήπειρο και με προσχημα το τζιχαντ οι στρατοι της Ευρωπης θα ξεχυθους στους δρόμους για την «ασφάλειά» μας (βλ. Γαλλλία) και μετα ακολουθεί το χάραγμα, το οποιο θα επιβάλλουν για να συμμετέχουν οι άνθρωποι στα συσσίτια λόγω της πείνας που θα πεσει εξαιτίας του επερχόμενου Γ’ΠΠ !!!
    Όποιος δεν παρει τσιπακι, δεν εχει συσσίτιο!!!
    Όσοι παλι είναι οργανωμενοι και φυγουν στα βουνα (βλ. κίνημα των Preppers) χωρίς να παρουν το τσιπ, αυτοι θα χαρακτηριστουν αυτόματα ως «τρομοκρατες» ή «αντιρρησίες» ή «αντιφρονούντες», αρα και «εχθροί» του συστήματος! Το κυνηγητό τους θα είναι ανελέητο απο την επερχόμενη ευρω-στρατοχωροφυλακή!

    Όλοι οι λαοί και όχι μόνο ο έλληνας, είναι τόσο αποχαυνωμένοι και κολλημένοι με την όποια καλοζωία που δεν ενδιαφέρονται για αυτα που έρχονται, θεωρόντας τα «συνωμοσιολογίες» και «κουραφέξαλα»!

    Όταν όμως θα έρθει ωρα… ειδικα στην ελλάδα, όλοι θα βρεθούν προ εκπλήξεων και ο ενας θα φαει τον άλλον!

  7. There’s a man goin’ ’round takin’ names.
    An’ he decides who to free and who to blame.
    Everybody won’t be treated all the same.
    There’ll be a golden ladder reaching down.
    When the man comes around.

  8. Οι Ελληνες στο συνολο τους ως οντοτητα μεσα στους αιωνες ειναι ενας θερμος και ερωτικος λαος οπως οι Ισπανοι και οι Ιταλοι. Δεν ειναι ψυχροι οπως οι Γερμανοι και οι Μογγολοι.

    Αυτο που χαρακτηριζει τον Ελληνα ειναι η ψυχη του και οχι η “υπερλογικη” και η “υπερδιανοια” του και καλυτερα θα ηταν να τα αφησουμε αυτα στα παιδια της μηχανης και της λογικης τους Γερμανους και στον υπερυπανθρωππο ρομποτ του Νιτσε που εκτος των αλλων εβριζε τους Απολλωνιους οπως ο Σωκρατης και ο Πλατωνας και παριστανε τον Διονυσιακο μυστη ο αδιοφοβος υπερδιανοουμενος υπερπανιβλακας και προσπαθουσε να βαλει σε συγκρουση το Απολλωνιο στοιχειο με το Διονυσιακο καθως αυτος ο μισογυνης Βρυκολακας την ειδε παιδι του συναισθηματος και του Διονυσου αν εχεις το Θεο σου! Μα τον Δια!

    Οι παπΑριοι Ναζι και τα παρελκομενα τους δεν εχουν καμια θεση στην Ελληνικη συνειδηση η οποια θα τους ξερασει.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*