Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Πιο πολύ χαίρομαι όχι γιατί κάποιοι όσα γίνονται αυτές τις ώρες σας τα είχαν δώσει ως δεδομένα, αλλά γιατί τελικά αποδεικνύεται καθημερινά ότι το σχέδιο των ανθρώπων είναι αστείο μπροστά στο Μεγάλο Σχέδιο.

Οι “Θεσμοί” ως γνωστών είναι εδώ για ένα και μόνο ένα πράγμα… Για την παρακολούθηση της πορείας εφαρμογής του Μνημονίου.

Όλα τα άλλα είναι τρίχες κατσαρές και αηδίες για να παραπληροφορούν τον κόσμο.

Όταν πχ χθες η Μέρκελ έστειλε στον αγύριστο τον Αλέξη, του είπε “μίλα με τους Θεσμούς”…

Τώρα αυτουνού του κάνει κάπως ένας πρωθυπουργός να μιλάει με 4 βαθμούς υπαλλήλους του ΔΝΤ… Ε τι να κάνουμε φίλε εσύ τους έφερες, γιατί ο ΛΑΟΣ ΕΙΠΕ   Ο_Χ_Ι. Τώρα αν εσύ λόγω συχνών καταληψιών δεν έμαθες την ελληνικήν εμείς δεν φταίμε σε τίποτα.

Θέλω όμως εδώ να σας εκμυστηρευτώ κάτι, που ΑΝ μια στο 1 εκατ. επαληθευθεί θα μιλάμε για την μεγαλύτερη σκευωρία στην σύγχρονη Ελλάδα.

Ένας άκρως συνωμοσιολόγος φίλος μου είπε να σκεφθώ το σενάριο ο Βαρού και ο Λαφά να είναι πίσω από ένα μεγάλο κόλπο, στο οποίο συναινεί ο Αλέξης, αλλά όχι οι υπόλοιποι ευρωλάγνοι. Τι λέει το “σενάριο” αυτό; Ότι Λαφά και Βαρού δουλεύουν πίσω πλέον απο τα φώτα της δημοσιότητας τα “παλιό σχέδιο Χ”, χωρίς να δέχονται “ελέγχους, πιέσεις, τρόικες, πράκτορες” κλπ και ότι συνεχίζουν κανονικά το σχέδιο. Σύμφωνα με το φίλο είναι πολύ πιθανόν το σχέδιο να έχει ολοκληρωθεί γι΄αυτό και δημοσιοποιήθηκε και μάλιστα στον καραπράκτορα Παπαχελά, ώστε να το χωνέψουμε όλοι καλύτερα και να πάει και αυτό αμάσητο…

Αλλά είπαμε ΑΚΡΑΙΩΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ… Από την άλλη βέβαια 9 στις 10 συνωμοσίες είναι αληθινές… Μπορεί αυτή να είναι η 10η…

Από την άλλη βέβαια σήμερα ζούμε την εποχή που κάποιοι “οραματίσθηκαν” και προετοιμάσθηκαν…

Κάποιοι που δημιούργησαν πράγματα και καταστάσεις στο παρελθόν, σήμερα του ανήκει το μέλλον…

Είναι μια σκληρή πόκα… Ο πιο καλός στην μπλόφα μπορεί να κερδίσει  ακόμα και το φουλ του άσσου…

Τώρα κάτι πήρε το αυτί μου ότι κάποιοι για κάποιο λόγο έκοψαν τα ρεπό του προσωπικού τους Κυριακή και Δευτέρα και είναι έτοιμοι για το “χουνέρι”…

Από την άλλη ο Νίκος τόσα χρόνια μου έμαθε ότι όταν βγαίνει κάτι τόσα έντονα έξω, αυτοί  φροντίζουν να το ακυρώσουν… και σήμερα το διαδίκτυο βρίθει από δημοσιεύματα τύπου κουρδιστό πορτοκάλι…

Είδομεν…

 

 

 

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

15 σχόλια στο “Τα μάζεψαν άρον άρον και αποχώρησαν οι “Θεσμοί” και ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ”
  1. Κοπηκαν τα ρεπο οντως?τι σε κανει να αναφερεις μια τρελη θεωρια συνομ ενος φιλου
    Κι εγβ πχ σου λεω πως αυριο ερχεταο ο ΕΤ

  2. Μία παρατήρηση(με τη σφραγίδα R.A.W.):
    Όλες μα όλες οι συνωμοσίες καταρρεουν εκ των έσω.

  3. Και ολα τα παρα πανω διοτι ο λαος ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ
    και ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
    παρα πολυ ωραια …
    ζαχαρια προσεχε τους φιλους σου.

  4. καλα Ζαχαρια ονειρεψου εσυ……..ακομα δεν εμαθες οτι οι αριστεροι δεν μπορουν να χωρισουν ουτε σε δυο γαιδουρια αχυρα ?
    Ποτε εκαναν κατι θετικο για την Ελλαδα οσα χρονια θυμασαι ?
    φιλικα σου λεω οτι για το μονο που μπορεις πλεον με δαυτους να ελπιζεις ειναι να τα παρατησουν γρηγορα και να φυγουν…μηπως και σωθει κατι

  5. Ότι και να γίνει εμείς πάλι δυστυχώς θεατές θα είμαστε.

    Το μόνο που “άλλαξε” είναι ότι μερικοί που ψήφισαν τσίπρα το μετάνιωσαν και θέλουν τώρα εκλογές για να τον διώξουν και να φέρουν ποιόν;
    Λες και υπάρχει περίπτωση με τις εκλογές να αλλάξει κάτι.
    Αφού δεν αλλάζουμε εμείς πως περιμένουμε την αλλαγή από αλλού;

  6. Σου υπόσχομαι πως σύντομα και τα πιονια τους θα χασουν ΟΛΑ οσα εχτισαν στην αγνοια καποιων.

  7. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως οι ερπετοειδείς επικυρίαρχοι ετοιμάζουν υπερθερμοπυρηνικό χτύπημα στα Βαλκάνια και την ανατολική Μεσόγειο ως απάντηση στα σχέδια της Μόσχας να δημιουργήσει θύλακες αντίστασης στην περιοχή.

    Ο Τσίπρας εισέπραξε μια γερή κατσάδα σπό τον David Cameron κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λονδίνο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βρετανός πρωθυπουργός φέρεται να είπε στον Έλληνα ομόλογό του πως ο βρετανικός στρατός έχει έτοιμο σχέδιο για υπερθερμοπυρηνική επίθεση στην Ελλάδα και τη Σερβία και περιμένει το πράσινο φως από τη Washington για να εκτοξεύσει τους βαλλιστικούς πυραύλους Minuteman 3 που βρίσκονται εγκατεστημένοι στην Ουαλία και το Gibraltar.

    Από την πλευρά τους οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν να εγκαταστήσουν δεκάδες συστοιχίες Patriot εφοδιασμένες με υπερθερμοπυρηνικές κεφαλές του ενός τρις ωμεγατόννων.

    Δυστυχώς οι φήμες που θέλουν τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Joe Biden να ομολογεί ωμά και κυνικά την πρόθεση των ΗΠΑ να χτυπήσουν με πυρηνικά ένα κράτος-παρία που αρνείται να καταβάλλει τα λύτρα στους βιαστές του επιβεβαιώνονται από ανθελληνικά δημοσιεύματα μεγάλων δυτικών ΜΜΕ.

      1. 1 trillion omegaton doomsday devices… τριπλάσια καταστρεπτική ισχύς απ’ ότι μια κοινή βόμβα υδρογόνου.

        Μ’ αυτές τις υπεργουρούνες μπορεί να πάρει φωτιά ολόκληρο το σύμπαν ή να προκληθεί μια μαύρη τρύπα αστρονομικών διαστάσεων.

        Τέτοια όπλα διαθέτουν οι ΗΠΑ από τις αρχές του 1950 και είναι απορίας άξιο γιατί επέλεξαν τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία για να τα χρησιμοποιήσουν.

  8. Δεν ξέρω Ζαχαρία τι μπορεί να μαγειρεύεται γιατί οι μέρες που ζούμε είναι τρελές, αλλά πάντως, δύο σχολιαστές της πολιτικής αστρολογίας, στην αρχή του χρόνου, είπαν ότι ο Τσίπρας θα ξαναφορέσει τον μπερέ του Τσε, όταν χάσει την καρέκλα του, και θα ενωθεί πάλι με τους παλιόφιλους Λαφα κ.λ.π. Θα δούμε. Μας χρωστάνε λίγο γέλιο έστω και επιθεωρησιακού τύπου.

  9. Περι σκλρου ποκερ προκειται.

    ΑΥΤΟΙ μπλοφαρουν , εμεις εχουμε ΦΛΟΣ ΡΟΑΓΙΑΛ χωρις να το ξερουμε κ παμε πασο….

    Αυτο γινετε.

  10. Αγαπητέ Ζαχαρία,
    Δεν είχε άδικο ο ΗΡΑΚΛΗΤΟΣ , όταν έλεγε
    το “ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ” !
    Μηλισες για έναν φίλο στην αναφορά σου.
    Προσωπική μου άποψη ειναι πως τη ζωή
    μας τη ζούμε με “γνωστούς ” & “γνωστότερους” !
    Η γνώμη μου για το τι ειναι φίλος ειναι :
    Όταν βρεθείς στη μάχη , μέσα σε κάποιο
    όρυγμα , τότε εμφανίζεται από μόνο του…
    Φίλος ειναι αυτός που ή θα πολεμήσει για
    σένα , για να σε φυλάξει ή θα σκοτωθεί για
    σένα για να γλιτώσεις εσύ .
    Αυτό κατ´εμέ ειναι φιλία & αυταπάρνηση !

  11. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ , ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ HOMOΣΑΠΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛ. BENSALOM ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ . ΜΕΡΚΕΛ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΣΟΙΜΠΛΕ, ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΠΟΧΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΟΡΟΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΣΤΕ ΡΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ.

  12. …Τους τσάντισαν ή τσαντίστηκαν; ..’Εχει διαφορά ξέρετε!-Στην πρώτη περίπτωση τους λέω Μπράβο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek