Διαφημίσεις

Ελβετοί πολιτικοί θέλουν την κυκλοφορία χαρτονομισμάτων των 5.000 φράγκων

Στις ειδήσεις ακούμε ότι οι κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες θέλουν να καταργήσουν τα μεγάλα χρηματικά ποσά και τα χαρτονομίσματα.
Οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες θα μπορέσουν με αυτό τον τρόπο να μας ελέγξουν απόλυτα. Απόλυτα μέτρα σε απόλυτες κοινωνίες είναι το επόμενο στάδιο του οικονομικού φασισταριου που οι καλοθελητές πολιτικοί μας, μας οδηγούν. Σε άλλες χώρες όπως η Ελβετία υπάρχουν πολιτικοί που άρχισαν να αντιτίθενται στις ιδέες της ΝΤΠ και ξαφνικά άρχισαν να ξυπνάνε…

Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που αντιτίθενται σε αυτήν την πρόταση. Δύο Ελβετοί πολιτικοί θέλουν να εισαγάγουν ενα μεγαλύτερο χαρτονόμισμα, των 5000 φράγκων έχοντας και αυτό των 1000 φράγκων (γύρω στα 900 ευρώ). Οι πολιτικοί πιστεύουν ότι τα μετρητά είναι ένα πιο ασφαλές “καταφύγιο” για τους καταθέτες.

Οι πολιτικοί Philip C. Brunner και Μπράντενμπεργκ Manuel, φοβούνται ότι θα μετρητά θα καταργηθούν εντελώς μια ημέρα για να προωθήσουν τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Και οι δυο υποστηρίζουν ότι η κατάργηση των μετρητών είναι μια προσπάθεια για να περιορίσουν τις ατομικές ελευθερίες των πολιτών και να ενίσχυσουν τον ελέγχο των ανθρώπων. “Σε αυτό το πλαίσιο, τα μετρητά είναι παρόμοιο με το όπλο υπηρεσία που βρίσκεται σε κάθε σπίτι στην Ελβετία.

Για αναρωτηθείτε ποια είναι τα δικά σας “όπλα” σε περιπτώση οικονομικού κραχ;
ΠΗΓΗ: ΚΟΡΑΞ για τα ΚΝ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *