Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Δύο πολύ σοβαρές ειδήσεις μας έρχονται σήμερα από τα πρακτορεία ειδήσεων της Μόσχας.

Η πρώτη αφορά την ενεργοποίηση όλων των μεραρχιών των Νοτίων Συνόρων της Ρωσίας και την αύξηση του επιπέδου συναγερμού από 3 σε 2 (κατάσταση κόκκινου συναγερμού – θεωρείτε προπολεμική ετοιμότητα).

Η αύξηση του επιπέδου συναγερμού ανακοινώθηκε διακαναλικά  από τον ίδιο τον Υπουργό Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Shoigu. Σύμφωνα με τη δήλωση του ο Πρόεδρος Πούτιν το πρωί της 8/2 έδωσε εντολή ενεργοποίησης και αύξησης του επιπέδου ετοιμότητας της χώρας για την αντιμετώπισης κάθε εξωτερικής απειλής. Σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων αυτό γίνεται για να προετοιμασθεί η χώρα για μια ενδεχόμενη σύρραξη με την Τουρκία.

Η δεύτερη είδηση αφορά τη σύλληψη από τις μυστικές υπηρεσίες (FSB) μιας πολυμελούς ομάδας Τούρκων τρομοκρατών οι οποίοι σκόπευαν να αιματοκυλήσουν την ρωσική πρωτεύουσα.

Και τα δύο θέματα είναι άκρως σοβαρά και επιβαρύνουν  το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

5 σχόλια στο “Δύο πολύ σοβαρές ειδήσεις μας έρχονται απο Ρωσία μεριά”
  1. Όπερ σημαίνει ότι δυστυχώς α) Δεν θα προλάβουμε να σωθούμε από τα μνημόνια, β) Δεν θα προλάβουμε να πάρουμε την πολυπόθητη “κάρτα του πολίτη”, γ) Δεν θα πάρετε τα βουνά… τουλάχιστον για αυτόν τον λόγο! Αλλά για άλλους… και δ) Γαμώτο μου! Σε όλα αυτά δεν υπάρχει αντίχριστος.. δεν υπάρχουν Ιεροσόλυμα.. μόνο Κωνσταντινούπολη! 🙂

    Αυτά.

    1. Στο πρώτο ημίχρονο.
      Στο δεύτερο;

      Μην βιάζεσαι, περίμενε να δεις και το… επιδόρπιο.
      Έχει και ρωσσικά μπαλλέτα.
      Την (νεκρή)λίμνη των κύκνων.

      Η συμφωνική της Βιέννης, με τον Μεσσία (του Χέντελ χαχα), θα παίξει αργοτερότερα, μετά τον καφφέ και το κονιακάκι, την ώρα του πούρου.
      Για καλή χώνευση.

      Έχουν να δουν τα ματάκια μας και ν’ ακούσουν τ’ αυτάκια μας…

    2. Πες τα ανώνυμε χρυσόστομε, μέσ’ στο μυαλό μου λες και ήσουν (και πολλών συνελλήνων, προφανώς).

  2. Ζαχο μπραβο! Και εγω το διαβασα.η νοτια στρατια ειναι ετοιμη για πολεμο!αν αληθευει επισης φορτωνουν και οπλα σε ολα τα μαχητικα της ενω ολες οι αερομεταφερομενες εχουν ηδη και εντολη μετακινησης οποτε αυτη δοθει! Αυτο σημαινει οτι ο πολεμος θα πιαστει απο κατω.Α ρε πατροκοσμα αθανατε!!να δω τα γατακια που θα κρυφτουν μετα..θυμιζω μονο τον τσαμπουκα στην γεωργια.κοιμηθηκαμε με εμπλοκη και την αλλη μερα το πρωι θυμαμαι τα αρματα στην τυφλιδα!θυμαμαι και απο ενα γεωργιανο αρμα μονο ο μπροστινος οδοντωτος κινητηριος ειχε μεινει.ακομα δεν καταλαβα τι εφαγε..ουτε και αυτοι βεβαια.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 2016 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥς??ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ Χ.Ο.!!!

  3. Βιαζεσαι τοσο πολυ ρε ξυπνητζη; Αφου δεν πιστευεις τι μπαινεις εδω μεσα; Τραβα να δεις Μενεγακη και Τατιανα να ενημερωθεις και αδειασε μας την γωνια….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *