Διαφημίσεις

Με την ολοκλήρωση της συνόδου των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες στις 10/02/2016 ο Πάνος Καμένος παρέδωσε την κυριαρχία του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ και στους Τουρκους.
Δεν πέρασε μια μέρα και οι Τούρκοι κατέρριψαν Ελληνικό ελικόπτερο Augusta Bell, τα ξημερώματα της Πέμπτης κοντά στη νήσο Κίναρο.
Ας μην Κοροϊδευόμαστε…περι κατάρριψης πρόκειτε…
Oι τρεις αξιωματικοί του του πολεμικού ναυτικού που θυσιαστηκαν ηταν οι:
O υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης, ο υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς και ο ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου.
Ναι καλά ακούσατε…θυσιάστηκαν…γιατί για θυσία πρόκειτε…
Το τεράστιο αυτό γεγονός απαιτούσε μια θυσία…έτσι και έγινε…
Λιγες ώρες μέτα…αυτά τα 3 παλικάρια θυσιάστηκαν…
Και σαν να μην έφτανε αυτό…βγήκε ο Υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμένος
και αφιέρωσε αυτή την συμφωνια σε αυτά τα 3 παιδιά…

Λίγο αργότερα ακούσαμε και τον Α/ΓΕΕΘΑ να λεει χωρις καμια ντροπη οτι οι Τουρκοι εξεδωσαν προκήρυξη (ΝΟΤΑΜ) οτι οποιος κινειται στην περιοχη αυτη, κοντά της νήσου Κινάρου (Ελληνικά χωρικά ύδατα) θα πρέπει να απευθύνεται στις Τούρκικες αρχές…με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ λέει …….. Α Υ Τ Α Σ Υ Μ Β Α Ι Ν Ο Υ Ν……

Τα πράγματα είναι απλά… χθές ο Πάνος Καμένος παρέδωσε στο ΝΑΤΟ το Αιγαίο…και σήμερα οι Τούρκοι εγκαινίασαν αυτήν την συμφωνία με την ρίψη του Ελληνικού ελικοπτέρου, τον θανατο 3 Ελληνων και την προκηρυξη (ΝΟΤΑΜ) οτι το μερος αυτο τους ανηκει….

Ει Κυριος μεθ ημων ουδεις καθ ημων…

Μαυροφορεμενος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

39 σχόλια στο “ΝΟΤΑΜ ΘΑΝΑΤΟΥ…”
  1. διορισμενη μαριονετα ο αρχηγος γεεθα απο τους διορισμενους προδοτες συριζοανελ …παρεδωσαν τα κυριαρχικα δικαιωματα στο αιγαιο .ΠΟΥ και ΠΟΤΕ ξανακουσατε στο κεντρο του ΑΙΓΑΙΟΥ να απειλουν οι τουρκοι και ο αρχηγος να λεει …..ε αυτα γινονται….
    ΠΟΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕ ? γιαυτο σε εχουμε σε αυτην την θεση ?
    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ (που δεν εισαι) λενε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ασχετως τι τους συμβουλευουν οι εφιαλτες.Αφου δεν εχεις α……. γιατι δεν παραιτησαι να αναλαβει ενας που εχει? .ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ

  2. Παει η Ελλαδιτσα μας μαγκες και τωρα ειναι και επισημο…μας κατεστρεψαν. Το μονο που μας σωζει ειναι ενα αληθινο Θεϊκό θαυμα.

    1. Παλι ο απο μηχανης Θεος ……….η δικη μας σειρα ποτε θα ερθει?????????

      Και τοτε ισως κι ο Θεος βαλλει ενα χερακι!!

      Αθηνα

  3. Λιγες ώρες μέτα…αυτά τα 3 παλικάρια θυσιάστηκαν…
    Και σαν να μην έφτανε αυτό…βγήκε ο Υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμένος
    και αφιέρωσε αυτή την συμφωνια σε αυτά τα 3 παιδιά…
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ;
    ΤΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ; ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΛΗΤΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΣΩΝ.
    ΕΛΛΑΣ – ΡΩΣΙΑ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  4. Ο θεος ας αναπαυσει τις ψυχες τους.αθανατοι!και το αθωο αιμα τους ας γινει αιτια να ενωθουμε για τη λευτερια μας.οι ορκοι που ειχαν δωσει να γινουν δικοι μας! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

  5. ντροπή ! δεν έχουν ούτε το θάρρος να μας πούνε τι συμβαίνει , τι θα συμβεί, και που θα καταλήξει!!!

  6. Όπως έγραψε και κάποιος σε προηγούμενη ανάρτηση “το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο, γίνεται χαμός σε κάθε γκολ!”
    Δεν με φοβίζει το πού πάμε ρε παιδιά, αλήθεια το λέω. Εκείνο που με τρομάζει περισσότερο είναι οι άνθρωπου που ΔΕΝ θέλουν να δουν! Μόνο στην οικογένειά μου έχω πόσους και κάθε φορά πρέπει να επιστρατεύω “λογικοφανή” επιχειρήματα για να τους προετοιμάσω για το αυτονόητο… Για να τους μιλήσω στα ίσα για το μεσαίωνα που ήδη βιώνουμε ούτε λόγος. Φρικάρουν τόσο πολύ που είνα πιο εύκολο να καταπιούν το “ίσως βέβαια και να κάνω λάθος, και όλο αυτά τα φαντάζομαι και είναι ακραία”! Και τους “προετοιμάζω” ή “ξε-προετοιμάζω” κάθε φορά ανάλογα με την περίσταση! Και μετά μου λέτε γιατί βγήκε ο Τσίπραw και πώς είναι δυνατόν ο Κούλης να είναι ο επόμενος… Τελικά το πρόβλημα δεν είναι η ανθρώπινη βλακεία αλλά η εθελοτυφλία λόγω βλακείας…
    DP

    1. ΑΣΤΟΥΣ
      ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
      ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΓΙΝΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

    2. ΑΣΤΟΥΣ
      ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
      ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΓΙΝΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
      ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
      ΤΖΑΜΠΑ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΖΗΛΟΣ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ

      1. ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ Κ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΔΩ,ΠΕΡΑ Κ ΕΞΩ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Κ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΔΩ.ΜΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ.ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΩΣ ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ,ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ Κ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΗΘΙΚΗ.ΑΥΤΕΣ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΕΣ ΑΠ’ΑΥΤΑ..

        1. Τα περί θρασυδειλίας είναι σχόλια σ’ αυτά που έγραψε ο ανώνυμος, πως οι γύρω του “φρικάρουν”.
          Αν έχεις κάποια άλλη άποψη, γράψ’ την. Δε μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου για να καταλάβω τι εννοείς.

  7. Ποιοί Ελληνες εαν πρέπει να λέγονται και έτσι ,που τα καφέ και μπάρ και οι ταβέρνες στο κέντρο είναι γεμάτες , Παραδίνουμε το Αιγαίο στους τουρκους και στους Γερμανους ( Γερμανος διοικητής θα είναι ) μας φέρνουν τα χαχόλια μας ρίχνουν ελικόπτερα και εμείς πινουμε τσίπουρα Μαλλον όντως πρέπει να πέσει φωτία ΘΕΙΚΗ να μάς κάψει και να μας καθαρίζουν σαν τα κοτόπουλα ,τότε ίσως λέω ίσως ξύπνήσουμε και γυρίσουμε πλευρό

  8. ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Να ειστε ετοιμοι οταν γίνει το μεγαλο μπαμ να παρετε τα βουνα για να σωθείτε, οπως ειπε και ο πατρο Κοσμάς. Οσο για την Ελλάδα, μονο ο Θεος μπορει να τη σώσει . Ας περιμενουμε να δούμε το πως θα το κανει, αν θα το κανει

    1. Ο πατροΚοσμάς ήταν γιός του παπποΘωμά; Αυτός που έλεγε ότι θα γινει ψευτοΡΩΜΕΙΚΟ;
      δηλαδή εμείς είμαστε το αληθινό… ΡΩΜΕΙΚΟ; Δηλαδή είμαστε Ρωμαίοι;
      Τότε οι Έλληνες ποιοί είναι;

  9. πόνεσε η καρδιά μου με τους 3 λεβέντες μας…τέτοια όμορφα και άξια παλικάρια, αίμα στάζει η καρδιά μου…Ο Θεός να τους αναπαύσει κοντά Του και να ρίξει τη θεική του οργή εκεί που πρέπει

    1. Οργή ρίχνει μόνο ο Γιαχβέ και όχι ο Παντοδύναμος, πανταχού παρών, παναγαθος, Ενας και Μοναδικός Θεός!
      Μας πέρασαν ιουδαικό τρόπο σκέψης τόσα χρόνια που μας αλλοίωσαν την θρησκεία!

  10. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ.ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ.

  11. Μας πουλησαν αλλη μια φορα
    Αρκει να μη χασουν τη θεσουλα τους
    Στο Συνταγμα και οι 300 κρεμασμενοι αναποδα
    Ελλαδιτσα τι περνας…..

    1. Και μόνο πυ αποκαλείς την ένδοξη πατρίδα σου με το μίζερο Ελλαδίτσα, λες και είναι κουταβάκι, καταλαβαίνει κανείς ότι εμεις οι ίδιοι το επιτρέψαμε να συμβεί ότι συμβαίνει!

  12. ONALERT.GR
    H GOOGLE ΕΧΕΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!
    ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΜΙΑ
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΄΄ΕΝΑ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ΄΄;;
    ΚΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ;
    ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ;;;
    ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
    ΑΠ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ
    Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ

  13. Δυστυχώς κανείς δεν θέλει να δει την αλήθεια,οι περισσότεροι φοβούνται να ξυπνήσουν ….τα παλικαρια- ήρωες τα θυσίασαν πήγαν άδικα ..το μόνο σίγουρο είναιοτι πίσω κρύβονται οι βρώμα μογγολοι

    1. Τα παιδια μας θυσιαστηκαν!!!!!!!!
      Στο ονομα του σα μα λα κα που κανει παιχνιδι με τα τσιρακια του. Μολις πηραν το Αιγαιο, ετσι οπως το εκαναν, επρεπε να δειξει την κυριαρχια του την ψευτικη εστω.
      Κριμα στα παληκαρια μας. Κουραγιο στις οικογενειες τους και στους υπολοιπους αληθινους ΕΛΛΗΝΕΣ που θα την βρουν την ακρη.

  14. Μετα απο επικοινωνια που ειχα με ενα υψηλοβαθμο αξιωματικο της πολεμικης αεροποριας εμαθα οτι η πτωση του ελικοπτερου οφειλεται σε ατυχημα. Κατα την διαρκεια μιας νυχτερινης ασκησεις με ιδιαιτερη επικινδυνοτητα σε νησια και υφαλοκρηπιδες στο αιγαιο. Το ελικοπτερο καταρριφθηκε μετα απο συγκρουση σε μια απο αυτες. Ελπιζω να αποκαλυφθει η αληθεια για να μπορεσουν και οι οικογενειες να τιμησουν καταλλήλος τους ανθρωπους που χασανε..

    1. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ Κ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ..ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ..ΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΤΙ,ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ..

  15. πως γινεται τα τρια μεγαλα ειδησιογραφικα ρωσικα γραφεια να μην αναφερουν καθολου το θεμα του ελικοπτερου οεο??

  16. Καλημέρα Αδέλφια,

    Σε όποια περίπτωση αν σημειωσει κανεις τις ώρες του συμβαντος θα βρεί καθυστέρηση.

    Πόσο μακριά ήταν το πλοιο πια που έπρεπε να περάσουν τόσες ώρες?

    Μήπως έπρεπε να περάσουν τόσες ώρες για να μην υπάρχει ελπίδα?

    Μια ευχή για το τρίτο παλικάρι να είναι καλά …

    Κι αν δώσει ο Θεός και είναι τότε ίσως μάθουμε την αλήθεια,
    Πάντως κρατημένοι όλοι απο δαύτους είναι…

    Μία ευχη απο όλους μας μέχρι τον ουρανό.

    Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια των ερευνών..

  17. αφιέρωσε τη συμφωνία στην έγκυο σύζυγο του ενός από τα παιδιά μας που χάθηκε;;; στο αγέννητο μωρό και στο άλλο που είναι 4μιση ετών;; στις μάνες τους πατεράδες και τις συζύγους;;
    τί είδους ΄΄ανθρωποι είναι αυτοί΄΄΄βρε παιδιά;…

  18. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΕΕΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ…..Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

    1. Ενω θα ήμασταν καλά αν είχαμε αληθινό ρωμέικο; Δηλαδή αν είχαμε ρωμαιοκρατία;
      Είπαμε και θα το ξαναπούμε όσες φορές χρειαστεί… Το “ρωμιός” προέρχεται από το “Ρωμαίος”, με το δεδομένο ότι απαγορεύτηκαν μέσα στα σύνορα της αυτοκρατορίας οι εθνολογικοί – εθνοτικοί ορισμοί!
      Έτσι όλοι οι πολίτες της επικράτειάς της από κάποια εποχή και μετά ονομάστηκαν Ρωμαίοι!
      Οι Οθωμανοί λοιπόν θεώρησαν ότι κατέκτησαν την Ανατολική Ρωμαική αυτοκρατορία και για αυτό μας αποκαλούσαν “ρωμαίους” – “ρωμιούς”!
      Φτάνει όμως πια με αυτό σήμερα, σε μια εποχή που μπορούμε να ορίζουμε μόνοι μας τουλάχιστον το όνομά μας!
      Το έχω γράψει κι άλλες φορές με αφορμή το Γραικός- Greek και Γραικία – Greece, τα οποία δεν θεωρώ απαραίτητα λάθος, η επίμονη μη χρήση όμως των ΕΛΛΑΣ και ΕΛΛΗΝ τόσο από τους ξένους αλλα δυστυχώς και πολλές φορές απο εμάς τους ίδιους, δείχνει μια σκοπιμότητα και έναν δόλο που θα πρέπει να μασ προβληματίζει έντονα αλλά και ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΑΝ, ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ, ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ!
      Μόνο ΕΛΛΑΣ και ΕΛΛΗΝ λοιπόν, χωρίς ουτε ένα γράμμα παραπάνω ή λιγότερο και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!
      Μας είχαν αλλάξει αρκετές φορές το όνομα μεχρι τώρα και σήμερα προσπαθουν να το συνδέσουν με τους ναζί.
      Όχι ρε κουφάλες εξουσιαστές, ζούμε στην εποχή που έχει ανοίξει η γνώση και πλέον δεν μπορείτε να περιορίσετε τα πιστεύω κανενός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek