12:03 - 13/02/2016

ΦΑΝΗΚΕ ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ από τον ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ;ΒΙΝΤΕΟ

Διαφημίσεις

ΦΑΝΗΚΕ ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ από τον ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ;ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα άγνωστο σφαιρικό αντικείμενο καταγράφεται από κάμερα μέσα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Οι πρώτες υποθέσεις που έγιναν για αυτό λογαριάζουν πως εθεάθη ο πλανήτης των Ανουνάκι, ο Νιμπίρου.

Δείτε αρχικά ένα video που σύμφωνα με τον Éric Deslongchamps που το ανέβασε, προέρχεται από κινητή κάμερα:

https://youtu.be/KMhcJdaAdgY

Η θέα που βλέπουμε είναι από χειροκίνητη κάμερα στο πίσω μέρος του Δ.Δ.Σ. Δηλαδή, ουσιαστικά κοιτάμε δυτικά (με βάση τα γήινα δεδομένα). Δυτικότερα του Ηλίου φαίνονται τα πρώτα ουράνια σώματα κατά την ανατολή τους. Την δεύτερη ημέρα, οι πλανήτες διακρίνονται με κάτι καινούργιο ανάμεσά τους. Μπορεί αυτό, με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα να είναι ο Νιμπίρου;

Τα στοιχεία είναι ακόμα ελειπή και πιθανότατα είναι η πρώτη φορά που βιντεοσκοπείται κάτι παρόμοιο από τον ΔΔΣ, αν και υπάρχουν πάμπολλες καταγραφές από άλλες κάμερες της NASA που είναι τοποθετημένες σε θέσεις κλειδιά, στο διάστημα. Επίσης δεν είναι και λίγες οι αναφορές από ερασιτέχνες και ανεξάρτητους ερευνητές που υποστηρίζουν και ισχυρίζονται ότι τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους αφορούν τον γιγαντιαίο πλανήτη Νιμπίρου.

Για την περίπτωση που υπάρχει κάποιο δίκιο σε όλα αυτά, είναι σημαντικό να θυμηθούμε μία αποκρυπτογράφηση σε κάποιο αγρογλυφικό που ενημερώνει για την έλευση του Νιμπίρου, ενώ άλλες πληροφορίες υπολογίζουν αυτό το γεγονός μέσα στην Άνοιξη του 2016.

Κάπου μέσα στο 1952 είχε προβλεφθεί ή υπολογιστεί το εξής:

«Πρώτα θα φανεί ως ένα κοκκινωπό φως, αργότερα θα αλλάξει προς το μπλε. Αφού πλησιάσει την περιοχή των μεγάλων πλανητικών σωμάτων, θα αναμιχθεί η απωστική δύναμη του Ήλιου, αλλά πίσω του, θα έχει το «βάρος» των μεγάλων πλανητών, οι οποίοι θα προσδίδουν επίσης μια δύναμη απώθησης προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η δύναμη της απώθησης, το φως που εκπέμπεται και η μεγάλη μάζα θα «προκαλέσουν» τον Ήλιο να κινηθεί πιο μακριά από το μαγνητικό κέντρο του συστήματος. Στη συνέχεια, οι δύο ήλιοι θα εγκατασταθούν σε νέες τροχιές, ενώ εκείνος με την μεγαλύτερη μάζα θα είναι πιο κοντά στο κέντρο.»

Δείτε ένα ακόμα video από τον Richard Snow, ο οποίος και αυτός, όπως και ο προηγούμενος, ισχυρίζεται ότι πρόλαβε και το «κατέβασε» πριν διακοπεί η σύνδεση:

https://youtu.be/8Z7wf6zyhKs

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. NIKOS NEOFYTOS 02/13/2016 @ 12:37 ΜΜ

    Στη συνέχεια, οι δύο ήλιοι θα εγκατασταθούν σε νέες τροχιές, ενώ εκείνος με την μεγαλύτερη μάζα θα είναι πιο κοντά στο κέντρο.»
    Ποιοι δυο ηλιοι? Ο Νιμπιρου ειναι πλανητης για ποιο δευτερο Ηλιο μιλαμε?

  2. Πάνω αριστερά βιντεάκι. Ξεκινάει μόνο του. Δεν ξέρουν για τι ακριβώς πρόκειται.

    bpearthwatch.com/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*