ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Δύο πολύ σοβαρές ειδήσεις μας έρχονται απο Ρωσία μεριά

· ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Δύο πολύ σοβαρές ειδήσεις μας έρχονται σήμερα από τα πρακτορεία ειδήσεων της Μόσχας.

Η πρώτη αφορά την ενεργοποίηση όλων των μεραρχιών των Νοτίων Συνόρων της Ρωσίας και την αύξηση του επιπέδου συναγερμού από 3 σε 2 (κατάσταση κόκκινου συναγερμού – θεωρείτε προπολεμική ετοιμότητα).

Η αύξηση του επιπέδου συναγερμού ανακοινώθηκε διακαναλικά  από τον ίδιο τον Υπουργό Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Shoigu. Σύμφωνα με τη δήλωση του ο Πρόεδρος Πούτιν το πρωί της 8/2 έδωσε εντολή ενεργοποίησης και αύξησης του επιπέδου ετοιμότητας της χώρας για την αντιμετώπισης κάθε εξωτερικής απειλής. Σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων αυτό γίνεται για να προετοιμασθεί η χώρα για μια ενδεχόμενη σύρραξη με την Τουρκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δεύτερη είδηση αφορά τη σύλληψη από τις μυστικές υπηρεσίες (FSB) μιας πολυμελούς ομάδας Τούρκων τρομοκρατών οι οποίοι σκόπευαν να αιματοκυλήσουν την ρωσική πρωτεύουσα.

Και τα δύο θέματα είναι άκρως σοβαρά και επιβαρύνουν  το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

 

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πρώτη σύλληψη εποίκου για τη βίαιη επίθεση στο παλαιστινιακό χωριό ΚούσραΔΙΕΘΝΗ

Πρώτη σύλληψη εποίκου για τη βίαιη επίθεση στο παλαιστινιακό χωριό Κούσρα

Πέθανε στα 92 της η Γκλόρια Στάινεμ, εμβληματική μορφή του αμερικανικού φεμινισμούΔΙΕΘΝΗ

Πέθανε στα 92 της η Γκλόρια Στάινεμ, εμβληματική μορφή του αμερικανικού φεμινισμού

Ο Ελ Νίνιο ενισχύεται σε πολύ ισχυρό φαινόμενο και αυξάνει τον κίνδυνο ακραίου καιρού έως το 2027ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ελ Νίνιο ενισχύεται σε πολύ ισχυρό φαινόμενο και αυξάνει τον κίνδυνο ακραίου καιρού έως το 2027

5 απαντήσεις στο “Δύο πολύ σοβαρές ειδήσεις μας έρχονται απο Ρωσία μεριά”

  1. Όπερ σημαίνει ότι δυστυχώς α) Δεν θα προλάβουμε να σωθούμε από τα μνημόνια, β) Δεν θα προλάβουμε να πάρουμε την πολυπόθητη “κάρτα του πολίτη”, γ) Δεν θα πάρετε τα βουνά… τουλάχιστον για αυτόν τον λόγο! Αλλά για άλλους… και δ) Γαμώτο μου! Σε όλα αυτά δεν υπάρχει αντίχριστος.. δεν υπάρχουν Ιεροσόλυμα.. μόνο Κωνσταντινούπολη! 🙂

    Αυτά.

    • Στο πρώτο ημίχρονο.
      Στο δεύτερο;

      Μην βιάζεσαι, περίμενε να δεις και το… επιδόρπιο.
      Έχει και ρωσσικά μπαλλέτα.
      Την (νεκρή)λίμνη των κύκνων.

      Η συμφωνική της Βιέννης, με τον Μεσσία (του Χέντελ χαχα), θα παίξει αργοτερότερα, μετά τον καφφέ και το κονιακάκι, την ώρα του πούρου.
      Για καλή χώνευση.

      Έχουν να δουν τα ματάκια μας και ν’ ακούσουν τ’ αυτάκια μας…

    • Πες τα ανώνυμε χρυσόστομε, μέσ’ στο μυαλό μου λες και ήσουν (και πολλών συνελλήνων, προφανώς).

  2. Ζαχο μπραβο! Και εγω το διαβασα.η νοτια στρατια ειναι ετοιμη για πολεμο!αν αληθευει επισης φορτωνουν και οπλα σε ολα τα μαχητικα της ενω ολες οι αερομεταφερομενες εχουν ηδη και εντολη μετακινησης οποτε αυτη δοθει! Αυτο σημαινει οτι ο πολεμος θα πιαστει απο κατω.Α ρε πατροκοσμα αθανατε!!να δω τα γατακια που θα κρυφτουν μετα..θυμιζω μονο τον τσαμπουκα στην γεωργια.κοιμηθηκαμε με εμπλοκη και την αλλη μερα το πρωι θυμαμαι τα αρματα στην τυφλιδα!θυμαμαι και απο ενα γεωργιανο αρμα μονο ο μπροστινος οδοντωτος κινητηριος ειχε μεινει.ακομα δεν καταλαβα τι εφαγε..ουτε και αυτοι βεβαια.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 2016 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥς??ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ Χ.Ο.!!!

  3. Βιαζεσαι τοσο πολυ ρε ξυπνητζη; Αφου δεν πιστευεις τι μπαινεις εδω μεσα; Τραβα να δεις Μενεγακη και Τατιανα να ενημερωθεις και αδειασε μας την γωνια….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά