Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

 

Πριν από λίγα λεπτά (ώρα 22.54 της 1/2/16) ανέβασα το άρθρο με την Λίτσα Πατέρα. Μέσα σε 27 λεπτά έλαβα 132 ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ μηνύματα στο FACEBOOK και αρκετά το wow.

Αρνούμαι να απαντήσω…

Δεν το περίμενα…

Α Φ Ο Β Ι Α    –    Α Φ Ο Β Ι Α    – Α Φ Ο Β Ι Α

 

Αδέλφια σας παρακαλώ εκ βάθους καρδιάς…

Δηλαδή έπρεπε να σας πει η κάθε ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ότι έχουμε πρόβλημα για να το καταλάβετε;

Κοιτάξτε γύρω σας…

Ο κόσμος πεθαίνει απο το κρύο – παρότι αυτή η δύναμη που φιλάει την Ελλάδα φέτος δεν έφερε χειμώνα!

Ο κόσμος ΠΕΙΝΑΕΙ…

Και εσείς – εμείς κοιτάμε πάλι τον κώλο μας;

Ξυπνήστε ΤΩΡΑ και κοιτάξτε στα μάτια τα αδέλφια μας τους Έλληνες…

 

Σας εκλιπαρώ…

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Φυσικά και δεν πιστεύω στα ζώδια, αλλά αυτό το Βίντεο της Πατέρα να το δείτε

 

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

30 σχόλια στο “Έλληνα μην κιοτεύεις.. Αυτό δεν το περίμενα από εσένα”
  1. καλέ μου φίλε Ζαχαρία είναι δύσκολο να αποφύγεις το συναίσθημα πανικού,φόβου οπως θέλεις πέστο,νομίζω ότι μας βομβαρδίζουν με υποηχητικά κύμματα,όσο προσπαθείς να το αποβάλεις ξανάρχεται πιό δυνατό,τέλος πάντων είμαστε έτοιμοι για όλα

    1. η λιτσα δεν εκανε προβλεψη,η λιτσα ειναι στο καναλι 20 χρονια τους ξερει ολους εκει .κατι πηρε το αυτι της και δεν αντεξε και το ειπε.πιστευω οτι δυστηχως λεει αληθεια.

  2. Θεωρώ ότι ο φόβος είναι ανθρώπινο συναίσθημα.
    Κάποιες φορές είναι καλό να φοβάσαι, αλλά να μη το παρακάνεις….!
    Πιστεύω όμως ότι σε μας τους Έλληνες ο φόβος κρατάει μία στιγμή, αλλά το πάθος, η τρέλα, το πείσμα και το θάρρος που βγάζουμε στα δύσκολα κρατάει 5.000 χρόνια!!!

    Μην αγχώνεσαι Ζαχαρία, όταν πρέπει κάτι μέσα μας θα ξυπνήσει, απλά δε ξέρω τι θα γίνει και πώς θα το αντιμετωπίσει ο καθένας μας ξεχωριστά αυτό το ξύπνημα. Αυτό πρέπει να φοβάσαι!!!

  3. ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ 666 ΚΑΙ 888!!!
    ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ – REPTILIANS – ΣΕΛΗΝΗΣ (ΛΕΒΑΝ + ΛΙΛΙΘ) … Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΛΕΥΚΗ + Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟ-ΦΥΛΗ 888 ΚΙΝΑΣ + ΚΟΡΕΑΣ 777..
    ΔΙ’ΤΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ-ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΩΝΟΥΣ ΚΑΙ “ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ” ΨΕΥΔΟΥΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ:
    1) ΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    2) ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟ-ΚΙΝΑ 888 ΣΤΗΝ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΥΣΕΩΣ
    3) ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣΘΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ – ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΥΠΟΙΣ ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΜΗΛΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ – ΕΡΗΜΟΥ ΤΑΛΚΑΜΑΚΑΝ…ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΑΦΡΟΜΗ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΩΣ Η ΚΙΝΑΣ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΤΕΛΙΩΣ Η ΔΥΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΣΦΑΖΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

    ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

  4. ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ
    ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ
    ΛΙΓΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
    ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΣΑΣ ΕΜΕΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΛΕΟΝΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
    προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα.

    Κι αν είναι ο λάκκος σου πολύ βαθύς,
    χρέος με τα χέρια σου να σηκωθείς.

    Κ.Βαρναλης

  6. Αυτήν την Άγια γη την φιλάει η Παναγιά μας. Πολλοί θέλουν το κακό μας εντός και εκτός συνόρων. Ας είμαστε κοντά ο ένας στον άλλο, ας βοηθάμε ο ένας τον άλλο . Με πίστη στο Χριστό μας , στην πατρίδα μας και αγάπη , θα το περάσουμε και αυτό.
    Έλληνες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την Πατρίδα μας, την Θρησκεία μας, την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

  7. Φόβος δεν υπάρχει όλα καλά θα πάνε ηρεμία διότι την τρέλα την γέννησαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ κρατα γερά και θα δεις τι εστί ΕΛΛΗΝΝΝΝ…ΟΙ ουρανοί τραγουδούν από τωρα

  8. Τι είναι το wow Ζαχαρία;
    Το μόνο wow που ξέρω είναι το World of Warcraft.
    Παίζεις παιχνιδάκια ον λάιν;
    Εκ περιεργείας ρωτάω.

  9. Καλημέρα θα ήθελα να απαντήσω με αφορμή περί χειμώνα..ποτέ εκανετοσο χειμώνα που προστατευόμενα τώρα αγωνιστη ζαχαρια???απλα δείτε την ιστορία.καλημερες καλή δύναμη

  10. Σχετικά με το ημερολόγιο των αποκρυφιστών. Ο αποκρυφισμός έχει εμμονή με την αριθμολογία και αρίθμηση, έτσι είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το ημερολόγιο χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα διάρκειας 13 εβδομάδων (Χειμερινό Ηλιοστάσιο, έπειτα Εαρινή Ισημερία, έπειτα Θερινό Ηλιοστάσιο, και, τέλος, φθινοπωρινή ισημερία). Ο αριθμός 13 είναι σημαντικός, γιατί κατά τους αποκρυφιστές είναι η εκδοχή του αριθμού 6 που εκπροσωπεί τον άνθρωπο και του αριθμού 7 που αντιπροσωπεύει τον αριθμό της θεϊκής τελειότητας. Η αναρρίχηση της κλίμακας του Ιακώβ 6 – 7 όπου αγωνίζεται για την αυτοτελειότητα, δίνοντας αθροιστικό αποτέλεσμα τον αριθμό 13 που εκπροσωπεί την κατάσταση της αυτοτελειότητας, επιτυγχάνοντας τον πλήρη φωτισμό. Ο Aleister Crowley ανάφερε συνεχώς για το πόσο σημαντικό είναι για τον άνθρωπο να φτάσει την κατάσταση του θεού και να εκπληρώσει τις δικές του επιθυμίες.
    Για τον αποκρυφισμό, υπάρχουν οκτώ μείζονες νύχτες ανθρώπινης θυσίας στο εορταστικό τους σύστημα: 21 Δεκεμβρίου, 1η Φεβρουαρίου, 21 Μαρτίου, 1η Μαΐου, 21 Ιουνίου, 1η Αυγούστου, 21η Σεπτεμβρίου, 29 έως 31 Οκτωβρίου (Samhain / Halloween είναι η πιο σημαντική)
    Οι τέσσερις νύχτες απλώς παρατηρούνται (ισημερίες / ηλιοστάσια), και αν προσθέσουμε έξι εβδομάδες για την κάθε μία έχουμε τη βραδιά θυσίας. Προσθέτοντας επτά εβδομάδες στη βραδιά θυσίας έχουμε την επόμενη ισημερία / ηλιοστάσιο.

    ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
    http://www.cuttingedge.org/books/America's-Occult-Holiday-Calendar.pdf

    Βάση του παραπάνω ημερολογίου, παρατηρούμε πως υπάρχουν κάποιες ημέρες που δεν αφορούν ημερομηνίες καθιερωμένων εορτών. Όπως η ” Ημέρα Εγκαινίων” της νέας 4ετούς θητείας του προέδρου των ΗΠΑ στις 20 Ιανουαρίου. (Πριν από την Εικοστή τροπολογία, η ” Ημέρα Εγκαινίων” ήταν η 4η Μαρτίου, γιατί άλλαξε;) Όπου ο νέος πρόεδρος «ορκίζεται». Τα εγκαίνια από μια απλή ορκωμοσία επεκτάθηκαν σε μια ολοήμερη εκδήλωση.
    Μια άλλη προσθήκη περιλαμβάνει τις 13 ημέρες μετά τη θυσία Imbolc (1η Φεβρουαρίου), γνωστή ως Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – 14 Φεβρουαρίου .
    Μία άλλη είναι η Ημέρα της Ανεξαρτησίας – 4η Ιουλίου (13 ημέρες μετά Litha / 21 Ιουνίου). Οι ημερομηνίες αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο μοτίβου 6 – 7 – 13, ή τουλάχιστον έτσι λέει η θεωρία. Μοτίβο που επιτρέπει τον κύκλο επαναλήψεων των τελετουργικών εορτών το οποίο περιστρέφεται γύρω από την αστρολογία και τον παγανισμό.
    3 φάσεις που αντιπροσωπεύουν τις μορφές της τριπλής σεληνιακής θεότητας, της γονιμότητας (κόρης) γύρω στο Πάχα, της μητέρας γης (May Day – 1η Μαίου), και της (crone) γριάς, (Samhain / Halloween 29 έως 31 Οκτωβρίου)
    Η ιδέα του περιστρεφόμενου τελετουργικό αντανακλάται στον

    τροχό της Χρονιάς:
    http://i0.wp.com/illuminatiwatcher.com/wp-content/uploads/2013/09/IlluminatiWatcherDotCom-Occult-Holidays-Wheel-of-Year.jpg

    Αυτός ο τροχός απεικονίζει τον ετήσιο κύκλο των παγανιστικών φεστιβάλ.
    Η Wicca ακολουθεί την ίδια τροχό, αλλά αναφέρεται στα φεστιβάλ με την ονομασία “sabbats.”

    1 και 2 Φεβρουαρίου: – Ημέρα της μαρμότας – Imbolc
    Imbolc : Αυτό το φεστιβάλ σηματοδοτεί την έναρξη της άνοιξης και τοποθετείται μεταξύ του χειμερινού ηλιοστασίου και της εαρινής ισημερίας. Βασιζόταν αρχικά στην λατρεία της θεάς Μπριγκίτα της ιρλανδικής μυθολογίας, και εορτάζεται ακόμα και σήμερα, από Wicca και παγανιστές. Απαιτείται τελετουργική θυσία ανθρώπου ως προσφορά στους θεούς και θεές. Συνδέεται με την Ημέρα της μαρμότας
    . Η μαρμότα είναι σύμβολο της Μητέρας Γης (επειδή ζει στη γη). Η θεά που τιμάται ως Μητέρα Γη είναι σε χειμερία νάρκη (όπως η μαρμότα. Και τα δύο από αυτά σύμβολα είναι αδρανοποιημένα κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου και οι άνθρωποι περιμένουν την άφιξή τους).
    Η μεγαλύτερη γιορτή της μαρμότας γίνεται στη πόλη Punxsutawney, της Πενσυλβάνια. Η διακήρυξη της μαρμότας είναι ένα τελετουργικό που εκτελείται από 13 μαυροφορεμένους άνδρες ( «συναθροίσεις» των δεκατριών μαγισσών….)

    14 Φεβρουαρίου γιορτή του αγίου Βαλεντίνου, έχουν την αντίστοιχη γιορτή Februa

    en.wikipedia.org/wiki/Februa

    αφιερωμένη στον Februus (ανάλογο του Πλούτωνα), ο Φεβρουάριος πείρε το όνομά του από τον αντίστοιχο ρωμαϊκό Februarius.

    en.wikipedia.org/wiki/Februus

    κατά την περίοδο του φεστιβάλ (13-15 Φεβρουαρίου) μεταξύ άλλων, ακολουθούσαν όργια.

    Κάτι που πλησιάζει εξαιρετικά με το παρακάτω
    Η νέα συνεργασία των Coldplay και της Beyonce έχει σπάσει το κοντέρ του youtube για όλους τους λάθος λόγους

    huffingtonpost.gr/2016/01/30/life-coldplay-beyonce-_n_9119430.html

    αφορά το Holi, την Ινδουιστική γιορτή που γιορτάζει τον ερχομό της άνοιξης και είναι επίσης γνωστό ως το φεστιβάλ της άνοιξης και των χρωμάτων. Και εδώ όπως και στα γιορτή Februa έχουμε κάθαρση μέσω της φωτιάς.
    Έχω ξανασχολιάσει πως στις 7 Φεβρουαρίου, παραμονές της νέας σελήνης και της Κινέζικη πρωτοχρονιάς του Πιθήκου της φωτιάς (33ος στην κλίμακα του κινέζικου ημερολογίου) οι Coldplay, η Beyonce μαζί με τον Bruno Mars (ασπίδα/πανοπλία του Άρη), θα εκτελέσουν το μέγα τελετουργικό του ιωβηλαίου 50ου Super Bowl half time show.

    Αυτό που έχω να πω είναι πως η δική μας ασπίδα είναι ο ΣΤΑΥΡΟΣ και η ΠΡΟΣΕΥΧΗ. Παράθεσα τις παραπάνω πληροφορίες για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Δεν χωράει ο φόβος. Προστασία έχουμε, αρκεί να δεηθούμε. Όχι μόνο για εμάς και τους αγαπημένους μας, αλλά και για όλο τον κόσμο.

    1. ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, FILARIANA, 52 EINAI KAI O AΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ, ΟΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΝ AΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΞΗ TRAP = ΠΑΓΙΔΑ Η ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ TRAPPOLA, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΥ.

      1. ΦΙΛΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ..

        Η κ. ΠΑΤΕΡΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19 / 5 / 2015 ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ…
        ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΙΣ
        21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ [ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ=ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ
        ΠΑΤΕΡΑ ] ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 19 / 12 / 2015….ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΣΙΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΑΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ…!!!!

        ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΑ 52 ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..Αναβασεiς.οι 52 δαιμονες της χαρτοπαιξιας..anavaseis.blogspot.
        ……
        Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 52 ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 43 ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΥΧΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ …

        ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ….ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ….ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ…

        ΣΑΣ ΦΙΛΩ

        ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  11. δεν υπαρχει αγαπη παιδια
    αυτο θα το διαπιστωσετε αν σας συμβει αρρωστεια ή θανατος στην οικογενεια ή φτωχεια
    ολοι για την παρτη τους
    ειδικα τωρα με την κριση και χρηματα να εχουν δεν βοηθα κανεις
    ζουμε εσχατα χρονια που η αγαπη εχει ψυχρανθει

    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ , ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ – ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ – ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΗ Η ΦΑΣΗ… ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ !

      ΑΓΑΠΗ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ….ΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΝΕΙ… ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ…

      ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΠΙΣΤΟΙ… ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΛΙΚΑ…. ΔΙΧΩΣ ΜΝΗΜΗ… ΔΙΧΩΣ ΠΡΟ ΟΡΙΣΜΟ…!

      ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…

      https://www.youtube.com/watch?v=HWS-TgLDt38

      1. Αν ξέραμε να αγαπάμε συνειδητά τότε δεν θα είχαμε ανάγκη από την αγάπη κανενός.
        Ηλίας Α. Λυμπέρης

  12. Η αστρολογία μπορεί να δίχνει κάποιες τάσεις.
    Οι άνθρωποι έχουν την συνήθεια να τσιμπάνε σε υποβολές του περιβάλλοντός τους, ιδίως όταν προέρχονται από αυτούς που θεωρούν αυθεντίες. Υποβάλλονται επίσης πάρα πολύ από προφητείες και προβλέψεις.
    Έτσι οι προβλέψεις βγαίνουν, επειδή ο κόσμος τις πιστεύει.

    Πολλοί αστρολόγοι πιστεύουν ότι επηρεαζόμαστε από τα άστρα. Είναι όμως αληθινό να πούμε ότι ο άνθρωπος δημιουργεί τα άστρα.
    Μπορεί να επιλέξεις να είσαι δημιουργός αντί για θύμα άλλων ανθρώπων ή περιστάσεων.
    Ηλίας Α. Λυμπέρης

    1. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ…
      ΟΜΩΣ.

      …Ο Θαατος στο συμπαν γεννα τη ζωη ..το τελος της ζωης ενος αστερα εχει σαν συνεπεια τον εμπλουτισμο του διαστρικου χωρου με πλειαδα χημικων στοιχειων γεγονος που συμβαλει οχι μονο στη γενεση νεων αστερων και πλανητικων συστηματων αλλα τελικα και στην δημιουργια της ζωης οπως συνεβη στη Γη….επομενως η μορφη της υλης υφισταται διαρκεις μεταβολες ααλογως προς τις επιδρασεις που δεχεται…με λιγα λογια η βιολογικη υποσταση του ανθρωπου ειναι αποτελεσμα διεργασιων που λαμβανουν χωρα στο βαθυ διαστημα…και επομενως η ιδια υλη απο την οποια αποτελειται ο ανθρωπος ειναι αμεσα συνδεδεμενη οχι απλως με το φυσικο περιβαλλον του πλανητη Γη αλλα με ολοκληρο το Συμπαν…
      [ αποσπασματα απο την αναρτηση ..Θανατος των αστρων δημιουργια ζωης..απο ΣΙΤΕ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ…]

      ΥΠΟ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ΄΄…
      Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ…ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η΄΄ ΟΧΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΓΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ…ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ…

      ΦΙΛΙΚΑ

      ΜΑΡΙΛΕΝΑ

      1. Μαριλένα, η εκκίνησή μου είναι ότι ο άνθρωπος είναι συνειδητότητα. Τι σημαίνει συνειδητότητα; Συνειδητότητα σημαίνει κινητό και ακίνητο ή με άλλα λόγια, τα πάντα ρεί ουδέν μένει.
        Ο κάθε άνθρωπος είναι ο μοναδικός δημιουργός ολόκληρου του σύμπαντός του. Ο σημερινός άνθρωπος ούτε καν το πιστεύει αυτό. Αλλά αν θέλει να αλλάξει πρέπει να εφαρμόσει καινούργια νοήματα, με την πρακτική εφαρμογή μαθαίνουμε. Αυτά που λες για την αστρολογία ισχύουν κι άλλα πολλά, το θέμα είναι να μην επηρεαζόμαστε από αυτή με απόλυτο τρόπο, ότι τα πράγματα είναι όπως τα λέει η αστρολογία και μόνο, με αποτέλεσμα να περιορίζουμε τις επιλογές μας.
        Επίσης το μέλλον το δημιουργούμε στο παρόν.
        Αν έχεις κάποια άλλη ερώτηση, το πιθανότερο είναι ότι θα απαντήσω.
        Ηλίας Α. Λυμπέρης

        1. ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ….

          ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ

          ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  13. Θα επικαλεστώ τα λόγια του Stranger
    Έλληνα γιατί φοβάσαι το χάος;

    Μέσα στη γενική συσκότιση που ζούμε, πέφτουμε και εμείς όλοι στη πλάνη της “ταμπέλας”.
    Ακόμα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει, ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι οι άλλοι.
    Και ποιος σας είπε ότι ο διαλογισμός που προτείνει η κυρία, δεν είναι γι’ αυτούς και εμείς να είμαστε οι άλλοι, σ’ αυτό το σενάριο.
    Το λέω, γιατί έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον δύο φορές, με “προβλέψεις” της.
    Συμφωνώ με τον ΚΟΣ, κάτι άκουσε, αλλά δεν είναι για μας.

    Είδατε τι ωραία, άμα τα τυλίξεις όλα σε μια ταμπέλα και τα πεις π.χ. Ελλάδα, μπερδεύονται όλα και στο τέλος δε βλέπεις τίποτα;

  14. Αχ βρε φιλτατε Ζαχαρια….ειναι δυνατον να ζητας αφοβια απο οσους εχει φωλιασει ο φοβος βαθια μεσα τους;..Σαφως και σκεφτονται οι πιο πολλοι την παρτη τους…δεν αλλαζει ο ανθρωπος ετσι ευκολα,και δη χωρις να γινει κατι σοβαρο..Αρνουνται πεισματικα να ακουσουν καποιον εστω κι αν αποδειχθει λαθος ..Να εισαι καλα ,εσυ και ολοι οσοι ξερετε και προσπαθειτε να μας ξυπνησετε..

  15. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ, ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

  16. ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΤΡΑΦΟΠΛΑΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΑΡΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΓΙΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΒΑΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ, ΣΚΕΥΤΩΜΑΙ ΦΩΣ , ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΑΠΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΜΗΡΙΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ . ΤΟ ΦΩΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  17. -Εγώ ΔΕΝ κιοτεύω!-Αλλα εσύ βΑΣΙΛΕΥ Λεωνίδα,έπεσες υπέρ βωμών και εστιών,χωρίς ν’αφήσεις αντικαταστάτη σου!-Θα πολεμήσω μέχρι τέλους ώστε να μη σκυλευτεί η σορός σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek