Διαφημίσεις

Θα μετέτρεπα το Σύνταγμα σε κωλόχαρτο, τους Έλληνες σε σκλάβους και θα τους έκανα να ζήσουν ύπο διαρκή οικονομική μέγγενη.

Και από πού θα αρχίζατε κ.Παπαδόπουλε για να το πετύχετε αυτό; Τί βήματα θα χρειαζόταν να κάνετε; Τί είδους ιδέες θα εφαρμόζατε;

Αν ήθελα να επιβάλλω μία τυρρανική φασιστική συντεχνειακή δικατορία στην Ελλάδα, καταρχήν θα άρχιζα με το να σκηνοθετώ και να πραγματοποιώ τρομακρατικές επιθέσεις καθόλη την Ελληνική επικράτεια. Θα χρησιμοποιούσα κρυφά κονδύλια για να χρηματοδοτήσω εξτρεμιστικές αναρχικές ομάδες ανθρώπων και οργανώσεις για να στέλνουν γράμματα-βόμβες σε βουλευτές, να επιτήθονται με ρουκέτες σε πρεσβείες, αστυνομικά τμήματα, τράπεζες, εφορίες και κτλ, να έρχονται σε ευθείες βίαιες συγκρούσεις με δυνάμεις καταστολής και επιβολής της δημόσιας τάξης σε κάθε ευκαιρία (διαμαρτυρία, απεργία) που προκύψει. Ναι, θα υπήρχαν θύματα, αλλά αυτές οι παράπλευρες απώλειες θα προσέφεραν την δυνατότητα για να α) παρθούν δρακόντια μέτρα που καταργούν συνταγματικές ελευθερίες του πολίτη στο όνομα της προστασίας του (β) να επιβληθεί αστυνομικό-στρατιωτικό κρατούμενο καθεστώς και (γ) για να σκεφτεί ο λαός δύο, τρέις και τέσσερις φορές πρίν αποφασίσει να ξανακατεβεί στους δρόμους ή διανοηθεί να ξανάδιαμαρτυρηθεί για το οτιδήποτε. Αν ήθελα στην Ελλάδα να επιβάλλω δικατορία θα κήρυττα επίσιμα τον πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία. Επίσης θα προχωρούσα σε πράξεις που προκαλούν τρόμο και δέος στους πολίτες το πολύ ένα μήνα πρίν από εκλογές, (όπως π.χ. παύση πληρωμής συντάξεων και παροχής φαρμάκων από τα φαρμακεία) διότι γνωρίζω πολύ καλά ότι δημογραφικά η Ελλάδα γερνάει. Και εάν διακόπτονταν οι συντάξεις ή τα φάρμακα στην κατάλληλη στιγμή, οι άνω των 65 ετών και το 80% τουλάχιστον αυτών, από φόβο θα ψήφιζαν υπέρ εμού.Είναι άχαστο.

Άν ήθελα στην Ελλάδα να επιβάλλω δικατορία θα επέτρεπα σε υπεράκτια (offshore) τραπεζικά καρτέλ να αναλάβουν τα ηνία της διαχείρισης της εθνικής οικονομίας βαφτίζοντας τους τεχνοκράτες εκπρόσωπούς τους σε έμπειρους πατριώτες-σωτήρες οικονομιών υπό κατάρρευση. Θα βάφτιζα τους πατριδοκάπλους πατριώτες. Με νέα δάνεια θα αποπλήρωνα παλαιά δάνεια και με ρευστό μέσω υπέρφορολόγησης, τους τόκους των δανείων έως ότου στερέψει τελείως το ρευστό. Θα χρησιμοποιούσα τις τράπεζες για να κόψω και από εκεί την κάνουλα παροχής ρευστού στην κοινωνία και από παντού. Κοροιδεύοντας θα έπειθα μέσω των ΜΜΕ τον λαό ότι οι τράπεζες είναι πολύ μεγάλες για να καταρρεύσουν και ότι εάν καταρρεύσουν τότε θα επέλθει πείνα, αναρχία, θάνατος και η κόλαση όλη πάνω στα κεφάλια μας. Έτσι θα εγκαθιστούσα την κουλτούρα της ανακεφαλοποίησης τους σαν τη μοναδική βιώσιμη λύση επιβίωσης του έθνους. Θα εκμίσθωνα και θα απευλευθέρωνα παράλληλα λεγεώνες φοροεισπρακτόρων για να εκφοβίζουν καθημερινά τον κόσμο ώστε να πληρώσει, να αναγκαστεί να κλείσει την επιχειρήση του και η επιβίωσή του να εξαρτάται αποκλειστικά από επιδόματα και παροχές τους κράτους. ‘Ετσι μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα έκανα όλους να παρακαλόύν τον Θεό τους για να είμαι εγώ καλά ώστε να είναι και αυτοί καλά για να μπορέσουν να επιβιώσουν σαν οντότητες.

Άν ήθελα στην Ελλάδα να επιβάλλω δικτατορία θα κατανένημα εκ νέου με τα νέα πολύ πιό δυσχερή οικονομικά δεδομένα πλέον , ισότιμα σε όλους την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Θα έκανα το σωστό για να μήν μπορεί ο ο καθείς να μου πεί το οτιδήποτε αλλά σε χρονική περίοδο που θα ήταν πλεόν ανούσιο. Θα μετάλλαζα έτσι το «δώρον» ώς «άδωρον» και το «άδωρον» ώς «δώρον». Θα έβγαζα σε κυκλοφορία κουπόνια τροφίμων για βιτρίνα ενός κράτους φιλάνθρωπίας που ενισχύει και υποβαστάζει τους άπορους, ενισχύοντας στην ουσία περαιτέρω τον κύκλο της εξαρτησης του λαού από το κράτος, το ποθούμενο αυτό σπιράλ θανάτου, τον κύκλο που αυτοαναιρείται όσο βρίσκεται εν λειτουργία.

Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα νόθευα τα αποτελέσματα όλων των εκλογών. Θα χρησιμοποιούσα μηχανήματα καταμέτρησης ψήφων και θα περιθωριοποιούσα όποιον υποψήφιο έλεγε την αλήθεια στον λαό για ότι αφορούσε τις τακτικές μου.

Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα δηλητηρίαζα όλες τις πηγές παραγωγής τροφίμων και νερού με βαρέα μέταλλα που η αργή και σταθερή άθροισή τους στον ανθρώπινο οργανισμό θα αλλοίωναν την βιοχημεία του σώματος και θα προκαλούσαν ραγδαία αύξηση σε κρούσματα καρκίνου, αλτσχάιμερ και κτλ. Και για αυτό ακριβώς θα επέβαλλα υποχρεωτικά εμβόλια εμποτισμένα με θανατηφόρες ασθένειες σε βρέφη για να διαταρράξω την ισορροπία με το καλημέρα και να ξεμπερδεύω μια ώρα αρχύτερα. Θα δημιουργούσα μια βιοχημική διακτατορία με πέπλο την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα παρακολουθούσα στα κρυφά τα πάντα. Τί λέει ο κόσμος, τί αγοράζει, που πηγαίνει, με ποιόν μιλάει, τα πάντα. Και για αυτό θα χρησιμοποιούσα σάν κοριούς τις οικιακές συσκευές ενός σπιτιού, όπως υπολογιστές, τηλεοράσεις, τηλέφωνα, κλιματιστικά και όλες τις αθώες για αυτούς ανέσεις ενός νοικοκυριού. Θα έδινα εντολή σε εκατοντάδες πράκτορες για να παρακολουθούν ενδελεχώς όλα τα social media και sites για οποιοδήποτε πιθανό δείγμα αντίδρασης ή συσπέιρωσης ομάδων αντίδρασης. Στα ανοικτά από την άλλη θα επέβαλλα υποχρεωτικά σημεία ενδελεχούς ελέγχου στα αεροδρόμια, στα διόδια, στους δρόμους, στους σταθμούς τρένων, στα ξενοδοχεία και όπουδήποτε ο κόσμος ταξιδεύει με κάμερες ασφαλείας και όλων των ειδών γκατζετάκια. Θα χρησιμοποιούσα drones και κατασκοπευτικά μή επανδρωμένα ιπτάμενα για να πετούν πάνω από τις πόλεις και όλα αυτά θα δικαιολογούσα με το να πώ απλά ότι υπερασπίζόμαστε και προασπιζόμαστε την ασφάλεια των πολιτών.

Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα αλλοίωνα την ιστορία του έθνους αρχίζοντας με τα σημαντικότερα γεγονότα και με τους σημαντικότερους εθνικούς ήρωες. Θα δίδασκα στα σχολεία ότι οι ιδρυτές της δημοκρατίας μας ήταν στην πραγματικότητα ρατσιστές, ομοφυλόφυλλοι και διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες που έφτιαξαν το Σύνταγμα της Ελλάδας σύμφωνα με τα προσωπικά θέλω της απαρχαιωμένης εποχής τους και ότι εκείνη η έκδοση του Συντάγματος δεν μπορεί πλέον να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής μας. Θα έπειθα τους Έλληνες ότι ένα πιό διευρυμένο και πιό δυνατό κράτος θα τακτοποιούσε τα πάντα καλύτερα σε αντίθεση με τα κοράκια της ελεύθερης αγοράς. Και ταυτόχρονα θα ετοίμαζα τον εαυτό μου να αναδυθεί μέσα από αυτό το ισχυρό κράτος σάν σωτήρα που θα πάρει και θα επιλύσει όλα τα προβλήματα του κοσμάκη, πάνω του σάν ένας σύγχρονος δικτακτορικός Άτλας.

Άν ήθελα να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα θα χειραγωγούσα όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με το να τα οδειγήσω να δανειστούν υπέρογκα ποσά από τράπεζες. Όποια αρνιόντουσαν ή δέν παρουσιάζουν αυτό που εγώ ήθελα θα τα έκλεινα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και με το έτσι θέλω και τα υπόλοιπα θα τα συγχώνευα όλα σε ένα μεγάλο όμιλο για να μπορώ να τα μανατζάρω ευκολότερα. Και έτσι θα τάιζα στον κόσμο μαζικά την τσίχλα ότι τα ακίνητά δέν έχουν πραγματική αξία, ότι το να αγοράζει κάποιος πολύτιμα μέταλλα, να αποθηκεύει τρόφιμα και να κάνει την οποιαδήποτε κίνση που οδηγεί στην αυτάρκεια, είναι ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας και καταστροφολογικές αβάσιμες ικασίες, ενώ ταυτόχρονα εγώ και η ελίτ μου θα αγοράζαμε όλον το χρυσό, πολύτιμμα μέταλλα, πηγές ενέργειας και παραγωγής τροφίμων για να προετοίμαστούμε εμείς κατάλληλα για την αναπόφευκτη και πασιφανέστατη επερχόμενη οικονομικό-κοινωνική κατάρρευση.

Άν ήθελα εν ολίγης να επιβάλλω δικτατορία στην Ελλάδα δεν θα άλλαζα το παραμικρό.

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η οποιαδήποτε προσπάθεια διάδωσης αυτού του κειμένου μέσω e-mail ή αποδοχής του μέσω like ή αναδημοσίευσης του σε οποιοδήποτε site ή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και σχολιασμού αυτού, δέν συνιστάται διότι μπορεί να σας καταστήσει ώς πολύ πιθανό συνεργό σε σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Βασίλης Παπαδόπουλος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “Aν θέλατε κ.Παπαδόπουλε να επιβάλλεται δικτατορία στην Ελλάδα, τί θακάνατε;”
  1. Οποιος εγραψε αυτο το άρθρο προφανώς δεν έχει ζησει την εποχή Παπαδόπουλου.
    Λάθος άνθρωπο διάλεξες φίλε να λασπωσεις αλλα δε φταις γι αυτο.
    Ηταν τοση πολλη η προπαγάνδα όλα τα χρόνια…

    1. Αυτό που εισέπραξα εγώ είναι ότι μπροστά στους τωρινούς ο Παπαδόπουλος φορούσε φωτοστέφανο,τουλάχιστον. Δεν μειώνει τον Παπαδόπουλο το άρθρο.

    2. Ένας αϊτός μωρέ ένας αϊτός
      καθότανε ναι μωρέ, καθότανε
      αχ ένας αϊτός καθότανε
      στον ήλιο και λιαζότανε
      ναι μωρέ λιαζότανε

      Και τσίμπαγε τα νύχια του
      μωρέ τα νυχάκια του
      αχ και τσίμπαγε τα νύχια του
      τα νυχοποδαράκια του
      του μωρέ ποδαράκια του

      Ε την πέρδικα που πιάσατε
      ε μωρέ που πιάσατε
      αχ την πέρδικα που πιάσατε
      να μην την εχαλάσετε
      ε μωρέ χαλάσετε
      για’θα την βάλω σε χρυσό κλουβί
      να με ξυπνάει κάθε πρωί

      +++

      Στίχοι: Παραδοσιακό
      Μουσική: Παραδοσιακό
      Περιοχή: Ρούμελη

      1. Γιώργος Παπασιδέρης
      2. Αλκίνοος Ιωαννίδης
      3. Γιώργος Ταλιούρης

  2. Τον Παπαδόπουλο σκέφτηκες πολύ ώρα να τον βάλεις στο στώμα σου ;
    Αυτός που έχτισε οτι οι άλλοι τώρα έχουν να πουλήσουν ;

    1. Συμβουλη να τελειωνεις ενα αρθρο πριν εκφερεις αποψη για να μην γινεσαι ρεζιλη

      1. ρεζίλι και οχι ρεζίλη, είσαι τζίφος απο τη λέξη.
        τουρκικά και αραβικά για να συνεννοηθούμε !!

    2. Τρία πουλάκια κάθονταν στου Διάκου το ταμπούρι
      το ‘να τηράει τη Λειβαδιά και τ’ άλλο το Ζητούνι,το τρίτο το καλύτερο μοιρολογάει και λέει.

      -Πολλή μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα.
      Μην ο Καλύβας έρχεται, μην ο Λεβεντογιάννης;
      -Νουδ’ ο Καλύβας έρχεται, νουδ’ ο Λεβεντογιάννης.
      Ομέρ Βρυώνης πλάκωσε με δεκαοχτώ χιλιάδες.

      Ο Διάκος σαν τ’ αγροίκησε πολύ του κακοφάνει.
      Ψηλή φωνή εσήκωσε, τον πρώτο του φωνάζει.
      -Τον ταϊφά μου σύναξε, μάσε τα παλικάρια,
      δώσ’ τους μπαρούτη περισσή και βόλια με τις χούφτες,
      γλήγορα και να πιάσουμε κάτω την Αλαμάνα,
      που ‘ναι ταμπούρια δυνατά κι όμορφα μετερίζια.

      Παίρνουνε τ’ αλαφρά σπαθιά και τα βαριά τουφέκια,
      στην Αλαμάνα φτάνουνε και πιάνουν τα ταμπούρια.
      -Καρδιά παιδιά μου, φώναξε, παιδιά, μη φοβηθείτε!
      Σταθείτε αντρειά σαν Έλληνες και σα Γραικοί σταθείτε!

      ++

      Μη χανεσαι ταλενταρα μου !

    3. ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ; ΑΝ ΟΧΙ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ!
      ΕΛΕΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ; ΕΛΕΟΣ

      1. ειναι το λαθος παραδειγμα , ηλιθιε
        και δεν το καταλαβες
        εκει εχασε το κατα τα αλλα σωστο αρθρο

  3. ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  4. ΕΓΩ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΩ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ Κ.ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ ΑΘΡΟ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΠΟΤΕ.

    1. Αν ήθελες να επιβάλλεις δικτακτορια ? Μα θα έπρεπε να κανεις οτι κάνουν σημερα ! ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ τοτε αποδεδειγμένα θα έχεις τα σημερινά αποτελέσματα αφου τον λαό τον κάνουν οτι θελουν τα λαμόγια και η ελίτ και μεσω προπαγάνδας θα σε κάνουν να πιστεύεις οτι θελουν ακομα και κόντρα στην λογικη .
      Κατάλαβες tasos ?

  5. αστοχο αρθρο ,λαθος παραδειγματα, φυσικα ως αποτελεσμα της σαρανταετους προπαγανδας στα σκοτεινα ετη της ……..ψευτοδημοκρατιας . Επι παπαδοπουλου συνεβησαν ακριβως τα αντιθετα απο αυτα που γραφει ο αρθρογραφος …..μακαρι σημερα να ειχαμε εναν παπαδοπουλο.

  6. Που είσαι ρε Παπαδόπουλε…
    Να δεις τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” μας…

    Που είσαι να δεις τη Γενιά του Πολυτεχνείου..

    Σε ένα πράγμα σε κακίζω..

    Γιατί ρε Παπαδοπουλε δεν τους Έπνιξες όλους όταν μπορούσες;;;;;;;;;;;;;;;

  7. ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΝΟΕΙ ΠΩΣ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ , ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΖΙΒΑΓΚΟ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ. ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ . ΠΟΤΕ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ;
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΕΝΩ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΑΖΕΣ ΤΩΝ ΣΩΝΙΣΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ.
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΣΙΚΟΧΩΡΙ; ΠΟΤΕ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ; ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΓΕΦΥΡΕΣ; ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ; ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΩΡΑ. ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΗ;
    ΔΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ; ΑΛΛΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΖΙΒΑΓΚΟ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΘΕΛΑΤΕ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ Σ ΕΝΑ ΕΞΩΧΙΚΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΞΩ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ , ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΣ ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΜΕΛΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ Η ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΣΧΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΤΑΝ ΤΑ ΑΣΒΕΣΤΩΜΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΑΚΙΑ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΤΟΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ, ΤΟΝ ΠΑΓΩΤΑΤΖΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΠΑΓΟ ΔΙΑ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΚΛΗ ΜΗΧΑΝΗ. ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΑΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΤΙΜΙΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΕ ΤΗ ΘΕΛΩ ΡΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΛΑΟ.
    ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ , ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΚΑΤΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΧΑΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ,ΟΤΑΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Σ ΕΝΑ ΨΑΡΙ, ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΟΥΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΔΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ.
    ΗΛΙΑΣ ΑΡΚΑΣ.

  8. Oi prwtes wres tha htan: enimerwsh gua diasfalish tis asfaleias kai akereotitas twn politwn. Filakish arketwn politikwn, trapezitwn me sinoptikes diadikasies, arnish pliromhs xreous, enopiish olwn twn trapezwn kai thn dimefsh tous. Dimefsh sumantikwn epixirisewn prwtwn ulon kai politimwn lithwn. Epobolh paragofhs trofhs apo tous agrotes opou omos tha exoun analoga me thn douleia pou rixnoun kai ta analoga bonus. Dimiourgeia kratikwn epixirisewn gia kalipsh anagwn tis xwras. Katargish monimotitas kai alagh tou tropou litourgeias twn epixirisewn se idiotika protipa. Thorakish sinorwn kai thespish anotatou oriou metanastwn analoga me to polu zitish sthn agora uparxei.Oi upolipoi tha ektopizonte h pisw sthn xwra tous h se ales xores. Meta apo 2 xronakia ektelesh twn fulakismenwn (blepe panw). Ekloges meta apo 10 xronia…

  9. Πλακα πλακα, αν αλλαξουν οι χρόνοι του κειμένου απο μελλοντα σε ενεστώτα, ευκολα θα διαπιστωσει κανεις οτι όλα αυτα γινονται ΤΩΡΑ βημα-βημα….

  10. ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΕΔΩ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΣΚΟΠΙΜΟ Ν’ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ Η ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΤΣΙ, ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΕΝ ΖΩΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΕΙΘΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
    -ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΑΥΦΑΝΤΗ ΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΤΕ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΦΥΛΑΓΟΣΑΣΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ”ΥΠΟΣΚΑΨΟΥΝ” ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ;
    ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΡΩΤΑ, ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ. ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΑ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ”ΚΛΕΙΔΙΑ”. ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ. ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΤΟΜΑ ΤΥΠΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΟΥΜΠΕΡΤ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥΡΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΥ.

    1. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟΥΣ ΑΗΤΟΝΥΧΗΔΕΣ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΤΥΠΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΕΡΓΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek