20:32 - 01/02/2016

Η νέα μέθοδος γενοκτονίας λέγεται κίνημα «child free»!!

Διαφημίσεις

Στην δυτική «δημοκρατική» και πάνω απ όλα «εξελιγμένη» κοινωνία, το κίνημα «Child-free» κερδίζει συνεχώς ένα σοβαρό ποσοστό πολιτών. Πρόκειται για ένα «κίνημα» που προωθείτε απ την Νέα Τάξη Πραγμάτων και αφορά την «απαλλαγή» της τεκνοποιήσεως από τα νέα ζευγάρια. Το κίνημα αυτό, στην ουσία απευθύνεται σε ζευγάρια τα οποία είναι εκούσια άτεκνα, η οικειοθελώς άτεκνα, πάρτε το όπως θέλετε. Η υποκουλτούρα και η ιδεολογία αυτού του σατανικού σχεδίου, χαρακτηρίζεται από μια συνειδητή απροθυμία να αποκτήσει παιδιά ένα νέο νιόπαντρο ζευγάρι, τα οποία θα αποτελούσαν στην προκειμένη περίπτωση την πεμπτουσία του γάμου τους.

Η κύρια ιδέα του κινήματος αυτού είναι η απόρριψη της τεκνοποιήσεως παιδιών στο όνομα της ατομικής ελευθερίας και της προώθησης της «άτεκνης ανέμελης ζωής» που προσφέρει πολύ περισσότερη διασκέδαση, ελεύθερο χρόνο και προπάντων οικονομία χρημάτων .

Ο ιδρυτής του κινήματος αυτού είναι μια φεμινίστρια(τι σύμπτωση!) με το όνομα Μάργκαρετ Σάνγκερ. Αυτή είναι ο ιδρυτής της ΜΚΟ με την ονομασία «Σύνδεσμος ελέγχου γεννήσεων», η οποία από το 1925 ευρίσκεται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Rockefeller, και η οποία αργότερα μετονομάστηκε Σύνδεσμος Οικογενειακού Προγραμματισμού.

Δύο επίσης φεμινίστριες, η Ellen Peck και η Shirley Radley ίδρυσαν την οργάνωση «Εθνικό Οργανισμό γεννήσεων». Ο λόγος που το έκαναν(πάντα για το καλό μας) ήταν για να μην θίγονται τα δικαιώματα ( υποτίθεται) των οικογενειών χωρίς παιδιά.

Τέτοιες ΜΚΟ γαλουχούν τους οπαδούς τους να μην κάνουν παιδιά για να ζήσουν μια φαινομενικά «ελεύθερη και δημιουργική» ζωή γεμάτη δραστηριότητες και ασχολίες .

Η ιδέα αυτή η οποία προβάλλεται στην δύση με όλα τα μέσα , τηλεόραση, ιντερνέτ, ταινίες, και βρίσκει μιμητές στο πρόσωπο εκατοντάδων νεαρών κυρίως ζευγαριών.

Τέτοιου είδους αντιλήψεις δεν έχουν μολυνθεί μόνο όλη η δύση , αλλά και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Η δημοτικότητα του κινήματος αυτού αυξάνεται συνεχώς .

Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται είναι πολλά και είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενα, ωστόσο, αρκεί το άτομο να το αποφασίσει και να πει « Ναι είναι αλήθεια, είναι καλύτερα χωρίς τα παιδιά».

Διότι σύμφωνα με τους δημιουργούς της νέας «ιδεολογίας» :

– Το παιδί βάζει πολλούς περιορισμούς και προκαλεί προβλήματα.

– Το παιδί απαιτεί πολύ χρόνο και προσοχή.

– Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος δύσκολη , «χαλάει» το σώμα της γυναίκας, η διάθεση. Μπορεί να καταστρέψει την «ευτυχισμένη οικογένεια σας.»

prisonplanet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (23)

  1. Ανώνυμος 02/01/2016 @ 8:37 ΜΜ

    Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΚΟΝΙΣΜΑ…

    • μετά τα 30, η ζωή χωρις παιδιά ειναι άδεια,
      εκτός αν είσαι κάπου βαθειά αφοσιωμένος, πχ στην τέχνη, στην πραγματική φιλανθρωπία, στην θρησκεία… κάπου που να δίνεις όχι να παίρνεις.

      ο ανθρωπος χρειαζεται να δίνει αγάπη κι αφοσίωση, χωρίς αυτήν η ψυχή του γινεται έρημος Σαχάρα

  2. Λεωνίδας 02/01/2016 @ 9:03 ΜΜ

    Οι πιό δυστυχισμένοι άνθρωποι που έχω γνωρίσει ,είναι αυτοί που δεν έκαναν παιδιά !

    • Ανώνυμος 02/02/2016 @ 3:24 ΜΜ

      Λεωνίδας, έτσι είναι όπως τα λες με λίγα λόγια, είμαι δυστυχισμένος σε αυτό το κομμάτι…

      Είμαι από εκείνους που θέλω να κάνω οικογένεια κ παιδιά, κ αυτό το ήθελα κ ας γινότανε στην εφηβεία μου… Είμαι από χωρισμένους γονείς, κ αυτό μου δημιούργησε από μικρο να έχω παραδείγματα προς αποφυγήν από τα λάθει τον γονέων μου, λάθει που δεν θέλω να κάνω όταν κ αν θα κάνω οικογένεια… Δεν είμαι όμορφος στην εξωτερική μου βιτρίνα, κ από λεφτά έχω τώρα 20 ευρό στο πορτοφόλι κ τίποτα στης τράπεζες, είμαι άνεργος κ μόνος πολλά χρονιά… Οπός καταλαβαίνεις είμαι μόνο μου, επειδή στην εποχή που ζούμε εμείς κάνουμε μόνο για φίλοι… Κάνω το «λάθος» να πηγαίνω κόντρα στο κατεστημένο που μου γυρίζει τα συκώτια κ με αρρωσταίνει, με το πώς μας φέρονται, το πώς μας αναγκάζουν να γινόμαστε, κ το πώς μας αναγκάζουν μέσα ακόμα κ από της δουλειές τους να κάνουμε π@υστιές στους συνανθρώπους μας, με ψέματα κ με γλύψιμο να κρατάμε ζωντανά τα μαγαζιά τους μέσα από τα σχέδια του συστήματος, έτσι με όλη αύτη την νοοτροπία, μας έχουν κάνει πιόνια τους, όποιος δεν γίνετε όπως μας θέλουν, δεν πολλαπλασιάζετε…

      Τώρα για να κάνω οικογένεια, θα πρέπει να πάω με τα νερά τους, να βρω δουλειά κ να κάνω τον Μ@λάκα, μήπως μέσα από το μισθό της πλάκας, γυαλίσω στο άλλο μου μισώ, που θα προσέξει καλύτερα αυτό που θα μας μείνει μετά από εδώ, την ψυχή μας…

  3. κι αφού είναι τόσο freeeeeee….

    γιατί παντρεύονται;;;;;

  4. Απο τους ποιο σοβαρους λογους για να παντρευτεις ειναι το ν αναθρεψεις παιδια.ενας αλλος σοβαροτερος ειναι να γινεις σαρκα μια με το ζευγαρι σου.

    • δηλαδή, αμα δεν παντρευτείς δεν γινεσαι σαρκα μια; δεν ζεις το πάθος σου και τον έρωτά σου; τι σ’ εμποδίζει; και σιγουρα δεν το κανουν για θρησκευτικους λογους, διότι οι θρησκευόμενοι όλων των θρησκειών θεωρούν αμαρτία την αποφυγή τεκτογονίας.

      να σου πω εγώ γιατι παντρεύονται:
      για τους ίδιους λόγους που θέλουν να “παντρεύονται” και οι ομοφυλόφιλοι.
      για τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τα επιδόματα, τα περιουσιακά, τις κληρονομιές, το κοινωνικό στάτους, την ασφάλεια να έχουν κάποιον να τους ξεσκατίζει όταν γεράσουν…

      Όπως και οι “προοδευτικοί” ετεροφυλόφιλοι που είναι επαναστάτες, είναι προχώ, είναι αντισυμβατικοί, είναι freeee κι αυτοί, αλλά θέλουν σύμφωνο συμβίωσης ώστε να είναι όλα τακτοποιημένα “συμφώνως τω νόμω” και να βουλώσουν και τα στόματα της μαμάς και των συγγενών. “Όχι καλέ, δεν το έχει αστεφάνωτο το κορίτσι, αλλά είναι μοντέρνο ζευγάρι!”

      Της υποκρισίας το ανάγνωσμα

      Κλούβια μυαλά, στενές καρδιές, φοβισμένες ψυχές

    • … κι όποιος αγαπάει τόσο που να θέλει πραγματικά να γίνει σάρκα μια για πάντα, δεν είναι συμφεροντολόγος υπολογιστής, δεν φοβάται ν’ αναλλάβει ευθύνες. Τα δίνει όλα, το τραβάει μέχρι τέλους το “σάρκα μια”, με γενναιότητα.

  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 02/01/2016 @ 9:58 ΜΜ

    ΑΠΟ ΤΟ 1925!!!!
    ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ!!!

  6. Ανώνυμος 02/01/2016 @ 10:09 ΜΜ

    2ασχετες μεταξύ τους πληροφορίες που μου έκαναν εντύπωση:1ον έγινε δημοπρασία αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε πέρυσι ο Παπας στη Φιλαδέλφεια και πουλήθηκε σε δεκαπλάσια τιμή μέσα στα πρώτα 11λεπτα!και 2σημερα στο πρωινό η Κιτσα πατέρα είπε οτι γενικά αυτή η εβδομάδα είναι πολύ δύσκολη αστρολογικά και έκανε έκκληση σε όσους διαλογίζονται να βάλουν κάτι γύρω απο το χάρτη της Ελλάδας (που δεν κατάλαβα τι!) για προστασια

  7. Ανώνυμος 02/01/2016 @ 11:03 ΜΜ

    ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΄΄ΛΕΩΝΙΔΑ΄΄
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΔΙΚΕΙΣ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ Διακονία
    ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΘΡΕΨΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΙΟΙ…
    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑ
    Η ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΠΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ
    ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΟΤΗΤΑ
    ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
    ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΄΄ΣΚΑΣΟΥΝ΄΄ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ, ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ…
    ΚΑΠΟΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ TOΥΣ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ , ΑΛΛΙΩΣ…
    ΦΙΛΙΚΑ…

    • Dr.Van Helsing 02/02/2016 @ 12:13 ΠΜ

      Πάρα πολύ σωστά.

    • Λεωνίδας 02/02/2016 @ 1:03 ΠΜ

      Δεν διαφωνώ με αυτά που λές ! Όταν λέω ότι τα πιό δυστυχισμένα άτομα που γνώρισα είναι αυτά που δεν έχουν παιδιά ,εννοώ καί αυτούς που δεν τους έδωσε ο Θεός ενώ το ήθελαν ,αλλά και αυτούς που δεν ήθελαν και όταν άλλαξαν γνώμη ήταν πλέον αργά !

      • Ανώνυμος 02/02/2016 @ 8:13 ΠΜ

        ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΓΑ
        ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ
        ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΦΙΛΩΝ , ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ
        Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ ΕΛΚΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ

      • Ανώνυμος 02/02/2016 @ 8:17 ΠΜ

        ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΓΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ
        ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ
        ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ
        ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ !!!

        • ανωνυμος 02/02/2016 @ 2:56 ΜΜ

          ΝΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ
          ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ
          ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ.

    • Ανώνυμος 02/03/2016 @ 1:34 ΠΜ

      Πολύ σωστά τα λες

    • ΓΙΩΡΓΟΣ 02/03/2016 @ 1:10 ΜΜ

      Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ,ΒΑΣΕΙ ΑΡΧΩΝ ,ΑΞΙΩΝ Κ Η ΑΓΑΠΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ Κ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΥΠΟΣΤΗΚΑΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,ΜΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ,ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.

  8. Ποσο λιγος εχει γυνη ανθρωπε που σταματισες να ακους την καρδια σου και ακους τις φωνες της διασκεδαστικης ζωης
    Δεν σταματησες λιγο να σκεφτεις σε βαθος χρονου η ψυχη σου τη γαλινη και τη ευτιχια θα εχει απο το φτινο πανιγηρι του τιποτα
    Τα παιδια ειναι ο λογος που υπαρχει η ζωη
    Τα παιδια αυτα που γεναμαι υοθετομαι και αναθρεουμαι ειναι η ευκεριες μας να δουμαι ενα θαυμα να μεγαλωνει μαζι μας
    Ποσο εγωιστης και μιζερος
    ποσο ανουσια και λιψα βαδιζεις ανθρωπε?????? ?

  9. Ρίχνω το φταίξιμο στον λαό των ΗΠΑ,γιατί άφησε τους ηγέτες του,να παραδώσουν την οικονομική εξουσία,σε εταιρείες και λόμπυς που δούλευαν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!

  10. Ζωή χωρίς παιδι φαι χωρίς αλάτι…Μοναδική εμπειρία να είσαι γονιός. Ολοκλήρωση…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*