22:57 - 06/02/2016

Τικ Τακ εισβολή στο πεδίο

Διαφημίσεις

Στις επόμενες ώρες δεν πρέπει να δούμε καθόλου ατύχημα με τραίνο η με αεροπλάνο!

Η 48 ώρες ευελπιστώ ότι είναι μια καλή ασφάλεια να μην γράψει το πεδίο τέτοιο ατύχημα ώστε να μην έχουμε πρόβλημα σαν επόμενο γεγονός έναν ισχυρό σεισμό στην Ελλάδα !..και μετά κατά επέκταση έναν μέγα σεισμό στην εικόνα του καθρέφτη !

Αν είμαι κουκουρουκου η όχι όπως θα πεις εσύ κοκκινοτριχη θα φανεί ..αλλά σκέψου ότι σου δίνω μια αλληλουχία γεγονότων με σκοπό να μην συμβούν… αλληλουχία… σκανδάλες δηλαδή… αν θες να κάνεις έναν υπολογισμό το ποιες οι πιθανότητες … μπορείς να ξεκινήσεις με χαρά από μένα !

Το παρόν είναι ένα κείμενο που απλά είναι σαν να μην υπάρχει….μιας και οι πιθανότητες να συμβουν συγκεκριμένα γεγονότα στο μέλλον που θα οδηγήσουν σε έναν μελλοντικό σεισμό ξεπερνούν το πεντάκις προς ένα!!

Σκαλιστηκε εδώ σαν μια στιγμή μέσα στον χρόνο όπου οι πιθανότητες ξεκουράζονται στην Λίμνη της Αμάλθειας!

Stranger….

Υ.Γ Πως το ειπε ενας στα σχολια; βερμπαλισμος ..μπομπωδες λεξεις χωρις νοημα… ε παρε να εχεις ,…χωρις νοημα και τονους ομως … αχχαχααχ για το μυστηριο της υποθεσης !

Υ.Γ 2 Το θέμα ματ και ξύλο και εμπλοκή και αλλοδαπών πχ σε μερικές ώρες το κατατάσσουμε στις μικρές κινήσεις από τους γυμνοσάλιαγκες και όχι επιβολή πεδίου

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. 7 Φεβρουάριου πολύ κρίσιμη μέρα…το νου σας!

  2. Ανώνυμος 02/06/2016 @ 11:49 ΜΜ

    Δεν πρόκειται για τον μήνα Φεβρουάριο να έχουμε ισχυρό σεισμό στην Ελλάδα… βεβαίως ένας σεισμός της τάξεως των 5R δεν είναι ισχυρός.

    Αυτά.

  3. Το 2013 η NASA έψαχνε τον αστεροειδή 2012 DA14

    neo.jpl.nasa.gov/news/news174.html

    όταν εντοπίστηκε ένα άλλο αντικείμενο που το προσδιόρισαν ως «αστεροειδή αντικείμενο κοντά στη Γη» κάτι που δεν συνάδει με το όλο σχήμα. Οι εικόνες του αντικειμένου που εξέδωσαν είναι από το 2013, την ημέρα που ο 2012 DA14 αστεροειδής γνωστός ως Μετέωρο του Τσελιάμπισκ εξεράγει στη Ρωσία (15 Φεβρουαρίου).

    https://youtu.be/Oj0V5GxX4Ak

    Οι εικόνες λήφθηκαν από την 70 μέτρων μέτρων Deep Space Network στο Goldstone της Καλιφόρνια. Κάθε ένα από τα 72 καρέ απαιτούν 320 δευτερόλεπτα συλλογής δεδομένων από το ραντάρ Goldstone.
    Οι παρατηρήσεις έγιναν καθώς το αντικείμενο απομακρυνόταν από τη Γη. Η απόσταση του αντικειμένου από το πιάτο του ραντάρ αυξήθηκε από τα 120.000 χιλιόμετρα στα 314.000 χιλιόμετρα. Η ανάλυση είναι τέσσερα μέτρα ανά pixel. Οι εικόνες εκτείνονται σε ένα διάστημα οκτώ ωρών και δείχνουν σαφώς ένα επίμηκες αντικείμενο που υφίσταται σχεδόν μία πλήρη περιστροφή. Οι εικόνες δείχνουν ότι το αντικείμενο έχει έναν μακρύ άξονα περίπου 40 μέτρα. Οι παρατηρήσεις του ραντάρ έγιναν από τους επιστήμονες Lance Benner και Μαρίνα Brozović του Jet Propulsion Laboratory της NASA στη Πασαντένα της Καλιφόρνιας.

    Κάτι που αφορά την 5η Μαρτίου
    2013 TX68

    en.wikipedia.org/wiki/2013_TX68

    Russia Calls Near Earth Object “Fatal Closure” Asteroid

    https://youtu.be/HnWC-pO8_jQ

    NASA Unsure How Close Enormous Asteroid Will Come to Earth Next Month

    sputniknews.com/science/20160205/1034249822/tx68-near-earth-object.html

  4. Ανώνυμος 02/07/2016 @ 12:06 ΜΜ

    Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στο Αιγαίο !!

  5. Κάτσε για να καταλάβω. Αν γίνει αεροπορικό ή δυστύχημα με τρένο μετά θα έχουμε σεισμό στην Ελλάδα. Ότι αεροπλάνο και να είναι; ακόμα και μονοθέσιο; Τέτοια γίνονται κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Δυστύχημα με τρένο, πχ εκτροχιασμός βαγονιού στην Ούγκαντούγκα; Αυτά τα θεωρώ δεδομένα ότι άμα τα ψάξεις θα τα βρεις. Ή μιλάμε για χοντρό πράμα; Επιβατικό αεροπλάνο με 200 νεκρούς ή τρένο με άλλους τόσους στην Αγγλία;

    • ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 02/07/2016 @ 4:12 ΜΜ

      ψάξτε στα παλιά άρθρα ή στην μπάρα αναζήτησης για το “πεδίο”, “επαναληψιμότητα”, μοτίβο.

  6. 9 Φεβρουαριου, ωρα 10:00
    Σοβαρο πολυνεκρ δυστυχημαμε συγκροσυη τρενων στη Βαυαρια

    Αν η προβλεψη ισχυει για 58ωρο αντι 48ωρου (που προφανως ισχυει βασει στατιστικου σφαλματος), προετοιμαστειτε…

  7. ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ
    ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 4-6.5 ΡΙΧΤΕΡ
    ΑΙΓΑΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΡΗΓΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*