12:03 - 18/02/2016

Τον “έφαγαν” τον αρχιδικαστή γιατί εμπόδιζε, σε θέματα της οπλοκατοχής και το γάμο των γκέι

Διαφημίσεις

Τον “έφαγαν” τον αρχιδικαστή γιατί εμπόδιζε, σε θέματα της οπλοκατοχής και γάμο των γκέι

Ο Αμερικανός Αρχιδικαστής Αντονιν Σκάλια (Antonin Scalia), βρέθηκε νεκρός στον ύπνο του με το μαξιλάρι πάνω στο κεφάλι του. Ο Σκαλιά ήταν Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου και είχε διοριστεί από το ’86 από τον τότε πρόεδρο Ρόναλντ Ρέιγκαν.

Ο Σκάλια έφτασε την ηλικία των 79 χρόνων και σύμφωνα με την αμερικανική δικαιοσύνη ο άνθρωπος πέθανε από φυσικά αιτία… αλλά με ένα μαξιλάρι πάνω από το κεφάλι του!

Βασικά ο θάνατος του είναι άκρως “αινιγματικός” αν όχι περίπτωση δολοφονίας του επικεφαλή της αμερικανικής δικαιοσύνης.…και αν τον συνδυάσουμε με τις πολιτικές ιδέες που κατείχε σαν συνομοσιωλόγοι (αλλά το κάνουν και οι Αμερικανοί συνάδελφοι και έτσι δεν είμαστε οι μοναδικοί του είδους) που είμαστε.…ο θάνατος του είναι ένα σημάδι για την πορεία του θέματος του αφοπλισμού στην αμερική:

Ο θάνατος του το προηγούμενο Σάββατο σηματοδοτεί την έναρξη μιας πολιτικής διαμάχης μεταξύ των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων. Όχι ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ τους αλλά γιατί ο Σκάλια σαν συντηρητικός και ήταν πολέμιος των μεγαλύτερων θεμάτων που διαδραματίζουν την κοινωνία των ΗΠΑ..…

Ήταν, μεταξύ άλλων, κατά των αμβλώσεων, κατά των γάμων των ομοφυλοφίλων και υπέρ της οπλοφορίας και της προστασίας της ιδιωτικής ζωής και ελευθερίας των πολιτών. Επίσης, πίστευε ότι ποτέ δεν αλλάζει το νόημα του συντάγματος ακόμα και με το πέρασμα του χρόνου.

Εκτός από τους Αμερικανούς συνομωσιολόγους μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει για τον ύποπτο θάνατο του. Το νεκρό τον βρήκε ένας επιχειρηματίας από το Χιούστον.

Και σύμφωνα με την επίσημη ιστορία όπως την δήλωσε μέχρι στιγμής είναι ως εξής:

Την Παρασκευή ο Σκάλια πήγε στο κρεβάτι γιατί δεν αισθανόταν καλά. Είχε προσκληθεί για ένα Σαββατοκύριακο και θα πήγαιναν για κυνήγι, αλλά το Σάββατο το πρωί, δεν εμφανίστηκε στο πρωινό. Η ομάδα των γνωστών του πήγε κανονικά για κυνήγι και έφυγαν χωρίς αυτόν.

Κάποιος στο ράντσο όπου έμεναν, πήγε αργότερα να κοιτάξει και τον βρήκε ακίνητο με το μαξιλάρι στο κεφάλι. Έτσι ήταν εύκολο σαν αιτία να δώσουν ότι ο δικαστής πέθανε στον ύπνο του.

Αυτός που πήγε να τον βρει ήταν ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς ράντσου, ο John Poindexter ..

Ο οποίος στη συνέχεια είπε:

«Ανακαλύψαμε ότι το δικαστής βρισκόταν στο κρεβάτι με ένα μαξιλάρι πάνω από το κεφάλι του.…το κρεβάτι του ήταν εντελώς απείραχτο. ”

Είναι σαφές ότι ο Σκάλια δολοφονήθηκε. Σχετικά με το πώς και γιατί ελπίζουμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθούν περισσότερες αποδείξεις…ο θάνατος του έχει να κάνει με τις προεδρικές εκλογές σε συνδυασμό με το διορισμό νέων δικαστών και των δύσκολων για άλλους θέσεων που έπερνε ο Αρχιδικαστής Σκάλια.
Πηγή: ΚΟΡΑΞ για τα ΚΝ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ένα αντίχριστο δικτατορικό φασιστικό κράτος δολοφόνος ! ! ! Σκεφθείτε : Αφού είναι αδίστακτοι και εντελώς ικανοί για όλα και δολοφονούν τους δικούς τους κρατικούς λειτουργούς και πολίτες χωρίς καμιά αναστολή και αυτοσεβασμό χωρίς να κρατούν καν τα προσχήματα , τί θα κάνουν σε όλους τους μη Αμερικανούς δηλ. εμάς ! Η Αμερική που κάποτε αγαπούσαμε έχει εξαφανιστεί και παρέλθει πλέον ανεπιστρεπτί . “Ο Χίτλερ ξαναζεί”

  2. Ο Ομπάμα θα ανακοινώσει τον υποψήφιο για το Ανώτατο Δικαστήριο
    θέτοντας τις βάσεις για μια πολιτική αναμέτρηση με τους Ρεπουμπλικάνους που ελέγχουν τη Γερουσία.

    reuters.com/article/us-usa-court-obama-idUSKCN0WI03D?feedType=nl&feedName=ustopnewsearly&rpc=408

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*