Διαφημίσεις

Κολωνία

Η αστυνομία στην Κολωνία καταγράφει 224 καταγγελίες βίας

Η αστυνομία στην Κολωνία καταγράφει 224 καταγγελίες περιστατικών βίας κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας του καρναβαλιού. Επίσης σημειώθηκαν τραυματισμοί και περιπτώσεις βανδαλισμού. Μετά την πρώτη νύχτα του καρναβαλιού στην Κολωνία δημιουργήθηκαν τα διπλάσια προβλήματα και αναφορές επιθέσεων εναντίον του άλλου φύλλου. Σε δύο περιπτώσεις πρόκειται για σοβαρή κακοποίηση σύμφωνα με την αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια των λεγόμενων F Wired Night σημειώθηκαν 22 περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης. Πέρυσι έγιναν εννέα και δέκα το 2014.
Μια από τις δύο σοβαρές περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης ήταν η περίπτωση μιας δημοσιογράφου της RTBF. Η Δημοσιογράφος του περιοδικού Esmeralda Labye, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης την στιγμή της δουλειάς της. Η Labye τονίζει ότι οι τρεις άνδρες που την ενόχλησαν δεν ήταν μετανάστες, αλλά Γερμανοί με ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια»



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Η αστυνομία στην Κολωνία καταγράφει 224 καταγγελίες βίας”
  1. Ανακοίνωση:
    Η κυβέρνηση αποφάσισε εντελώς παράνομα… και χωρίς να ρωτήσει κανέναν κάτοικο της περιοχής μας να εγκαταστήσει κέντρο λαθρομεταναστών ανοιχτού τύπου στο Σχιστό.

    Όλη η διαδικασία θα προχωρήσει σε χρόνο-μηδέν, γιατί έτσι διατάζουν οι ευρωπαίοι, χωρίς καν να ενημερωθεί η τοπική μας κοινωνία.

    Επειδή:
    – Η περιοχή μας δε σηκώνει άλλη υποβάθμιση
    – Δεν θέλουμε να γίνουμε κέντρο διερχομένων λαθρομεταναστών
    – Δεν αντέχουμε άλλη ανεργία και εγκληματικότητα
    – Δεν πρέπει να ισλαμοποιηθεί η Πατρίδα μας

    Καλούμε:
    – Όλους τους κατοίκους των συνοικιών του Πειραιά
    – Όλες τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης
    – Όλα τα κόμματα της βουλής των Ελλήνων

    Σε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην συμβολή των Λεωφόρων Λαμπράκη και Σχιστού την ερχόμενη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι

    ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *