Διαφημίσεις

Θέλει μεγάλα κότσια για να τα βάλει με τα κολοσσούς του  τύπου Ύπατη Αρμοστεία, που από πίσω κρύβονται οι γνωστοί εχθροί της ανθρωπότητας.

Και όμως ο δήμαρχος Ειδομένης τους πήρα και τα σώβρακα…

Ευτυχώς εκεί κοντά δεν υπάρχει κλειστό στρατόπεδο…

Γιατί είπαμε… στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις δεν ισχύει το κοινό δίκαιο… Γι΄αυτόν τον λόγο δεν τις αποχαρακτηρίζουν…

Βέβαια κατά πόσο είναι νόμιμο σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις να γίνονται χώροι “φιλοξενίας” είναι άλλο θέμα… Εκτός και αν είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης… Γιατί μόνο τότε επιτρέπονται… (για το θέμα έχω ήδη ζητήσει τη συνδρομή νομικών και τη βόμβα θα τη ρίξουμε εντός λίγων ημερών).

_________________________

Προσπάθεια δημιουργίας καταυλισμού προσωρινής εγκατάστασης προσφύγων για λογαριασμό της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για του Πρόσφυγες στο Πολύκαστρο εμπόδισε το περασμένο Σάββατο η τοπική δημοτική αρχή. Ο δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουτενούδης και δημοτικοί σύμβουλοι σταμάτησαν τα σκαπτικά μηχανήματα που εργάζονταν για την διάνοιξη του χώρου στο ύψος του βενζινάδικου στον εθνικό δρόμο προς τους Ευζώνους, που χρησιμοποιείται ως σημείο συγκέντρωσης προσφύγων που στη συνέχεια προωθούνται στην μεθοριακή διάβαση της Ειδομένης για να περάσουν στην FYROM.

Ο σχεδιασμός προέβλεπε τη διαμόρφωσή χώρου του ΕΟΤ δίπλα στο πρατήριο υγρών καυσίμων με υποδομές που θα ανταποκρίνονταν στις ανάγκες προσωρινής παραμονής 1500-2000 ανθρώπων. Με το που μπήκαν όμως οι μπουλντόζες και οι εκσκαφείς, ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο κινητοποιήθηκαν και διέκοψαν τις εργασίες εμποδίζοντας την δημιουργία καταυλισμού.

Σε επιστολή του προς τον υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ,.Γιάννη Μουζάλα, ο δήμαρχος Παιονίας αναφέρει οτι “σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο χώρος πέριξ του Πρατηρίου να μετατραπεί σε μόνιμο καταυλισμό φιλοξενίας, πρώτον μεν γιατί δεν είναι σύννομη η δημιουργία τέτοιου χώρου σε απόσταση μικρότερη των 30 χλμ. από τα σύνορα και δεύτερον λόγω της επικινδυνότητας των συνθηκών παραμονής των ανθρώπων στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ είναι σαφές ότι αυτό απαγορεύεται και από το νόμο (Ν. 2160/1993) για τα τουριστικά καταλύματα”.

blokο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

5 σχόλια στο “Ένας Δήμαρχος με @ρχ@δ@@ και νομικό οπλοστάσιο στέλνει αδιάβαστη την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ”
  1. Πότε θα βγάλετε είδηση για τους ξένους πλανήτες; Αγαπητέ αναγνώστη άκου προσεκτικά: Γίνεται το μεσημέρι η ώρα 3 να βλέπω ένα αντικείμενο πίσω από τα σύννεφα που δεν τυφλώνει το φως του (ξεκάθαρα όχι ο ήλιος) στο μέγεθος του ήλιου, και μπορεί ακόμα να φανεί και με γυμνό μάτι;

    Περιοχή: Κύπρος – Λευκωσία 13-14 Φεβρουαρίου

      1. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία που να δείχνει το αντικείμενο. Έχω εικόνες του ουρανού, το αντικείμενο εμφανίστηκε πίσω από μαύρα σύννεφα. Δεν έχω καλή ψηφιακή κάμερα… Είμαι άτομο που δεν βγάζω φωτογραφίες γενικά, δεν πίστευα ποτέ μου ότι θα ήθελα μια καλή κάμερα για να τραβήξω…πλανήτες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek