Διαφημίσεις

Εισβολή στην Συρία προανήγγειλε ο Α.Νταβούτογλου προκειμένου να μην πέσει η πόλη Αζάζ στα χέρια των δυνάμεων του YPG και διακοπεί οριστικά οποιαδήποτε ροή εφοδιασμού στους ισλαμιστές στη Συρία.

Σε ετοιμότητα τέθηκαν οι ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις της Νότιας Διοίκησης οι οποίες θα μεταφερθούν άμεσα στην Β.Συρία σε περιπτωση τουρκικής επέμβασης στο συριακό έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες έξι ρωσικά μεταγωγικά αεροκάφη IL-76 βρίσκονται σε ετοιμότητα για να πετάξουν συνοδεία έξι μαχητικών Su-30 από τον ιρανικό και τον ιρακινό ενάεριο χώρο στην Συρία μεταφέροντας 500 στελέχη των ειδικών δυνάμεων με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Στην “αερογέφυρα” αυτή θα συμμετάσχει και η ιρανική Αεροπορία η οποία αναμένεται να αποστείλει επίλεκτες μονάδες των “Φρουρών της Επανάσταης” προς ενίσχυση των κυβερνητικών συριακών στρατευμάτων απέναντι στον τουρκικό Στρατό.

“Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει η Αζάζ στη βόρεια Συρία να πέσει στα χέρια της YPG και η οργάνωση θα βρεθεί αντιμέτωπη με την «πιο σκληρή αντίδραση» αν προσπαθήσει να προσεγγίσει ξανά την πόλη”, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους εν πτήσει προς την Ουκρανία, ο Α.Νταβούτογλου είπε πως οι μαχητές της YPG θα είχαν πάρει τον έλεγχο της Αζάζ και της πόλης Ταλ Ριφάατ νοτιότερα, αν το τουρκικό πυροβολικό δεν τους είχε βομβαρδίσει στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου!

Δηλαδή ομολογεί δημοσίως ότι η Τουρκία είναι υποστηριχτής των ισλαμιστών που έχουν αιματοκυλήσει την Συρία αλλά και τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες επί σειρά ετών.

“Στοιχεία των YPG εκδιώχθηκαν από την περιοχή γύρω από την Αζάζ. Αν προσεγγίσουν πάλι θα δουν την πιο σκληρή αντίδραση. Δεν θα επιτρέψουμε να πέσει η Αζάζ”

“Η Τουρκία θα αχρηστεύσει τη συριακή αεροπορική βάση Μέναγ αν οι YPG δεν αποσυρθούν από την περιοχή, την οποία κατέλαβαν από Σύρους αντάρτες (αυτό και αν είναι ανέκδοτο). Ο Νταβούτογλου προειδοποίησε τις YPG “να μην κινηθούν ανατολικά της περιοχής Αφρίν ή δυτικά του ποταμού Ευφράτη”.

Πλέον η συριακή κρίση έχει εισέλθει σε μια φάση κατά την οποία “έπεσαν οι μάσκες” και η Δύση, οι ΗΠΑ και η Τουρκία απροκάλυπτα προστατεύουν τους ιισλαμιστές των ISIS, Al Nousra, Jays Al Sigour και καμιά άλλων εξηνταριά ισλαμιστικών οργανώσεων που έχουν διάφορα…. ποιητικά ονόματα.

Η ντροπή για τις ΗΠΑ και την Δύση έγγειται στο γεγονός ότι στήριξαν φανερούς σαδιστές δολοφόνους υπεύθυνους για γενοκτονίες αλλά και καστροφή ανυπολόγιστης αξίας μνημείων καταστρέφοντας έτσι μέρος της αβθρώπινης Ιστορίας και αλλοιόνωντας το ιστορικό υπόβαθρο της περιοχής το οποίο αποτελεί ένα διαχρονικό έγκλημα.

Ειδικότερα τις ΗΠΑ τις “βαραίνει” και η αμαρτία της δημιουργίας των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν στις αρχές της δεκαετίας του ’80.
pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Α.Νταβούτογλου προαναγγέλει εισβολή στη Συρία αν οι Κούρδοι πάρουν την Αζάζ – Σε ετοιμότητα τέθηκαν οι ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις”
  1. Το site 10 χρονια φερνει το πολεμο απο αθριο σε αυριο
    Κριμα ζαχ που αντιγραφεις τετοια
    Κ χθες λεγεγανε πως ρωσοι χτυπουσαν τουρκους η το αντιστροφο…
    Ψεμματα δε πρεπει να δημοσιευονται

    1. Α)Η είδηση – που δεν είναι δική μας το άρθρο έχει πηγή – είναι λανθασμένη;
      Β)Γιατί δεν γίνεται πόλεμος; Η πόλεμος είναι μόνο αν γκρεμισθεί το σπίτι μας;
      Γ)ΤΟ site υπάρχει 6 χρόνια…
      Δ)Με εξαίρεση το σεισμό της 8/2 που δεν έγινε (είχαμε αντί αυτού σμηνοσεισμό και υπόψη ότι δεν ήταν δική μας πρόβλεψη) που δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα Κατοχικά;
      Ε)Έχουμε προ-δει σχεδόν τα πάντα ή έστω τα πλέον σημαντικά… Την χρεωκοπία της Κύπρου, το σεισμό του ΝΕΠΑΛ, τα Κάπιταλ, τις εκλογές φέτος, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟΥ (και μάλιστα είμασταν οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ) και φυσικά το αποτέλεσμα των εκλογών του Σεπτεμβρίου (ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ). Σας προειδοποιήσαμε για τον Σεπτέμβρη (τον δολοφονικότερο μήνα όλων των εποχών από τότε που καταγράφονται συστηματικά οι ειδήσεις) και τώρα μένουν λίγα πράγματα… Το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ (που ήδη απο προχθές γίνεται συζήτηση εμείς σας το γράψαμε απο το Δεκέμβρη), την επερχόμενη χρεωκοπία της Γερμανίας (το θέμα της σημερινής ημέρας) και φυσικά τον Γ΄ΠΠ (δεν ξέρω αν το κατάλαβες άλλα βρίσκεται σε εξέλιξη).

      Φυσικά υπάρχουν δεκάδες ακόμα “προβλέψεις” αλλά αυτές μπορείς να τις ψάξεις.
      ΟΧΙ δεν είμαστε ούτε χαρτορίχτρες, ούτε σαμάνοι … Άνθρωποι απλοί που όμως ασχολούνται λίγο παραπάνω, εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του διαδικτύου, που ζουν στην κοινωνία, αφουγκράζονται τις δονήσεις της και το σημαντικότερο έχουν τα μάτια και τα αυτιά και το σημαντικότερο το μυαλό ΑΝΟΙΧΤΟ.
      Δεν απορρίπτουμε την πληροφορία – ακόμα και αν είναι αντίθετη στα ιδεολογικά και θρησκευτικά πιστεύω, την ηθική και την εν γένει ιδιοσυγκρασία μας – αντιθέτως, την λαμβάνουμε και την ξεζουμίζουμε… Από την πέτρα βγάζουμε βγάζουμε λάδι…

      1. ρε ζαχαρια δεν μιλησα για το κατοχικα ,μιλησα για το pro!!!!!!!!!!!!
        To pro δεν το εμπιστευομαι στις ειδησεις του κ μου εκανε εντυπωση που το χρησιμοποιεις σαν πηγη

        1. ΤΟ PRO NEWS (ΔΙΑΒΑΖΕ: PORN NEWS) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ …
          ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ…ΑΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ – ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
          ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
          ΤΡΙΤΟΝ ΤΟ PORN-NEWS ΧΘΕΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ SU-35 ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ 10 ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16…!!!!!!!!!!!!!
          ΕΛΕΟΣ ΡΕ PORN-NEWS!! ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΤΚΕΣ ΠΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ…

  2. Καλά το πάτε αλλά μας λέτε μόνο τη μισή αλήθεια, εκεί, προς το τέλος του κειμένου.Γιατί ο ταλιμπανισμός δεν προέκυψε ως παρθενογέννεση ούτε γιγαντώθηκε μόνο με την συνδρομή των γιάνκηδων.Μήπως ευθύνονται πρώτα οι σοβιετικοί που είχανε τη χώρα προτεκτοράτο?Για δείτε λίγο φωτογραφίες και βίντεο από το Αφγανιστάν της δεκαετίας του 1960, υπάρχει πληθώρα τέτοιου αρχειακού υλικού στο διαδίκτυο.Έτσι για να πάρετε μια εικόνα του πως ήταν το Αφγανιστάν πριν από την εμπλοκή των δύο “αντιπάλων” πλανηταρχών σε εκείνη τη γωνιά του κόσμου.

  3. Οι Τούρκοι εδώ και 4 χρόνια απειλούν με εισβολή στην Συρία… 🙂 οι Τούρκοι δεν θα κάνουν ουδεμία στρατιωτική κίνηση εάν δεν είναι σίγουροι για το θετικό της αποτέλεσμα. (βλ. νήσος Κύπρος 1974)

    Το θετικό αποτέλεσμα της όποια Τουρκικής επιθετικότητας το εγγυώνται οι Η.Π.Α. και οι Η.Π.Α. στην Συρία απέναντι των Ρώσων, Ιρανών, Σύριων και Κούρδων, ούτε μπορούν, αλλά ούτε και θέλουν να εγγυηθούν ΤΙΠΟΤΑ!

    Δεν υπάρχει ΑΝ.ΣΚ. για την Τουρκία στην Συρία.

    Εάν δεν το έχετε καταλάβει… (εδώ το έχουν καταλάβει ακόμα και οι Τούρκοι), η Τουρκία έχει δυο πρωτιές στον πλανήτη (σε αυτά μας ξεπέρασε) η πρώτη είναι ότι ανήκει ταυτόχρονα σε δυο στρατιωτικούς μηχανισμούς, το Ν.Α.Τ.Ο. και στον πρόσφατο στρατιωτικό βραχίονα του Αραβικού Συνδέσμου, ενώ είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη που συνορεύει με την Ρωσία, τόσο από βορά, ανατολή και νότο!!

    Η μοναδική διέξοδο ως προς την Τουρκική επιθετικότητα που μπορούν να εγγυηθούν οι Η.Π.Α. είναι ως προς την Ελλάδα… οι πρόσφατες ΝΟΤΑΜ, η πτώση του ελικοπτέρου, οι παρενοχλήσεις κ.λ.π. δεν είναι τυχαία γεγονότα… αλλά άγονται βάση πολιτικού σχεδιασμού εκ μέρους των Η.Π.Α.

    Αυτά.

    1. http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF-%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA/ KAI Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΩΣΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΤΟ 1 ΤΡΙΤΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ 1 ΤΡΙΤΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΤΡΙΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

    2. Η Μόσχα επιπροσθέτως φαίνεται άκρως εξοργισμένη με την Άγκυρα από την σημερινή επίσκεψη του Αχμέτ Νταβούτογλου στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, όπου είχε συναντήσεις με την ηγεσία των Τατάρων της Κριμαίας υποσχόμενος την αμέριστη τουρκική στήριξη στον αγώνα τους για την «απελευθέρωση» της Κριμαίας από τον ρωσικό στρατό.

      Όπως φαίνεται κάπου έχουν ξεφύγει στην Άγκυρα και παίζουν πολύ επικίνδυνα με την φωτιά

  4. Ας το γράψουμε και αυτό…

    Οι Τούρκοι ΔΕΝ έχουν τρελαθεί και ζητάνε μανιωδώς ένα πόλεμο… η τουρκική ηγεσία είναι ποιο πατριωτική από ότι η Ελληνική…

    Η κάρτα του πολίτη έχει ζητηθεί από τις Η.Π.Α. και στην Τουρκία… δηλαδή και στις δύο μεριές του Αιγαίου. Έχουμε γράψει τι είναι στην μυθολογία η Ίριδα, που αποτελεί απαιτούμενο της κάρτας.

    Οπωσδήποτε έχω επαναλάβει ότι κατά καιρούς και χρόνους, όταν έρθει η Ώρα… θυσιάζεται ένας για τους πολλούς, και αυτός γίνεται Θεός.. απεναντίας όταν θυσιαστούν πολλοί για τον έναν, τότε αυτός μετουσιώνεται σε ημίθεο, η ήρωα. Βρισκόμαστε στην δεύτερη Γαλαξιακή κατάσταση.

    Δύσκολα η Τουρκία θα κάνει κάτι από την μεριά της Συρίας… αυτό το έχει αναλάβει ο στρατιωτικός βραχίονας του Αραβικού Συνδέσμου.

    Ήδη στην β. Σ. Αραβία στα σύνορα με την Ιορδανία, γίνεται μια πρωτόγνωρη στρατιωτική άσκηση με 350.000 άντρες, 2.500 πολεμικά αεροσκάφη, 20.000 τεθωρακισμένα, και 460 ελικόπτερα.

    Τα έχουμε ξαναγράψει… εδώ και 12 χρόνια, ότι αυτή στρατιά θα χαθεί στις πεδιάδες του νότιου Ιράκ… “Στην Κούφα, στην Κούφα ο Περσέας θα σηκώσει την Σπάθα του Αλή. Η κεφαλή της Μεδούσης υπό των χειρών αυτού”…. 🙂

    Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *