2739020 11/16/2015 November 16, 2015. Russian Prime Minister Dmitry Medvedev chairs a meeting of the Russian government at the Gorki residence near Moscow. Ekaterina Shtukina/Sputnik
Διαφημίσεις

Μεντβέντεφ: «θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Γ ‘Παγκόσμιος Πόλεμος στη Συρία”

“Αν κάποιες αραβικές χώρες αποφασίσουν να στείλουν χερσαίες δυνάμεις στη Συρία, τότε διατρέχουμε τον κίνδυνο ενός νέου παγκοσμίου πολέμου”. Αυτό δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την Handelsblatt.

“Όλα τα μέρη που εμπλέκονται σε αυτόν το πόλεμο θα συρθούν σε σύγκρουση”, πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ και καλεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις για να σωθεί ο κόσμος από μια νέα παγκόσμια καταστροφή.

“Όλες οι διενέργεις εδάφους οδηγούν, εξ ορισμού, σε μόνιμους πολέμους. Οι Αμερικανοί πρέπει να αποφασίσουν – ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και οι Άραβες σύμμαχοι μας – αν θέλουν ένα πόλεμο. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλα τα μέρη θα διαλέξουν το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αντί να αρχίσουμε ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο, ” συνέχισε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Μεντβέντεφ.

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έστειλαν μια αποστολή για να εξετάσουν την περιοχή και ζήτησαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες να αναλάβουν ένα ηγετικό ρόλο σε μια τέτοια επίθεση. Ο Μεντβέντεφ  πιστεύει ότι πρέπει να αυξηθεί η πίεση από τη Ρωσία και την Αμερική προς τις αντιμαχόμενες πλευρές ώστε να επιτευχθεί μια κατάπαυση του πυρός.

O Μεντβέντεφ υπερασπίστηκε στη συνέντευξη της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt τις δράσεις της Ρωσίας σε αυτή τη σύγκρουση. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία εμπόδισε με τον εναέριο βομβαρδισμό με τα μαχητικά αεροσκάφη της ότι οι τρομοκράτες θα εξαπλωθούν στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό “θα έκαναν το ίδιο πράγμα όπως έκαναν στο παρελθόν στο Βόρειο Καύκασο, στη Μόσχα και σε άλλες πόλεις της Ρωσίας, και οτι έκαναν πρόσφατα στο Παρίσι και αλλού στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και των Ηνωμένων Πολιτειών. “



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Μεντβέντεφ: «θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Γ ‘Παγκόσμιος Πόλεμος στη Συρία””
  1. Όχι μόνο ο Μεντβέντεφ, αλλά και οι ίδιοι οι Τούρκοι το λένε

    Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί προειδοποίησε το Σάββατο ότι μια πιθανή χερσαία εισβολή στη Συρία σε συμμαχία με τη Σαουδική Αραβία, θα οδηγήσει σε “ασύλληπτα σοβαρές» συνέπειες.

    Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης προειδοποιεί για καταστροφή στην περίπτωση εισβολής στη Συρία

    todayszaman.com/anasayfa_opposition-leader-warns-of-catastrophe-in-event-of-syria-incursion_412233.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *