Διαφημίσεις

Και τωρα?
Τι θα κανουν τωρα ολα τα δηθεν αντινεοταξιτικα σαιτ και σελιδες που ξεφυτρωνουν καθημερινα?

Ολες αυτες οι σελιδες που δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να μας ζαλιζουν και να μας κανουν πραγματικη πλυση εγκεφαλου με το ποσο καλος ειναι ο Β.Πουτιν και οι συμμαχοι του, Ασαντ(Συρια) και Ροχανί(Ιραν)…ολες αυτες οι σελιδες που καθημερινα βριζουν τον Α.Τσιπρα και καθε τι αριστερο και χαιρετιζουν ολα τα ακροδεξια στοιχεια της Χ.Α.
Τωρα που ο Αλεξης ειναι και επισημα συμμαχος του Ιραν…εναν απο τους μεγαλυτερους συμμαχους το Πουτιν, τωρα τι? τι εχουν να μας πουν? οτι ο Εβραιος Αλεξ Αμποτ κατα κοσμον Αλεξης Τσιπρας ειναι αντινεοταξιτης?
Μονο αυτο δεν ακουσαμε…μπορει να το ακουσουμε και αυτο…γιατι εχουμε ακουσει τοσα και τοσα κατα καιρους…οταν ο Τσιπρας ελεγε για την ανεγερση τζαμιου στον Βοτανικο..ολες αυτες οι σελιδουλες εσταζαν χολη…οταν ο Πουτιν εγκαινιασε το μεγαλυτερο τζαμι την Μοσχα…ελεγαν οτι εκανε πολιτικη…

Ολα τα εχουμει δει…και ολα τα εχουμε ακουσει…αλλα ο λαος μας λεει το ψεμα εχει κοντα ποδαρια…
Θα δουμε και αλλα…και σας λεω κατι…ολοι εσεις οι δηθεν αντινεοταξιτες…που καθε μερα το μονο που εχετε να κανετε ειναι το να εκθειαζετε τον Πουτιν και τους συμμαχους του…σε λιγο θα πεσετε απο τα συννεφα…ειτε το κανετε εσκεμμενα ειτε ακουσια…σταματηστε οσο ακομα προλαβαινετε γιατι παρασυρετε και πολυ κοσμο μαζι σας…κοσμο που του εχετε υποσχεθει βοηθεια που δεν θα ερθει…και θα θα βρεθουν επι ξυλου κρεμαμενοι, μπροστα στα τρομερα γεγονοτα που ερχονται…οταν η πεινα θα μαστιζει την χωρα και οι ορδες των λαθρο θα ειναι εξω απο την πορτα μας…Προσεξτε, την απολυτη ευθυνη θα την εχετε εσεις…

Υ.Γ. Σημερα η Ελλαδα επεσε και τυπικα…
Στην παλαι ποτε Ορθοδοξη Χριστιανικη χωρα, η γυναικα του Πρωθυπουργου της, εμφανιζεται δημοσια με μπουρκα στο εξωτερικο…

Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ…Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ…

Με εκτιμηση…MAVROFOREMENOS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ…Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ…”
  1. Aς εξετάσουμε αν ο νόμος του Ιράν επιτρέπει αλλου είδους περιβολή, δημοσίως. Ας εξετάσουμε αν οι γυναίκες άλλων δυτικών επισήμων κυκλοφόρησαν ασκεπείς στους δρόμους.
    Ας θυμηθούμε πως προηγήθηκαν ιρανο-αμερικάνικες και ιρανο-γερμανικές συμφωνίες. Ό Τσίπρας κάνει ό,τι του λένε να κάνει, πάει όπου του λένε να πάει. Ουκρανία, Τουρκία, Ισραήλ… τώρα Ιραν. Ό,τι πει “his master’s voice”.

    1. Σωστα τα λες ο ιρανος πηγε και συη Γαλλια και δεν εκατσε στο τραπεζι επειδη ειχαν κρασι και η θτησκεια τους το απαγορευει

  2. Πήγε ο Τσίπρας στο Ιράν και είναι ικανός να γυρίσει και να χρωστάμε τίποτα αποζημιώσεις και στους Ιρανούς (Πέρσες) απο τη μάχη του Μαραθώνα.

  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΜΑΝΤΗΛΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕΣ. ΤΟ ΦΑΡΔΥ ΠΑΛΤΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΛΑΤ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΠΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘ ΕΑΥΤΟ…. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ…

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ .. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΙΩΝΕΣ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ. Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΟ ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

    ΙΩ

  4. ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;
    ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑΙΑ;

    Υ.Γ. ΒΑΛΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

  5. Εκει ειναι το προβλημμα της ελλαδας???στο τι φορεσε η δεκαοκτουρα????μπραβο μεσα εισε!!!!

  6. Η Ελλάδα αλώθηκε γιατί εγκαταλείψαμε τον Χριστό
    αρχίστε να προσεύχεστε και να δείτε πόσο γρήγορα θα πάρει τη σκούπα ο Κύριος
    στο Ιράν η μαντήλα είναι υποχρεωτική
    η γυναίκα διακοπές κάνει
    αύριο θα δείχνει τις φωτογραφίες στα εγγόνια της ως πρώτη κυρία της χώρας, αυτά θα θυμάται
    καθένας με το όνειρο του…

  7. Φοράει μαντήλα και πολυ καλα κανει. Πρεπει να σεβόμαστε την θρησκεία του κράτους που μας φιλοξενεί.
    Εδω ομως στην Ελλαδα, γιατι δεν Σεβονται,ούτε αυτοι αλλα ούτε τα διποδα ζωα που μας φέρνουν, οι λαθρο δηλαδη, την δίκη μας θρησκεία;;;;;; Και αυτοι οι προδοτες δεν λενε κουβέντα;;;
    Εμεις ομως πρεπει να σεβόμαστε την δίκη τους θρησκεία, να τους κάνουμε τζάμια, να τους βλεπουμε να αυτοχτυπιούνται με μαχαίρια και μαστίγια στην μέση του δρόμου γιατι το επιβάλλει η θρηςκεια τους κλπ κλπ. Και να μην μιλαμε.
    Γιατι δυο μέτρα και δυο σταθμά;;;;;;
    Εδω ειναι η προδοσία.

  8. ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΑΛΩ…Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ…

    https://1.bp.blogspot.com/-zsDGu3r0YU0/Vr4p5X5JgfI/AAAAAAAAHm0/Iu1lksyR1qM/s640/399c57518197ab1b357b1db14a0940d1.gif

    Πολλές φορές όπως έχει διατυπωθεί εδώ στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, η αλήθεια βρίσκεται σε «κοινή θέα».
    Πού επέλεξε να κάνει τη “δήλωσή του” ο κύριος (λέμε τώρα) Τσίπρας;
    ΦΕΥΓΟΥΝ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο (παραίτηση/οικουμενική).
    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΣΩ ΑΡΝΗΣΗΣ (γιατί όλα είναι ανάποδα. Πώς το ναι έγινε όχι;) Κάτι που οι περισσότεροι από εμάς αν όχι όλοι το γνωρίζουμε.

    Διάψευση από το Ιράν: «Εκλογές κάθε 3 μήνες; Είστε με τα καλά σας»;

    fortunegreece.com/article/diapsefsi-apo-to-iran-ekloges-kathe-3-mines-iste-me-ta-kala-sas/

    ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ “συμπτώσεις που έχουν νόημα” ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ

    Everything you need to know about Iran’s Assembly of Experts election

    brookings.edu/blogs/markaz/posts/2016/02/09-iran-election-assembly-of-experts-explainer-borden

    Διαβάζουμε στις ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

    …………………ένα κοσμικό παράδειγμα αυτού θα μπορούσε να είναι οι βουλευτικές εκλογές στο Ιράν, στις 26 Φεβρουαρίου, 2016. Η ριζική συντηρητική πατριαρχία έλεγχε τον κόσμο εδώ και 30 χρόνια. Οι άνθρωποι του Ιράν έχουν υποφέρει περισσότερο από τις ακραίες αλλαγές Ουρανού – Πλούτωνα μέσα από τις κυρώσεις και την απομόνωση. Η έκβαση των πολέμων στο Ιράκ και τη Συρία, ο αγώνας κατά του ισλαμικού κράτους και η κρίση της μετανάστευσης εξαρτώνται περισσότερο από το Ιράν από ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Μετά από όλες αυτές τις προκλήσεις, οι άνθρωποι του Ιράν θα έχουν την ευκαιρία να επιλύσουν πάρα πολλά τόσο για τον εαυτό τους αλλά και για τον κόσμο. Η σιωπηλή πλειοψηφία μπορεί να απελευθερώσει την απογοήτευση και το θυμό που έχει συσσωρευτεί από την θρησκευτική εξτρεμιστική πατριαρχία, καταψηφίζοντας τους από την εξουσία. Αυτό πραγματικά θα ήταν ένα σημαντικό εξελικτικό άλμα για την ανθρωπότητα…………..

    Για όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν το εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο
    ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016-02-13
    (“το σφυρί του θωρ” ή αλλιώς η “η γροθιά του θεού”)
    astroephimerides.blogspot.gr/

    ……Ναι αλλά τώρα αντιπαλεύει
    κάθε τέκνο σου με ορμή,
    που ακατάπαυστα γυρεύει
    ή τη νίκη ή τη θανή……….

    Έτσι γιατί κάποιος αναφέρεται για δεύτερη συνεχή φορά στον εμπνευστή του Εθνικού μας Ύμνου……………..

    ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ’ΥΜΩΝ. ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ «ΕΙΜΑΙ» ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ. ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΠΩ «ΟΧΙ» και το «ΟΧΙ» σημαίνει «Ο Χ Ι»! ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    Κλείνοντας επειδή εμείς οι Έλληνες πάντα στήναμε ΓΙΟΡΤΗ

    https://youtu.be/FvALFW4rXOg

  9. Τα σημαδια ειναι εδω μπροστα μας.Οπως κατερευσε η πολυκατοικια στην τουρκια ετσι θα γκρεμοτσακιστουν οι επιδιωξεις των απανταχου μιαρων κρετινων που νομιζουν οτι μπορει να κοροιδευουν επ απειρον τους Ελληνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek