Διαφημίσεις

Η διάσπαση της Σένγκεν κοστίζει € 100 δισεκατομμύρια

Το κόστος των μόνιμων ελέγχων στα σύνορα μεταξύ των χωρών Σένγκεν φτάνει τα 100 δις ευρώ.
Το εμπόριο μεταξύ των 26 χωρών της συμφωνίας Σένγκεν θα μειωθεί μακροπρόθεσμα κατά 10 έως 20% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος (ΑΕΠ).

Αυτό γράφει η γαλλική οργάνωση για την οικονομική στρατηγική στη χώρα σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη σχετικά με το οικονομικό κόστος των ταξιδιών χωρίς διαβατήριο στην Σένγκεν. Οι συνέπειες για τις ξένες επενδύσεις και την κινητικότητα του εργατικού δυναμικού δεν περιλαμβάνονται στην έκθεση.

Η Γαλλία θα έχανε αρχικά 1-2 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως και θα πέσει σε μεταγενέστερο στάδιο, με περισσότερα από 10 δισ.

Βραχυπρόθεσμα θα υπάρχουν λιγότερα έσοδα από τους τουρίστες γιατί δεν θα ταξιδεύουν τόσο εύκολα. Αυτό είναι σύμφωνα με την γαλλική οργάνωση τα μισά της απώλειας. Οι συμπληρωματικοί έλεγχοι για τους μεθοριακούς εργαζόμενους, τα φορτηγά και τα πλοία θα προκαλέσουν μεγαλύτερη οικονομική ζημία.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Η διάσπαση της Σένγκεν κοστίζει € 100 δισεκατομμύρια”
  1. Γ@*#ω την κοινωνια μου.ολες τις ιδεες μας τις παρουσιαζουν πρωτα σαν καγι ομορφο ανωτερο κλπ και οταν στραβωσει ολα τα μετραν με ευρω,ακριβως κιολας.μας δουλευουν?????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *