Διαφημίσεις

Ο σουλτάνος Ερντογάν δεν κλείνει μάτι, η επιστροφή στην Μογγολια είναι θέμα χρόνου

Ο σουλτάνος ​​Ερντογάν χάνει τον αγώνα εναντίον του συριακού στρατού… ο ουρανός πάνω από το κεφάλι του άρχισε να σκοτεινιάζει άσχημα και να τον απειλεί με την συμπαντική τιμωρία που κάθε δολοφόνος τελικά θα τιμωρηθεί ….Ο σουλτάνος Ερντογάν άρχισε να φοβάται τα καρεκλοπόδαρα που θα πέσουν πάνω στο κεφάλι του και μάλλον δεν θα κλείνει μάτι τα βράδια…

Τι ακριβώς συμβαίνει τώρα στα σύνορα του με την Συρία; Ο διάδρομος τροφοδοσίας των ισλαμιστών και των τουρκόφωνων κατοίκων στα σύνορα κόβεται από τους Ρώσους που προσφέρουν εναέρια υποστήριξη στους Κούρδους και τους αφήνουν να προχωρήσουν αποκόβοντας το ΙΣ από την τροφοδοσία του.

Τα Δυτικά ΜΜΕ όπως “εχουμε συνηθίσει” αναφέρονται μόνο σε μηνύματα για το πώς “φοβούνται” ότι η μεγάλη συριακή πόλη του Χαλεπίου σύντομα θα “πέσει” γιατί πάλι οι κακοί Ρώσοι τους έχουν κυριολεκτικά ξεσκίσει στους βομβαρδισμούς…

Η χρήση της λέξης «πτώση» που χρησιμοποιούν οι προδότες “σύμμαχοί” μας, σημαίνει ότι η πόλη βρίσκεται στα χέρια του “εχθρού” και θα πέσει σύντομα ή μπορεί και να έχει πέσει αυτήν τη στιγμή που διαβαζουμετο άρθρο! Προσέξετε ότι σε αυτή την περίπτωση… ονομάζουν ότι το Χαλέπι θα πέσει στα χέρια του εχθρού αντί να ειπωθεί το εξής:

“Το Χαλέπι σύντομα θα απελευθερωθεί!….” Αυτά διαβάζω στον ξένο τύπο γι αυτό σας τα μεταφέρω.

Ο σουλτάνος ​​Ερντογάν με το παλάτι του και με όλη την χλιδή του.. είναι έξαλλος… γιατί άρχισε να τα βρίσκει δύσκολα με τον συριακό στρατό και τα φιλαράκια του τους Ρώσους που κατάφεραν να αποκλείσουν τον διάδρομο τροφοδοσίας των Ισλαμοφασιστών αι τους στέλνουν στον Αλλάχ κατά δεκάδες…

Ο σουλτάνος γνωρίζει ότι όποιος έχει τον έλεγχο της τροφοδοσίας έχει και τον πλήρη έλεγχο για την τελική έκβαση του πολέμου στη Συρία. Άλλωστε αυτός είναι ο προμηθευτής των Ισλαμιστών με τις πλάτες της Συμμάχου μας Ευρώπης! Τα φιλαράκια του από την Γερμανία, από την Γαλλία και τη Αγγλία τον συμβουλεύουν και τον χρηματοδοτούν καθημερινά με χρήμα που μαζεύουν από την εφορία των πολιτών τους… το ίδιο που κάνει ο αλιτήριος Τσίπρας με εμάς.…για να “προστατέψει” τους φτωχούς Σύριους πρόσφυγες.

Είναι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι η Ρωσία, η Συρία, το Ιράν, το Ιράκ και η Χεζμπολάχ θα κερδίσουν τη μάχη στο έδαφος της Συρίας και δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή καθεστώτος στη Συρία.
Γι αυτό ο σουλτάνος περιμένει τους χοντρούς Σαουδάραβες για να τον βοηθήσουν με τους δολοφόνους που μάζεψε η Σιών στην Συρία και σε όλη την περιοχή..…

Ο Σουλτάνος ​​αρχίζει σταδιακά να χάνει το κύρος του μες τη δική του χώρα και επειδή είναι μπουνταλάς άνοιξε και άλλο μέτωπο εναντίον των Κούρδων…μέσα στο σπίτι του και δίπλα στο παλάτι του!

Ποια είναι η επόμενη κίνηση του σουλτάνου ​​Ερντογάν; θα παρακαλέσει τα Αμερικανάκια να έρθουν αλλά αυτά καθυστερούν γιατί τους συμφέρει… έτσι διαλύεται η οικονομία του σουλτάνου…. της μαλακισμένης Ευρώπης… και ποιος θα κερδίσει στο τέλος άραγε; τα Αμερικανάκια..

Εμείς που να ξυπνήσουμε και να δούμε ποια είναι τα συμφέροντά μας;;; Ένας υπνωτισμένος λαός που αντί να φέρει τις Ρωσικές βάσεις και να συνεργαστεί με τους Ρώσους κάθεται και πιστεύει τον ΤΣΙΠΡΑΣ…με την Νέα του Τάξη Πραγμάτων!!!

Εάν ξυπνήσουμε και συνεργαστούμε με τους Ρώσους θα αποκτήσουμε πάλι το κύρος μας, θα γίνουμε πολεμικά ισοδύναμοι με τα χανουμάκια, δεν θα μας κοστίσει δεκάρα και θα κάνουμε τον σουλτάνο να γυρίσει με τους Μογγόλους του πίσω στην Μογγολία!
ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

5 σχόλια στο “Ο σουλτάνος Ερντογάν δεν κλείνει μάτι, η επιστροφή στην Μογγολια είναι θέμα χρόνου”
  1. Εσυ τα λες αλλα ποιος ακουει ? οι διορισμενοι ανικανοι κοπριτες ο κοτζιας και ο τσιπρας ?αστα ζητειται κοινη λογικη.

    1. ΙΩΝΑ!…Όσο έχουμε Κοτζιά-μπάσηδες να τραγουδούν μαζί με τους Τούρκους:-We are the World,…ξέχασε την Ιωνία !

  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙ… ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  3. Αὐτὰ τὰ περὶ Μογγολίας εἶναι ἀκατανόητα.
    Ὁ Σουλτᾶνος εἶναι Καππαδόκης. Κατάγεται ἀπὸ τὴν Ποταμιὰ τῆς Καππαδοκίας ἡ ὁποία κεῖται εἰς τὰ σύνορα Καππαδοκίας-Πόντου. Ἡ Ποταμιὰ, ὅπως καὶ ἡ ἐγγὺς Σαμψοῦς – ἀπ’ ὅπου καὶ ἡ προ-γιαγιὰ τοῦ γράφοντος – ὴτο μέχρι καὶ τὸ 1922 π΄πολις ΑΜΙΓΩΣ Χριστιανική πρᾶγμα τὸ ὁποῖον σημαίνει ὅτι ὁ παπποῦς τπὺ Ἐρτογὰν ἦτο Χριστιανός καὶ Ἕλλην.
    Ὁ ἴδιος ἐξ ἄλλου εἰς συνέντεyξίν του εἰς τὸ CNN ἐδήλωσε τὸν τόπον καταγωγῆς του καὶ ὅτι μητρική του γλώσσα, αὐτὴ τῆς ἰδιαιτέρας πατρίδος του, εἶναι ἡ ΠΟΝΤΙΑΚΓΗ.
    Ὁπότε τὰ περὶ Μογγολίας δὲν εἶναι παρὰ ἀνοησίαι.
    Καὶ κάτι ἄλλο: Τοῦρκοι πραγματικοὶ – οἱ ὁποῖοι οὔτως οἱ ἄλλως δὲν ἦσαν μογγολικῆς καταγωγῆς – πρὸ πολλοῦ ἔπαυσαν νὰ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ἤδη ἀπὸ τὴ 2αν γενεὰν τῶν 100 οἰκογενειῶν οι ὁποῖες ἐπέρασαν εἰς τὴν Μ. Ἀσίαν ὑπὸ τὸν Ὀσμὰν (ἐξ οὗ καὶ Ὀθωμανοί) ἀπερροφήθησαν ταχέως ἀπὸ τὰ ἐκατομμύρια τῶν ἐντοπίων κλατοίκων. Ἀλλὰ αὐτὸ εἶναι ἄλλο θέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *