Διαφημίσεις

ειρηνευτικες συνομιλείες

Οι ειρηνευτικές συνομιλίες για τη Συρία στη Γενεύη αναβλήθηκαν μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου

Οι ειρηνευτικές συνομιλίες για τη Συρία στη Γενεύη σταματήσαν προσωρινά διότι δεν υπήρχε καμία πρόοδος. Έτσι οι συνομιλίες θα επαναληφθούν τέλη του μήνα, στις 25 Φεβρουαρίου.
Αυτό ανακοίνωσε ο ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για την Συρία, ο Staffan de Mistura, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.

Οι συνομιλίες θα ξεκινούσαν την Παρασκευή μετά από κάποια καθυστέρηση αλλά τελικά αναβλήθηκαν. Ο Mistura λέει ότι δεν είναι απογοητευμένοι αλλά πρέπει να κανονιστούν κάποια αναγκαία «πράγματα».

Επίσης τόνισε ότι η αναβολή των συνομιλιών δεν σημαίνει ότι έχουν αποτύχει. Και οι δύο πλευρές ήταν ικανοποιημένοι με τον τρόπο που έχει ξεκινήσει η ειρηνευτική διαδικασία.
Οι ειρηνευτικές συνομιλίες στη Γενεύη θα πρέπει τελικά να οδηγήσουν σε μια εκεχειρία στη Συρία, όπου ο εμφύλιος πόλεμος θα μπορούσε τα τελειώσει μετά από πέντε χρόνια πολέμου. Στη συνέχεια, θα πρέπει να οργανωθούν εκλογές στην χώρα.

Οι δύο προηγούμενες προσπάθειες στη Γενεύη μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών για την ειρήνη έχουν αποτύχει.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

2 σχόλια στο “Οι ειρηνευτικές συνομιλίες για τη Συρία στη Γενεύη αναβλήθηκαν μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου”
  1. vre paidia akousa kati apo ton gianni panagh sto mega ..oti to savato tha anoixoun kapoia simia ton dromon mono gia astinomia ,pirosvestiki ,giati leei exoun kapoies plirofories…
    eixa douleia kai den einai sigouro an akousa ortha…
    gia deite to ligo an yparxei tropos….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *