Διαφημίσεις

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

 

Μιλάμε για την πιο επικίνδυνη και άσχετη συμμορία όλων των εποχών…

Ναι θα μας συνέφερε, αλλά πότε;

Μόνο αν η χώρα δεν ήταν μονόδρομος για τους μετανάστες.. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Βλέπετε Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία ορθώνουν τοίχους…

Και όλοι θα μας μείνουν αμανάτι…

 

Δείτε τι είπε :

«Εμάς μας συμφέρει να αποχωρήσουμε από τη Συνθήκη Σένγκεν. Η ζημιά που θα πάθουμε θα είναι ελάχιστη και το κέρδος τεράστιο», «Όταν είσαι χώρα Σένγκεν γίνεσαι αυτόματα μια χώρα μαγνήτης  για τους πρόσφυγες διότι εδώ τους χορηγούμε έγγραφα προσωρινής διακίνησης και αυτά τα αξιοποιούν προκειμένου να φτάσουν στην Γερμανία»

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

6 σχόλια στο “Μαριάς: Η έξοδος απο τη Σένγκεν είναι καλό για την Ελλάδα και μας συμφέρει”
  1. Η Ελλάδα αποτελεί χώρα μαγνήτης για όλους τους παράνομους του πλανήτη, διότι πέραν της φυσικής γεωγραφικής τη θέσης ως αυλή της Ευρώπης, που χρησιμοποιείται για τα πολυσχιδή σχέδια των Η.Π.Α. υπάρχει σε αυτή την χώρα ένας πολιτικός κόσμος προδοτών, όπου αυτόν τον κόσμο των προδοτών τον καλύπτει εκτός των άλλων μια δημοσιογραφική Λερναία Ύδρα!

    Ακούγοντας τον Μαριά το μεσημέρι στην ραδιοφωνική εκπομπή του Χαρδαβέλα 12:00 – 14:00 στον Real Fm, αυτό το νατοϊκό προπύργιο προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της αλήθειας…. ο Μαριάς εκτός των άλλων είπε ότι δεν υπάρχει Ευρωπαϊκό πλαίσιο, ώστε να μας διώξουν από την συνθήκη Σένγκεν!

    Τα ίδια μας έλεγε και την Παρασκευή στην ραδιοφωνική εκπομπή του ο ιδιοκτήτης του νατοϊκού ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm, και μαϊμού της δημοσιογραφίας Χατζηνικολάου… όπου δεν άντεξα άλλο και τον έκλεισα! Μιας και τα ίδια μας έλεγε το 2010 με το 1ο μνημόνιο, ότι δεν μπορούμε να φύγουμε, διότι δεν υπάρχει πλαίσιο εξόδου μας… αλλά το 2015 μας έλεγε ότι θα έπρεπε να είχαμε φύγει από το € το 2010, αλλά τώρα πλέον εν έτη 2015 είναι αργά για κάτι τέτοιο!

    Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα… τσογλάνια μυστικών υπηρεσιών.

    Το έργο επαναλαμβάνεται από τους γνωστούς ξεκωλιάρηδες προπαγανδιστές…

    Η ουσία είναι ότι η όλη ιστορία πηγαίνει καρμπόν όπως το €! Αρχικά οι δήθεν αντιμνημονιακοί δημοσιογράφοι μας λένε τώρα για την Σένγκεν, ότι μας έλεγαν για το € πριν από 6 χρόνια.. ότι δηλαδή δεν υπάρχει Ευρωπαϊκό πλαίσιο εξόδου μας από το €!!! Και για αυτό τον λόγο δεν μπορούμε να φύγουμε!! Με αποτέλεσμα να έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει… σε οικονομικό αδιέξοδο που στοιχίζει σε ζωές!

    Αλλά όχι την ζωή του Χατζηνικολάιου, του Χαρδαβέλα, η του Μαριά! Αλλά μόνο την δικιά μας!

    Οπωσδήποτε η δημοσιογραφική Λερναία Ύδρα στην Ελλάδα, έχει άμεση σχέση με τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες, όπως και με την τοπική οικονομική ελίτ!! Για παράδειγμα σήμερα τα ξημερώματα ένας ποδαπός νέος άνθρωπος, δολοφονήθηκε εν ψυχρό από αλλοδαπό στο κέντρο των Αθηνών… στην εκπομπή του ο Χαρδαβέλας… μούγκα! Από της 9 το πρωί, μέχρι της 2 το μεσημέρι άκουγα Real Fn… κανένα από τα ρεμάλια της δημοσιογραφίας δεν έβγαλε άχνα για αυτή την είδηση!

    Ο ρατσισμός και ο λευκός φυλετισμός του ραδιοφωνικού σταθμού Real Fm και όχι μόνο, είναι το κάτι άλλο. Όλοι αυτοί μας κάνουν μαθήματα δημοκρατίας και αντιρατσισμού, όχι μόνο από την στιγμή που δεν έχουν ούτε ένα δημοσιογράφο από άλλη φυλή μέσα στο ραδιοφωνικό σταθμό τους… αλλά είτε αποκρύπτουν, είτε διαστρεβλώνουν την αλήθεια από τον απλό λαό.

    Όταν κάποιος θέλει να φύγει από κάπου, για λόγους επιβίωσης, κανένα πλαίσιο η μη, δεν μπορεί να τον σταματήσει!

    Αλλά προφανώς η δημοσιογραφική Λερναία Ύδρα έχει αναλάβει εργολαβία την απόκρυψη και την διαστρέβλωση της αλήθειας.. ώστε αυτή η θέληση του λαού προς φυγή, να καμφθεί!

    Το πραγματικά ζητούμενο δεν είναι αν τελικά θα φύγουμε από την Σένγκεν η όχι… αλλά τι θα γίνει με τα τόσα εκατομμύρια λαθραίων που θα κατακλύσουν την χώρα των Ελλήνων μέσα στα επόμενα μόλις 2 χρόνια; Ήδη τα νησιά βρίσκονται σε οριακό σημείο, και είναι ακόμα χειμώνας…

    Οι “εταίροι” όπως έμαθαν επάνω μας, από την κρίση του €… έτσι θα μάθουν επάνω μας, από την λαθραία μετανάστευση. Δεν χρειάζεται να μας διώξουν από την Σένγκεν, όπως έγινε με το €, που τελικά είμαστε μέσα στην €ζώνη, αλλά είναι σαν να είμαστε έξω!… κάπως έτσι θα γίνει με την συνθήκη Σένγκεν.. οι “εταίροι” μας θα λάβουν όλα αυτά τα μέτρα, ώστε ενώ θα είμαστε εντός της συνθήκης, θα είναι σαν να είμαστε έξω από αυτή!!!

    Φεύγουμε τώρα από την Σένγκεν διότι με το μεταναστευτικό θα φτάσουμε σε φυλετικό αδιέξοδο, με αποτέλεσμα αυτό να στοιχίζει σε ανθρώπινες ζωές, και αυτές οι ζωές δεν θα είναι ούτε του Χατζηνικολάου, ούτε του Χαρδαβέλα, ούτε του Μαριά, ούτε βεβαίως των παιδιών τους.

    Αυτά.

  2. Σαν καλά να τα λέει. Των ΑΝΕΛ (άρα και πρώην ΝΔ) είναι, Ευρωβουλευτής είναι, κάτι θα ξέρει.

  3. Η ΛΘΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ, Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΡΑΤΑΩ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΣΕ ΒΑΡΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΓΑ. ΠΡΕΠΕΤ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ. ΑΠΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  4. ο κ.Μαριας εχει δικιο.Μαλιστα ειπε οτι αν φυγουμε απο την σεγκεν οι ρωσσοι τουριστες δεν θα χρειαζονται βιζα να ελθουν.Περιορισμους στην κινηση μας στην Ευρωπη δεν θα εχουμε.Μονο διαβατηριο θα χρειαζομαστε.Οπως οι Αγγλοι και οι Κυπριοι κλπ Ευρωπαιοι που ειναι στβν ζωνη σεγκεν.Αυτο το θαμα θα επρεπε να βαλει σε δημοψηφισμα ο κ Τσιπρας με την οδηωια να ψηφισουμε να βγουμε εκτος ζωνης σεγκεν εφ οσον τα θετιμα θα ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικα.Απορια υπαρχει τι θα γινει με τα εμπορευματα.Λενε οτι η συμφωνια σεγκεν δεν τα επιρεαζει.

  5. Την σεγκεν την καναμε φετιχ σαν το ευρω.καλυτερα εξω και εγω λεω.δωρεαν βιζα ανοιγμα συνορων με ρωσσια κλπ χωρων μπρικς,για νοτια ευρωπη 10 ευρω εισοδο και για κωλογερμανους ,αυστριακους τσεχους βουλγαρους κλπ εναντια στην ελλαδα απο 30-50 € για εισοδο στην ελλαδα.αν δεν τους αρεσει η μεσογειος εχει πολλα και ωραια μερη μουσουλμανικα που τα γουσταρουν και με αραβικη ανοιξη…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *